dilluns, 25 de maig del 2009

ESPINA TRETA!!!!!!...AL MENYS UNA PART...


Doncs com diu el titular del post d'avui, al menys akesta es la sensació que hem keda desprès de la meva participació en la travessa Tordera-Mataró d'akest passat dissabte...
21 Edicions de la travessa...

El recorregut sencer Tordera-Mataró.
Amb ganes d'arreglar una miketa lo de la setmana pasada el dissabte a les 04:40 sonaba el despertador!! cap a munt, moto i cap a Mataró, allí ja ens hi esperaven els autocars que ens durien cap al punt de sortida, Tordera. Amb puntualitat britànica i tal com estaba previst a les 07:00 es dona la sortida...
M'hi presentava jo solet doncs els meus companys del club estaven descansant de l'èxit de la setmana anterior. Començo a còrrer desde bon començament i als 300 metres primera sorpresa! trobo a en Fernando!!un gran amic, de fet ell es qui va ficar-me en tot el tema akests de les curses populars i amb ell vaig compartir els entrenaments per els meus debuts en mitjes i en la marató, ara ell està dedicat en altres coses i ens hem distanciat una mica esportivament parlant.
Amb ell vaig anar fins al km12, punt on donaven l'esmorzar. Jo veia que ell tenia altres intencions i li vaig dir que jo començava a passar per que no volia perdre gaire estona en els avituallaments.
Amb en Fernandillo...kina sorpresa!!!!

Així que valor i endevant jo tot solet, faltaba una eternitat però estaba disposat a lluitar-ho tot solet!! Be de tant en tant i com que la travessa tambè està pensada per les bicicletes de muntanya, podia creuar-me amb algun ciclista que amb els seus ànims hem feia tirar avanti.

A la "Creu" de l'Esplai...Totes direccions!!
La veritat es que tota tota l'estona sol tampoc vaig anar, a part del troçet amb en Fernando, vaig estar compartint travessa amb dos d'akells amics de sempre que tots tenim, l'Antonia i en Joan, de Mataró de tota la vida!! ells anaven amb la mountain i a les baixades hem passaven sense compasió i a les pujades ens tornavem a trobar. Una parella molt maca i es clar no podia oblidarme d'ells en akesta crònica que mira de reflexar gairebe tot el que va passar al llarg dels 44 kms. Gracies per la companyia a estones i de veritat que psicologicament varen anar molt be els vostres ànims.
L'Antonia i en Joan a Vallgorguina...a 16kms Meta.
Despres d'akest avituallament a uns 16 kms de l'arribada, venia una de les pujades mes exigents, la pujada a El Corredor, la vaig agafar amb calma i sense parar d'hidratarme bé per afrontar els darrers kms en condicions.
Fotent un traguet...
Aquest es un dels sectors de la travessa que mes hem va agradar com a paisatges i entorns, el fet d'anar en solitari i amb calma va fer que poguès gaudir-ne de debó.

Tot per a mí!!...kin plaer...
Un cop superada la pujada que he esmentat, tocaba planejar una bona estona, planeja que planeja, amb bones sensacions a les cames tot i ja portar un bon "xorreo" (jejeje) de kms, i esperant la darrera pujadota que gairebe ens duia fins a Can Bruguera, punt situat a tan sols un parell de kms com a molt de l'arribada, a partir d'akest punt tot era baixada pronunciada fins a la META. Controlant les emocions, doncs veia que akesta vegada l'objectiu el tenia a tocar de la mà, vaig encarar la darrera baixada final que hem va conduir directament a passar per sota la pancarta d'Arribada!!!

Akesta vegada si he pogut veure la META!!!
Amb millors sensacions de les que podria haber imaginat, arribo a l'objectiu i recullo la medalla de "Finisher" i la samarreta recordatoria de l'event.
Al final varen caure 5h 25m per els 44 kms totals de la Travessa, la posició en la que vaig arribar no li dono gaire importancia, tot i que va ser molt bona, amb el que hem kedo sincerament es amb lo be que m'ho vaig passar i amb la confirmació de que hem trobo bastant fort i que els entrenaments dones els seus fruits. Tambè he de dir que akesta bona actuació encara hem fa tenir més ràbia per el que va passar al Montseny la setmana passada, i es per això que el títol del post te akest afegit que diu "al menys una part"...seguirem treballant per acabar d'arrencarla tota akesta espina!!!!!!!!!!!








7 comentaris:

gemma ha dit...

Felicitats crack!! Una travessa molt bona, amb molt bones sensacions i la posició final molt bona. Lo de la setmana pasada va ser un mal dia. Estás molt fort i ho has demostrat. Enhorabona finisher!!!! Un petó.

Fran ha dit...

Ei, Karli, Felicitats per la travessa, ¿veus com allò només va ser un mal dia? Amb lo bé que has fet aquesta travessa has de quedar-te ja tranquil...
La marca és molt bona per una cursa per muntanya... i la classificació obtinguda encara millor, malgrat que no ho vulguis posar aquí.
Quina alegria saber d'en Fernando, veig que està igual que sempre, des d'aquí li envio una abraçada.
Per cert, quina manera de xuclar!!!

Ferran Vila ha dit...

Nen possat com vulguis però ja ho dic jo: VA QUEDAR QUART!!!! A veure si no puc presumir de colega campió...he dit campió no Champión per això t'has d'esperar a demà, ja,ja....Ets un crack, corrent i animant gràcies pels crits a l'estaió i records a la Violeta. Per cert, igual que tú em vas dir lo de diumege jo ja et vaig dir que a la muntanya et sortiries i ja s'esta veien. Salut mestre!

Rafa González ha dit...

Felicidades! Menuda travesía : 44km!!
Has sacado la espina pero bien sacada...
Me alegro. (4º: eres un fiera!!)

karli ha dit...

Gemma, n'estic convençudissim de que va se run mal dia lo de la setmana pasada!!...però hem fot una rabia!!!

Fran, trankil del tot no hem kedo, el meu debut serà dificil d'oblidar!!kina merda!!! En Fernando està fet un crack!!sense entrenar el tenies que veure com anava els kms que varem anar junts!
Quina manera de xuclar?? recorda que a la muntanya ho he apres tot de tu!!jejejeje

Ferran, res no te importancia la posició!! el mes important les bonissimes sensacions al llarg de tota la travessa...lo de champion ja veurem a veure que pasa, no serà fàcil però allà estarem per lluitar-ho que ja es prou dificil arribar-hi.

Rafa, supongo que tu debes conocer toda esta zona un pokito no??? te la recomiendo es bastante chula. Lo de la posición es igual,si yo he kedado kuarto imaginate el nivel que habia...

JOTAEME ha dit...

Nen, amb aquesta foto xuclan, m'ho deixas a 'huevo'....

Ja paro, ja paro,,,, ENHORABONA!
Y sobre tot lo important es que has trobat una nova afició; Tinc ganes de por sortir plegats per aqui dalt.

Una abraçada

Joan Josep ha dit...

El millor de tot és que t´hagis tret les males sensacions que et van quedar al Montseny. Lluny dels temps i com tu dius de les calificacions, la satisfacció personal va per davant.

Ara no entrenis gaire, que ja saps que no et va gaire be :-)

Arreveure.