dijous, 17 de juliol de 2008

UNA MICA D'AIXÒ, UNA MICA D'ALLÓ...


EIIIIIII!!!!!!!!!! BONES A TOTHOM, MOLTES COSES PER EXPLICAR...

DISSABTE PASSAT ES VARFEN DISPUTAR LES 10 HORES DE TENNIS DEL CLUB ON JUGO JO, EL SISTEMA ES PER EQUIPS, DOS EQUIPS, UN TARONJA I UN ALTRE LIL.LA, JUGUES DOS PARTITS I EL CURIÓS ES QUE QUAN ENTRES A LA PISTA A L'HORA QUE ET TOCA JUGAR, SEGUEIXES EL PARTIT TAL CUAL L'HAN DEIXAT ELS QUE ESTAVEN JUGANT, POTS ENTRAR A JUGAR I PODRIA SER QUE EL PRIMER PUNT FOS UNA PILOTA DE SET EN CONTRA TEVA. A MI EL PRIMER PARTIT ME'L VAREN DEIXAR 5 A 4 PERDENT, FINALMENT EL VAIG PERDRE 7/6, EL SEGON SET EL VAIG GUANYAR JO 6/2 I EL TERCER EL VAIG DEIXAR 3/2 A FAVOR DEL MEU EQUIP QUAN ENS VAREN TREURE DE LA PISTA, ELS PARTITS SON D'UNA HORA. PER LA TARDA VAIG FER UN PARTIT DE PADDEL, FOTIA UN ANY I MIG VEN BE QUE NO JUGABA!!!, PERÒ NO VAIG DESAFINAR, VAREM GUANYAR 3 SETS A 1. AL FINAL DEL DIA L'EQUIP QUE HA GUANYAT MES SETS GUANYA EL TORNEIG, PER CERT VAREM GUANYAR.
DIUMENGE PARTIT DE CAMPIONAT DE PITCH&PUTT, NI FU NI FA, VAIG QUEDAR TERCER PERÒ NI VAIG JUGAR MOLT BE NI TAMPOC MALAMENT...NORMALET. AL MIGDIA COSTELLADA DE CAMPIONAT AMB UNS AMICS DE TOTA LA VIDA...
EL DISSABTE AL MATÍ VAREM ANAR A NEDAR AMB L'ABRAHAM AL MAR, MALEIT SIA!!! VAREM QUEDAR ATRAPATS EN MITJ D'UNA MANADA DE MEDUSES!!! AL COMENÇAMENT VAREM RIURE, PERÒ QUAN DUIEM UNA ESTONA I VEIEM QUE NO PODIEM SORTIR PER ENLLOC, LA COSA JA VA DEIXAR DE FOTRE GRACIA!!! AL FINAL NO VA CALDRE LAMENTAR CAP DESGRACIA EN FORMA DE PICADA NI RES DE RES. MALEIDES MEDUSES!!! QUIN SUSTO!!!!

DILLUNS DESCANSILLO I DIMARTS TENIA QUE JUGAR A TENNIS PERÒ HEM VAIG FOTRE MAL AL DIT GORDO DE LA MÀ I VAIG CANVIAR DE PLANS. VAIG SORTIR AMB LA BICICLETA DE CARRETERA, 45 MINUTS, I ACTE SEGUIT MINI TRANSI I 15 MINUTETS DE RUNNING, BONES SENSACIONS I CAP A CASA.

AVUI DIJOUS HE TORNAT A SORTIR AMB LA BICI, HE FET 1H28M, PIM PAM PIM PAM QUE DIU AQUELL SONAT... FOTIA FORÇA VENT EN CONTRA AL TORNAR PERÒ CAP PROBLEMA..PIM PAM PIM PAM!!!! QUAN HE ACABAT DE LA BICI M'HE FOTUT A LA PISCINA DE CASA I HE FET 18 MINUTETS DE PISCINA, M'HE QUEDAT A GUST I CAP A LA DUTXA...

ESPERANT FOTRE ALGUNA COSA DEMÀ, EL CAP DE SETMANA PROMET, EL DISSABTE GAIREBE SEGUR JUGARÈ ALGUN PARTIT DE LES 24 HORES DE BASKET DE ST VICENÇ DE MONTALT, TOTS NO PERQUE EL DIUMENGE TOCA EL TRI DE BARNA I HEM DE GUARDAR ALGUNA COSETA PER EL TRI...

PER CERT, L'ALTRE DIA, A PART DEL DIVENDRES AQUELL QUE SORTIA A L'SPORT QUE ALGUNS BLOGGEROS VAREU DIR, DONCS L'ALTRE DIA DE CASUALITAT COMPRO L'SPORT I VEIG QUE HAVIEN PRESENTAT EL TRI DE BARNA, SORTIA UNA FOTO DEL XAVI LLOBET, ELS ORGANITZADORS I EL CARTELL DEL TRIATLÓ DE BARNA DEL DIUMENGE, DONCS BE, NOVA SORPRESA QUAN VEIG QUE EL CARTELL OFICIAL TAMBE SURT LA MEVA FOTO AMB L'ABRAHAM AL COSTAT, COLLONS SI L'AMORTITZARAN AQUESTA FOTO!!!! A TOT ARREU CAGUNKONY!!!! PER CERT US DEMANO A TOTS ELS BLOGGEROS QUE SI EL DIUMENGE PER BARNA VEIEU ALGUN CARTELL D'AQUESTS EN EL QUE SURTO JO, PLEASE AGAFEU-NE UN I PASSEUME'L PER FAVOR!!!


LA PROPERA SETMANA I SI EN TINC GANES PARLARÈ D'UN TEMA QUE HEM TREU DE POLLEGUERA, EL TOUR DE FRANÇA I ALGUN DELS SEUS PARTICIPANTS, JA SABEU PER ON VAIG. EL QUE SI SEMBLA QUE ALGUNS CICLISTES ESPANYOLS HAN CANVIAT EL PODEMOS, PER EL EPO-DEMOS.


NO VOLDRIA ACOMIADAR-ME SENSE FELICITAR AL MAKINA ROBERT MAYORAL PER CONSEGUIR L'OBJECTIU DE SER SUB-10 EN EL IRONMAN D'AUSTRIA, FELICITATS CAMPIÓ!!!!

4 comentaris:

Mariona ha dit...

Suposo que t'han pagat una bona pasta en concepte de drets d'imatge!!! Ens veiem diumenge! (no em puc oblidar de la càmara de fotos)

Jordi ha dit...

Veig que ara ja fas com el Ronaldinho amb el Pitch&Put. Només surts a complir l'expedient... I després el critiques!! Si es què... Ja et veig dintre d'un parell d'anys emigrant a algún pitch&Put italià!! jejeje

Molt bo lo de EPO-DEMOS!! Genial!!

Abraham ha dit...

FORZZA RICCO....més xulo "cun vuit" aquest paio!!!! Estava convençut de que diumenge jugaries a sant vicenç, cabró. Bé lo Xoanot i jo ja muntarem un equipillo per l'any vinent, sense tu es clar...jejeje!!!! Aquest any no em podràs baixar el banyador al Tri de barna, mamón, aniré preparat....!!! Audiósss.

David Rodriguez Roures ha dit...

Te estas haciendo,hasta fotos vuestras en los carteles jeje,ya estas preparado para Donosti?,un saludo.