dijous, 8 de gener del 2009

DESDE EL MEU GLAÇÓ...

MARE MEVA!!!!!! QUINA RASCA!!!!!!!! I LO POQUET QUE M'AGRADA A MI EL FRED!!!...I A MES A MES A CURRAR AMB LA MOTO!!!!!! JA HO VEIEU, TOT PLEGAT UN FASTIC!!
JO SEMPRE HE DIT QUE JO HAURIA DE FER COM ELS OSSOS, HAURIA DE FOTRE LA MEVA HIVERNADA PARTICULAR, FOTRA'M A DORMIR AL NOVEMBRE I NO DESPERTARME FINS EL MARÇ...
AKEST MATÍ HE ARRIBAT A LA FEINA AMB LA MOTO I NO HEM NOTABA ELS DITS, I AIXÒ QUE JA FA DOS DIES QUE PORTO DOS GUANTS A CADA MÀ!!!!! EL DIA DE REIS PASSEJANT A LES GOSSES A LES 10 DE LA NIT PER PREMIÀ I NEVANT!!!!!! PERÒ QUE CONY ES AIXÒ!!!!! JO QUE ODIO ANAR A ESQUIAR PER EL FRED QUE FOT I ARA EM PORTEN LA NEU A NIVELL DEL MAR!!!! PROUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

EVIDENTMENT ENTRENOS RES DE RES, BE SI, UN ENTRENO, I MOLT BÓ PER CERT, AMB L'AMIC FERRAN JA FA UNS DIES VAREM SORTIR UNA HORETA A RODAR I ENS VAREM ANAR ESCALFANT I LA COSA VA ACABAR A RITMES FORÇA RÀPIDS.

AKEST DIUMENGE LA MITJA DE SITGES, JA TINC EL TAP PREPARAT, NO PER EL QUE PODEU ESTAR PENSANT ALGUNS SINO PER QUE L'ANY PASSAT GAIREBE EM CAGO AL DAMUNT!!! PERDÒ PERÒ VA SER AIXÍ, LES VAIG PASSAR CANUTES I LA FEINA QUE VAIG TENIR PER NO FER-MO AL DAMUNT...COM DIU AKELL...VARETAZO!!!!!!!!!! ERA AMB "V" OI OSCAR?, INTENANT NO PENSAR AMB LA CAGADA DE L'ANY PASSAT, AVUI EL MAL PARIT D'EN FRAN S'HA ENCARREGAT DE RECORDARMO...MAMÓN!!!!!

PER LA MEVA PART NO SE QUE SORTIRÀ D'AKESTA MITJA, DESDE LA MITJA DE MATARÓ, PRIMER DIUMENGE DE DESEMBRE, NOMES HE FET LA CURSA DE CANOVELLES DEL DIA 31 DE DESEMBRE, I AKEST ENTRENAMENT DE L'ALTRE DIA, SUPOSO QUE SORTIRÀ EL MATEIX QUE FAIG SEMPRE QUAN NO ESTIC ENTRENAT, SOBRE 1H36M...JA VEUREM SI M'EKIVOCO DE MOLT...
AKESTA MITJA SERÀ MES IMPORTANT PER A MI PER QUE ES LA DEL DEBUT DEL MEU GERMÀ, EN TONI, ARA S'ESTÀ COMENÇANT A AFICIONAR A LES CURSES I DESPRES DE FER-NE UNES KUANTES DE 10000 MTES.,HA DECIDIT FER EL SALT A LA MITJA MARATÓ. SEGUR QUE SERÀ UN BON DEBUT, JO CREC QUE ESTÀ PROU PREPARAT, SORT TONI!!!!!!!

EL TAP PER SI LES MOSKES...

10 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Wapiii, qué rabia no poder asistir-te com et mereixes a Sitges!!!..grrrr
Desprès de Canovelles tens el cel guanyat amb mi!!!
A Terrassa no et faltará de res!!

Fran ha dit...

Però com pots ser tant fredulic, tio? A mi també m'agrada molt l'estiu, però vaja, el dia de reis a la tarda vaig sortir, amb la que fotia, amb en Jotaeme i tan tranquilets, i avui també i mira, ens hem trobat amb en ferran pel passeig marítim. Fa fred, però corrents s'està bé... i pensa que diumenge a Sitges serà molt semblant el tema, per cert, he deixat un parell de taps preparats al llarg de la mitja als kms 7 i 14, com si fossin avituallaments especials, ja t'explicarè on estàn, ji ji ji.
Sobre les 9 estarem pel guardarroba, ho dic per la foto de club, no hi faltis!!!
Li desitjo molta sort a en Toni, Puig, és clar. Bueno, a l'altre també...

IceXavi ha dit...

Molts ànims per la mitja de Sitges, fes el buidat abans!! ;) Jo segurament comenci a Terrassa, ja veurem...

Una abraçada crack!

robert mayoral ha dit...

tiu, aquests glaçons dona-li a en George pels kubatilles, jejejeje...per cert, si t'animes, a Sitges, després de la mitja capbussada al mar!

karli ha dit...

Tr3sk, no pateixis guarda forçes i ganes per assistirme a Terrassa!! ja kedarem...Qu eja tinc el cel guanyat? doncs si que ho poses facil!!!!!! tr3s besitossss!!!

Fran, gracies per deixar els taps en lloc estrategics!!!...cabronet!!
Ja et truco a la que arribi a Sitges, aveure el meu brother com li anirà...espero que be es clar!!

Ice, intentarè buidar avans però lo meu es progressiu, amb el agetreo del còrrer em causa tormentes intestinals i a cagarse!!
Ens veiem a Terrassa!!!

Robert, sempre penses en el mateix!! ja m'ho vaig suposar, vaig pensar que quan veiesis la foto dels glaçons era sinonim de Geoooorge!!!! Per cert a veure si tens pabrots de fer un calvo a Sitges...ojito con el ojete!!!
Lo del bany...son massa fredolic, ja em vaig rajar l'any passat...

daniel leiva posadas ha dit...

karli pues relaixat tio que esto es para siempre dicen !!que nos hemos cargado el planeta ja ja ,y eso que dicen que el planeta esta cada vez mas caliente ja jaja ja yo no entiendo nada ya ja ja!!!

Ferran Vila ha dit...

Doncs nen amb aquest fred on millor s'està és a...: LA PISCINA!!!!, ja,ja,ja. Molt bon entreno vem fer junts, hem de repetir.
Al teu germà ja el vec camí de la marató, que tingui molta sort.

David Rodriguez Roures ha dit...

Primero que nada suerte a tu hermano Toni.
Ya sebes este año sal bien descagado de casa jeje,el frió solo molesta los primeros minutos,luego es una gozada.
Suerte en la media,Raul un chico de Castellón también va hacerla,ante todo que no haga demasiado frió,un saludo.

karli ha dit...

Dani, el planeta cada vez mas caliente? o nosotros que somos unos calentorros? jajaja...igual es por lo zumbados que estan algunos y este puto mundo no kiere saber nada de ellos!! Salud Loco!!!

Ferran, a la piscineta si te que estar calentissim, però el trajecte en moto per arribar fins a la piscina!!!kina putada!!!!
Si si tenim que repetir l'entrenillo de l'altre dia, mes que res per no quedarme robellat!!

David, esto del frio es una put.... es de las cosas que mas me pone de mala leche y mas me desmotiva!!! donde esta ese solete?? que venga ya!!!

Jordi ha dit...

Ja t'he vist a les fotos del Fran! El tap el portaves posat??? jajajaja

A mi el fred tampoc m'agrada. I aquests dies en fa massa!! Sort que aquest Barça em fa agafar orgasmes futbolístics que serveixen per calentar-me moooolt!! Quin Messi, tu!