dijous, 10 de juliol del 2008

ENTRENANT I ENTRENANT...


BONES BONA XENT!!!!! DESPRES DEL CAP DE SETMANA FORÇA OCUPAT QUE VAIG TENIR, EL DILLUNS VAIG DECIDIR DONAR-ME UN REPÓS, TENIA LES CAMES UN XIC CARREGADES DE LA CURSA I EL PARTIT DE TENNIS DEL DIUMENGE. CREC QUE VA SER UNA BONA DECISIÓ DONCS EL DIMARTS ESTABA EN PLENES FACULTATS I HEM VAIG MARCAR UN BON ENTRENO DE RUNNING.


DIMARTS: ENTRENO DE RUNNING, 52 MINUTETS A FORÇA BON RITME I AMB MOLT BONES SENSACIONS DE CAMES I SOBRETOT QUE ERA EL QUE MES HEM PREOCUPABA, BE PSICOLOGICAMENT, NO HEM VAIG ABORRIR CORRENTS I AIXÒ ES UNA BONA NOTICIA!!! SEGUR QUE L'MP4 TAMBÈ VA COL.LABORAR A QUE L'ESTONA PASSES MES AGRADABLEMENT. DESPRES DELS 52 MINUTS DE TROT ENCARA VAIG TENIR GANES DE REMATAR L'ENTRENO FOTEN 8 MINUTETS DE SERIES EN PUJADA, VOLIA ACABAR DE REMATARME I D'ARRIBAR DEFINITIVAMENT ORGULLÓS A CASA...HO VAIG ACONSEGUIR!!!


DIMECRES: VOLIA ENTRENAR EL TEMA TRANSICIÓ I AIXÍ HO VAIG FER, FOTIA UN CULLÓ DE TEMPS QUE NO TENIA LES SENSACIONS DE FOTREM A CORRER NOMES DEIXAR LA BICI I VOLIA PROVAR A VEURE QUE. COM QUE TINC LA FLACA ESPERANT CUBERTES NOVES I NO HE TINGUT TEMPS DE COMPRAR-LES, VAIG SORTIR AMB LA MOUNTAIN, NO PER MUNTANYA SINO PER POLIGONS I CARRETERES DE PER AQUÍ. VAIG COMPLETAR 40 MINUTS DE PEDALEO CONSTANT I ACTE SEGUIT A CÒRRER. DESDE EL COMENÇAMENT FINS AL FINAL MOLT BONES SENSACIONS EN LA CARRERA A PEU, CAP MOLESTIA NI CAP AVIS PER PART DE CAP PART DEL MEU COS I VAIG PODER COMPLETAR 25 MINUTS A UN BON RITME, ENTRE 4:30 I 4:40 EL KM +/-. LA CONCLUSIÓ QUE VA CAURE UN ALTRE BON ENTRENO I LA SETMANA TORNA A SER PROU PRODUCTIVA.


AVUI DIJOUS TINC PARTIT DE TENNIS CONTRA EL MEU AMIC DAVID, UN MÀKINA DELS ESPORTS, PER GUANYAR UN PUNT TENIM QUE SUAR TINTA DONCS EL NOSTRE ESPERIT COMPETITIU I EL NOSTRE FÍSIC MOLT ACCEPTABLE NO ENS PERMET DEIXAR UNA PILOTA PER PERDUDA!!SERAN UNS 100 MINUTS DE BOJERIA TENNISTICA QUE DE BEN SEGUR ENS DEIXARÀ CARDATS!!!!


P.D.: DIA IMPORTANT PER ALS CULES...POT SER L'AMIC MENTIDER AVUI DIMITEIX, JO PERSONALMENT NO EN TINC GAIRES ESPERANCES...AP ESPERAR...DIMITEIX BACÓ!

14 comentaris:

Abraham ha dit...

"QUE N'APRENGUIN" forever!!!!!!
No marxis Jan estic amb tu !!!! Rossell Pasarell oportunista manipulador, dóna la cara com un home.....jejejeje!!!!!! "QUE NO ESTAMOS TAN MAL HOMBRE"!!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Ara t'han agafat ganas de córrer per haver guanyat a un marxador que ja escriu les seves memòries? Pena, que ets un pena... (jua,jua)
Entrena fort que a Donosti et matxaco, marieta!!! Saps alguna cosa de la foto del sport on surties? Aquest cap de setmana marxem a veure en David. L'altre et venim a veure a tu, posat fort!!! Salut company...

rogero ha dit...

crac!! no se que he tocat del blog modificant la plantilla q no em deixa oberts els comentaris, ja investigaré! ahir vai tornar d'un campus i avui em toca apretar una mica per celebrar l'aniversari, jeje.
Bé titi, veig que li vas fotent, ja mirarem calendaris que segur que d'aqui re coincidim. Vindré a animar a l'sprint de barna, amb tanta gent no sé si et voré po amb lo mediàtic que ets que surts als diaris i tot fijo que tens els d l'sport i el mundo fent-te entrevistes, jeje. jo m'espero a l'olímpic que no estarà tan massificat!

Jordi ha dit...

Ja veig que no ets un home de paraula!! Vas dir que això de còrrer ho deixaves per la història!! jejeje Ostres, veig que t'estàs plantejant posar-te en forma en serio!!

Finalment el susdit segueix enganxat i arrapat a la poltrona!! Potser és que està tant tremendament gros que no pot aixecar-se!

karli ha dit...

Furri, sempre has sigut un calçes tu, ja saps que coincidim poc amb les nostres opinions dels famosos, no se si ho fas per dur-me la contraria o què!!!

Oscar, ja tinc el títol de les teves memories: "memorias de un sprint" jajajajaja.
No se res de la foto de l'Sport, mira saps que pasa que un ja no pot estar per tots els mitjans esportius, t'acabes acostumant...
Ens veiem a Bcn!

Rogero, Felicitats fenómen!! Home si vas a Barna ens hem de saludar cony! tu busca el set de la televisió i segur que tard o d'hora estic per allà..jejejeje...

Jordi, era una desconexió temporal això del correr! ai ai que m'estic tornant mentider com en Jan!!! akest no el treiem ni en grua!!!

Jordi ha dit...

Bona idea!! Truques tu o truco jo als de la urbana? jejeje

P ha dit...

¿Qué es la inspiración? ¿Existe? ¿Tiene algo que ver con la Infinita Paciencia? ¿Why am I really here? ¿Quién es usted? ¿Puedo meterme en su vida?

Ferran Vila ha dit...

Aprofita tú que pots. Jo aquests dies estic fent el "Tour del water" i ja vaig lider, ja,ja. Puto virus. A veure si s'acaba.

Oscar 1977 ha dit...

Prepara els circuits per fer rodades llargues que vinc a donar-te la murga cap el setembre per preparar Donosti!!! Sap molt greu lo del xicot de la cursa de Premià, casi be esgarrifa, doncs cada cop pasan mes coses d'aquestes. Altre cop PLATAFORMA PRO-BLOG ABRAHAM!!!!!!!!

SANTI PONS ha dit...

truca'm quan puguis crack!

karli ha dit...

Jordi, truca tu a la poli que jo no soc gaire amic d'ells...

Ferran, no et voldria desanimar però jo ja fa 4 setmanes que vaig tenir akestes "etapes" cagaleres i encara de tant en tant tinc que fotre alguna cursa cap al WC!!! va nanu posa't be que tens les vacances a tocar...mamó!!!

Oscar, tranquils amb lo de Donosti que encara no hi ha res decidit, de tota manera si hi vaig ja pots contar que et destroçarè!!!!jeje.
Si es veritat que cada vegada sentim mes desgracies d'aquest tipus, no deixa de ser casual oi?
Plataforma blog- Abraham...està txungo, no te prou voluntat per escriure sobint, es un poca teca!

Santi, home crack estas viu! avui o demà et truco segur, per poc que pugui aquest vespre mentre passegi les gosses...

Mariona ha dit...

Karli, no pots fallar el dia 27 a la travessa de l'Estartit!! Vinga nanu, apunta't ja!!!!!!!!!!!!!!http://www.cnestartit.es/travessia/

rogero ha dit...

http://www.cnestartit.es/travessia/index.php

titi, jo tb et deixo l'adreça. tinc el dorsal 195! Tranki que el meu nivell de natació diriem que es pot catalogar de patètic així que si em vols portar uns manguitos i nedar fent-me de guía t'ho agrairé! jeje. a barna i sóc fixe! estaré amb la mariona i algú més del cn vic-etb!

karli ha dit...

Mariona, m'ho estic pensant però hem temo que quan ho tingui pensat ja serà massa tard!!! ja veurem...

Rogero, jo necesitarè al.letes als peus i la burbujita rosa de tota la vida!!! ja veurem a veure que, la veritat es que fot molt bona pinta...a veure si ens veiem a Barna el diumenge!!!