dilluns, 7 de juliol del 2008

CHAMPIÑONES,OEOEOEOEOE...

MOOOOOLT BONES A TOTHOM!!!!!!!! COM JA US VAIG DIR EL DIVENDRES, AQUEST CAP DE SETMANA PROMETIA EMOCIONS FORTES I AIXÍ HA ESTAT.

DISSABTE TENIEM AMB LA MEVA DONA LA SEMIFINAL DEL CAMPIONAT DE TENNIS, PARTIT QUE ES PREVEIA COMPLICAT I AIXÍ VA SER...COMENÇAMENT DE PARTIT LAMENTABLE PER PART NOSTRE I 3 A 0 EN CONTRA, ENS HI POSSEM I COL.LOQUEM EL MARCADOR EN 5 A 3 PER A NOSALTRES, ENS EMPATEN A 5 JOCS I FINALMENT ES DECANTA A FAVOR NOSTRE 7 A 5, JA TENIM EL PRIMER SET PERÒ ENCARA EN QUEDA UN ALTRE PER GUANYAR. FÀCIL FÀCIL ELS HI FOTEM UN ROSCO (6-0) I DIRECTES CAP A LA FINAL!!!!!!!! LA FINAL DEL DIUMENGE TEORICAMENT ES PREVEIA MES FÀCIL QUE NO PAS EL PARTIT DE SEMIS, PERÒ...

BE AVANS DE LA FINAL DEL DIUMENGE TOCABA LA CURSA DE PREMIÀ, LA FINAL DE TENNIS ESTABA PROGRAMADA PER A LES 10:30 PERÒ VAIG ACONSEGUIR NEGOCIAR AMB LA COMISSIÓ DE TENNIS I AMB ELS RIVALS DE LA FINAL I VAREM ACORDAR DE JUGAR A LES 12 DEL MIGDIA. PERÒ COM ANAVA DIENT A LES 9:30 CURSA DE 10 KMS DE PREMIÀ, UNA HORETA AVANS DE LA CURSA VAREN ARRIBAR AL POBLE L'AMIC BLOGGERO OSCAR I LA GEMMA, LA SEVA SIMPÀTICA I PACIENT DONA,JEJEJEJE... RECOLLIDA DE DORSALS I ESPERANT ESPERANT A QUE VINGUES L'ABRAHAM. RETARD D'UNS KUANTS MINUTS DE L'ABRAHAM DONCS ES VEU QUE LA NIT AVANS VA REMEMORAR VELLS TEMPS AMB EL SR. BAILEYS I EL SR. CUBATES!!!AQUEST NANU SEN'S ESTÀ DESVIANT DEL BON CAMÍ!!!JEJEJE.

SOTA UN SOL I UNA XAFOGOR ACOLLONANTS SORTIDA DE LA CURSA I DECIDIM ANAR TOTS 4 JUNTS DURANT TOTA LA CARRERA. RITMES MOLT COMODES PER PODER ANAR FOTENT CONYES I NO PARAR DE XERRAR, A MI HEM VA ANAR DE CONYA DONCS AL CAP DE POCA ESTONA TENIA LA FINAL DEL TENNIS. QUAN JA ARRIBAVEM SPRINT A TRAICIÓ DE LA GEMMA!!! I L'ABRAHAM I JO RESPONEM I AMB ELEGANCIA DECIDIM NO PASSAR-LA,JEJEJEJE I ENTREM JUNTS TOTS TRES A META, EL CANVI DE RITME DEIXA CLAVAT A L'OSCAR, L'EDAT NO PERDONA (JAJAJAJA) I L'HI TREIEM UNS METRES QUE PROVOQUEN UNA ENTRADA A META AMB RIURES I MOFES CAP AL CRACK MARXAIRE!!!! EN ACABAT UNA REMULLADA DE CATEGORIA A LA PISCINA DE CASA I COM NOUS, UNS CAP A CASA I ALTRES CAP A JUGAR UNA FINAL DE TENNIS...

DIUMENGE 12 DEL MIGDIA, COMENÇA EL PARTIT...DESDE BON COMENÇAMENT VOLEM DEIXAR LES COSES CLARES I RAPIDAMENT ENS POSEM 3 A 0, NO DONEM OPCIÓ I GUANYEM EL PRIMER SET 6 A 2..
COMENÇA EL SEGON SET, SI EL GUANYEM CAMPIONS...2 A 1 NOSTRE, 3 A 2 NOSTRE, 5 A 2... 5 A 3 I SENTENCIEM AMB EL SERVEI DE LA VIOLETA, 6 A 3 I CHAMPIÑONES CHAMPIÑONES OEOEOEOEOEOE...CAMPIONS!!!!!!!!

BE UN TÍTOL QUE ENS FA IL.LUSIÓ I DISSABTE VINENT ENTREGA DE PREMIS ALS CAMPIONS, ESPERO PODER FER FOTO I PENJAR-LA PER QUE ELS AMICS INCREDULS NO SOSPITIN...

P.D.: GRACIES GEMMA I OSCAR PER LA JORNADA MATINAL DEL DIUMENGE, LA PRÒXIMA VISITA SERÀ PER PART NOSTRE, MENTRESTANT VES PRACTICANT UNA MIQUETA EL TEMA SPRINTS FINALS...

P.D.1: LAMENTABLEMENT LA MOCIÓ AL MENTIDER NO VA PROSPERAR, HAUREM D'AGUANTAR AL MAFIES FINS AL 2010, SI ES QUE EN LA JUNTA DEL DIMARTS NO SONA LA FLAUTA I ELS COMPANYS DIRECTIUS L'HI FAN VEURE LA REALITAT AL BACÓ!!!!

13 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

M'has deixat ben retratat maric..as!! Sembla que hagis dedicat el post a la meva retirada del món atlètic, buah!!! A veure si pots amb mi a Donosti!!!!! Un plaer de carrera i de companyia. Ya sabeu, l'agost si voleu paella a can Font i García!! Petons de part de la Gemma pels campions tennistics.

The Dark Knight ha dit...

Home!!! notícia bombaaaa!!!Karli fà una cursa!!!..encara que fós de "calentament" per al partit de després...ostres! quin nvell que teniu que vos canvíen l´horari i tot...supose que no deguere durar tant com el de Nadal heh! jeje.
Rés,que continue la ratxa de victóries i les ganes de correr ;)...
Apa! vinte´n a Donosti :P
Adeu!.

SANTI PONS ha dit...

Quina pallissa t'he de fotre a tennis, jejejejeje ... Felicitats!

Mariona ha dit...

Hauré de treure la pols a la raqueta i entrenar a sakooooo si vull jugar un partidet amb Karli-federer!! Has vist? Al tri de barna estaré a la sortida 1 i tu a la 2. Aiii que encara m'atraparàs!!! jajjajajjaj

Jordi ha dit...

El que jo et digui company!! La vitrina d'El Corte Inglés quan te la porten? jejeje Moltes felicitats!! Camarerooooo!! ¿Quéeeeee? La millor una de pollo al ajillo que sabe a avecrem.

Pel que fa al bacó/president, no el mourem de la poltrona. No et facis il·lusions. Aquest s'hi agafarà fort!!

karli ha dit...

Oscar, jejeje...quina crónica mes sincera de la cursa, t'ha fet mal eh perdedor!!! Ja l'ensumo akesta paella de can Font García...A Donosti si son dues voltes al mateix circuit...encara et doblaré!!parat que ets un parat!!!jjejejeje...

Adrià, això de l'escalfament per al partit de tennis ja va soritr durant la cursa, mai habia escalfat tant per jugar un partit de tennis!!!!!Sembla que he recuperat les ganes de còrrer, avui dimarts he sortit una horeta bastant a sak i m'ho he passat be i tot!!! A veure si cau Donosti...ojalà!!

Santi, seràs un ninot en mans d'un monstre!!! estic agafant un nivell que no vegis sonat!!!! que baixaràs a Barna el dia 20 a veure el tri? va vine amb la camisa de força a animar!!!!!
Et truco un dia d'akests malalt!!!

Mariona, treu la pols de la raketa i ves'te preparant que estic millor que en Nadal...jejeje...
Jo cada any surto a la primera sortida, no soc federat i crec que els no federats sortim a la primera, ja veurem a veure que...com ho saps que jo surto a la segona?

Jordi,Res de vitrines, les copes totes cap al traster de casa!!!
La del pollo Avecrem molt bona!! i la de queso us den por culo i la de queso huelvan a dar por culo tambè es bona!!!
Jo tambè crec que si agafarà fort però avui ja parlen que els mateixos de la juntal'hi volen fotre el llit!! encara tindrem sort compai!!!!

Ferran Vila ha dit...

Nen, lo del tenis està de conya, però et recordo que tenim una "costa" pendent al Montseny, eh?. Tens temps fins la segona setmana d'agost que marxo. Vinga que ho farem, segur.
Ah! he vist la teva trucada, però vaig tant liat que després no m'he enrecordat de trucar-te. No és una éxcusa, mira lora d'aquest comentari, arribo ara a casa...

Abraham ha dit...

Podriiiiit!!!!! Ke passa nanu, no exagerem que la nit anterior no em vaig passar tant, no em facis quedar malament home...!!!! Oscar prenc nota de la paella a Can Font i García eh, ara ja ho has dit "no hay vuelta atràs". Felicitats Karli per la final de tennis, jo en cap moment vaig dubtar de la vostra victoria!!!!! Divendres bolos, no?. Audiós!!!!

karli ha dit...

Ferran, ja ho tinc present lo del Montseny jà!tranquil que allà estarè donant el callo!!!!
Et vaig trucar per que estava mirant cubertes per la bici i volia asesorament, finalment amb els dubtes que tenia no vaig comprar-ne cap!!!! ja en parlarem...la cuberte del darrera està per llençar!!!!

Furri, què diu el Sr.Baileys? jejeje...de tota manera ja vas quedar net desprès de la cursa...
Divendres bolos segur!!! seguirè confirmant el meu liderat en la Lliga...jejeje...tu conformat amb títols menors...
nu geien neng!

Oscar 1977 ha dit...

Abraham i Karli, O.k., l'agost que tenieu l'agenda més tranquileta, quedem per la paellita!! Igual el dia 20 anem a fer-vos fotos al triatló de bcn. Ja parlarem. Salut!!

Oscar 1977 ha dit...

Ah!! que penses doblar-me a Donosti? a que no tens allò?!!!!!

TRI-CAS ha dit...

jODER MACHO NO PARAS NI PA TRAS!!!!
TENIS , RUN , BICI..... TRABAS O ERES UN NIÑO DE PAPA? JE, JE, JE, ....

FELICIDADES POR TITULO, TU COMO NADAL DONDE VA TRIUNFA!!!!

ATENTOS AL 10 DE AGOSTO QUEDADA DELS SONATS PARA ACOMPAÑAR A ROBERT EN SU RETO!!!!

karli ha dit...

Oscar, ok paellita i a veure si es veritat que veniu a animar a Barna! si veniu digal'hi a la Gemma que m'ajudi en el tema sprint final, tu millor queda't fent fotos!!!jejejeje...
A Donosti donat per doblat paquet!!

Tri-cas, yo niño de Papá??jajaja...si supieras tu...no tengo ni pa ruedas!!!! Esta época me encanta para entrenar y aprovecho todo lo que puedo, tambien tengo mas opciones de plegar un poco antes del cuuro por las tardes y me lanzo a entrenar, ahora estoy en mi salsa!!!!A ver esto del dia 10 de agosto...ya hablaremos.