dijous, 22 de maig del 2008

FELICITATS SONATS!!!!!!!!!


EL PRIMER ES EL PRIMER I M'AGRADARIA AVANS QUE RES FELICITAR ALS MEMBRES DEL CLUB DELS SONATS QUE DISSABTE PASSAT VAREN TRIOMFAR A L'IRON CAT DE L'AMPOLLA, AMB AQUEST NOM DE LA LOCALITAT ON ES DISPUTABA ARA JA SE PER QUE EN SANTI PONS NO S'HO PODIA PERDRE!!! ROMARIOOOOOO!!!! JA HE LLEGIT TOTES LES VOSTRES CRÓNIQUES I CADA UN DE VOSALTRES VA PASSAR LES SEVES HISTORIES I TOTES AMB FINAL FELIÇ, DE DEBÓ FELICITATS A TOTS I NOMÈS AFEGIR QUE EM DONEU MOLTA ENVEJA!!! PERÒ TAMBÈ HE DE DIR QUE CALELLA JA M'ESPERA!!...JA N'ANIREM PARLANT QUE QUEDA MOLTISSIM...

A NIVELL D'ENTRENOS SEGUEIXO FORÇA ATURAT, LA FEINA EM TE TOPE OCUPAT I NO EM QUEDEN GAIRES GANES QUAN ACABO DE MATXACAR-ME MES FÍSICAMENT, SI HE DE DIR PERÒ QUE SEMBLA QUE LA COSA SEMBLA QUE JA COMENÇA A ANAR A MENYS I AVIAT PODRÈ TORNAR-ME A FOTRE TUTES IMPORTANTS. AQUEST DISSABTE DE FET TINC UN PARTIT DE CAMPIONAT DE TENNIS DE DOBLES A MATARÓ, JUGO A DOS KUARTS D'ONZE I PER ANAR FENT GANA AVANS SORTIRÈ DE PREMIÀ AMB LA BICI I FOTARÈ UNA VOLTETA PER ARRIBAR AL CLUB PEDALANT. DESPRES DEL PARTIT TORNARÈ NOVAMENT AMB LA BICI...

DIUMENGE HI HA L'ENTREGA DE TROFEUS DEL CAMPIONAT DE PITCH, SI NO M'EQUIVOCO HAN DE CAURE MÍNIM TRES COPES, DOS TORNETJOS GUANYATS MES LA CLASSIFICACIÓ FINAL, EL MATEIX DIUMENGE ES CELEBREN UN PARELL DE CONCURSOS D'HABILITATS, A VEURE SI PUC RASCAR ALGUNA COSA MES...

BE, SUPOSO QUE JA SABEU QUE ELS LAKERS HAN COMENÇAT AQUESTA MATINADA PASSADA A DISPUTAR LA FINAL DE CONFERENCIA DAVANT DELS ACTUALS CAMPIONS DE L'NBA, ELS SPURS, S'HA POGUT GUANYAR EL PRIMER PUNT PERÒ AIXÒ SERÀ MOLT TXUNGO, NO LES TINC TOTES LA VERITAT, CREC QUE AL FINAL SORTIRÀ L'EXPERIENCIA DEL CAMPIÓ I ENS CARDARÀN AL CARRER!!ESPERO EQUIVOCAR-ME.

PER ANAR FENT AMBIENT AQUÍ US PRESENTO LA MEVA DARRERA ADQUISICIÓ, ARRIBADA DIRECTAMENT DELS USA... LA SAMARRETA LAKERIANA DE PAU GASOL!!!
UN REGALET DEL MEU GERMÀ QUE FOT QUINZE DIES VA ESTAR PER CAN YANKEE.

Ciutadans de Catalunya: Ja la tenim aquí!!!!!!

EL CASAMENT I LA COMUNIÓ VAREN ANAR REALMENT MOLT BE, VAIG ACABAR REBENTAT (NO DEL CUL EH BYK, COM TU SEMPRE ACABES!!), I EL DARRER DETALL DEL MEU GERMÀ VA SER DEIXAR-NOS PAGADA UNA HABITACIÓ EN EL HOTEL ON ES CELEBRABA EL CONVIT. HOTEL DE MEGA LUXE A LA MONTANYA DE MONTUIC, L'HOTEL MIRAMAR DE CINC ESTRELLES. QUIN TROÇ D'HABITACIÓ!!! SI NO FOTIA 80 METRES QUADRATS ENCARA EM QUEDO CURT!!!!!, TERRAÇETA APART QUE DONABA DIRECTAMENT A LA PISCINA...UN LUXE!!!
LO DOLENT QUE QUANT SURTS DE L'HOTEL NOTES QUE TORNES A LA MES PURA I DURA REALITAT!!! PERÒ VA SER UNA BONA EXPERIENCIA.

P.D.: LO MANCHESTER CAMPIÓ D'EUROPA!! LLÀSTIMA, JO QUE VOLIA QUE GUANYES EL CHELSEA!!! NO PUC AMB LA MARICONA AQUESTA DEL CRISTIANO RONALDO, I COM FITXI PER EL MADRID JA T'HI CAGUES!!!!!


18 comentaris:

David Rodriguez Roures ha dit...

Pues yo ni fu ni fa,de hecho ni la vi,siempre queda eso de que nos ah eliminado el campeón jeje.
Hay que animarse,aunque con lo ocupada que tienes la agenda es difícil sacar un hueco,un saludo.

rogero ha dit...

ya ves, maricona total!! em vaig cardar de riure quan va fallar el penal, per burro!! llàstima de la relliscadeta dels nassos...
colta pos he llegit que vas al challenge, a quin, jo començaré pel half i em sembla que deixaré la llarga distància per l'any següent! bé titi, molta sort pel cap de setmana, segur que anirà bé, si no plou!!

karli ha dit...

David, La final de copa hay que verla juegue quien juegue quien juegue!!...bueno si la juegan los de blanco paso!!! para hacer deporte siempre hay huecos disponibles!

Rogero, quina patinada del Terry!!en el pitjor moment!!!llàstima.
Jo m'he apuntat al distancia Ironman, ja vaig fer un "B" l'any passat i ara ja nomes hem queda el llarg. Tu amb lo maquinon que ets crec que et molaria mes el llarg tambè, el half se't quedarà petit, te'l menjes sense voler, fes-me cas i ves directe al gran!
Anuncien plujes a sako per el cap de setmana...quin fàstic!!

Oscar 1977 ha dit...

Hotel Miramar deu ser on eran abans els antics estudis de TVE. Tres copes!!! que fort!! Be segueix així de be amb els esports complementaris, je,je... quan tornes a córrer?
Records de les meves nenes i del meu nen també, que en tinc un!!!!!

Ferran Vila ha dit...

Bé nano, ves possan-te les piles que l'nay vinent serà dur, je,je. Per cert, demà si vols t'acompanyo al tenis, això si pilla el impermeable, ultimament cada día que pillo la bici em mullo.
Salut

SANTI PONS ha dit...

Gracies karli.Ara estic en fase de recuperacio,jejeje ... sento que aquest any amb els 300 i 400kms de banyoles i ara amb l'ironcat ja he complert!en principi rematare l'any amb roth i despres una marato europea!de totes formes ara necessito uns dies de descans perque estic cansat ... avui segon partit dels de Los ngeles, a veure que passa!anims amb els entrenos i ja anem parlant!una abracada

karli ha dit...

Oscar,correcte! han conservat l'antiga façana dels estudis de tve i han fet un hotel de luxe ampliant l'edifici, una pasada!
Que s'ha posat gelós el teu fill? pobret!! fotl'hi una abraçada ben forta i diguel'hi: Visca el Barça!

Ferran, collons si serà dur!ja ho pots ben jurar...demà la pluja ens tocarà els nassos...com si ho veies!!

Santi, tu ves fent pim pam patum!!
ara disfruta de les festes akestes tant besties que teniu i ja t'hi tornaràs a fotre mes endevant.
Avui crec que pillarem amb els SPurs, seria masa maco si guanyessim...no pot ser!! a veure que tal, el fan per Cuatro TV a les 03:00 en viu...

TRI-CAS ha dit...

Gracias Karli!!!!!
Vuestro apoyo llego a traves de las hondas siderales!!!!!

Dentro de poco salida de sonats por tierras del Penedes ya la estoy organizando!!!!!


Saludos!!!!!

Jordi ha dit...

Umm.. Duatló de bici + tenis? jejeje A veure que inventem més!!

Si et dediques a això del Pitch ja pots anar comprant una vitrina pel menjador que veig que aquí hi ha fusta de campió!! jejeje I deixa'n per la resta, egoísta!! Que a tots els fa il·lusió guanyar!! No facis com el Barça de Hockey!!

80 metres quadrats d'habitació? Ostia, més gran que el meu pis, tu!! Ja ho hauràs amortitzat bé!!

Com fitxi el Cristiano pel Madrid serà el jugador, després d'en Figo, al que xiularé més, t'ho ben asseguro!! A mi també em fa moltíiiisima ràbia!! Segur que si fitxa diran que aquest jugador ha nascut per jugar al club blanc, com sempre!!

javipobla ha dit...

Karli,veig que anem compartint gustos.El cristiano ronaldo no el puc ni veure,em cau fatal,a veure si va al madrid i li acabem d'agafar mania.Penja alguna foto de l'habitació!!!jeje.

robert mayoral ha dit...

l'any vinent sonats team en blog, finishers al CHALLENGE!

karli ha dit...

Tri-cas,eso espero por que yo cada hora llamaba a Byk para saber como estabais!!crack!!que eres un crack.
A ver esta salida dominguera, me apunto para cerrar el grupo para controlar que todos vais bien,jejeje...

Jordi, evidentment i gracies a aquesta aigua que diuen que no tenim, res de res!!! tot el fin de a casa veient com plovia!!!
Això del pitch es esporadic home, no podria viure nomes foten akesta marikonada d'esforç físic nul!!
80 metres kuadrats mes la terraçeta!!impresionant!!!

Xavi, duia la camara i no vaig atinar en fer una foto a l'habitació!!es de les coses que m'enpenedeixo de no haber fet!!
Ronaldo es el típic xulo putes que te que acabar jugant a la casa de putes mes gran del mon!! m'has entés oi?

Robert,com ho saps nanu, a Calella a liarla i ben forta!!de joves anavem a Calella a morir de borratxeres i qui ens anava a dir que ara aniriem a morir d'esport!!
Felicitats per el teu bon resultat a can madriles!!!

Oscar 1977 ha dit...

Mira per on que estic d'acord amb tu. El marieta aquest que falla penals, quin fastic de tiu!! Has de venir a Donosti a fer-nos de guia que ja et coneixes el tema!!!......

Byk ha dit...

Bon dia Karliman!! ho sento pero feia dies que no pasava per aquí!! ja he vist que has tornat a fer referència a la meva orientació sexual!! al final la gent es creurà que m'agraden les vergues en pèl com a tu!! bueno cuida't crack i ves entrenant fort que el challenge 2009 ens espera!!

karli ha dit...

Oscar, home la veritat es que ara mateix hem fot gracia pensar que puc fer la marató de Donsti, falta veure si acabo d'agafar les ganes de correr akest estiu!! ara que si hi vaig ja pots contar que et fotarè de guia!! conec cada garito de pintxos i vinillos que ja veuras!!jejejeje...

Byk, ja ho sap tothom a aquestes alçades que t'agraden els trancots peluts!!a Calella ens hem de doctorar, tenim que arribar a meta foten un calvot i dient "soc gay i he sortit de l'armari!".
Vinga nen a veure si quedem un dia i fotem alguna cosa que fot temps que no ens veiem, que fotaras algun tri de per aquí dalt o què?

Byk ha dit...

Volia venir a fer el de Mataró però tinc una comunió de mer... ai, dic que he d'anar a una comunió. No ho se però igualment quedem un dia i fotem un dinaret , en fer un bon entreno pel mati en la bici mateix ja estarà bé, que trobes???

Oscar 1977 ha dit...

Fet!! a veure com passem l'estiu i si podem preparar Donosti i em fas de guia...sobretot per les tasques, je,je...

Anònim ha dit...

edinburghs packet novagali browses moneyorder mean hyper buddy sehore segregated allowed
lolikneri havaqatsu