dimecres, 17 de juny del 2009

CAMPIONS!!!! i CAMPIONS???????????


Ja se que no dono cap exclusiva a akestes hores però no estaba a gust sense publicar un post com akest!!!!!! LAKERS CAMPIONS DE L'NBA!!!!!!!!!!!!...que ja tocaba tambè!!!!



I demà pot ser el remat definitiu a una grandissima temporada esportiva per a mí si el Barça de Basket aconsegueix la tercera victoria davant el Tau i es converteix tambè en campió de la Lliga ACB'08/09. No serà fàcil doncs el Tau es un rival molt a tenir a en contetot i que juguem al Palau Blaugrana.


Un boig afeccionat als esports com jo, crec que mai podia imaginar que el seu ekip de futbol guanyès els tres títols mes importants en la mateixa temporada, però si a més a més a això li sumes que en l'esport que mès m'agrada, el basket, els meus dos ekips de tota la vida son capaços de guanyar el campionat de les seves lligues...això pot ser verdaderament ... la Repera!!!!!!!!!...si tot això passes, nomès hauriem de lamentar un objectiu/desitj no assolit... que cadascú entengui el que vulgui i vagi per on vulgui anar...

3 comentaris:

Rafa González ha dit...

Vaya año! Yo de fútbol paso (bueno, como mucho me alegré al ver el ascenso del Zaragoza), de la NBA sigo a los Lakers desde la época de: Cooper, Magic, Jabbar, Rambis,Worthi, ... Y de la ACB pues me da igual! Tienes que estar cansado de tanta celebración!! Saludos!!

Fran ha dit...

Ja ho he entès aquest desitj no assolit, ja. Em sap tant de greu!!!
Pericos collonuts!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Se lo merece de verdad,es un crakkk,me perece que hemos ganado la acb jeje,un saludo.