divendres, 1 de maig del 2009

ZERO DE MOTIVACIÓ...CANVI DE CHIP...

I desprès de gairebè 20 dies ja torno a ser per aquí!!!no hi hà un motiu concret de la meva absència bloggera, feina, entrenos, mandra (sobretot això), en fí que no trovaba el moment idoni per escriure 4 coses.

Bé, la veritat es que si que hi ha hagut un tema que m'ha tingut ocupat, el Challenge de l'Octubre de Calella. Un objectiu molt maco i teoricament molt motivant, objectiu serio per fer-lo amb seny i molt bons entrenaments. Doncs be compais, hem trobo amb el seriós problema de que no tinc ni la mes mínima motivació per preparar akesta prova, no tinc ganes de nedar, no tinc ganes d'obligarme a agafar la bicicleta i ni molt menys fotrem a còrrer per rematar-ho. Es una prova que mereix tots els respectes i que de fer-la s'ha de fer amb condicions, jo ara mateix no tinc ganes de trobar akestes bones condicions, la podria fer, segur, però fer-la per fer-la no la penso fer. Així que finalment he decidit cancel.lar la meva cita amb akest Ironman i qui sap si en una altre ocasió trobo la suficient motivació per prepararne algun.Insisteixo, l'únic motiu es de motivació, en akest cas...desmotivació...

Si he de dir que així com akests objectiu no m'ha motivat, si que n'he trobat un altre que m'esta tornant totalment boig. Els companys del Club de Vilassar de Dalt cada any per la primavera començen amb els seus entrenos per la muntanya, jo no ho vaig poder fer mai per que la meva anterior feina no hem deixava ganes en akesta època de l'any a sortir a entrenar desprès de la jornada laboral. Amb la nova feina sembla que tot ha canviat i per a bó, ara si tinc temps i ganes de sortir amb els amics del club a conkerir pistes i trialeres d'akest tresor que tenim akí mateix, el Parc de la Serralada Litoral. Estic flipant de les coses que m'he perdut durant tants anys, llocs dels que tothom en parla i que jo no habia vist mai.

Amb l'ajuda sobretot d'en Fran, tots els entrenos els faig amb ell, es coneix akestes muntanyes com si fossin la palma de la seva mà!! no hi ha trialeres que se l'hi escapin ni pistes ni draçeres que ell no conegui...gracies per fer-me descobrir akest nou món tio!!!!!!!

Evidentment la muntanya comporta nous materials, de moment bambes noves!! m'he agenciat unes Asics, les Gel Trabucco, recomanació d'en Fran es clar, però encara queda material per anar comprant doncs ja veig que tambè es un món apart això de la muntanya.

Companyes de muntanya!!!!!!!!!!!
Ja hem fet varios entrenos macos, els dies de cada dia sortim despres de treballar amb la limitació de temps que això suposa. Els dissabtes es el dia fort, tirades llargues de 3 horetes aproximadament.

Amb en Diego i en Fran, jo entre els dos a Cellecs.
I com a tota disciplina esportiva aqui tambè hi ha la motivació dels objectius, en akest cas son les travesses de muntanya amb el fet afegit de que les farem corrents es clar. El primer gran objectiu i al mateix temps debut meu, serà la Travessa del Montseny del proper 17 de maig, 45'8kms al llarg de tot el massís del montseny i força desnivell acumulat, sense cap mena de dubte el millor parany per fer el debut.


Recorregut de la Travessa del Montseny.
Bé i fins akí les meves novetats de les darreres setmanes, sento decebre a quí habia confiat amb mí de cara a akest gran objectiu que tenia a l'Octubre però ja podeu veure que el que ara realment hem motiva es una altre cosa, i com que jo vull disfrutar fent les coses i no fer-les per compromís doncs akesta es la decisió que he pres!!!
P.D.: Demà dia 2 de maig Cross de la Poli de Mataró, allà ens reunirem uns kuants amics per fer la cursa i posterior dinaret, akesta vegada no m¡ho perderè!!!!!!!!!


10 comentaris:

jag75 ha dit...

Karli,
la motivació és el més important i et felicito per la descissió que has près.
per cert, el dia 1o de maig fan la 1a cursa de muntanya de La Sénia (et pot servir d´escalfament per al repte ;-)
una abraçada i a gaudir d´aquest nou món.

Tr3sk ha dit...

Longuerooo!!..et trobaré a faltar al Half!!!..
Les trabuco són la ostiaaaaa..y te lo dice la ultrafondista!!!...pa cagarse!!!
M'encantat veure ese xip groc a la teva entradaaaaa!!!..el meu jefe estaria orgullòs!!
Fins demaaaaaaa,con el guapo subidoooo!!..Que ganas, Dios de esos b3sitos!!!

Ferran Vila ha dit...

Ep, decepció cap ni una aquí estem per divertir-nos fer un cursa per fer-la no te sentint i ja no digume un IM. Jo ja no et veia amb moltes gans de tri. Les curse de montanya están molt bé, un altre mon, paissatge dureça i si no vols no cal que ni agafis el crono. Les trabuco les millor. Per cert, no et perdis la nocturna de Burriacatac a pincipis de septembre, super recomanable i al costa de casa. Salut. Demà no vindre, avui a plogut i em queda la tirada llarga de bici per dema, que hi farem. Salut compai.

karli ha dit...

Jag, no ha estat fàcil pendre la decisió però no volia fer-ho forçadament, crec que mereix tot l'esforç del mon un repte com akest i jo no estic ara mateix disposat a fer-ho. El 10 de maig ho tinc complicat, celebrarem el meu aniversari i es imposible del tot.

Tr3sk, lo de la foto del chip ho he fet expressament per que estiguessis contenta!!ja veig que ha fet efecte!! Ens veiem demà a Mataró longueraaaaaaa subidaaa!!!

Ferran, tu ho has dit, per divertirnos!! i segurament m'haguès acabat divertint però no volia presentarme a un ironman amb els entrenos que estaba fent. Tinc apuntada la de burriac, a veure si tu tambè t'animes crack!!

JOTAEME ha dit...

QUe passa Snicker! No t'has de justficar de res, si ara et motiva la montanya, doncs, A por ello! Jo conec molt bé les sensacions que explicas per que vaig passar pel mateix també amb en fran.
A veure si em puc unir al Juny, encara que sigui sol un KMs, perque aleshores tu ets capas de pujar a Cellecs corrent!
Fote't un 'Bony' o una 'Pantera Rosa' abans :-DDD

Joan Josep ha dit...

No hi ha res pitjor que fer quelcom sense tenir-ne ganes. Per aixó ja tenim la feina i veure a la sogre.

Quina sort tenir a prop tant la serralada litoral i com no el Sherpa que t´acompanya. És tot un luxe.

Fins demà.

Xavi ha dit...

Hola Carles ahir a la tarda al veure’t inconscientment et vaig preguntar per el IM nomes dir-te que hi ha reptes molt macos com els que tens en ment i gracies per esperar-me uns anys per poder-ho fer junts. Tinc unes Trabuco 08 que volen sortir de la caixa a veure si podem coincidir per la serralada algun dia,sens dubte al setembre has de fer el burriac atac al ser de nit les sensacions son molt guapes, sobretot per que el foco nomes et deixa veure uns pocs metres de pujada ,ens veiem.

karli ha dit...

JM,si ti ara es el que hem motiva i per tant es el que penso fer...a veure si arriba doncs els jny i ets pots unir a nosaltres, m'han dit que amb tu es lliga molt per la montanya...jejejeje...

Joan josep, la feina i la sogra obligades? si si però jo de moment no hem puc keixar de cap de les dues coses la veritat!!!
La veritat es que tenir la serralada litoral a tocar es una sort increible, s'ha de saber valorar per k es una passada!!

Xavi, ja era hora que et decidissis a escriure cony!!! doncs ja saps a treure les Trabucco de la caixa que la muntanya ens espera!!! ja compartirem estones per akests paranys de per akí dalt!!!la burriac atack ha de caure gairebe segur!!!

Fran ha dit...

Estic segur que en un ambient de triatletes haguessis fet l'ironman, tot és questió de motivació, com bé dius. Ara bé, si et motiva més venir a la muntanya, benvingut! Ho passaràs força bé. N'hi han reptes increïbles com ara la Travessa del Montseny, i a més et trobo molt fort amb tota la base del marató. Demá farem la pujada de Teià a Sant Mateu, a veure si t'agrada.
Sort per aquesta nit.

gemma ha dit...

El teu canvi de Chip t'ha anat molt be. Estas super-motivat per fer muntanya i a sobre t'ho pases be. Aixó és lo important. Disfruta-ho. Petons.