diumenge, 1 de febrer del 2009

MITJA GRANOLLERS ' 09

AKEST CAP DE SETMANA TOCABA LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS, EL DISSABTE RECOLLIDA DEL PITRALL I PRIMERA CARA CONEGUDA...EVIDENTMENT LA TR3SKA!! ALLÀ ESTABA ELLA PER VARIAR COLABORANT AMB LA CAUSA...

ESA TR3SKA...CON EL GUAPO SUBIDO,JAJAJA...

EL MATEIX DISSABTE DINAR AMB ELS AMICS D'OLIVELLA, LA GEMMA I L'OSCAR JUNTAMENT AMB EN FRAN, VAREM PASSAR UNA BONA ESTONA QUE ERA DEL QUE ES TRACTAVA...


AVUI DIUMENGE AVANS DE LA CURSA TROBADA MULTIPLE AMB CONEGUTS, BLOGGERS I AMB QUI FES FALTA!!!

UNA DE LES MOLTES FOTOS QUE VAREN CAURE...

LA REBUDA METEREOLOGICA A GRANOLLERS HA ESTAT EN FORMA DE PLUJA FORTA PERÒ LA VERITAT ES QUE DURANT LA CURSA EL TEMPS S'HA PORTAT DE MANERA PERFECTE.

HE SORTIT FORÇA ENDEVANT, LA MATEIXA TÀCTICA DE LA SETMANA PASADA A SANT ANTONI, L'INTENCIÓ DE QUE LA GENT M'ARROSSEGUES ELS PRIMERS KMS I DESPRES ANAR REGULANT. I AIXÍ HA ESTAT PRACTICAMENT, AL KM 1 JA M'HE TROBAT AMB L'ICE XAVI I JA M'HA ESTIRAT ENCARA QUE AVUI NOMES FÓS DURANT 3 KMS, HI HABIA MOLTES PUJADES FINS LA GARRIGA I VEIENT LO MALAMENT QUE VAIG EN LES PUJADETES HE VOLGUT FER-LES SENSE FORÇAR GENS NI MICA. PRIMERS 5 KMS ELS PASSO EN 22' 05", COMENÇEN LES PUJADETES MES DURETES PERÒ EL PAS PER EL KM 10 TAMPOC INDICA QUE HAGI BAIXAT MOLT EL RITME, DEL 5 AL 10 MARCO 22' 52", PER UN TOTAL AL KM 10 DE 44' 58". DESITJANT DONAR LA VOLTA D'UN CONY DE VEGADA A LA GARRIGA JA COMENÇO A ESCOLTAR A L'SPEAKER DEL POBLE, GIREM A L'ESKERRA I CAP AVALL, A LA GARRIGA SALUDO A EN ROGERO QUE ESTABA DE PÚBLIC. CONTROLO EL RITME DURANT UNS METRES I INTENTO ACCELERAR-LO UNA MICA, PERÒ NOTO QUE A LA QUE PLANEJA LA CARRETERA NO VAIG FRESC DEL TOT. VAIG FENT CALCULS MENTALS, DEL KM 10 AL 15 ELS FAIG EN 21' 50", SI ACONSEGUEIXO MANTENIR AKEST RITME CALCULO ARRIBAR SOBRE 1H 33 A META. AGUANTO COM PUC I AL 19 COMENÇO A "PILLAR" UNA MICA, PATEIXO I AMB UN DARRER SPRINT INCLÓS ARRIBO A META EN 1H 32M 32S.

UNA ALTRE MITJA A LA BUTXACA...I UN ALTRE ENTRENO!!!!...PER VARIAR AKESTA CURSA HA ESTAT TOTA LA MEVA ACTIVITAT ESPORTIVA D'AKESTA SETMANA, NI TAN SOLS HA CAIGUT EL PARTIT DE TENNIS EN AKESTS DARRERS 7 DIES!!!!!...PERÒ LA COSA NO VA MALAMENT DEL TOT...PERÒ AIXÒ NO POT SER!!!!!!!!!!!

PER LA TARDA DINAR AMB ELS COMPANYS DEL CLUB, ENTREGA DE PREMIS DE LA PASSADA TEMPORADA I PREVISIONS I MOTIVACIONS PER AKEST 2009. EL MES IMPORTANT SENSE CAP MENA DE DUBTE L'ANUNCI DE QUE LES NOVES PISTES D'ATLETISME ESTARAN FETES AVANS QUE ACABI AKEST ANY 2009!!!!!!!!!!!!

AMB LA GEMMA I EL DAVID...QUIN CRACK EL DE CASTELLÓ!!!!

AMB L'ICEXAVI I LO JOANOT...

26 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Buff, lo teu no té nom, ja,ja,ja. Ets un crack. M'he enrcordat de vosaltres quan m'estava quedant peix a dalt de la bici, quin cap de setmana més remullat. M'alegro que no hagi plogut gaire. Salut i entrena!!!!...o no.

Anònim ha dit...

Hola, sabeu os són els resultats oficials de la mitja de Granollers ?... no els veig per enlloc. Gràcies,

karli ha dit...

Ferran, ja ho veus!! jo soc el primer en flipar, no soc un bon exemple per això eh!!! ja t'imagino fet un pop amb les remullades del cap de setmana!!!!

Albert, aki tens unes clasis però no se si seran molt oficials , a mi el temps si que hem coincideix:
Enlace a las clasificaciones al final de la página:
http://www.runners.es/Noticias/runners-wanjiru-mitja-marato-granollers-kw-noticia.jsp%3Fid%3D5294

robert mayoral ha dit...

George, i jo mirant enrera perquè no m'enganxessis, jejeje....a la sortida et cridava però et veia concentrat....jejejeje...la propera la hem de liar més...ahir no vaig fer cap calvo ni res....això ja no és el mateix...

Tr3sk ha dit...

Longueroooo, (casi me gusta más así, x lo menos se pronunciarlo!!!)
Me hacen tanta ilusión esas visitas...y la fotito ni te cuento!!!
Comida pensando en nuevos retos??..tú no aportarías na, no??..si vas sobre la marcha y no veas lo bien que te va, rei!!!

IceXavi ha dit...

Quins ENTRENOS et fots! A sobre fent marques!! jejeje La propera cursa la fem junts i deixa't d'òsties de les pujades!! jajajaja
Una abraçada crack!!

Miguel Angel ha dit...

Hola Karli! Soc el Miguel Ángel, que vaig saludar-te quan estavem tots fent les fotos de la bloggquedada. Enhorabona pel resultat i espero que coincidim en properes curses.
Et linkejo al meu blog,
salutacions!

Fran ha dit...

Ho hem passat molt bé, a quina cursa quedem ara per anar a entrenar? Jua jua.

karli ha dit...

Robert, jo concentrat a la sortida? mamón tu k et vas fotre amb els de la èlite!!! i hem vas deixar tirat mes enrera!!!

Tr3ska, la fotito no podia faltar!! tens raó, jo kuan la gent es posa a parlar d'entrenaments paso del tema, jejejeje...
Pues si nomès saps dir Longueeeerooo així es keda!!!
B3sito...

Ice, per anar amb tu tota l'estona si que hauria de mirar d'entrenar algo!!! les pujades son el meu punt feble, aki es on noto la falta d'entrenos. Felicitats per la marca personal!!!!

Miguel Angel, hola nen!! encantat de saludarte ahir!! jo tambè et linkarè a partir d'avui i així ens anem coneixent mes!! no se com et va anar la cursa però ara mirarè el teu blog a veure què...

Fran, per el que sembla podrem quedar per entrenar avans de que acabi l'any!!! pistes noves nen!!!!
Enhorabona per el retorn i per el temps que vas fer...

Oscar 1977 ha dit...

Bon entrenament, quan comences a competir? tens algun pla d'entrenament o segueixes amb l'entrenament solitari de diumenges? Ves al tanto amb la sal gorda!!!!!!

Anònim ha dit...

Tu si que ets un crack, sense entrenar i et surts en les curses. Em sembla que hauré d'aprendre de tu, o potser hauré de canviar d'entrenador...
Cuida't.

Jordi ha dit...

Karli, per un moment em pensava que eres el negre de la primera foto i he pensat: "A aquest me l'han canviat!!". jejejeje

apa crack, felicitats!! (aquesta frase també podria valer pel Messi)

Byk ha dit...

Si entrenessis una mica aniries a roda del negre!! Enhorabona per la mitja!! Per cert, com portes lo tema de les tranques?? ten vas fotent moltes o que?? jajjjajaja.. salut crack!!!

karli ha dit...

Oscar, ja saps que la recepta i el planning dels meus entrenaments es secret d'estat...no ho sé ni jo!!!
La sal gorda...que mamón!! apa calla i kuan tinguis el genoll be acompanya a ki ja sabem a fer series sobre el tartán dels arbres de Granollers!!!

Gemma, si vols canviar d'entrenador ja saps que jo em posso a la teva disposició per el que faci falta!!!! segueix així que akest any fregaràs l'hora treinta i pocs minuts...

Jordi, el Messies!!! kina bèstia!! tot i que a mi tampoc m'està agradant que tinguem tanta depedencia en moments determinats!!
De la foto del negre...en lo únic que m'assemblo a un negre es en ... jejejeje...

Byk, ja entrenen els altres per mi!! igual que que ja et menjes els rabes i les trankes per a mi!! que fotaràs tans dies al desert sense ensumar una tranka? això serà un drama...Apa salut sonat!!!

The Dark Knight ha dit...

Alaaaa!!...si que estàs cremat ala 1ª foto,no? jeje.
VFeig que seu vau passar tots molt be en bona companyía,que be.

I fàs 1h:30 y poc i sense correr re en tota la setman,però com es aixó? no fàs re per que no pots?...,no vols?...me tens intrigat.

Aquest Diumenge a la Mitja Barcelona?..cuant donarie per poder estar...

Adeu...i a vore si pots entrenar una miqueta mes,ok? aunque veig que no et fà falta ;)

karli ha dit...

Adrià, no entreno per que...1a) no tinc gens de ganes!! 2a) kuan surto del curro amb la moto...arribo a casa congelat o xop, així que de l'únic que tinc ganes es de quedarme a caseta!! 3a) m'espero a k surti el solet i a les hores ja sortirè jo!!
A la mitja de Bcn jo no anirè...intentarè sortir a entrenar una tirada llarga per la marató de Bcn...

Lo Búfal ha dit...

Hola Karli. Em sembla que (i és que li dic a tothom) la cursa és més dura del que volen vendre. Crec que la marca que has fet és molt bona. Enhorabona!

David Rodriguez Roures ha dit...

De que me suena a mi el tartam de los arboles de Granollers jeje.
Buena carrera,bueno ya lo sabes porque sin entrenar nada de nada es un carreron,ya te vi ahí delante en la salida,hay que controlar jeje.
Bueno encantado de conocerte y decir que los chándal del Madrid resbalan por Barcelona juas-juas,un saludo.

karli ha dit...

Bufal, home es una mitja on normalment gairebe tothom fot bones markes, això voldrà dir algo tambè no? la meva marca? per no entrenar està be però estic lluny d'on era kuan si entrenaba!!

David, que buena la del xandal del madrid, resbalónn a tope!!k mala leche que tenemos!!!jejeje...al menos en la salida me puse delante para dejarme llevar por los cracks y al menos que me lancen un poco!!
Encantadooo igualmente!!

JOTAEME ha dit...

Que pasa figura!

si et ve de gust,Dissabte tirada llarga; queden a les 8 - 8h30 a les pistes (les que tindrem...). Ja diras, apa habichuelo :-DDDDDD

JOTAEME

rogero ha dit...

crac!! m'has d'ensenyar molt!!! merci per tot!! el mister mentre acabi la temporada al 100% ja li està bé però per si cas, no li diguis, jeje. Escolta, la setman que ve juguem a vilanova del vallès, diumenge al matí... ja sas, tic apropet si no tens cap cursa...

Rafa González ha dit...

Pedazo de marca!! Felicidades. Creo que nos presentó el Fran, no te conocía, pero seguiré tus correrías...

karli ha dit...

J.M., què dius Marquès?? ja et trucarè per lo del dissabte, si no et truco es que ja sortirè per la meva conta, si es així gairebe segur que coincidirem al passeig maritim.

Rogero, res de res et tinc que ensenyar, ja ho veuràs com kuan et fotis a còrrer volaràs!! Diumenge tinc un campionat de pitch...despres de 3 mesos sense tocar ni un sol pal!!!! a veure que passa...llàstima m'haguès molat veure el partit, a veure si el proper em va millor...

Rafael, para mi no es una peazo de marca, lo es por k no entreno nada de nada, pero no lo es teniendo en cuenta que mi marca es 1h26m...
Encantado de saludarte.

TRI-CAS ha dit...

Que cabron!!!!!
Como diria Santi Millan!!!
Sin estrenar y esos tiempos, y los demas mortales intentando correr sin morir en el intento!!!!!
Felicidades Crak!!!!

En cuanto empieze hacer bueno os bajais Ferran y tu a Vila y rodamos juntos!!!!

Un abrazo!!!!

daniel leiva posadas ha dit...

mas vale tarde que nunca Karliños!! que tengo los blogs olvidaos ya!! asi que la has liado veo!! enhorabuena estamos fuertes crack!! ahi subiendo !

Joan Josep ha dit...

Hola Karli, un plaer care per aquí. NO tenía controlat el teu blog, pero l´afegeixo als meus habituals de seguida.

Bona cursa a Granollers. Jo també m´ho vaig passar molt be.

Arreveure.