divendres, 9 de maig del 2008

SOBRE EN PEP,KOBE I MÉS...

A AQUESTES HORES TOTHOM JA HO SAP, PEP GUARDIOLA SERÀ L'ENTRENADOR DEL BARÇA LA TEMPORADA VINENT. JA SABEU QUE JO ERA PARTIDARI DE PORTAR EN JOSE MOURINHO, PERÒ HE DE DIR QUE TOT I QUE PENSO EL MATEIX QUE PENSA MOLTA GENT, QUE A EN PEP L'HI FALTA EXPERIENCIA, TAMBÈ PENSO QUE L'HI TENIM DE DONAR TOTAL CONFIANÇA AL PEP. SEMPRE L'HI HE TINGUT UN RESPECTE TOTAL AL NEN DE SANTPEDOR, SEMPRE L'HE ADMIRAT COM A JUGADOR. TINC MOLTA CONFIANÇA, PER QUE EN PEP ES UN TIO MOLT INTEL.LIGENT, JA HO VA DEMOSTRAR SOBRE EL CAMP I FORA D'ELLS AMB EL SEU COMPORTAMENT SEMPRE SENYORIAL. ARA DESDE LA BANQUETA CONFIO QUE TAMBÈ SAPIGUES APROFITAR AQUESTA INTEL.LIGENCIA DE LA QUE SEMPRE HAS FET GALA, SEMPRE HAS ESTAT UN AVANÇAT I UN PRIVIL.LEGIAT EN AIXÒ DEL FUTBOL, LA TEVA VISIÓ DE JOC NO L'HEM TORNAT A VEURE DESDE QUE ET VAS RETIRAR. PEP NO ET DEIXIS MENJAR PER AQUESTA COLLA DE SANGONERES I NENS MIMATS SENSE COMPROMIS QUE ES FAN DIR JUGADORS DE FUTBOL, MANA DESDE EL PRIMER DIA I IMPOSA ELS TEUS PENSAMENTS, NOMÈS AIXÍ PODREM RECUPERAR EL CAMÍ QUE ENS PORTA CAP A LES VICTORIES I ELS TÍTOLS. SORT PEP!!!!!!!!

UN ALTRE CRACK QUE VA FENT DE LES SEVES ES EL MEU ESTIMAT I ADMIRAT KOBE BRYANT, PER FI L'HI HAN OTORGAT EL TÍTOL DE MILLOR JUGADOR DE LA FASE REGULAR DE L'NBA. PRIMERA VEGADA QUE GUANYA AQUEST GUARDÓ, ARA NOMÈS FALTA ARRODONIR LA TEMPORADA AMB L'ANELL DE CAMPIONS, DE MOMENT TRAJECTORIA ALS PLAYOFF IMPECABLE. ANEM PAS A PAS PERÒ LA DESITJADA FINAL CONTRA ELS CELTICS CADA DIA SEMBLA MES A PROP!! PIANO PIANO...



DEMÀ TINC EL COMIAT DE SOLTER DEL MEU GERMÀ, NO SERÀ EL RITME DE COMIATS D'AQUELLS DE QUAN TENIEM 20 ANYS PERÒ SEGUR QUE SERÀ ESGOTADOR I CARREGAT (ALCOHOLICAMENT PARLANT). EL PLAN ES DINAR, KARTS (INDOOR), COPES PER BARNA, SOPAR I FESTA FINS QUE ES PUGUI...

EL DIUMENGE TINC UN CAMPIONAT DE PITCH, TINDRÈ QUE MATINAR DESPRES DE LA DESPEDIDA PERÒ NO PUC FALTARI. ES LA DARRERA PROVA D'UN CIRCUIT DE 5 CAMPS I SUMEN ELS 4 MILLORS RESULTATS, ES EL PRIMER ANY QUE JUGO A LA CATEGORIA DELS MEGA CRACKS I DE MOMENT I A FALTA NOMES D'AQUESTA PROVA VAIG EMPATAT EN EL PRIMER LLOC PERÒ EN CAS D'EMPAT AMB AQUEST RIVAL GUANYA ELL PER HANDICAP. EL DESTÍ HA VOLGUT QUE EL TORNEIG ES DISPUTI AL MATEIX CAMP ON FA DOS ANYS TAMBÈ EM VAIG JUGAR EN LA DARRERA PROVA EL CAMPIONAT PERÒ EN CATEGORIA DEL NOVATOS, EN AQUELLA OCASIÓ I DESPRES D'UN EMOCIONANT PARTIT VAREM ARRIBAR AL DARRER FORAT EMPATATS TRES JUGADORS, EN EL FORAT 18 VAIG SER EL MILLOR I EM VAIG ENDUR EL CAMPIONAT! A VEURE SI DIUMENGE PODEM REPETIR, PER CERT EL CAMP ES EL DE MAS GURUMBAU A TARADELL, PROP DE VIC. JA EXPLICARÉ A VEURE QUE TAL HA ANAT.

P.D.:DESITJAR SORT A TOTS ELS BLOGGEROS QUE AQUEST CAP DE SETMANA ANEU A FER EL TRIATLÓ DE SITGES, ULL QUE PINTEN BASTOS METEREOLOGICAMENT PARLANT!!!
NO VOLDRIA ACOMIADAR AQUEST POST FENT EL MATEIX QUE HAN FET LA RESTA DELS MEUS COMPAIS DEL CLUB DELS SONATS, VOLEM FER AQUESTA EQUIPACIÓ DEL CLUB PER FOTRE POR A TOTHOM QUE LA VEGI PER LES CARRETERES CATALANES, SI ALGÚ ESTÀ INTERESSAT EN COMPRAR-NE ALGUNA, ANEU AL BLOG D'EN ROBERT MAYORAL QUE HI TROBAREU INFORMACIÓ MOLT MES DETALLADA. LA DIRECCIÓ D'EN ROBERT NO US LA DONO PER QUE SI ANEU A QUALSEVOL BLOG DEL MON, SEGUR QUE HI HA UN LINK AMB EL GRAN MESTRE!!!!

13 comentaris:

Fran ha dit...

¿Pep? Va ser un gran jugador. No us refieu...pot ser és una estratègia d'en Laporta per fer fum i agafar-se més a la poltrona, oi? Això seria jugar amb els sentiments dels culers i cremar injustament en Pep?
Per cert nen, moltes felicitats pel teu aniversari...a vera si a la llista de l'any vinent apareix la criatura d'una punyetera vegada, home, que sinó seràs el papa més iaio de tot el parc...

SANTI PONS ha dit...

Em sap greu pero jo segueixo dient que com en MOU ningu!temps al temps sino ... Kobe MVP ben merescut!aquest any sense GSW als playoff la NBA esta mes que descafeinada, jejejeje

David Rodriguez Roures ha dit...

Mucha traca tienes para el fin de semana jeje,después de la despedida cualquiera se levanta estarás hecho polvo,Pep,no se no se,habrá que darle la confianza,pero como dice Fran,que pasa con Laporta,ese se agarra a la butaca como sea,hay que chupar del bota,bueno mucha suerte en el campeonato,un saludo.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord amb lo del Pep. Confiança a tope sinó això no ho remuntem ni volent!!

Si en Gasol està bé, no dubtis que l'anell caurà del costat dels L.A.

Espero que el coma etílic de la despedida de solter no sigui d'aquells que fan història. Sinó hauràs de sortir a còrrer per cremar tot l'alcohol que portaràs a dintre i et recordo que això de còrrer ho has deixat... jejeje I més tenint, com els pijos, un campionat de pitch!! Caram!! Ja ens comentaràs si has guanyat o no, però tenint en compte lo del dissabte... No et vull desil·lusionar, que de Romario només n'hi havia un!!

Ja li vaig comentar al Robert que posés alguna inscripció al mallot de "Laporta No!!" o "Jugadors mercenaris".

robert mayoral ha dit...

SOBRE la tria d'en Pep no opino, esperarem a veure què fan amb la plantilla, (colla de perrus mercenaris)....sobre Kobe no hi entenc, encara que sé que és bo, el podria fitxar el Barça...jjejejeje,i sobre els mallots...tots a demanar home....que fem tard!

karli ha dit...

Fran, En Laporta te la poltrona de la presidencia clavada amb claus al cul pèr que no el fotin fora!! puto mafiós!! Lo del nen ja pots anar esperant paio!!!

Santi, està clar que mereixieu estar als playoff, injusticia esportiva!! tenim que confiar amb en Pep nen...

David,controle el tema despedida muy bien, fui a dormir relativamente pronto, a las 02:00, y me he levantado a las 07:00, a falta de los resultados definitivos, hay problemas de conexion con la federación, creo que me he llevado el gato al agua! vamos a esperar los oficiales...

Jordi, avans que res, esport pijo res de res, som els germans pobres del golf que akests si que son de cuartos, segur que et gastes mes pasta tu fent una travessa que jo jugant un dia a pitch, ja en pots estar segur!! Lo de l'anell...ara mateix estem perdent en el 4rt partit contra Utah i la veritat es que pinten bastos, a veure com acaba...Del campionat d'avui crec que al final he guanyat, falten els resultats oficials, Romaaario Romaaaaario...ja en som dos!!!jeje

Robert,No ha pogut ser en Mou i tenim que confiar amb en Pep!!jo ho faré... a veure si la penya s'estira amb els maillots cony!!!
Que heu fet 300 metres a Sitges nedant o què?quina colla de triatletes!!!....

The Dark Knight ha dit...

Per fí!!! ja li vaig dir a oscar i casi no seu creie jeje.Confíe molt en el Pep...i Luís Enrique de 2º? es posible? no s´ha dit rés de açó oi? jo pense que si serà.Peró si estàn en edat encara de posar-se a jugar i fer-lo millor que alguns dels que hi han!!!!!!
Començe una nova era,ara si que sí!

Perdona,que és aixó del Pitch?no pillo.... 18 forats? ummmm golf? o algo d´aixó? ostres`! hi ha alñgo que no fasis? segur que escacs tamé,no? jeje.Bé,ja contaràs.Adeu.

javipobla ha dit...

Karli com va la ressaca??jeje,a veure com li va a en Pep,jo no hi confio massa però ja que li han donat l'oportunitat doncs se l'ha d'animar al maxim i fotre fora mitja plantilla minim.

Oscar 1977 ha dit...

Nensssss! no us vull desmotivar però jo vaig saber +- com va anar la carrera d'inef d'en Pep... aixó farà PEPPPPP I LLUFAAAAA!!!! Ha de venir un tiu amb caràcter i no un enxufadet que quan parla li surten galls!!!!! Deu ens agafi confesats!!! Però que dic, si m'es igual...si ja no sóc culé!!

karli ha dit...

Adrià, no se lo del Lucho ho veig una mica txunguillo, sembla ser que en Pep vol mantenir el seu equip tècnic i en principi Luis Enrique no hi es.Això del pitch, es el mateix que el golf però el camp es mes petit, son forats d'entre 60 metres i 140 metres, es el golf per els pobres!! molt divertit i gens esgotador fisicament cosa que ara mateix em va molt be!!! crec que al final vaig guanyar el campionat, dimarts surten els resultats definitius.

Xavi, el tema despedida el vaig controlar molt be, practicament no vaig veure alcohol i a les 2 del matí ja era a casa, això si em vaig haber de llevar a les 5 per anar al campionat de pitch!!! El tema barça ja els poden donar a tots per el cul!!! em sap greu per al teu amic Litus però ell tampoc ha sabut portar-se com el capità que feia falta!! ho sento però es el que penso...ja vindran temps millors...espere'm!!!!

Mariona ha dit...

No hi ha dubte que en Pep pot ser un entrenador excel·lent, tan o millor que en Cruyff. Però el que està clar és que li falta una fornada d'experiència. De totes maneres, segueixo pensant que en Laporta no és tan mal president!

Ferran Vila ha dit...

Va Kari deija el futbol que nomes ens donen que disgustos. BICI JA!!!, je,je. Jo també estic "fluijot", el gat m'ha encomanat la mandra, je,je. EL genoll no propera i a Mataró no crec que vingui, que hi farem.
Per cert com van els Celtics, ja,ja.

karli ha dit...

Mariona, confiança amb en Pep, segueixo pensant que sempre ha estat un crack i que a la banqueta tambè pot ser-ho...si el deixen treballar es clar!
Laporta? no m'estiris de la llengua que em cag...

Ferran, puto futbol! quins disgustos!!! fora fora!!!
Em sap greu lo del teu genoll, tranquil ja en faràs un altre de tri... A mi no se qui m'ha encomanat la ganduleria, crec que estic mes gandul que el cabró del Ronaldinho!! ja es dificil ja però es que no vegis nen...
Cabró els Celtics van fent, patint, com tots els ekips a akestes alçades, però van fent, ara que el que es descuidi una mica s¡envà al carrer!!!i això es el que espero jo d'akesta colla de mamons!!!!