dijous, 29 de maig del 2008

LA XARXA M'ENGANXA!!!!!!


DESPRES DEL DESASTROS CAP DE SETMANA PASSAT PER AIGUA, AQUEST PROPER QUE JA S'ACOSTA, TOCA FER TOT EL QUE NO VAIG PODER FER EL DARRER. PER TANT, AQUEST DISSABTE TINC PARTIT DE CAMPIONAT DE TENNIS, DOBLES MIXTES, L'INTENCIÓ ES LA MATEIXA, SORTIR DE CASA EN BICI CASCARME UN PARELL D'HORETES I ARRIBAR CALENT AL CLUB PER JUGAR, EN ACABAT SANT TORNEMI QUE NO HA ESTAT RES I CAP A PREMIÀ PEDALANT.

DIUMENGE TINC L'ENTREGA DE TROFEUS DEL CAMPIONAT DE PITCH QUE TAMBE ES VA HABER D'AJORNAR PER LA PLUJA. AVANS PERÒ TINC L'INTENCIÓ DE BAIXAR A MATARÓ PER ANIMAR I SALUDAR ALS QUE PARTICIPIN AL TRIATLÓ DE MATARÓ.


AQUESTA SETMANA SEMBLA QUE HE ARRENCAT AMB MES GANES ESPORTIVAMENT PARLANT, DILLUNS VAREM SORTIR AMB EN FERRAN AMB LA MOUNTAIN CAP AL VESPRE, VA ESTAR FORÇA BE, CURT DONCS NOMES VA SER 1H35, PERÒ EL TERRENY DEGUT A LES DARRERES PLUJES ESTABA EXIGENT I VA VALDRE LA PENA.

AHIR VAIG ANAR A JUGAR A TENNIS NOVAMENT, M'ESTIC ENGANXANT NOVAMENT DE DEBÓ A L'ESPORT DE LA RAQUETA!!, M'HO ESTIC PASANT PIPA. AHIR VAIG TORNAR A JUGAR AMB EL MATEIX DE FA DUES SETMANES, ARA MATEIX MASSA PER A MI, PERÒ JA HEM VAIG NOTAR MOLT BE AMB EL MEU DRIVE I AIXÒ PER A MI ES MOLT IMPORTANT DONCS ES EL MEU COP MES PERILLOS. MICA EN MICA ANIRÉ AGAFANT MES RITME, ARA MATEIX ES EL QUE HEM FALTA DINS LA PISTA. AHIR JA VAIG PARLAR AMB ELS DELEGATS DE LA COMISSIÓ DE TENNIS DE CARA A QUE LA TEMPORADA VINENT M'AGRADARIA TORNAR A JUGAR LA LLIGA DEL CLUB, MES QUE RES VA SER UN TANTEIG PER VEURE A QUINA DIVISIÓ HEM COL.LOCARIEN. TEORICAMENT QUAN UN COMENÇA L'APUNTEN A 4ª DIVISIÓ, EVIDENTMENT NO ESTIC DISPOSAT A COMENÇAR DESDE TANT AVALL I CREC QUE PODRÈ COMENÇAR DESDE 2ª, JA ANIRÈ INFORMANT...


I ES QUE STIC ENGANXAT AL TENNIS, CADA DIA HEM POSSA MES CATXONDO AIXÒ DEL TENNIS!!! SI SI..






QUINS 4 MONUMENTS DE L'HISTORIA DE LA RAQUETA!!! VA A VEURE SI HEM DIEU QUI SON, SEGUR QUE HO SABEU MAMONS!!! UNA JA POSA EL NOM EN LA FOTO, L'ALTRE, LA DEL PIT FORA, TOTHOM LA CONEIX!!, LA MORENASSSAAAAAA DEL VESTIT NEGRE....UMMMM LA MES MACA DE LA HISTORIA, AMB LA QUE NO SE SI SABREU QUI ES ES LA DEL VESTIDET BLANC...VINGA CREMATS COMENÇEU A DIR NOMS!!!


AQUESTA MATINADA VINENT TENIM L'OPORTUNITAT DE CLASSIFICAR-NOS PER LA GRAN FINAL DE L'NBA, NO OBLIDEM PERÒ QUE JUGUEM CONTRA ELS ACTUALS CAMPIONS I TENEN MOLT D'OFICI, NOSALTRES EN CANVI JA FOT ANYS QUE NO ENS MENJEM UN TORRAT I PODEM PAGAR LA PARDILLADA!!!! ESPERO QUE DEMÀ AL MATÍ QUAN HEM DESPERTÍ I POSI LA RADIO HEM DONGUIN LA PRIMERA ALEGRIA DEL DIA!!!

PER CERT AQUESTA NIT PRIMER PERTIT DE LA FINAL DE L'ACB, BARÇA-TAU.

SEMBLA QUE FINALMENT SERÀ EL MON DEL BASKET QUI HEM DONARÀ LES ALEGRIES ESPORTIVES MES GRANS DE LA TEMPORADA!!...A MI JA M'AGRADA DONCS NO M'AMAGARÈ MAI DE DIR QUE ES EL MEU ESPORT PREFERIT.

I FA UNS MESOS A L'AMIC IVANOVIC EL VAREN FOTRE FORA PER DIR: "CON LOS JUGADORES QUE TENGO NO PUEDO HACER MAS!" DONCS DUSKO, EL SR. XAVI PASCUAL AMB ELS MATEIXOS JUGADORS ESTÀ A LA FINAL DE LA LLIGA!!!


13 comentaris:

Byk ha dit...

Karli, kuan vulguis quedem i t'enseñare el meu reves mortifer!! la dreta la tinc del monton...però una pallisa igual te la pegare gayoot!! La pregunta de les tenistes és massa fàcil tio, a vere si a la próxima ens ho currem més.. Steffi Graf, Anna Kournikova, La morena guapa es la Zapatero de Italia i l'ultima...mmm.. la Daniela "Anchova" jejjejej!!

Ferran Vila ha dit...

Ara tenis?. Una altre esport "superdivertit" ja,ja. Això si que t'ho reconeg, possats a veure tenis millor que sigui femení, ja,ja. El dia que juguis amb el Byk aviseu....per no venir, no vegis un partit de dos gallots com vosaltre, ja,ja.
Bé nen felicitata pels Lakers i demà mentre li fotis a la raqueta et perdrás l'estrena la la "fistrobike", je,je. Apa...NOOOOOO!

Jordi ha dit...

Primer que tot: bona la de Sin documentos!!

Dé meu!! Què he llegit!! "Tú no tienes ritmo?" tremolo només de recordar aquesta frase de la boca d'en Van Gaal!! Pobre Òscar!! Si és que tantes tecles no pots tocar: bici, tenis, pith... Un triatló diferent!!

Pot ser Kournikova, Sabatini i ... uff!! La del vestit de blanc no sé qui es!!

Per cert, Lakers a la final!! Com han escombrat en aquesta eliminatoria!!

Del Barça de basket... Crec que patirem, però que hi haurà cinquè partit al palau. Ahir els àrbitres no van acabar-me d'agradar molt. Va haver-hi alguna decisió en moments claus que no ens va afavorir gens. Per cert, és odiosa la retransmisió que fan des de Madrid. Menys mal que amb el TDT ho pots escoltar en català!!

Si més no, el futbol és l'esport rei, però com emocionant, el millor és un bon partit de bàsket, que amb un minut et poden donar la volta a un partit. Amb l'Ivanovich no ens haguèssim plantat a la final de l'ACB i, el que és pitjor, ens haguèssim quedat sense Eurolliga l'any vinent.

Apa, que ja no m'enrotllo més!!

karli ha dit...

byk, quan vulguis jugar ja ho saps, parles amb el meu representant i ja buscarem alguna hora en la categoria "gays que juegan a tenis", segur que trobem un forat, ara que tu això de buscar forats...vas sobrat, i mes si son peluts i estan per darrere!!
bona akesta del zapatero d'Italia, estàs fet un crack, per ser gay deu ni dor el que saps de ties!!

Ferran, si algun dia jugo amb en Byk tranquil que ja avisarè perque es pararà el món esportiu a Catalunya!!! Lakers a la final!! a veure si els desgraciats dels Boston es classifiquen i ens donen l'opció de destroçarlos!!!

Jordi, Rodríguez a tope!!!
s'ha d'anar variant d'esports per que les rutines son molt dolentes, amb les dones passa el mateix!!jeje
Ai la del bestit blanc!!es maca eh?
Lakers semi-escombrada, 4 a 1 però tots els partits menys un patint com cabrons!!a veure si pasen els de verd...Del barça de basket, crec que tenim un problema de motivació amb aquests jugadors, l'any passat tambè varen arribar a la final i la varen llençar pensant que ja ho habien fet tot arribant'hi, akest any pot passar el mateix!! els arbitres no els vaig veure malament en general.
Amb l'Ivanovic l'any vinent no estabem ni a l'Uleb!!!

XAVI NOVELL ha dit...

Em sembla que em passo al tenis...

records desde el baix montseny.

Ferran Vila ha dit...

CELTICS GO!, CELTICS GO, CELTIS GO!

karli ha dit...

Xavier, no fa falta que et passis al tennis nomes per les ties eh!!! si es per això tranquil que ja deixarè al club dels sonats en bon lloc, si veig que no puc amb totes ja avisarè!!!

Ferran, ets un podrit!!al final encara que nomes sigui per tocar el pabrots els Celtics a la final!!
jo patint tota la temporada per fotre als Lakers a la final i tu sense patir ni una miketa tambè tens als que volies a la final!! ara comença lo bó!!!jejeje

Fran ha dit...

Et trobo molt més endollat ultimament a l'esport, a vera si marxen les pluges i tornes a entrenar pels triatlons, que encara has d'estrenar-te aquesta temporada.
A veure si el proper dia que ens trobem a la muntanya podem fer alguna foto, que em vaig oblidar...

TRI-CAS ha dit...

Tendremos que quedar un dia para que te enseñe un par de trucos , como le enseñe a mi primo de mallorca Rafa!!!
Yo tambien le doy al tenis, pero solo juego cuando hay una paella despues, je, je,je....

No dejes de entrenar!!!!!

Força!!!!

karli ha dit...

Fran, es nota que la feina comença a baixar i ja puc fer mes coses quan acabo la jornada laboral, ja en tenia ganes la veritat!!
Tampoc i vaig pensar en fer fotos quan ens varem veure l'altre dia, llàstima, vinga nanu cuidat i segueix fotent aquestes caminates que ets el Rei de la Serralada Litoral!!!

Tri, poques coses m'ensenyaras amb el tennis, la pallissa que hem vares fotre amb la bici te la torno amb la rauqeta mamón!!!
Ara que si hi ha paella despres tant hem fot el resultat!!!
Salut sonat!!!

javipobla ha dit...

collons nanu,amb aquests monuments que poses al blog deus tenir mes entrades que el coto matamoros.Ara que miro els partits de Roland Garros ja t'imagino foten raquetassos per allí.

David Rodriguez Roures ha dit...

Menudo crak el BYK,y yo que pensaba que la ultima era la chillona de sharapova,lo del basket esta chungo no se si serán estos los que nos den las alegrías.
Pues su es con la raqueta con la que mes te diviertes,después de con la mujer jejje,pues a darle fuerte,un saludo.

Mariona ha dit...

No sé qui coi són les paies de les fotos... Jo em quedo amb Moyà, Ferrero, Robredo i companyia, jajajja... Per cert, fot la tira de temps que tenim un partidet pendent :P