dimarts, 31 de març del 2009

MITJA MONTORNÈS...I MÉS...I MÉS...

Hola amics bloggeros!!! desprès d'unes setmanetes d'eskakeo del blog ja torno a ser akí per explicar una mika com va tot, sembla ser que la mandra dels entrenos al final s'em va encomanar amb el tema blog i així ha anat que he deixat d'escriure-hi.

Per el que respecte al tema esportiu...doncs be hi ha hagut una mica de canvi, sembla ser que la màkina comença a engrasarse una miketa, eppsssss però no us esbereu que ja veieu que el temps torna a estar txungo i kuan fa fred en karli es keda a casa tancat, jejeje...

Akest diumenge passat vaig anar juntament amb alguns companys del club a fer la mitja de Montornès, no cal que digui quin era l'historial d'entrenos desde la marató de Barna oi? doncs si esteu pensant que no vaig sortir ni un dia a còrrer l'esteu cagant perqué...vaig sortir un dia a entrenar!!! amb akesta sessió ja vaig tenir prou per veure que estaria en els mateixos temps que en les darreres mitjes. Així doncs cap a Montornès que "no hi faltaba gent". Com que l'amic Antolí feia de llebre oficial d'1h 35m i veient que jo tenia unes ganes brutals de còrrer, mes aviat tot el contrari, vaig decidir anar tota l'estona amb en Jordi Musgoman. La veritat es que va ser un encert per que varem poder anar tota la cursa xerrant bastant comodes i fent conyetes de les nostres, certament es va fer una mitja molt agradable. Al final no cal dir-ho 1h 34m 25s, ja està be tenint en conte lo carregat de kms que arribava a akesta cursa...ja ja ja...

Karli tot just acabar la mitja...
Amb lo crack de l'Antolí...."musgo-power"
Montornès va servir per retrobar-me amb amics ja habituals, la Gemma i l'Oscar (el Sr Font, gracies per fer-me de portaekipatges durant la teva baixa esportiva,jejejeje), en Fran i la dona, felicitats guapa per el troç de marca que vas fer!!, en Jesus, en Raúl (ese chip mamón!), vaig coneixer l'amic bloggero Rafa d'Arenys, i alguna que altre persona més... Llàstima perdrem el dinar del dissabte!!!...segur que n'hi haurà mes...
Fa dues setmanes vaig començar la temporada de bicicleta, sortideta el dissabte i un parell de dies de rodillo, ja l'he instal.lat a la meva terrasseta amb vistes al camp de futbol del Premià i així al menys hem distrec amb els entrenaments dels futboleros que si no kin conyàs això del rodillo!!
Tambè han caigut entrenos de natació, al migdia aprofitant que ara curro a Mataró m'escapo a la piscina, la millor hora doncs tota la piscina es per a mi!!. El segon dia, sonat de mi, ja vaig voler fer una tiradeta maca i varen caure gairebe 2200 metres non stop, no està malament tenint en conte que feia jo que se kuants mesos que no tocaba aigua!!! Avui per exemple tambè he fet una sessió de natació i a veure si mica en mica el volum d'entrenaments es va possant decent.
Tampoc m'he d'oblidar d'esmentar que fa dues setmanes vaig tornar als camps de pitch&putt, tambè sense temps ni ganes per practicar hem vaig presentar a un torneig, resultat?...victoria!!! això es increible!!ja no entenc res de res, akest esport si k necesita practica i mes pràctica doncs es molt tècnic i de precissió total, però ja ho veieu...un cop de sort compais!!!
Per cert proper diumenge Cursa dels Bombers, sort i a disfrutar tots els que hem aconseguit dorsal.
P.D.: Ha començat el mundial de Formula 1, la veritat es que avans jo n'era un fanatic dels que es despertaven de matinada per veure les curses, això era avans de que arribes l'Alonsito i que tot el país descobrís la Formula 1. Ja fot molts anys el meu pilot favorit es un brasiler, porta uns anys passantles putes i en un segon plà, però sembla que la sort a girat a favor seu i Rubens Barrichello sembla ser que en akest mundial pot tenir molt a dir...sort Rubens!!!!!


14 comentaris:

Fran ha dit...

Ufff. M'ha costat molt entrar aquí amb tantes teranyines...
Bona mitja, Karli, el cas és anar sumant. Ens veiem a la Bombers...

Joan Josep ha dit...

Segueixo admirant la teva obtimització dels entrenos. Làstima que el dissabte no ens veiesim, ja que el diumenge a Bombers serà difícil entre tanta gent.

Arreveure.

JOTAEME ha dit...

Com tenim la logistica per Bombers?
Jo porto fotograf i xofer :-D

Ja quedare si vols.

karli ha dit...

Fran, ja ho pots ben dir ja lo de les teranyines!! mandra mandra!!
Una mes al sak i un puntet mes per la Copa del Club...que el Sr, Fran apreta fort!!!

Joan Josep, doncs si llàstima del dinar cony! home per diumenge suposo que encara que hi hagi tanta gent podriem kedar en algun llos i segur que ens veiem i ens fotem una foto de grup!! Salut!

JM, Portes Xòfer? que raro mamón!! encara no se ni si tens carnet de conduir!!!! ja kedarem per pujar plegats el diumenge, encara que jo si fot bon dia (?) anirè amb la moto que es un moment...ja parlarem nanu!!

Tr3sk ha dit...

Longuerooo!!...lo que daría por verte x un agujerito!!!..seguro que tienes de coach al "patito-patito"!!!..anda que no está fino, el jodio!!!..aunk con el tema agua lo tienes xungo...es un negaoo!!!
Espero verte el domingoooo...cuidadín si bajas con la moto, no t me enfríes, rei!!!..jejeje

Rafa González ha dit...

Me encanta tu plan de entreno: un día!! Fantástico, sin desgaste, sin agobios... Justo para hacer un tiempazo: 1h34m!!
El resto de los mortales tenemos que matarnos a entrenar para poder llegar a meta...
Eres un crack!! jajajaja
Un placer conocerte. Suerte el domingo!

Jordi ha dit...

Karliiiiiiiiiii!! Quantes coses en un sol post. Felicitats per la mitja, que amb el volum d'entrenaments vas arribat sobrat... jejeje

El tema tenis ja el teni aparcat? Perquè trobo que toques poques disciplines: bici, golf, natació, córrer... Et recomano alterofília i lluita lliure... jejeje

Fa uns dos mesos que jo també he començat a fer natació. M'ha donat per aquí també... jejeje Així que eres tu el sonat que no treia el cap de sota l'aigua l'altre dia a Mataró???? ;-)

El Barça, torna al seu nivell. Ara, el de bàsquet ja pot dir adéu a la Final four... era d'esperar...

karli ha dit...

Eva, esta echo un makina el tio!! pues creo que nadando si dices que es tan maol aun le daria caña!!!
El domingo nos vemos fijo, ya kedaremos (telefonazo), por poco que pueda voy en moto seguro...costiparme yo? llevo toooo el puto año que no estoy fino!!!

Rafa, igualmente un placer conocerte en Montornes!!no sigas mi plan de entreno!!no es recomendable si kieres hacer buenas marcas!!! soy un gandul!!!

Jordi, el tema tennis? la veritat es que he apartat el tema de la lliga...sempre k vull jugar es fot a ploure!!!estic fart!!!!!
Ara tambè t'ha donat per la natació? mare meva, amb lo divertit que es!!!jajajaja
Trankil queda un partit contra el Tau, està la cosa txunga però no perdem les minimes esperançes...

Jag75 ha dit...

Karli,
ja ho he dit en el blog i ho saps: un plaer compartir kms amb tu.
A més a més, ets campió multi-disciplinar, felicitats!
ens veiem a bombers.
gracies per la foto

gemma ha dit...

A veure si de mica en mica tornes a agafar empenta en els entrenaments (ja siguin amb la bici, a la piscina o corrents). Encara que continues sent el meu ídol ... amb un entrenament i fas 1h34' sobrat. A veure com va dimenge ...

karli ha dit...

Jag, campió multidisciplinar? que va que va, tinc un nivell suficient per pasarm'h molt be en tots els esports que m'agraden i practico, es una satisfacció per a mi que tan m'agrada l'esport.
El plaer ja saps que va ser mutuo crack!!

Gemma, diumenge? no et veure el pèl amb akestes markes k fots!! tu m'enganyes i estas fotent uns entrenos de collons...com jo oi?

Ferran Vila ha dit...

Buenas. Bé, que vols que et digui, vas sobrat nen. A veure si ens veim per Setmana Sant. Hem de fer una sortidet amb la bici i jo tinc la intenció de fer la primera nadada al mar. Ja parlem. Salut Mestre.

monchogon ha dit...

Hola Karli,ya tengo la camiseta de la talla L.
Al ver la clasi del pich me alegre mucho.Como pudiste ver yo un desastre,queria estar con vosotros en el inferior,pero de 10 ya he pasado a 12, creo que con
tu plan de entreno, me ira mejor, una vez a la semana es lo que hago ahora,para conseguir la meta,estaba
pasado de rosca, espero vernos el 26 en Montseny, saludos. Moncho.

karli ha dit...

Ferran, a veure si podem fer la nedada per setmana santa, akests dies no han colaborat gaure en escalfar ni una miketa l'aigua del mar!!! pot ser molt dur!!!

Moncho, me alegro que dejes un comentario hombre!! ya se que vas entrando pero nunca te decides a escribir!! ya ves lo de Vallromanes me fue bien pero ya sabes como va esto, el proximo dia igual me sale el peor partido del año!!hace falta tirar mucha bola i practicar mucho para ser bueno de verdad, yo de momento con lo que tengo ya me conformo...nos vemos campeón!!!