dijous, 1 de maig del 2008

S'HA MORT EL LLORO!!!!!


SI COMPANYS, EL LLORO ES MORT, NO PATIU NO ES TRACTA D'UN LLORO D'AQUESTS QUE VIUEN I DIUEN QUE FAN COMPANYIA, DEL LLORO QUE JO PARLO ES DEL LLORO DEL DESGRACIAT D'EN LAPORTA, "AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL"!!!! JA JA I JA, NO ES QUE NO ESTEMOS TAN MAL, SENZILLAMENT ES QUE NI ESTAMOS!!!!


HI HA MOLT A PARLAR DESPRES DE L'ELIMINACIÓ DE LA COLLA DE MERCENARIS DE LA CHAMPIONS, JO NOMES DIRÈ QUATRE COSES PERQUE SI NO EM FARIA MASSA PESAT I TOTS JA ESTEM UNA MICA CREMADETS AMB TOT EL TEMA BARÇA.


1- FINAL DE CICLE? JO CREC QUE TE VARIES LECTURES AQUESTA PREGUNTA, SI CANVIAR D'ENTRENADOR VOL DIR CICLE NOU, DONCS VOTO PER QUE SI...CICLE NOU. fRANK MOLTES GRACIES PER TOT PERÒ AIXÒ S'HA ESCAPAT DE LES TEVES MANS I LA LECTURA DELS PARTITS SEGUEIX SENT UNA ASSIGNATURA PENDENT PER A TU. EN QUANT A JUGADORS, HOME CREC QUE HI HA BASTANTS JUGADORS QUE ES PODEN QUEDAR I TAMPOC SUPOSARIA UN CANVI DE CICLE TANT CONTUNDENT COM ES VOL PINTAR DESDE FORA QUAN DIUEN QUE S'HA DE FER NETEJA TOTAL, HI HA GENT APROFITABLE I UNA COLUMNA VERTEBRAL BASTANT DEFINIDA QUE HAURIEM DE SABER APROFITAR.

2- ELS 4 FANTASTICS O ELS 4 FRACASASTICS? DE FANTASTICS NO EM VIST GAIRE COSA, RONNY S'HA ESBORRAT ELL SOL AMB EL VIST I PLAU DE LA COLLA MAFIOSA LAPORTIANA, HENRY RES DE RES, ETO'O EL BOCAÇES MENYS PARLAR FORA I MES PARLAR DINTRE DEL CAMP, MESSI L'UNIC QUE ES SALVA DE LA CREMA...

3- AL MATEIX TEMPS QUE AQUI S'ENFONSA LA NAU, ESTEM FENT QUE ELS SENYORETS DE BLANC VAGIN CAP A MUNT, PERÒ D'AIXÒ ELLS NO EN TENEN CAP CULPA, LA SITUACIÓ QUE ESTEM VIVINT NOSALTRES ARA MATEIX, SI L'ANY PASSAT HAGUESSIM GUANYAT UNA LLIGA QUE TENIEM FETA I NO LA VAREM GUANYAR PER QUE VAREN COMENÇAR A SORTIR TOTS ELS PROBLEMES INTERNS DE VESTIDOR, SI HAGUESSIM ASSOLIT AQUELLA LLIGA, SERIA EL MADRID EL QUE ARA ESTARIA EN LA NOSTRE SITUACIÓ. PERÒ QUE RARO SOM ESPECIALISTES SEMPRE EN DONAR AL.LES ALS RIVALS I ENFONSAR-NOS NOSALTRES I DE LA MANERA MES LAMENTABLE: TIRANT-NOS PEDRES SOBRE LA NOSTRA MATEIXA TEULADA!!!!


HI HA MOLT MES A DIR PERÒ PER A MI AQUESTS TRES PUNTS SON ELS MES IMPORTANTS, EN QUANT A JUGADORS ARA FARÉ UNA OPINIÓ PERSONAL SOBRE QUI CREC QUE HAURIA DE SEGUIR I QUI S'EN POT ANAR A PENDRE PER CUL INMEDIATAMENT:

QUE ES QUEDIN: VALDES,ABIDAL,PUYOL,MILITO,YAYA,DECO,MESSI,XAVI,INIESTA,BOJAN,SILIVINHO,GIO

QUE FOTIN EL PUTO CAMP:ZAMBROTTA (QUINA GRAN ASSITENCIA A SCHOLES), EDMILSON (FA MOLT QUE NO ETS QUI ERES), MARQUEZ (LLARGAT D'UN CONY DE VEGADA AMB LA TEVA NOVIA I NO TORNIS), THURAM (RETIRAT PLEASE) OLEGUER (MOLT AL MEU PESAR), RONNY ( PUTERO,FIESTERO LLARGAT JÀ!), EZQUERRO (QUE CONY HAS VINGUT A FER?), GUDY (GRACIES PERÒ ADEU)

TINC DUBTES DE QUE FER AMB ELLS: ETO'O (MARCA GOLS I CALLA!), HENRY (VULL CREURE QUE AQUEST ANY VINENT VEUREM EL TITÍ QUE CONEIXIEM)


SOBRE QUI VULL A LA BANQUETA NO CAL QUE DIGUI RES PERÒ CADA DIA SEMBLA MES CLAR QUE EL QUE TÉ MES NUMEROS ES EN PEP, AHIR EN UNA ENQUESTA EL 80% DEL VOTANTS NO EL VOLIEN!!! ELS MAFIOSOS LAPORTIANS NO MIREN AQUESTES ENQUESTES I TIREN PER EL DRET...

NO VULL DESCARTAR EN MOURINHO, VULL PENSAR QUE ALGUN DELS MAFIES ESCOLTA AL POBLE, I EL POBLE DIU "MOU,MOU", LA MAFIA CULÉ ESTÀ EN PERILL I ES EL MOMENT DE DEBILITAT PER EL QUE PASSEN EL QUE ELS HI POT FER VEURE QUE HAN DE FER-L'HI CAS AL SOCI I AFECCIONATS...ESPEREM QUE PER UNA VEGADA DESDE QUE VAREN ARRIBAR AL PODER FACIN ALGU AMB SENY!!!


UNA COSA SI AMICS, L'EQUIP POT ESTAR FATAL, LA DIRECTIVA POT SER UNA COLLA DE CABRONS, PERÒ BLAUGRANES FINS A LA MORT!!!!


14 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Bé, bé, "los ricos también lloran", però deijat de futbol, que ja no en treurem res, i posset a PEDALAR JA. "Al loro que se me està apalancando".
Et truco, que si demà no penques tinc feine per tú de totes maneres, je,je.

karli ha dit...

Ferran, demà no tinc feina...tinc molta feina!!!! 12 hores non stop!
de 7 a 19 i dinant amb l'embut! setmana de locos, dilluns no ens varem veure a casa per que vaig plegar a 1/4 de 22!!estic fatigat, no tinc forçes per fer res d'esport! dilluns a natació necesitarè possar-me un suro lligat al cos sino m'enfonso segur! despres et truco animal!

Byk ha dit...

Ara més que mai del Barça a muerte!! Canviem el que fasi falta pero canviem-ho ja!! He sentit a dir que Guardiola podria ser l'entrenador, el veig massa tou per dirigir un vestuari de malcriats, Mourinho el veig més malparit i podria ferse respectar..mm..no se!! Visca el Barça aunque pierda!!! ejejejje Karli no treballis tant que no sabras que fer en tants diners!!! L'any que ve cap a Lisboa amb el Ferran tambè!!

robert mayoral ha dit...

proposo un cop d'estat, els fotem fora a tots i fem equip nou!!! què dieu???

Mariona ha dit...

El que estaria bé és Mourinho de primer entrenador (a fer creure el personal) i Guardiola de segon (aportant bones idees)!!

David Rodriguez Roures ha dit...

LO mejor el final,CULE HASTA LA MUERTE,esta claro que hay muchas cosas mal,tal vez empezando por la directiva,pero ellos son los primeros que no se quieren sustituir,jugadores como tu dices la mitad fuera,espero que todo vaya bien y hagan un buen equipo para el año que viene y ante todo que el barça no le haga el paseillo,un saludo.

karli ha dit...

Byk, tu vas ser el gafe que va començar a portar la mala estrugança a can barça, la teva presencia al barça-madrid va gafar la temporada sencera!!byk dimisió!!!jejejeje...
Els diners els està fotent el condemnat del meu jefe, jo ni un duro extra!cabron!!!!!!!!!

Robert, cop d'estat? un cop a la cara d'qauesta colla de nens malcriats i puteros!! gent sense sentiments i poc compromesos asmb la causa culé!!!colla de cabrons!!

Mariona, a veure si cau en Mourinho, ara mateix seria de les poques coses que em tornarien fer a trempar, a trempar futbolisticament parlant ehh...

David, lo del pasillo para mi sinceramente no me parece tan grave, al fin y al cabo somos deportistas y lo primero que hay que aprender es saber perder y felicitar al que te gana, da rabia por que son los que son, pero es lo que hay!!

javipobla ha dit...

Karli,estic d'acord en quasi tot el que has dit,nomes amb la diferencia que jo em carregava al Deco també.S'ha borrat la meitat dels partits el cabró.Sembla ser que no serà l¡any del barça en cap de les seccions.Salut crak.

Oscar 1977 ha dit...

Tens raó, però es que em tenen molt cremat!!!! Mira que perque ho digui jo que m'esborro de culé, després de discutir-me un munt de cops pel barça (quan abans ser seguidor se'ls deia ser fanàtics), portar la seva samarreta durant 13 anys, aguantar algun que altre insult competint. Però es que s'han passat, nano, tots, tots....$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€€€€€€€€..... Potser s'em passa algun dia pero ara mateix no vull sentir de futbol. Em tornaré a mirar el teu tema.... per si de cas vull tornar a ser culé i no em deixes, tenir una carta amagada, je,je. Salut!!

Jordi ha dit...

Totalment d'acord amb el punt 1 => Gent com Deco (si s'implica), Puyol, Iniesta, Xavi, Messi, Bojan, els nous fitxatges... Aquests que es quedin, però els altres al carrer. Pujem gent de la cantera i ja ho tenim!! Que la cantera no está tan mal, hombre!!

Amb el punt 2, si per l'Eto'o ens fan una bona oferta, jo el vendria, sinceramnent.

Pel que fa el punt 3, nosaltres l'any passat vam fer reviure un Madrid que si no hagués guanyat la Lliga aquesta temporada no s'hagués menjat res de res. Ah!! I les dues lligues regalades, que és el que fot més.

Ah!! Jo al Giovani el cediria un parell d'anys i veuria com evoluciona. A mi no m'acaba de convèncer.

Pel que fa l'entrenador, crec que tu i jo ja ens entenem... Mou a mort!!

... i blaugranes fins a la mort!!

karli ha dit...

Xavi, jo crec que en Deco es el típic que s'ha deixat arrossegar per el cachondeo general del vestidor, penso que l'hauriem de mirar de recuperar, quan aquest tio es fot a jugar a futbol es el puto amo! encara ens queda el hockei!!!buaaa buaaaa...

Oscar, et veig fatal!!! tranquilitzat que ara i fins a final de temporada encara riurem veient com els socis es reboten, veien com van foten fora a la gent, ara comença la diversio!!!
Tu del barça sempre i sempre!!! vinga nanu!!! blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom que el sap tothom: barça barça baarça!!

Jordi, potser si que seria bó cedir al Gio, mira que va fotre una pretemporada impresionant t'enrecordes? l'Eto'o em te confós, no se com veure'l, la veritat es que el cabró al menys entrega l'hi fot, però quan esta negat de cara al gol em fot negre!!
Avui he sentit que el Ferran Soriano es Mourinhista, a veure si pot influir als altres mafiosos de la directiva...

Jordi ha dit...

I si el Soriano no pot influir, que ho faci a les dolentes i que sembli un accident... jejeje

Fran ha dit...

M'agrada aquesta guinda d'en Jordi...
Ja veig que tens molta febre...tranquil, home i fes-li cas al Ferran: això se passa anant a pedalar...
Vinga, ànim i ojo ara amb el Racing...que s'acosta...

karli ha dit...

Jordi, si fa falta ja el provocarè jo aquest accident!!
Quins collons que tenen, avui ni carden 6 als valencians!!vergonyós!

Fran, cuidado amb el Racing? vosaltres si que teniu que anar en cuidado que no jugareu ni l'intertoto dels pabrots!!!
Ahir ja vaig sortir a pedalar, a veure la setmana com es presenta...