dilluns, 22 de setembre del 2008

我为你而疯狂 ( CULSA DE LA MELCHÈ )

BE, VAIG A FER LA CRÒNICA D'UN DIA REALMENT BOIG BOIG QUE NO PODIA ACABAR DE MILLOR MANERA...

A 3 KUARTS DE 8 DEL MATÍ JA TENIA ALS PESATS DE L'ABRAHAM I EN DANI TOCANT ELS COLLONS A SOTA DE CASA MEVA PER ANAR DIRECCIÓ BARNA A FER LA CURSA DE LA MERÇÈ. ARRIBADA AMB FORÇA ANTELACIÓ COSA QUE ENS PERMET PARLAR TRANKILAMENT AMB OSCAR I GEMMA I ANAR A CANVIAR-NOS AMB TRANKILITAT...
BAIXEM CAP A LES FONTS I ENS TROBEM AMB TOTA LA COLLA DELS SONATS QUE HABIEM QUEDAT:SANTI PONS, ROBERT MAYORAL, BYK, ANTOLÍ I IVAN, PRIMERES CONYETES I ESPERAR L'HORA DE LA SORTIDA. AQUÍ VA COMENÇAR EL MEU PRIMER CONTRATEMPS, HABIA QUEDAT AMB EL MEU GERMÀ PER QUE EM PASSES EL MEU DORSAL I EL MEU XIP, S'ACOSTABA L'HORA DE LA SORTIDA I RES DE RES, ESPEREM FINS QUE FALTEN 5 MINUTS PERÒ RES...DEIXEM'HO CÒRRER, L'ABRAHAM S'HABIA QUEDAT AMB MI ESPERANT I ANEM CAP A LA SORTIDA SENSE ESCALFAR NI MITJ MINUT NI ESTIRAR NI OSTIES!!! PER SORT TROBEM UN FORAT I ENS COLEM FORÇA ENDEVANT.

LO FURRI FENT CONYETES....JO SENSE DORSAL!!!!

MOMENTS PREVIS A LA SORTIDA...SENSE ESCALFAR!!!
PER EL QUE FA LA CURSA JA PODEU IMAGINAR, AGLOMERACIÓ BESTIAL ALS DOS PRIMERS KMS I FINS A LA GRAN VIA NO ES POT CÒRRER BE, AL KM 3 I MITJ JA NOTO QUE LA COSA NO VA GENS BE, BESSONS TIESOS I L'ISQUIO DRET AVISANT!! UN DESASTRE!!! TIREM ENDEVANT I PASSEM EL KM5 EN 21' CLAVATS, PERÒ NO EM NOTO GENS BE I L'HI DIC A LO FURRI QUE TIRI AVANTI, A LES HORES EM TROBO AMB IVAN, ANEM FENT ELS DOS JUNTS ARROSSEGANTNOS MUTUAMENT, TINC LA SORT QUE L'ABRAHAM EL TINC A ESCASOS 20 METRES I AIXÒ EM SERVEIX PER NO DECAURE DEL TOT. AL KM 7'5 ACCELERO I AGAFO A L'ABRAHAM, ANEM JUNTS GAIREBE FINS AL FINAL, M'AGAFA UNA MICA DE PÀJARA JUST QUAN ARRIBA EN VICTOR "BYK", ENFRONTEM LA RECTA FINAL I S'ESCAPEN, PERÒ FAIG UN DARRER ESFORÇ I ARRIBO JUST AL DARRERA D'EN BYK I AL COSTAT AMB L'ABRAHAM, SI ALGU VOL MIRAR EL MEU RESULTAT EN LA CLASSIFICACIÓ QUE BUSQUI A EN BYK I A L'ABRAHAM I JO HAURIA D'ESTAR AMB ELLS. TEMPS TOTAL 43'20", MOLT MALES SENSACIONS DURANT TOTA LA CURSA PERÒ UNA ALTRE CAP AL SAC!!!

LA FOTO DEL POST CURSA, PETATS CLUB!!!


DESPRES DE LA CURSA SESIÓ DE CALVOS A PLATJE DE LA MAR BELLA, UNA BIRRETA I CAP A DINAR A LA "MAMADITA" AI NO A LA "MAMASITA"!!! RIURES, RIURES I MES RIURES...EL DE SABADELL FENT-SE AMIC AMB EL CAMBRER BATEJAT BRUCE LEE
I UN NO PARAR!!!!
DINAR SONAT, PROU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANECDOTES LES QUE VULGUEU, QUE SI L'HOME QUE CORRIA DISFRESSAT DE DALMATA AMB EL SEU GOS DALMATA, QUE SI L'HOME QUE ANAVA EN BOLES PASSEJANT PER EL PORT OLIMPIC, QUE SI LES TIES IMPRESIONANTS I EL DE LA SENIA MIRANT LES YAYES!!! UN FESTIVAL!!!!!!!!!!
PER REMATAR EL DIA PER FI UN BON RESULTAT PER AL BARÇA D'EN PEP, 1 A 6 A XIXÓ, NO ESTÀ MALAMENT PERÒ PODRIEM HABER GUARDAT ALGUN GOL PER DISSABTE VINENT...QUE FARAN FALTA!!!! (ESPANYOL-BARÇA)

P.D.: LA CANÇÓ VA PER TU BYK QUE SE QUE ES DELS TEUS GRUPS PREFERITS A LES TEVES NOCHES LOCAS DE SITGES...


18 comentaris:

Byk ha dit...

Gràcies per la cançó!! sort que quan vaig passarte vas seguir el meu cul fins la meta k sino ni acabes del petat que anaves!! Et fas gran Karli, hasta els de les provincies et guanyen!!! jajajajajja!!

rogero ha dit...

nanuuu! aqui el pavello ben alt e! sembles jo a les curses ja, sempre en passa alguna! kina canya la merce... i jo jugant 5minutets de merda! segueixo en crisi tot i que nem liders!! la setmana que ve hi ha sorpreseta dissabte tarda a platja d'aro, t'apuntes?

robert mayoral ha dit...

la canço aquesta serà l'himne del sopar livers!!!! quina cursa......mare meva...però al final no varem felicitar la Mercè!

Oscar 1977 ha dit...

També et guanyen al sprint, eh? El proper dinar no m'el perdo!!!!

karli ha dit...

Byk, no et vaig veure en tota la cursa i als darrers 400 mtes allà enganxat, segur que vares anar mirant-me el culet tota la cursa gayot!!!!! em fa llastima veure un nen de la teva edat entrar a meta al costat d'un veterà com jo!!! a veure quin dia fas les meves markes cancellara!!!
Vinga nanu una abraçada i a veure si ens veiem aviat!

Rogero, la cursa gairebe va ser el de menys tio!!! 5 minuts? collons amb el mister!!es el mateix de l'any passat o què? que hi passa a Platja d'Aro?digues digues...

Lobelt, bon himne!!!! ostia es veritat la Merçè!! bueno el dia del sopar ja les felicitarem a totes!!! m'he oblidat de comentar la teva frase davant akelles tres ties amb les que ens varem creuar: "si no fuera gay!!"

Fran ha dit...

Qué cachondeo! Ni pitrall, ni marca, ni cursa, ni res, això sí, pel que sembla, el bon rotllo no falta mai.Ja deia jo a cony de què venia lo dels Village People. Nen, segueix entrenant i a veure si a la propera fem la cursa una mica més en serio... poder amb sabates de tacó????

karli ha dit...

Oscar, no hi falteu al proper dinar, es el millor de les curses!!
lo de l'sprint...es que vaig voler imitar al meu ídol ex-marxaire!!jeje

Fran, ja ho veus nen quin panorama de cursa!!! tot malament!! ara que el dinar de despres ho supera tot!!lo de segueix entrenant...casi que millor diguis comença a entrenar!!

Ferran Vila ha dit...

Quina enveja, tinc ganes de tornar a correr, però qeu dur que será. La tropa dels sonat cada dia fot mes por...com diu en Santi això acabarà malamente, ja,ja...

Abraham ha dit...

Nanuuuu..... dinar collunut amb tota la colla de sonats!!!!! Glasias!!!!

Unknown ha dit...

Que passa nanu...Adivina que he trobat avui darrere el cotxe... Si, si, el Bony. Estava bonissim

SanTiago Pons ha dit...

Bona cursa i millor dinar! 1 de novembre sonats power!!

karli ha dit...

Ferran, jo tambe tinc ganes de que comencis a còrrer jà!!! això de les lesions es una putada!! a mes tanta piscina tanta piscina al final em deixaràs enrera cabró!!!

Abraham, just do it Furri!!!jejeje

Dani, cabronaaaassss tornam lo meu Bony!!!! pago de mes en el dinar i a mes a mes em foten el Bony!!! desastreeee!!!!!!!!!

Santi, que tremoli barna el dia 1 de novembre!!

rogero ha dit...

ja meu penso ja, us munteu unes farres... fan un tri sprint! va que en ramon tb s'apunta i t'entrara gelos!!

karli ha dit...

Rogero, ostia tio crec que fot desde el tri de bcn que nedo res de res!! i la bici fot...jo que se que no la pillo!! l'única cosa còrrer...m'ho penso avui i ja et dic alguna cosa...vosaltres dos hi anue segur oi?

rogero ha dit...

si, ja hi estem apuntats!! eo, va que jo la natació tb la porto fatal i la bici no la toca des del tri de tossa! va anima't que ens ho passarem bé i riurem, ja ho sas! et quedaràs amb el cuquet sino!

Pedro Hidalgo ha dit...

Molt bona la cronica. Aquestes son les curses que a mi m´agraden, les que acaben amb dinar i farra, jejeje.

javipobla ha dit...

nanu un plaer trobaus l'altre dia per la merçe,a vaure si em poso les piles en el blog,entreno, i aquestes coses i podem compartir algun entreno.

Jordi ha dit...

Vosaltres vau anar a còrrer o vau anar de festa!! Si que us ho veu passar bé!!

El derby és nostre Karli!! No pateixis!!! 1-5!! (ara crec que m'he accedit...)