diumenge, 16 de març del 2008

CAP DE SETMANA PEDALEJANT...


DESPRES D'UNS QUANTS MESOS AHIR PER FI VA ARRIBAR EL DIA!!! TOCABA AGAFAR LA BICICLETA DE CARRETERA D'UN CONY DE VEGADA!!!QUINES GANES QUE TENIEM NOIS...

VAREM QUEDAR AMB EN FERRAN A 2 KUARTS DE 9 SENSE FOLRE I MANILLES, JEJEJEJE (TIPICA BROMETA QUE FEM SEMPRE AMB L'ABRAHAM), I APA SOM-HI A PEDALEJAR. JO TENIA L'INCOGNITA DE VEURE COM ESTABA DE CAMES DESPRES DE LA MARATÓ, ENCARA NO HABIA FOTUT RES D'ESPORT DESDE AQUELL DIA. VAREM SORTIR DE PREMIÀ DIRECCIÓ VILASSAR I DIRECCIÓ ARGENTONA, DESPRES VAREM PUJAR CAP A ORRIUS, UNA PUJADETA MACA, NO MOLT DURA PERÒ UN XIC LLARGUETA, ALLÍ ENS VAREM TROBAR UNA COLLA CICLISTA FORÇA NUMEROSA TOTS DESPERDIGATS EN PLENA PUJADA, JA L'HI VAIG VEURE LA CARA A EN FERRAN I L'HI VAIG DIR QUE JA ENS VEURIEM A DALT QUE TRANQUIL QUE JO ANAVA FENT. FINS A MITJA PUJADA ENCARA VAREM ANAR JUNTS I AVANÇANT SENSE PIETAT ALS CICLISTES MES REZAGATS, QUAN ENCARA QUEDAVA UN TROÇET PER CORONAR EN FERRAN VA SEGUIR SOL, JO L'HI VAIG FER DE LLENÇADERA,JEJEJEJE...I VA ANAR A SAK A PER TOTS ELS DE LA COLLA, HEM VA DIR QUE ES VA ARRIBAR A POSAR AL CAPDAVANT DE TOTS...UN MAKINA AQUEST PAIO AMB LA BICI!!! JO FILOSOFIA SANTI PONS...PIM PAM PIM PAM... DESPRES D'ORRIUS SEGUEIXES PUJANT FINS A SANT BERTOMEU I CAP AVALL 5 KMS FINS A LA ROCA, DESPRES COLL DE PARPERS I CAP A ARGENTONA-VILASSAR I PREMIA NOVAMENT.

EN TOTAL VAREN CAURE 52 KMS EN 2H25M, FORÇA BE TENINT EN CONTE QUE ERA EL PRIMER DIA DESPRES D'UN GRAN PARENTESSIS CICLISTA I VENINT DE LA MARATÓ ES CLAR.

ADJUNTO ALGUNA FOTO FETA PER AL MESTRE FERRAN, QUINA DESTRESSA TE EL TIO PER AGUANTAR LA CAMERA I EL MANILLAR!!!


Foto mítica, la veritat es que es feia una foto a ell i jo m'hi vaig fotre d'espontani!!!

Rodant en paral.lel, rares vegades pasa...sempre hem deixa enrera!!

AL MIGDIA VAIG APROFITAR PER ANAR DE COMPRES AMB LA MEVA DONA I HEM VAIG AGENCIAR AQUEST CASC, UN GIRO, COM PODEU VEURE ES DELS COLORS DEL MEU SEGON EQUIP...LA REIAL SOCIETAT ES CLAR!!!!

Casc GIRO, colors de la Reial Societat!!!! eh Perikos!!!!

AVUI DIUMENGE TAMBE HE SORTIT, VAIG QUEDAR AMB EN FERNANDO PER SORTIR A RODAR UNA MICA..QUI ES EN FERNANDO? UN BON AMIC I AQUEST HOME ES L'HOME QUE M'HA FET DE MESTRE EN EL MON DE L'ATLETISME. ELS MEUS RÈCORDS DE MARATONS I DE MITJES MARATONS NO SERIEN ELS QUE SON SI NO FOS PER AQUELLES MAXTACADES QUE ENS FOTIEM ENTRENANT EN FERNANDILLO I JO, QUINS ENTRENOS!! ELS TROBO MOLT A FALTAR...EN FERNANDO TE UNS PROBLEMES D'ARRITMIES I EL METGE L'HI VA ACONSELLAR QUE DEIXES DE FOTRE CURSES, QUINA PUTADA!!! ARA L'HI FOT A LA BICI COM UN CABRÓ, TE UNES CAMOTES QUE SEMBLEN DOS PERNILS!!!ES PURA MUSCULATURA TOT ELL!!! MOLT BON NANU...

HE SORTIT DE PREMIA I ENS HEM TROBAT A VILASSAR, HEM ANAT CAP A ARGENTONA I DESPRES CAP A DOSRIUS I CANYAMARS, PUJANT A CANYAMARS HEM TINGUT UN SUSTO FORÇA IMPORTANT DONCS UN FILL DE LA GRAN PUTA S'HA FOTUT A ADELANTAR-NOS QUAN VENIA UN COTXE DE CARA I AKEST DARRER HA SIGUT EL QUE HA TINGUT QUE FRENAR DONCS EL CABRÓ QUE ENS AVANÇABA NO HO HA FET, QUIN SUSTO!!!QUIN CABRÓ!!!! NO S'ESTIMBARÀ SOL EL MOLT FILL...

UN COP A CANYAMARS MITJA VOLTA I MATEIX RECORREGUT DE TORNADA. AVUI M'HE NOTAT TOPE CARREGAT DE LA SORTIDA D'AHIR I LA VERITAT HE SORTIT PER QUE JA HABIA QUEDAT AMB EN FERNANDILLO SI NO M'HAGUES QUEDAT A CASA A DESCANSAR, TENIA ELS QUADRICEPS TOPE CARREGATS I ELS ABDUCTORS TAMBÈ HEM FOTIEN FORÇA MAL...ARA A L'HORA DE DONAR EL CALLO M'HO HE DEIXAT TOT.

ENS HAN SORTIT 45 KMS I NO RECORDO BE EL TEMPS PERÒ CREC QUE HA ESTAT PROP DE LES DUES HORES.

HE ESTRENAT EL CASC DE LA REIAL SOCIETAT!!! AUPA REAL, MAL DIA PER QUE AHIR VAREM PERDRE A CASA CONTRA EL NUMANCIA, PERÒ TAMBÈ ES DELS COLORS DEL DEPORTIVO...JEJEJEJEJE...

Aqui amb el gran Fernandillo, pur muscul tot ell!!!!

BE AQUEST HA ESTAT EL CAP DE SETMANA ESPORTIU, PROFITÓS D'ALLÓ MES, NECESSITO TREBALLAR MOLT EL TEMA BICICLETA I DE MOMENT SURTO FORÇA CONTENT DE LA MEVA PRIMERA PRESA DE CONTACTE AMB LES DUES RODES I L'ASFALT. TOTAL 4 HORETES 25 MINUTS I GAIREBE 100 KMS, PER ELS QUE SOU MAKINES DEL CICLISME JA SE QUE TAMPOC ES MOLT PERÒ TENINT EN CONTE QUE HA ESTAT LA REENTREE DESPRES DE LA MARATÓ JA ESTIC MOLT CONTENT!!!!

P.D.: NOMES LAMENTAR L'ABSENCIA DE L'ESTIMAT BROTHER ABRAHAM EN AQUEST CAP DE SETMANA CICLISTA, EL NANU HA APROFITAT QUE LA MERITXELL TENIA PER FI UN CAP DE SETMANA LLIURE DE LA FEINA I L'HI HA VOLGUT DEDICAR TOT EL TEMPS A ELLA. ESTIC SEGUR QUE EL MOLT PUNYETERO A FET MES DESGAST FISIC QUE JO,JEJEJEJE...ESTORNUT!!!!!!!!!!!!

A VEURE SI LES SENYORETES DE CAN BARÇA REMATEN EL QUE SERIA UN BON CAP DE SETMANA CONTRA L'ALMERIA, JO HO DUBTO MOLT I EL MEU PRONOSTIC ES QUE PERDEREM 2 A 1... ESPERO EQUIVOCAR-ME ES CLAR...

22 comentaris:

The Dark Knight ha dit...

LES SENYORETES DE CAN BARÇA ....jajajaja.

Confirmat;la grip ciclista s´ha estés per tot arreu,sí si.

Lo dela reial es per alguna raó especial?...no,no,jo tan sols pregunte.I jo que soc (be,ara no tant,pase prou del fútbol..)del Barça,i l´Espanyol em cau en gracia,com s´explica aixó?....

Total,va!apuntat a Empúiries, és el que tens que fer home!.

SI SI SI.....NOS VAMOS A PARÍS....digooooo a EMPÚRIES jejeje

Oscar 1977 ha dit...

Doncs casi l'encertes, les marietes han empatat, i a sobre he tingut que pagar per veure-les!!!!!
Nanu, que bé que s'ho paseu amb les bicis. Ja no et dic res mes......buaaa!!!!!!

robert mayoral ha dit...

ja era hora que toquessis la bici, la pobreta la tenies abandonada, un altre cop me la deixes i li vaig fent rodatge...jejejeej

macu el casc del Sabadell!!!

karli ha dit...

Adrià, no volia ofendre a cap senyoreta hagues tingut de dir la colla de ganduls mercenaris de mer...
La Reial Societat sempre m'ha caigut molt be i la veritat es que es el meu segon equip...coses rares de la vida.
Lo de ser del barça i que et caigui be l'español...l'unic que et puc dir es que et passis uqualsevol dia que jugui l'español a Montjuich i ja no et cauran tant be com avans d'entrar a l'estadi...
Ja ho veurem lo d'Ampuries...

Oscar, mira que pagar per veure aquesta colla de dropuls que nomes pensen en anar de festa i esborrarse dels partits!!! son uns cabrons,Rijkaard fora Mourinho vine ja!!!

Robert,joder que si era hora, et puc assegurar que els primers kms no m'enrecordaba com funcionaven els canvis!!t'ho juro que es veritat...Ja hem conec els teus rodatges!!en una setmana l'hi fotaries mes kms que els que porto jo en un any i mig que fa que tinc la bici!!!!
Si si tambè es del Sabadell el casc!!jo tenia uns amics a Sabadell i de tant en tant hem convidaven a veure al Sabadell quan jugaba a primera..que en fot d'anys!!!...masses lamentablement!!

TRI-CAS ha dit...

MENUDO FINDE MACHO!!!
BICI Y MAS BICI....
SI TE HAS QUEDADO CON LAS GANAS VEN EL PROXIMO LUNES A VILA Y HAREMOS LA RUTA DE LA CICLOTURISTA EN PLAN TRANQUI, FERRAN Y SANTI ESTAN INVITADOS FALTA CONFIRMACION!!!!

FUERZA Y A ENTRENAR!!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
bona sortida cony ... poc a poc aniras agafant el ritme ja veuras ... de la reial? ho sento pero estic d'acord amb el Robert ... no saps pas el que em feia patir el Capó, Perico Alonso,vinyals,barberà,sanchez,fradera,etc ... jejeje

javipobla ha dit...

Karli,vaya cap de setmana t'has fotut,ja veuras tu com al final ens trobarem abans en bici que corrents.La veritat és que puguer alternar dos esports és molt entretingut.Tema barça no comment.

David Rodriguez Roures ha dit...

Al final te equivocaste emparamos a dos,aunque deberiamos aver aprovechado para recortar mas puntos,a la proxima,si es que este Vilareal no nos pasa,habras acabado con dolor de culo,o sere yo que no acabo de acostumbrarme al sillin,un saludo.

Fran ha dit...

Què bona la doble sortida en bici del cap de setmana, per les rodalies tan maques de la Serra de Marina. Es nota que et trobes molt bé de cames i de cap, segueix així.
Ostres, en Fernando! Fa molt de temps que no el veig, sempre és agradable saber notícies seves.
M'agrada molt el teu casc.

Fran ha dit...

I si et pensaves que em quedaria sense dir res del que li has dit a l'Adrià, t'equivocaves, i, a més, castellanitzant el nom del club i del camp...
Ja veig que les teves frustracions les amagues projectant imatges negatives, falses i injustes de tercers.

Unknown ha dit...

Tricas,gracias por la invitación pero el lunes tengo un compromiso familiar ineludible y es eimposible. Disfrutar de mi parte y dedicame un palo a ese par de canallas!!

Santi, ai Warrior com hem costa això de la bici!!! a veure si akest any aconsegueixo una millora per que el meu nivell ciclista es tremendament lamentable!!! Aupa la Real...l'any vinent a primera un altre vegada!!!

Xavi, seria molt fort que ens acabessim trobant en bici dos atletes com tu i com jo!!! no ho descartis!!! mira si es entrentingut alternar dos esports que jo en faig 5 ó 6 !!!!!!!
Barça non comment...be si nomes deixa'm dir que akest cabró farsant del gauxo que es llargui jà mateix!!!!

David, lastima que el Villarreal no este por delante nuestro y mas cerca de el Madrid por que al menos tendriamos alguna esperanza de que no ganaran los blancos la liga por que por nosotros seguro que no será...El domingo la verdad es que me ldolia un pokito el culo, pero esto a base de horas ya se te acostumbra el pompis!!

Fran, les cames les tenia força carregades encara, a les pujades ho notaba moltissim, hem fotien un mal de collons...de cap estic fort i animat...
Lo de l'Adrià ho vaig fer expresament per que ho veiesis!! es que l'hi he dit alguna mentida?
suposo que no et deu costar gens de reconeixer que us paseu el partit dien-nos de tot als culès?digues la veritat...imatges falses?
que ho dius per les banderes espanyoles amb ensenyes nazis dels cabrons de les brigades potser? o es que tampoc es veritat? castellanitzar el nom...amb el nom que teniu ja està tot dit!!!va ara contesta que si els putos suissos i tot allò que dius sempre quan et pikes!!jejejeje...ja ho trovaba a faltar akests pikes nostres!!!Salut Fran!!!!

karli ha dit...

Ja hi som una altre vegada!!! on diu Violeta soc jo en Karli Karli!! coses de familia...

rogero ha dit...

iep, du ni do, espero veure't a alguna sortideta en bici, Pensa que jo no hi he anat mai així que aquests casi 100km pinten molt b!! potser fai l'estrena el dia 30 a banyoles jo

Jordi ha dit...

Res, ja has vist que de rematar el cap de setmana l'han rematat bé: empat al canto!! No correran mai aquesta colla d'acomodats?

Déu n'hi do el cap de setman ciclista que t'has pegat!! Els del bicing et fotran el carnet VIP!! jejeje

Espero que li hagis enviat un mail de suport al Pau Gasol per la seva lesió...

Fran ha dit...

Què vols que et digui? Que cridem per animar al FC Barcelona?;-)))
Jo mai he vist senyeres nazis enlloc, ni tan sols a Montjuïc, això és una llegenda urbana promoguda des de les Corts, igual que l'esforç que feu alguns per voler castellanitzar el nom del nostre club i del camp malintencionadament. M'agrada l'esport i no pas la política. Tant de bo la política i els polítics fossin una mica més esportius, però llàstima que molts feu de l'esport quelcom polític i llavors es converteix en una m.rd.
Pics dius? Jo només puntualitzo amb tot el respecte per a molts amics culers, però tu tens rancúnia per alguna raó que encara desconec.

Mariona ha dit...

S'ha d'estar molt atent a la carretera perquè corren molts sonats... Nanus heu fet una bona pila de kms per fer l'estrena de la bici aquesta temporada! pim pam pim pam jajajja. Vinga visca el barça (pobret)... i també la reial societat... i el sabadell... i el vic d'hoquei també, què coi!

Ferran Vila ha dit...

A tope Karli, d'aquí a dos dies et vec enganjat al meu neumàtic i no crece que triguis gaire a fotrem algún que altre pal, ja ho veuras. Demà vaig cap a Collserola amb la mountain, ja penjaré fotos "a lo Zugasti",je,je.

Fran, ho sento pero et deijo sól en el tema Espanyol, no m'ho tinguis en conte és que el tema em cansa molt.

karli ha dit...

Rogero, doncs vinga anims amb la bici i a veure si ens possem a tó que hem sembla que ens farà falta!!

Jordi, sobre lo de la colla de vividors la veritat es que ara mateix tinc mes ganes de que perdin demà a la Copa que no pas que guanyin, per rematar-ho va el mafies-desgraciat den Laporta i els hi ofereix mes pasta per arribar a la final!!! quin desastre, com si no hi estiguessin obligats ja de principi!!!neteja ja.
Sobre la bici, be anar fent xino xano i aprenent que hem fa molta falta!!
Temna Gasol, quina por!!just al final de la fase regular que estan les coses mes apretades que mai i...pam!!!avui de moment hem guanyat però serà dificil mantenir el primer lloc...

Fran, animar al.lentant al teu ekip ho comparteixo del tot, però el que feu voslatres d'insultar al barça a cada partit encara que jugueu contra el Betis...qui dius que te rencunia? i si dius que jo tinc rencunia, doncs mira no se si es rencunia, però que us tinc mes anemistat desde el dia que hem vas convidar a Montjuich si que t'ho puc asegurar...per algo serà...i no per que animessiu al vostre ekip precisament...Apa periko, que portaves un temps callat i ara que esteu a punt de sortir de la zona europea ja tornes a estar nerviós i et començes a fotre amb els teus amics culers!!!!Vinga cuida't i recorda: no et piquis tant!!jejeje

Mariona, ja tens raó ja amb els sonats inconcients de la carretera!
Per cert ahir va jugar el Mataró contra el Vic de lliga d'hokei, empat a 1, repartiment de punts i cap a casa...

Ferran, home animalot ja ets per aquí!!! quina enveja hem fots demà per Collserola, a veure si t'ho permet el temps que hem sembla que estarà xungo, a mi demà hem toca França!!estic fart, porto una setmana terrible de feina, necesito dormir dos dies seguits!!!
No falta per que jo et pugui fotre algun palet amb la bici!!ho veig gairebe un imposible...pero no ho descartis!!
Ja tenim la taula reservada per divendres al Mexicà!!Viva Mejico Cabrones!!!
No entris al drap amb el tema español que en Fran es com en Copito de nieve...especia en extinción, no hi ha ningú que es piqui com ell i això es el que mola, tu ja fas be de no ficart'hi, ara que si vols tambè pots eh...

Fran ha dit...

Que jo estic nerviòs i començo a fotre amb els meus amics del FC Barcelona? Amb tots els respectes, repassa tots els comentaris, si us plau! A veure a qui se li ha anat l'olla...Sembla que el teu Bar$a no és el mateix FC Barcelona que tant s'estimen els meus amics culers, de Catalunya i d'Espanya...

Oscar 1977 ha dit...

Pauuuuuuuuu!!!!!!(Paz) Y
Viva Fernando Alonso, je,je.....

SANTI PONS ha dit...

Karli,
Gracies pel sms!intentare seguir aixi!jejejeje

karli ha dit...

Fran, veus com si que estas nerviós! jo nomes vaig contestar una pregunta que hem va fer l'Adrià, l'hi vaig donar el meu punt de vista i tu ja has saltat com una exalació!!!Et farè una pregunta: Si un culè va a veure un partit de l'español, creus que us tindrà antipatia quan acabi el partit amb tot el que diueu durant el partit?digues la veritat...

Oscar, jejejeje que be m'ho passo amb en Fran!!! en aquest blog està prohibit escriure el nom de l'alonsito, es un blog-anti ALonso!

Santi, res home es la veritat, mica en mica i ja veuràs com millores, però paciencia i ull amb apretar molt que si tens tendencia a cascarte el genoll seria una tonteria voler anar massa ràpid, ja et vaig dir que això no te cap secret, entreno i entreno i ja veuràs...
Quina jornada mes bona que heu tingut avui a l'NBA, tot us ha afavorit...a seguir així fenomeno!