diumenge, 28 de setembre del 2008

DERBI CALENT!!!!!

BUFFFFF!!!!!!!!! MARE MEVA COM ESTÀ EL PATI!!!!NO SE NI PER ON COMENÇAR, HI HA MOLTA TELA I NO M'AGRADARIA DEIXAR-ME RES. EVIDENTMENT EL TEMA PREFERENT ES LA LAMENTABLE,PATETICA I INJUSTIFICADA ACTITUD D'UNA COLLA DE FILLS DE PUTA QUE VAREN DECIDIR ACABAR AMB LA MAGIA DEL DERBI EN EL MOMENT EN QUE LA MITJA NEURONA QUE TENEN EN EL SEU PUTO CAP VA FUNCIONAR PER UNA MIL.LESSIMA DE SEGON. EL QUE VA PASSAR TOTS HO VAREM VEURE, PER TANT A MI EL QUE M'AGRADARIA SABER ES EL QUE NO VAREM VEURE. AQUESTA GENT FOT SIS ANYS QUE NO ENTREN AL CAMP DEL BARÇA (LA UNICA COSA BONA QUE HA FET LAPORTA), QUI CONY ELS DEIXA ENTRAR?QUI CONY ELS HI FOT EL REGISTRE AVANS D'ENTRAR?QUI ES QUE TE AKESTA MENT TANT PRIVIL.LEGIADA QUE ELS UBICA A 2ª GRADERIA PER QUE PUGUIN LLENÇAR DE TOT AL SOCI PERIKO? PER QUE ES DEIXA QUE PASSI EL MATEIX QUE L'ANY PASSAT?...PERICOS PERDONEU PERÒ DEIXEU UN MOMENT DE BANDA LA RÀBIA-MANIA QUE ENS TENIU I RECONEIXEU QUE AQUÍ EL BARÇA COM A CLUB NO EN TE CAP CULPA...O SI?

UN ALTRE COSA JA VA SER EL PARTIT, EL PARTIT I EL SEU ARBITRATGE. ES MOLT TÍPIC QUAN ES PERD VEURE NOMÈS ELS ERRORS EN CONTRA, PERÒ EL NEGAT DE L'ARBITRE D'AHIR EL PRIMER ERROR QUE VA COMETRE VA SER NO PITANT UN PENAL PER MANS D'UN JUGADOR DE L'ESPAÑOL AL MINUT 5, DESPRES VA CONTINUAR AMB EL FESTIVAL NO PITANT UNA CLARISSIMA FALTA DE LUIS GARCIA AL PORTER BLAUGRANA QUE APROFITA COROMINAS PER MARCAR EN LA PRIMERA I ÚLTIMA ARRIBADA A PORTERIA DE L'EQUIP LOCAL...O NO ERA FALTA? O TAMPOC L'HEU VIST COM EL SR MARQUEZ QUE VA DIR QUE AIXÒ NO HO VA VEURE PERÒ EL PENAL SI QUE VA VEURE QUE NO HO ERA?...
ESTÀ CLAR QUE L'EXPULSIÓ NO ERA EXPULSIÓ I L'ARBITRE AQUI SI QUE LA VA CAGAR DE PLÈ. L'EQUIP LOCAL ES QUEIXA DE QUE ELS HI PITAVEN FALTES TOTA L'ESTONA EN CONTRA,PERDÓ PERÒ AMB EL MARCADOR A FAVOR I UN JUGADOR DE MENYS L'OBJECTIU ES CLAR I MOLT LOGIC...ATURAR EL JOC DEL RIVAL A BASE DE FALTES!!!
A LA MITJA HORETA DE LA SEGONA PART ARRIBEN ELS LAMENTABLES I CENSURABLES INCIDENTS, MOLT TRIST TENIR QUE VEURE AIXÒ EN UN CAMP DE FUTBOL PERÒ INSISTEIXO QUE,EVIDENTMENT ELS PRINCIPALS CULPABLES SON ELS FILLS DE PUTA QUE HE DIT AVANS, PERÒ N'HI HA MOLTS MES DE CULPABLES I PRECISAMENT NO DE LA PART CULÈ.

1ER GOL PERICO, FALTA A VALDES!!

LAMENTABLE, PATETIC I INTOLERABLE!!
PARTIT ATURAT 8 MINUTS I MITJ, EL PARTIT ES REPREN I EVIDENTMENT AKESTS 8 MINUTS S'HAN DE JUGAR PER FER ELS 90 REGLAMENTARIS MÉS ELS MINUTS DE DESCONTE. EMPATA EL BARÇA EN UNA JUGADA DE REBOT, DONDE LAS DAN LAS TOMAN, I EL BARÇA SEGUEIX EMPUTJANT DONCS ELS LOCALS ESTAN FOSSOS FRUIT DE JUGAR 45 MINUTS AMB UN DE MENYS. ES COMPLEIX EL MINUT 45 I S'HAN DE JUGAR TRES MINUTS DE DESCONTE. EN AKEST DARRER MINUT DE DESCONTE L'ESPAÑOL SURT A LA CONTRA (ERROR) EL BARÇA PISPA LA PILOTA I LA JUGADA ACABA EN PENAL DINS DEL TEMPS REGLAMENTARI, REPETEIXO DINS DEL TEMPS REGLAMENTARI, HO REPETEIXO PER QUE HE ARRIBAT A LLEGIR QUE ERA FORA DE TEMPS. MESSI XUTA I GOOOOOOOOOOOOOLLLLL, 1 A 2 I CAP A CASA.

MESSI XUTA EL PENAL I....GOOOOOLL!!!!
DESPRES DEL PARTIT VARIES COSES. LES RODES DE PREMSA, ENTRENADORS JUGADORS... AL MR LOCAL L'HI PREGUNTEN PER EL PENAL: "NO LO HA SIDO" L'HI PREGUNTEN PER LA FALTA AL PORTER DEL BARÇA EN EL GOL DEL SEU EQUIP: "ESTO NO LO HE VISTO" (S'EMPRENYA AMB EL PERIODISTA QUE L'HI FA LA PREGUNTA!!!!). JUGADORS: SR.COROMINAS..."ES UN ROBO, EL PENAL NO ERA..." I EL TEU GOL COM COLLONS HA SIGUT? MOLT FÀCIL QUAN ES PERD DESCARREGAR RESPONSABILITATS
EN TERCERES PERSONES.
PER CERT ENTRENADOR DE L'ESPAÑOL QUE EL DIA AVANS EN UNA RODA DE PRENSA DECLARABA "HAY QUE GANAR AUN QUE SEA HACIENDO TRAMPA" BON EXEMPLE NANU!!!!
UN ALTRE TEMA LA SORTIDA DELS JUGADORS DEL BARÇA UN COP DUTXATS. RESULTA QUE ELS FILLS DE PUTA QUE HABIEN LIAT TOT EL MERDER ENCARA ESTAVEN DINS DEL CAMP UNA HORA DESPRES D'ACABAR EL PARTIT, DONCS BE, A L'ENCARREGAT DE "LOGISTICA" DE L'EQUIP LOCAL NO SE LI OCURREIX MILLOR TRAJECTE FINS L'AUTOBUS QUE PASSAR TOTS ELS JUGADORS UN PER UN PER DAVANT D'AKESTA COLLA DE DESGRACIATS. HI HA QUEIXES DE QUE ELS JUGADORS VAREN RESPONDRE A AKESTA GENT AMB SALUTACIONS, I QUÈ VOLEU QUE FACIN? EL QUE JA S'HAVIA D'EVITAR ES QUE ELS JUGADORS BLAUGRANES PASSESSIN PER DAVANT D'AKESTA PENYA!!!
EN DEFINITIVA UN 10 PER ALS ORGANITZADORS DE LA SEGURETAT DE MONTJUIC PER DEIXAR QUE ENTRESSIN AKESTA PURRIA, UN 10 PER DEIXAR QUE ES REPETIS EL MATEIX DE L'ANY PASSAT AMB EL LLENÇAMENT D'OBJECTES DESDE EL MATEIX LLOC, UN 10 PER ALS SENYORS MOSSOS I ELS SEUS CAPS OPERATIUS PER LA SEVA INDIFERENCIA I NEGATIVA A FOTRE FORA ALS VIOLENTS AVANS DEL PARTIT QUE JA SABIEN QUE ANIRIEN AL CAMP!!!
I ARA AMICS DE L'ESPAÑOL SINCERAMENT I DEIXANT DE BANDA ELS MALS ROLLOS QUE TENIU AMB EL BARÇA...DE VERITAT CREIEU QUE EL BARÇA COM A INSTITUCIÓ TE LA CULPA DE LO D'AHIR? PERQUÈ?

14 comentaris:

Jordi ha dit...

Totalment d'acord amb tu. El Barça no en té cap culpa. És com si un català mata algú i la culpa és de Catalunya. Cony, no fotem!!

Ben refrescat lo de dintre el temps reglamentari!! Sí, jo també ho he sentit això!!

Lo de la roda de prensa del Titín Marquez va ser molt bo. Ho escoltava per la radio i vaig flipar, perquè es va enfadar amb el periodista. Res, que aquella pregunta sabia que la resposta era clara i en contra seu: el gol que van marcar és ILEGAL!!

Per cert, si vols encendre't encara més, mira la crònica de l'As. Han vist un altre partit? És aquest:
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-medina-culentalejo/dasftb/20080928dasdaiftb_44/Tes

Ferran Vila ha dit...

"No comente"...si no haurie de dir coses massa grosses.

karli ha dit...

Jordi, mare meva!! no penso llegir lo de l'As!! tu ets masoka o què?
Lo del Tintín impresionant!!!
No ho he comentat, però reconec que en Laporta no en tenia cap culpa però vcom vaig disfrutar veient com l'hi fotien les culpes a ell, estaba patint el bacó!!!
Apa a veure si la setmana vinent al Bernabeu perden els dos!!!

Ferran, no comment? però si la llibertat d'expressió es lo mes bonic que hi hà!! a mes jo t'escoltarè i si cal et contrariarè però si aki està la salsa del futbol!!!!! mare meva kin kakau!!!!
No era on ets tu no on varen anar les bengales?per on em dius que tens el seient et situaba allà a prop no?
Apa malalt salut!!!

Sílvia ha dit...

Hola!
No és culpa del Barça. Precisament Joan Laporta, que no és massa sant de la meva devoció, va eliminar aquest grup del Camp Nou.
Salutacions
Sílvia
http://foroazulgranablaugrana.blogspot.com/

Fran ha dit...

Vull demanar-te disculpes per cridar-te anit, però el teu missatge ho vaig trobar molt desafortunat en aquells moments de tanta angoixa, tensió i nervis.
Puyol empenya Luisgar i aquest a Valdés... qué vols que faci? El gol de titi de rebot i el penal, de Medina, el seu assistent ho va veure millor que ell...i just fora de temps.
Els seguidors eren del FC Barcelona ó del Borussia de Moenchengladbach? Si teniu encara aquesta merda us la mangeu vosaltres, aquesta gent és vostra i porten els vostres sentiments, les vostres banderes i samarretes,no llanceu pilotes fora dient que les culpes són dels organitzadors del partit, o sigui de l'Espanyol, amb ny, tu ho escrius sempre amb ñ només per ofendre, encara tens humor per voler riure't, no et costava res, per una vegada, respectar.
I els jugadors per què van anar 2 vegades a celebrar allà els gols? Ho pagaràn molt car per què està clar que van incitar a la violència. Em van decepcionar molt, ho sento molt.
Una llàstima, el FC Barcelona estava jugant de cine i els seus propis aficionats ho van arruinar tot.

karli ha dit...

Silvia totalment d'acord amb el que dius, la llàstima es que per culpa d'akesta colla de bretols desde alguns llocs no ens deixin disfrutar de la victoria!

Fran, et vaig veure molt exitat i de debó que em vas fer patir, la veritat es que no se si vas mal interpretar el missatge, jo volia dir que us mereixieu el resultat unicament esportivament parlant, evidentment que tot el tema dels fills de puta akells n'estic en contra!! nomès faltaria.
Què es penal de Puyol a Luis Gacía? va home va, mira la tele i veuras com el vostrequan veu que no te cap opció va a per Valdés!!
El gol de Tití de rebot, ok. però el centre que fa Tamudo tambè toca en un defensa del barça!!!
Nosaltres akesta merda no la tenim, akest es el problema, k nomes van on els deixen entrar.
Lo de les celebracions dels gols, i on vols que vagin a celebrar el gol, a qualsevol racó d'un estadi que porta 90 minuts dientl'his de fills de puta en amunt? Aneu a perdre el temps en denuncies als jugadors per les celebracions qè el Sr. Tamudo la major part dels seus gols els celebrava amb els fills de puta de les brigadas!!
El públic vostre no va incitar a la violencia no amb els seus crits i insults, insults que evidentmet akells nens que lamentablement varen acabar plorant, tambè escoltaven i potser cridaven durant tot el partit!!
Apa nanu, sobretot no vull que et possis com l'altre dia, crec que se't va anar l'olla bastant, si va ser per que et vaig ofendre per un mal entes no em costa res demanar-te disculpes...però no t'ho prenguis tant en serio cony!!!!!!

SanTiago Pons ha dit...

deixeu-vos d'osties, la culpa es unica i exclusivament, una vegada mes, de la purria socialista!incompetents!

Jordi ha dit...

El que em fot més és que el Madrid juga contra el que deixa el Barça. Aquest juguen a mort contra nosaltres i al partit contra el Madrid no s'aguanten ni els pets!!

Fran ha dit...

Jordi: jo estaria més preocupat per l'Atlètico de Madrid que no pel que faci l'Espanyol amb el Madrid. Ja sabem quina és la vostra erronia opinió sobre aquest tema. Contra el Getafe o el Valladolid encara surtim menys motivats que davant del Madrid... C'est la vie!

karli ha dit...

Santi, tu a la teva!! la culpa dels socialistes...jajajaja...serà cabron en Montilla!!!jajajaja

Jordi, mira la part positiva, igual perden amb el barça, saben on han fallat i ho poden corretgir davant del madrid...de tota manera a mi tampoc m'agrada el calendari akest.

Fran, per fi sento algo coherent futbolisticament parlant d'un perico!! em d'estar mes preocupats de l'atletico que no pas del que feu vosaltres amb els merengues!!
nosaltres a intentar guanyar i vosaltres...a veure si perdeu els dos!!jejejeje...

Abraham ha dit...

Akets "Pericos" mai han sabut perdre....jejejeje!!! Jo també preferixo deixr-ho akí si no.....!!!! Kina cara que teniu pericos, a mi s'em cauria de vergonya!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Aquets del "Barsa" son un lladres!!! jua, jua... Les bengales s'han de tirar cap amunt per celebrar les victories i no per deixar en evidencia a un pobre president solitari a la llotja d'un camp municipal... sort que sap defensar-se... Salut companys!!!

karli ha dit...

Abraham, el teu silenci val mes que qualsevol enciclopedia sencera!! per cert avui m'he trobat al primer perico que ha reconegut que els seus no es mereixien guanyar!! increible!! i això que es un fanàtic del seu ekip...menys mal que sempre hi ha l'excepció akella...

Oscar, jo com que ja no se de kin ekip ets ja no se que dir-te...be si, et dono la raò que les bengales s'han de tirar amunt però per que els hi caiguin a sobra del cap als mateixos imbecils que les han tirat!! Laporta? tot i que no tenia culpa de res m'ho vaig passar molt be veient lo nerviós que estaba!!! que marxi ja akest mafiós de merda!!

Siscu 6Q ha dit...

Eiiiii karli! que tal?¿
merci, per llegir el meu blog
i felicitar-me, que et contes?
tu que estas fent?,ya parlarem
jejejeje, una abraçada.