dijous, 4 de juny del 2009

DESPRES DEL TRIPLET...POKER?


Bé, una vegada assolit el triplet blaugrana, la cosa per la majoria ja ha acabat, per a mi no, queden dos títols importants en joc, la final de la lliga de basket i com no la final de les finals, la de l'NBA. Afortunadament allà hi serà l'ekip del meu cor, els Lakers. Akesta matinada comença la gran final, amb el factor pista a favor dels Californians. El rival serà Orlando Magic, esperem que no aguantin la pressió de jugar la serie final.Si guanyen els Lakers...POKER!!!!!!!...DE TÍTOLS!!!


Anims Lakers!!! a per l'anell de campions!!!!

Per el que fa a la meva activitat esportiva...a tope!!!!! dissabte passat partit de campionat de tennis, amb derrota davant d'un rival molt potent.

A lo Nadal...derrota i "pa casa"!!!!

Diumenge va tocar campionat de pitch&putt, coincidia amb el tri de Mataró però la meva classificació privilegiada en el campionat, líder de moment, no hem permitia escakejarme del torneig. Es un campionat que consta de 5 proves, akesta era la 4ª i arribava com a líder. No hem va anar ni bé ni malament, regular, cosa que hem permet mantenir el lideratge bastant sobrat de cara a la darrera prova que disputarem akest proper diumenge, anirè amb un bon marge de punts respecte al segon però no val a badar a veure si tindrem sorpreses desagradables!!

En el pitch...a lo Tiger!!!!...que més voldria jo!!
Dilluns jornada festiva i entreno de collons amb en Fran per les nostres muntanyes, varen caure 3h50m, 30 kms amb desnivell de mes de 1250 metres, un bon entrenament de cara al gran objectiu, la Nuria-Queralt del proper 4 de juliol, seràn 103 kms que val mes la pena fer-los amb força entrenament oi?

Amb en Fran a Vallromanes...
El dimarts descans, dimecres un altre partit de tennis força intens i avui dijous un altre entreno per la muntanya amb en Fran i la sempre excel.lent companyia d'en JM. Han caigut gairebe 90 minuts amb desnivells força importants...
Demà descansarem una miketa i el dissabte ja tenim previts una tiradota mega-llarga per seguir acumulant kms que diu akell...




6 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Aixó, això acumulant km... je,je. M'alegro de veure que tornes a esta a tope. A la Queralbs et vec arrriban molt ben clasificat...ja m'ho diras te qee ser una gran experiència. Pel que fa el basket jo com sempre ni p. idea, però enhorabona per que van guanya el Lakes, ja vec que els Celtics no están a la final, així que aquet any no puc donar pel sac al personal, ja,ja. Ah! i sort en ep pich...ets el multiesportiste per excelència, ja,ja.

jag75 ha dit...

karli,
com es nota que per Sitges fa mal hora... tens molt temps lliure per fer de tot ;-)
bé, fora conyes. m´alegro q hagis descobert aq nou món i que el dia 4 sigui una gran jornada... n éstic segur

Fran ha dit...

Què veus en l'equip de la capital mundial de l'horterada... Com l'elegància de Boston, res! Guanyareu l'equip d'en Micky i la Peggy... llàstima!

Rafa González ha dit...

Estas a tope y no sólo en running...
Tenis, pitch&putt, montaña, telebasket, .... ¿de dónde sacas el tiempo? :-)
Saludos!

karli ha dit...

Ferran, a tope no se si estic però almenys estic entrenant qu eja es molt!!! Però si no saps ni de kin color van els Celtics!! tot es per tocar els nassos!!com el puto Fran!!

Jag, T'enviarè un autobus plè de gent de Sitges cap al Musgo i almenys akell dia pillaràs algo per que si no no et menjes un torrat gayot!!
A veure com va lo del dia 4, hem fa respecte nen!!

Fran, lo teu ja veig que es per tocar els pabrots!!! a partir d'ara per cert la capital de l'horterada que dius tu, serà Cornellà!!!!no se si guanyarem als de Disney però ho intentarem!!!

Rafa, El tiempo?? jajajaja...pues cuando termino la jornada laboral a las 19 horas me pongo en marcha tio!!! me falta tiempo nanu!!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Maquina,ahora ya se porque no corres,si es que no paras,desde luego lo que esta claro es que vas con buena compañía,la carrera desde luego es larga son muchos kilómetros.
Este año Gasol ganara seguro,creo que ya ha ganado el primer partido si no me equivoco y en Basquet el jueves yo lo veré,un saludo.