dimarts, 10 de març del 2009

DE TEATRE I...THIS IS ANFIELD!!!!!!!!!!!



Aquest dissabte passat vaig anar amb la dona al teatre, ja fa setmanes varem treure entrades per anar a veure Garrick, la nova possada en escena del fantastic trio "tricicle", està basada com no, en una mena de teràpia del riure, David Garrick va ser un escriptor, actor i humorista del S.XVIII, es va fer famós per la seva teoría de tractar els mals mitjançant el riure.
Evidentment tampoc penso profunditzar massa amb tot el que passa durant els 90 minuts d'espectacle però si que puc garantitzar que es un descollonament constant. A akestes alçades no serè jo qui es possi a descubrir a akests tres cracks dels escenaris, l'únic que us puc dir es que per poc que pogueu aneu a veure akesta obra!!!. Al Teatre Poliorama els trobareu en doble sessió...

Els 3 fent d'embaraçats!!!!

Be, tot just fa mitja horeta que ha finalitzat el partit de champions del madrid, no fa falta dir que estic pletòric d'alegria, el "chorreo" que els hi han fotut ha estat dels histórics. La prepotencia mesetera s'haurà de menjar les seves propies paraules-estupidesses-chuleries!!! avui es podia llegir en un diari de la capital un titular que deia: "THIS IS ANFIELD"...I QUÉ?" I què? no hase falta desir nada mas!!!!! cap a caseta i que us donguin una bona estona!!!!!!!!!

Fernando Torres...Liverpool number nine!!!!...
Demà ens toca a nosaltres, de moment l'únic que puc garantir es que jo anirè al camp, avui he rebut l'agradable noticia de que hem deixaran un carnet!!! nit de champions...ja no se kuants anys feia que no veia el Barça a la Champions en directe!!! Espero que tot acabi bé, alerta amb els de Lió que no son gens dolents...

P.D.: La cançó va amb dedicatoria!!! You'll never walk allone...

8 comentaris:

Jordi ha dit...

Què grans que són els del tricicle i què gran que és el Liverpool! Crec que ni el trio de la bicicleta hagués pogut fer una obra tant esplèndida i que fes tant riure com l'eliminatòria de vuitens del Madrid. Ha estat genial, orgàsmica i relaxant, molt relaxant. En cap moment han tingut l'oportunitat de fer res, aquesta gent.

Ah!! Però anem en compte amb el Lyo, que diuen que fora de casa és millor que a casa. A creuar els dits.

Ets un home afortunat: tricicle i avui al Camp!! Gaudeix i anima mooooolt!!

Tr3sk ha dit...

Con los entrenos q llevas y ya estás de tappering???...jejeje
Tendré que hacerte caso y escaparme a verlos...y mas siendo 3!!!!
Disfruta esta noxe de mi Guardiolaaaaa, yo lo haré!!!

Miguel Angel ha dit...

Per mi, l'autèntic teatre es va viure ahir a la nit a Antena3, jeje. Que els bombin als merengues!
A veure si aquesta nit tenim sort i donem un repàs al Benzema i companyia.
Salut company!

Mónica ha dit...

Hi portaré al Marquès! Ajajajajajajjaj!

Fran ha dit...

Després del 5 a 2 espero que encara estaràs més content.
Ja t'has recuperat?

Anònim ha dit...

Quina setmaneta per tu: primer teatre = Genial!, desprès l'eliminatoria del Madrid = Millor!! i per rematar vas al camp i disfrutes d'un partidàs amb un 5 a 2 = Fantàstic!!! Sense oblidar lo be que t'has trobat despres de la Marató. Qué més pots demanar? Ah sí, guanyar el teu partit de pich el diumenge ...

David Rodriguez Roures ha dit...

Maquina,como van esos mini entrenos,los has subido a entrenos decentes ya jeje.
Hace muchos años que me encantan este trió,la verdad es que nunca los he visto,hace poco vinieron aquí,pero como por desgracia no se le hace demasiada publicidad,me entere tarde,pero desde luego si me entero iré.
De lo otro que quieres que te diga,acaban de ganar 1-4,están muy fuertes y nuestra primera parte contras el Lion,para enmarcar,un saludo.

daniel leiva posadas ha dit...

Haber un poco de orden ,o te echo el perro de la foto ehh !! que es esto de tapeo por hay ?? a entrenar esta semana a saco ,castigao sin tele ni teatro ni nada !! venga a topeeee !! ja ja ja ,que bien vives cabronsete ,y luego que no subeeeee !!!