dimarts, 24 de febrer del 2009

I DIUMENGE MARATÓ DE BARCELONA...


DIUMENGE LA MARATÓ DE BARNA, LA FOTO DE DALT ES LA QUE HAURIA DE SER EL CARTELL OFICIAL DE LA CURSA D'AKEST ANY, JEJEJEJE...HO SENTO FERRAN PERÒ ES QUE ES BONISSIMA AKESTA FOTO!!! JO LA POSO PER K ELS DE LA ORGANITZACIÓ NO ENTENEN DE MARKETING I COSES D'AKESTES I SEGUR QUE SEL'S HI HA PASSAT PER ALT...

DE COM ENCARO AKESTA CURSA JA ES UNA COSA BASTANT MES SERIA QUE NO PAS EL TEMA DE LA FOTO. JA HE COMENTAT DE MANERA REPETIDA QUE AKEST ANY EL TEMA ENTRENOS HA ESTAT REALMENT PATÈTIC, FINS ARA TANT HEM FOTIA, PER FER LES MITJES MARATONS ENCARA M'EN SORTIA MÉS QUE BÉ. PERÒ LA MARATÓ ES LA MARATÓ I SEMBLA MENTIDA QUE UN TIO COM JO QUE JA N'HA FET UNES KUANTES HAGI FET LA MERDA DE PLANIFICACIÓ PER TANT RESPECTADA CURSA!!

LES DUES DARRERES SETMANES, MES BEN DIT, ELS DOS DARRERS CAPS DE SETMANA, SI HE POGUT FER TIRADES LLARGUES, I AKESTES M'HAN DEMOSTRAT QUE DE LA MANERA QUE ESTIC NO ES POT FER UNA MARATÓ!!! A MES JA PORTO MES DE DUES SETMANES MITJ ENGRIPAT I EL TEMA D'ANAR AMB MOTO CADA DIA I LA RASCA I LES PLUJES QUE HEM TINGUT AKEST ANY NOMÈS HAN AJUDAT A QUE AKESTA MINI GRIP NO PASSES MAI, ES MES, LA SETMANA PASSADA VA SER KUAN VAIG TOCAR FONS I KUAN PIJTOR HEM VAIG TROBAR, DE TOTA MANERA EL DISSABTE VAIG VOLER SORTIR A FER UNA TIRADA DE 33 KMS....BUFFF QUINES MALES SENSACIONS, LES CAMES MOLT FATIGADES, FRUIT EN BONA PART D'AKEST MALESTAR GENERAL QUE PORTO, EL CAP GENS FI EN EL SENTIT DE QUE M'AGAFAVEN MAREJOS, EN FI, PESIMES CONDICIONS PER FER UN ENTRENO D'AKESTES CARACTERISTIKES. PER CERT QUE AL KM 30 VAIG PARAR PER K EL MEU COS JA NO TIRABA. VAIG DESANIMAR-ME BASTANT PER K REALMENT VEIA LA MARATÓ IMPOSIBLE, PERÒ HEM VULL ANIMAR I PENSAR QUE PART D'AKESTES MALES SENSACIONS EREN PER LA GRIP AKESTA DELS PABROTS!!!. ESPERO ESTAR MES FI DE CARA A DIUMENGE.

MENTRE ANAVA CORRENT, ANAVA PENSANT ELS ENTRENOS QUE PORTABA AL DAMUNT, REALMENT LAMENTABLE!!! DESDE EL PRIMER CAP DE SETMANA DE DESEMBRE FINS AKEST DIUMENGE NOMÈS HE FET 180 KMS + ó -!!!!!!! ESTAR CLAR QUE AIXÍ NO ES POT ANAR A UNA MARATÓ, PERÒ HO PROBARÈ. LA VERITAT I RESUMINT UNA MICA ES QUE VEIG LA COSA MOLT PELUDA, FINS AL KM 30 ARRIBARÈ, DESPRÈS NO SE QUE POT PASSAR, NO CREC QUE TINGUI LA FORÇA SUFICIENT PER PODER PATIR I TIRAR ENDEVANT PERÒ JO HO INTENTARÉ.

L'ANY PASSAT AMB L'ABRAHAM...
DESITJAR SORT A TOTS ELS QUE LA FEU BON DEBUT ALS DEBUTANTS, ÀNIMS A TOTS!!!
P.D.: EVIDENTMENT ALGUNA COSA DEL DERBI TINC QUE DIR, NO SERIA LLOGIC AMAGARME DESPRES D'UNA DERROTA COM AKESTA, SERIA DE COBARD. EVIDENTMENT DIR QUE LA DERROTA HEM VA TOCAR MOLT ELS COLLONS PER EL RIVAL QUE ERA, PERÒ VEIENT COM VA ANAR EL PARTIT I ANALITZANT PER QUÈ ES VA PERDRE TAMPOC ENS HA DE FER SER PESIMISTES. L'ESPANYOL VA FER EL PARTIT QUE TENIA QUE FER, TAMPOC TENIEN GAIRE MES RECURSOS PER FER ALTRE COSA, I TOT AIXÒ SUMAT A TOTES LES ARTS ANTI-FUTBOLERES QUE VAN FER SERVIR DONCS RES DE RES.
EL QUE HEM SAP MES GREU ES QUE AKEST ERA EL DARRER DERBI DE LA HISTORIA ENTRE DOS EKIPS DE LA CIUTAT DE BARCELONA...I EL VAREM DESPEDIR AMB DERROTA...NO ENTENDRAN MAI QUE VA SER UN REGAL DE DESPEDIDA,JAJAJAJA...

13 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Los arrepentimientos pre-marató que se qden en casita, rei!!!
Salimos en igualdad de condiciones...matizando que yo iré en patines!!..jejeje
La Tr3sk, va a estar ahí en todo momento...tus deseos serán ordenes para mi!!!
A topeeeeeeeeeee Longueroooo!!

Rafa González ha dit...

La maratón tiene muchísimo de cabeza. a pesar de no llevar mucho entreno, el espíritu de la marátón seguro que se te mete dentro y sacas fuerzas de donde sea...

Joan Josep ha dit...

No hi vagis amb aquest esperit de derrotat abans de començar, Karli.

El fons ja el tes acumulat a les cames, i aixó no es perd amb 2 messos. Potser no faràs marca personal, pero segur que no n´hi ha per tant.

Ens veiem diumenge.

karli ha dit...

Tr3sk, arrepentimiento no es, tengo claro que voy a intentarlo pero tengo la experiencia en maratones y viendo como estoy...en fin intentarè disfrutar todo lo que pueda!! nos vemos por Barna guapa!

Rafael, el espiritu de la maraton ya lo llevo dentro si no ni me huviese planteado hacerla, gracias por el consejo...

Joan josep, segur que el diumenge estarè mes animat, intentarè sortir a disfrutar fins que pugui.
Segur que no farè marca, això ho tinc clarissim!! s'ha de entrenar molt per poder lluitar els records personals, ara mateix no toca...
ens veiem diumenge!

Jordi ha dit...

Karli, al loro, que no estás tan mal, hombre!! Segur que te'n surts!! Batalles més dures has lliurat... o no! Però bé, confiem tots amb tu, com confiem amb en Pep perquè aixequi aquesta situació!

Tema derbi, no havia caigut amb el que has dit de que és el darrer i comptarà com que l'hem perdut. Bé, m'ho prendré com tú, com una deferència cap a ells!

Jo a aquest Barça el veig de mal en pitjor... El Messi ha desaparegut... Ja no és el que eren! Espero que sigui només una baixada física, que això es recupera!

Ferran Vila ha dit...

Cullons!, me he espatnat hi tot quan he entrat al blog. La foto no está malament, però es que el model dona molt bé, ja,ja.
Tiu la marató, si li posses seny la faras senese problems per que ets un fora de serie. Aixó sí, després no vacilis molt al personal, pensa que per acabar-la hi ha penya que port la tira de kilómetres per fer el matix que tú, je,je.
Tema derbi, no se si dir-te res, la cansoneta "antifutbol" sona a mal perdors. Al menys ets dels pocs que reconeix que sap mes greu perdre contre l'Espanyol. Per lo de la ciutat no pateixis, si no baijem l'any vinent inventarem el "clasic català" i que com será el primer també ens podriue fer un "regal" de venvinguda, ja,ja.
Enviem un SMS quan arribisa meta. Salut culer.

karli ha dit...

Jordi, collons nanu que pesimista que et veig!!! trankilitat home!! ja ens aixecarem, es veritat que no estem jugant gaire be desde fa uns partits però això ha de donar importancia al que hem fet fins ara, no era gens fàcil cony!!!
Del tema marató...aiaiaiaai....

Ferran, akesta foto era de cartell!!! ja t'ho vaig dir l'any passat nomès veurela!! estic davant de la meva pitjor preparació sense cap mena de dubte per kualsevol cursa!!! no se si serè capaç de fer-la sencera, ja veurem a veure k...
Tema español, jo crec que si que he reconegut saber perdre, però tambè hem tens que donar la raó que heu jugat contra el barça d'una manera que no heu jugat amb ningú, i que kuan heu intentat jugar a futbol no n'heu tret bons resultats, o no? escusa de mal perdedor n'hagues pogut dir una altre de molt clara però es una escusa massa fàcil...per lo de la expulsió ho dic eh. En fi, que disfruteu de la victoria que ja saps que això passa pokes vegades.

Fran ha dit...

El que reialment et passa és que tens madriditis, res a veure amb la síndrome premarató, diumenge has de correr tranquil pensant que encara li treieu 7 punts...
I tranquil, que tu pots amb aquesta marató dels cullons... i tant!

robert mayoral ha dit...

LA foto és bona..el diumenge a petar...i a més, ensenyaré el cul i tot, eh??

robert mayoral ha dit...

per cert, ben depiladet...jeeje

Anònim ha dit...

Anims crack!! Ens tens acostumats a sorprendre'ns en les curses i segur que diumenge també ho faràs. Encara que et falti entrenament tens molt de cap i aixó val molt. Petonets ...

The Dark Knight ha dit...

Alaaaa,ja ets aquí???. Quins records....bons eh!,tots bons.Pese el resultat m´he quedat en ella amb la que més carinyo li he tingut.Un puc deixar de sentir un noseque al veure que ja està açí un altre cop...Tornaré,tornaré...

La foto,culísima,bon angle.

Espere que tingeu bon día i pugues completar-la en les millors condicions.La veritat que la mala ratxa que està pasant el Barça,aixó tamé afecte,tamé.

Anim!!! y molta sort.Ja contaràs.

Adeu.

David Rodriguez Roures ha dit...

Tu lo has dicho una maratón son palabras mayores,tomate lo con calma y a sufrir,muchas suerte para el domingo.
Este Barça jeje,este Fran jeje,haber si este finder les volvemos a poner a 3 puntos mas y espero que los periquitos los machaquen,un saludo.