dijous, 11 de setembre del 2008

DIADA I ANIVERSARI

DIA 11 DE SETEMBRE, AIXÒ BASICAMENT VOL DIR DUES COSES MOLT IMPORTANTS, UNA QUE ES LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA, I L'ALTRE QUE ES EL MEU ANIVERSARI DE NOCES!!! SI AMICS, AVUI JA FA 9 ANYS DESDE AQUELL SETEMBRE DEL 2008 EN QUE ENS VAREM DONAR EL SI LA VIO I JO, 9 ANYS VERDADERAMENT COLLONUTS I QUE HAN SERVIT PER DONAR-NOS CONTE QUE REALMENT ENS VAREM ANAR A A JUNTAR ELS DOS QUE ENS TENIEM QUE AJUNTAR, T'ESTIMO VIO!!!!!!!

DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA NO FA FALTA QUE EN PARLI PER QUE JA EN SENTIREU A PARLAR. EL QUE SI PUC DIR ES QUE COM CADA ANY EL DIA 11 DE SETEMBRE, S'HA FET LA CURSA D'INTERSPORT DE MATARÓ DE 10 KMS. ARRIBAVA AKESTA CURSA EN UN MOMENT EN QUE REALMENT ESTIC ENTRENANT POC, SI VAIG FER AKELLES DUES TIRADES ARA FA DUES SETMANES PERÒ A PART D'ALLÒ NOMES HE FET UN ENTRENO D'UNA HORETA I VA QUE ET MATES!!! L'HI DEIA A L'ABRAHAM QUE AVUI SERIA EL DIA DEFINITIU PER DEMOSTRAR QUE REALMENT ESTIC ACABAT I QUE AVUI EM CAURIA UNA MINUTADA QUE M'ACABARIA D'ENFONSAR ANIMICAMENT, MAI EN UNA CURSA DE 10 KMS HE FET MES DE 45 MINUTS ANANT AL MEU RITME PER MOLT MALAMENT QUE ESTIGUI. TAMPOC ES QUE EL DIA D'AHIR FOS EL PERFECTE PER AVUI FER UNA GRAN CURSA, A LES 20 HORES ENTRABA A LA PISTA DE TENNIS I NO EN SORTIA FINS LES 10 DE LA NIT, AMB UN PARTIT DE DUES HORES A "CARADEGOSS" I QUE SINCERAMENT EM VA DEIXAR ELS KUADRICEPS TOCADETS.
SORTIDA MOLT MOLT LENTA, AGLOMERACIÓ TOTAL, 1000 PARTICIPANTS, PASSEM EL PRIMER KM EN 4:48, M'HO DIU L'ABRAHAM PER QUE JO HE SORTIT SENSE CRONO, VAN PASSANT ELS KMS I AGAFEM UN RITMET NORMALET JA MES DECENT, EN EL KM 4 L'ABRAHAM JA EM DIU QUE TIRI QUE NO VA FI, S'ESTABA GUARDANT PER QUE A LES 11 TENIA UN PARTIT DE FUTBOL!!!, D'AQUI AL FINAL ANAR CONSERVANT UN RITME UNA MICA MES VIU I PIM PAM FINS AL FINAL DE CURSA, EL FET D'ANAR SENSE CRONO M'HA FET DESPREOCUPARME BASTANT DEL TEMPS QUE DUIEM DE CURSA, QUAN QUEDABA 1 KM L'HI HE PREGUNTAT A UN NOI QUAN DUIEM, M'HA DIT QUE GAIREBE 40 MINUTS, HE ACCELERAT UNA MICA I HE FET UN SPRINT DE 200 METRES I ARRIBADA A META...CRONO? DONCS NI PUTA IDEA DONCS NO HIHABIA CRONO D'ARRIBADA!! ESPERO A QUE SURTIN LES LLISTES I FINALMENT 43:39.

CONCLUSIONS: MITJ CONTENT PER QUE PER ELS ENTRENOS QUE FAIG JA ESTÀ BE.
CONTENT PER BAIXAR DE 45' QUE ES EL LIMIT QUE NO HE DE FER MAI
CONTENT PER QUE NO HI HA HAGUT EMPANADA-ABORRIMENT PSICO
NO CONTENT PER QUE NO ES ON HAURIA D'ESTAR JO DE TEMPS!!!!
ANIMAT, PER QUE ESTAN AIXI, TREBALLANT BE TORNARÈ A SER JO!!

EL MATÍ TAMBÈ HA SERVIT PER TROBARME AMB MOLTISSIMA GENT CONEGUDA, NO BLOGGEROS SOBRETOT, SOC DE MATARÓ I M'HE TROBAT UN MUNT DE GENT QUE NO ELS VEUS EN TOT L'ANY. NOMES M'HE TROBAT UNA BLOGGERA, SABEU QUI? COM NO...ALLÀ ON HI HÀ UN ESDEVENIMENT ESPORTIU QUI NO POT FALTAR? EVIDENTMENT ALLÀ ESTABA L'EVA TRESK!!! M'HA AGRADAT SALUDARLA, ENS VAREM CONEIXER EL DIUMENGE AL PELUT DINAR DE SABADELL I BE, ELS QUE LA CONEIXEU NO CAL QUE US EXPLIQUI RES, TOT AMABILITATS I SIMPATIES...EVIDENTMENT HA CAIGUT LA FOTIKI DE RIGOR...GRACIES EVA, ETS UNA CRACK!!!!!! TAMBÈ M'HE TROBAT A EN SERGI ES CLAR!!!!

L'ABRAHAM, L'EVA I LO KARLI.

LO FURRI...ARA ANABA A JUGAR A FUTBOL!!!

EN PRINCIPI EL DIUMENGE SI NO FALLA RES VULL ANAR A FER LA CURSA DELS 10 KMS DE POBLE NOU, CONFIO QUE MILLORARÈ EL CRONO I EM SEGUEIXI ANIMANT DE CARA A RECUPERAR EL MEU NIVELL PASSAT...
SONADES SALUTACIONS A TOTS I A TOTES!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

Felicitats per l'aniversari i la cursa karli ... a la merce per sota de 4' i quan petem doncs petem i punt! quina canya de tia la tr3sk eh, cuidala que ha de venir a austria, jejejeje

XAVI NOVELL ha dit...

Felicitats per l'aniversari!!! .... això sí ès una cursa , i de Fondo!!!!jejejejeje


bona diada xavalote.

rogero ha dit...

nanu! kin nivell tiu, 9 anyets. I jo soltero total! que no et ve a veure a les curses? no la conec pas! benu crac, jo apart de Tossa i Barna ja se'm acaba això fins l'any que ve que em retiro del futbol ja. Si saps d'alguna cosa que es faci en dissabte avisa'm que això si que ho podré fer ok? merci crac

karli ha dit...

Santi, gracies per la felicitació i a la merçè ja veurem que pasa!
L'Eva es veu de puta mare nen, bona tia bona tia...

Xavi, ei sonat!!! ja ho pots ben dir que això si que es una cursa i de les dures!!!! be en el meu cas ho porto molt be la veritat. La meva dona es molt bona tia i a mes...molt esportista!!que mes vull?

Rogero, ja ho veus 9 anyets ja!! ella passa bastant del tema curses, el que passa es que com que ella tambè fot esport moltes vegades coincidim i no pot ser tot.
Avui he estat parlant amb en Ramon i potser m'acosto a Tossa el dissabte, tant debó, ja ho veurem.
Amb 25 anys i ja et vols retirar? no saps que fots!! ja anirè informant però els dissabtes...

Ferran Vila ha dit...

Felcititas per l'aniversari, però sobre tot a la Violeta per que per aguantar-te a tú, je, je.
Apa ja paralarem

Tr3sk ha dit...

Un plaer veure't...parlant com una persona normal...aquests Sonats són mala companyia!!!jejeje
El Santi???..la ostiaaaaaaaaa, que tiemble Terrassa!!
A Poble Nou posa'm falta!..estarè de BTT a Viladecans, x cert serem tot ties..si us animeu!!
A reventar el cronoooo, eh!!!

karli ha dit...

Ferran, ja ho pots ben dir que ha de tenir paciencia la pobre Vio, però jo tambè eh...això es el matrimoni nengggggg!!!!!

Eva, ja veus que si no estic envoltat d'akells animals soc una persona normal i corrent, les males companyies fan que et transformis!!!A Terrassa ja estan tremolant amb el terremoto de Berga, no en quedarà ni un de viu!!
Què vol dir això de que sereu tot ties? això es diu avans tia!!
Apa adeeeuuuusss...

Pedro Hidalgo ha dit...

Felicitar-te per l´aniversari i per la cursa, perque el realment important son les sensacions, almenys per a mi. Ja saps que pel que fa les nostres sortides i entrenos, pots venir sempre que vulguis. Felicitats també a la Vio.

Byk ha dit...

Felicitats per l'aniversari per tu i La Violeta!! I enhorabona a tu i al Furri perque cada dia foteu més pinta de "SIN POLLAS NO HAY PARAISO" jajjajajaaj!!!!

karli ha dit...

Pedro, gracies per la felicitació crack! a veure si algun dia m'apunto en algun mega entreno d'akests que feu, serà un plaer.

Byk, ets un troç de merda compulsiu! desde el maresme sentim el tufo a gayot que fots!!Ja se que tens enveja de que tingui un amic com lo furri, sabem diferenciar l'amistat del sexe, no com tu que l'hi menjes la tranca a tots els teus col.legues per exces de confiança...ara s'estrenarà una nova serie: "byk, the queen of Sitges" only for gays...

Fran ha dit...

Hola Karli, felicitats per l'aniversari, us desitjo molts més anys de felicitat.
Però has de fer bé els comptes, una de dos, com passa de ràpid el temps, si et vas casar al 2008 i ja han passat 9 anys! ó bé estem al 2017...
La cursa del Ronda bé, penso que la temporada acaba de començar i no està malament, home. Visita el blog dels fondistes de Vilassar de Dalt, ja he afegit un post sobre aquesta cursa.

Oscar 1977 ha dit...

Enhorabona a tots dos per l'aniversari!!! Aquell dia segur que t'han anaves de bareta!!!
Que et recuperis del glutis, ai! del quadriceps vull dir, i a la Mercé a reventar cronos!!!

karli ha dit...

Fran, ostres no hi habia caigut que he posat malament l'any! be ja ho canviarè...o no...depen de les ganes que tingui.
La cursa doncs per entrenar com entreno ja estic mitj content, diumenge vull fer-ho millor a la cursa de Poble Nou...a veure que passa.

Oscar, doncs akell dia no vaig anar de varetaço!va ser una festa brutal!! no hi habia moment per varetar!!
A veure si a la merçe arribo millor per que si no jo en se de una que hem deixarà enrera enrera...saps qui vull dir oi?
Apa nanu cuidat molt i anims

David Rodriguez Roures ha dit...

FELICIDADES A LOS DOS.
Joder cuanto a pasado desde aquel septiembre de 2008,la verdad es que nada jeje,sera de 1999.
Hay veces que salir así despreocupado las cosas salen mejor,pero esta claro que sin entrenar no se puede pedir mas,a seguir así de bien y este fin de semana a rebajar la marca,un saludo.

IceXavi ha dit...

Felicitats per l'aniversari i per no baixar de 45' a la cursa de 10Km entrenant poc com tu dius... Ara a millorar-la a la Merçè no???
Una abraçada crack!!

karli ha dit...

David gracias por la felicitación!! ya me di cuenta del error de fechas!! pero lo voy a dejar así que me ha echo gracia!!A ver que pasa en la cursa del domingo...

Ice, merci nanu per la felicitació!
es un tope el 45 del patetisme per a mi, mai he fet mes i no m'agradaria cauri mai en akest temps, però sense entrenar estic jugant amb foc!! a la Mercè a morir!