dilluns, 13 d’abril del 2009

CURSA DE FONS CANOVELLES...FATAL!!!!

Aquest matí i com cada dilluns de Pascua tocaba anar a la Cursa de Fons de Canovelles, mai hem canso de recomanarla doncs considero que tant per l'ambient, per el recorregut i per els obsequis es una cursa imprescindible per els atletes de la zona.

He arribat a akesta cursa amb el curriculum d'entrenos inflat, tot i el mal temps que ha fet akests darrers dies vaig poder-voler sortir tant el dijous al vespre, running suau 48 minuts amb el meu brother, i tambè vaig sortir jo sol el dissabte durant 55 minuts per recorregut durillo preveient el que hem podia trobar avui. He de confesar que hem notaba una mica de res cansat (masses entrenos seguits per a mi!!!) i nomes donarse el tret de sortida ja he vist que avui es patiria de valent.

Un any mes canvi de recorregut i poc avans del km 2 una dura pujada ja m'ha deixat tieso, he arribat a dalt d'akesta rampa i ja no he tingut collons de ficar ritme a les cames durant gairebe tota la cursa!!!!, fatal de cames i d'afegit fatal de cap, m'ha passat per la ment parar per que al km 3 sense recuperarme del pujadot dels pabrots ja anava fatal de tot!!!...i el que kedaba compais!!!! volteta per Canovelles i cap a la montanya, pam!!!!per si tenia encara algun dubte la pujada m'ha acabat de confirmar que avui no era el dia, anava gairebe parat pujant les rampes. Quan la cursa comença a planejar en mitj dels camps de la zona...pam!!!!fangal de collons!! (que raro fang a Canovelles e Eva?), apa en fila de uno i cuidadin no ens fotessim mal!!!!, pujades i mes fang intentant trencar un ritme que jo en cap moment he agafat. Al km 12 deixem el fang i tornem a agafar asfalt, aqui si que he pogut agafar una mica mes de ritme, he pogut anar a 4'/km del km 12 al 14 i el darrer fent numeros mentals he vist que si apretaba una mica podia baixar de l'1h 12m, darrer km a 3'41" (treient força de no se on!!) i al final he parat el crono en 1h11m.

Crono que hem deixa totalment insatisfet, mai habia fet mes de 1h06m en akesta cursa, d'acord que ha sigut l'edició mes dura i tambè posiblement amb algun metrillo de més, la gent comentaba que hi habia gairebe 400 metres de més, però el que mes mal gust hem deixa son les males sensacions desde l'inici. Vull pensar que avui no era el meu dia i punt.

Serà que estic entrenant massa darrerament? si ja ho deia jo que el descans es el millor entreno colloooooooonsss!!!! dels darrers 5 dies he sortit a còrrer 3!!! tot un rècord veient el meu historial.

P.D.: Felicitar al meu germà en Toni, avui feia la seva primera cursa mes llarga, nomès habia fet 10 mils fins ara. Ha tret bona nota, ell si que s'ho ha pogut passar bé i a acabat en 1h 17m, estaba molt content...felicitats nanu!!!!

9 comentaris:

jag75 ha dit...

Karli!
ben lluitat, la cursa ha estat molt dura. FElicita al teu germà pel canvi de "distància".
no estiguis tan descontent, has acabta igual de fort que jo!En serio, no estàs tan mal ni et senta fatal l´entrenar 3 dies de cada 5.
una abraçada, llàstima no haver pogut fer la xerradeta al final.

Rafa González ha dit...

No será que no te tomaste tu sniker antes de la cursa???
De todas formas a mi me parece un carrerón, pero claro nadie mejor que uno para saber cómo le ha salido..
Felicidades!

Byk ha dit...

No entrenis tant que despres vas massa estressat!! jajaja , tranquil k no devies estar fi i ja està, no li donis més voltes!!! una abraçada!!

Fran ha dit...

Va, Karli, no siguis tan exigent amb tú mateix, aquesta cursa és un trencacames i pot ser la primera pujada forta et va deixar una mica tocat. A més, n'hi han dies que no estem bé. No sigui que no havies prés l'snicker...
Ànim!!!

gemma ha dit...

Animat maco. Tots sabem que les curses de muntanya son dures per norma, però és aixo lo que les fa diferents... A més segur que vas tindre un mal dia. Però en resum la marca està molt bé. Felicita al teu germà pel seu debut.
Ens veiem. Petonets...

karli ha dit...

Jordi, ha estat una sorpresa que fos tant dura, no l'esperaba akest canvi tant radical envers els altres anys!!ja coincidirem en una altre i xerrarem...

Rafa, pues no me tome el Sniker!! se me olvido comprarlo!! tu lo has dicho, uno mismo sabe si ha ido bien o no, bueno no me keda otra que empezar a entrenar en serio si no esta historia se va a repetir demasiado a menudo...

Byk, que dius Sablesman? vaig arribar cansat!!no estaba acostumat a tants entrenos en tants pocs dies!!! ja tinc ganes de veure't i xerrar de la teva aventura!!!! Felicitats novament tio!!

Fran, exigent? no puc ser-ho per k ja se els entrenos que faig...pero volia gaudir d'akesta cursa per k es de les meves preferides de l'any i la pujada del km 2 hem va deixar tocat i gairebe enfonsat!!
A veure si hem fas de guia i hem fas de bon entrenador per la muntanya, tinc ganes...

Gemma, gracies per els ànims però hem va tocar molt els pabrots que fos en akesta cursa!!! la conclusió final es que tinc que entrenar encara que nomes sigui una mica!! Felicitarè al meu germà de part teva...

TRI-CAS ha dit...

Vamos hombre que que te quejas d evicio!!!!
Estas que te sales macho y encima quejandote , prepararos bien en la bici que despues del IC habra salida Por el penedes!!!! Con Butifarra y bullas incluidas!!!!

Un abrazo!!!!

Ferran Vila ha dit...

Nen!!! no siguis tan autoexigent, si portensis "tropecientosmil" kilómteres a les cames et podries autoflagelar-te, però...Si estas fet una bestia parda.
Salut company.

David Rodriguez Roures ha dit...

Primero que nada felicitar a tu hermano Toni,dentro de nada te pegara un repasó como no te espabiles jeje,bueno hay que tener en cuenta que si no se entrena no hay mejora,el descanso es bueno,pero no tanto como tu quieres,tu no te desanimes y sigue entrenando bien y las cosas saldrán,no hay que darle mas vueltas,un saludo.
Ayer mal resultado,solo espero que el Madrid hoy pierda.