dijous, 3 d’abril del 2008

BLOG PRO-MOURINHO!!!!!!!


AVUI UN POST AIXÍ UNA MICA RÀPID I QUE ESPERO QUE LA PENYA COL.LABORI I COMPARTEIXI L'IDEIA AMB MI...


COM HEU POGUT VEURE A PART D'AQUEST POST A LA COLUMNA DE LA DRETA HE POSAT UNA FOTO DE JOSE MOURINHO I "BLOG PRO-MOURINHO". DONCS ES AIXÒ SIMPLEMENT, ANEM A DECLARAR ELS NOSTRES POSTS A FAVOR D'AQUEST CRACK DE LES BANQUETES A VEURE SI AIXÍ ACONSEGUIM FER PRESSIÓ I ENS EL PORTEN CAP AQUÍ.ESTÀ CLAR QUE HI HAURÀ MOLTA GENT QUE NO ES PRO-MOURINHO, US RESPECTO, PERÒ TAMBÈ US ANIMO A QUE VEIEU COM ESTÀ EL CLUB ARA MATEIX!!QUI MILLOR QUE EN JOSE PER QUE S'ACABI D'UNA VEGADA PER TOTES EL GANDULISME QUE HI HA ARA MATEIX AL VESTIDOR CULÉ? QUI MILLOR QUE ELL PER QUE S'ACABIN LES FESTES CONTINUES? QUI MILLOR QUE ELL PER TENIR MOTIVATS A AQUESTA COLLA DE MERCENARIS SENSE SENTIMENTS? LO JOSE ES LA PERSONA IDEAL PER READREÇAR AQUESTA PLANTILLA!!!


MOLTES GRACIES FRANK RIJKAARD PER LA TEVA FEINA PERÒ CREC QUE TOT EL QUE TENIES QUE FER AQUÍ JA HO HAS FET, I MOLT BE I AMB MOLTA EDUCACIÓ, SURT A TEMPS I AIXÍ MAI ET TANCARÀS A UN POSIBLE RETORN D'AQUÍ A UNS ANYS, DE VERITAT HEM CAUS MOLT BE PERÒ EL TEU TEMPS JA HA PASSAT...


Frank, gracies però es hora de marxar...



Aqui tens a l'home ideal per pendre el relleu...


Sempre ha tingut clar que es el número 1...autoconfiança!!


Això es el que necesitem...caracter!!!!!

VA ANIMALOTS AFEGIU-VOS A LA PROPOSTA I PENJEU LA VOSTRA FOTO AMB EN MOURINHO AL VOSTRE BLOG!!


P.D.: AMB LO GAFE QUE SOC SEGUR QUE DEMÀ O UN DIA D'AQUESTS ANUNCIEN QUE MOURINHO JA HA FIXAT PER UN ALTRE CLUB!!!JA HO VEUREU...



18 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Mou Mou es un Crack!Si ve seria la reost... quin element esta fet, jejeje ... Jo tambe soc Pro-MOU!

Oscar 1977 ha dit...

Jo no!!!! és un maleducat i un desagrait. Per mi que vagi a afer punyetes!!! Ho sento, és com penso, noi. Ah! i el problema ve dels jugadors i no del entrenador, el que passa és que és més fàcil canviar a un que a vint.

Mariona ha dit...

El barça necessita un entrenador amb un bon parell de c...... i que posi ordre. Aquest no pot ser altre que Mou!! Ah, i que vingui acompanyat pel Cesc (alias "Seks", jeje).

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
karli ha dit...

Santi, si vingues s'acabaria la disbauxa que hi ha ara mateix!! Mou jà!!!

Oscar, que prefereixes tenir un entrenador molt educat i que els jugadors fotin el que vulguin i fotin el pena allà on vagin vestint la samarreta del barça, o prefereixes un tio que els hi foti canya i almenys siguin mes profesionals que el que tenim ara?
Et respecto molt però nosaltres akest any dificilment guanyarem alguna cosa, i els senyors de madrid la lliga la tenen feta, i què que el schuster sigui un mal educat i un estupid impertinent? al menys podran celebrar alguna cosa, nosaltres amb el Sr educat Rijkaard mirarem com els altres ho celebran!!! he dit...jejejeje...

Mariona, sargento de hierro Mou!!!
Nomes per veure lo tiesos que els fotarà ja en tinc ganes de veure'l!
Tema Seks...delicat...es un grandissim jugador però en el seu dia es va pirar i ens va deixar tirats, però el perdonaria per que es culè de tota la vida i a mes a mes ...del maresme!!!!!

Jordi ha dit...

Ja ho he fet!! He agermanat el meu blog amb el teu. Ara marxo a sopar, demà llegiré el que has escrit!!

Jordi ha dit...

Som dissabte pel matí i ho acabo de llegir (el que la ressaca em deixa). Molt d'acord amb el que dius. A veure si fent pressió d'aquesta manera aconsesguim que vingui cap aquí en Mou!! Perquè segur que Laporta & Cia llegeixen els nostre blogs... no? jejeje

Oscar 1977 ha dit...

Jo aposto pel bloc PROU MOURINYO!!!!! EL PROBLEMA NO ES L'ENTRENADOR COLL....NS!!!!! SON ELS GANDULS DELS JUGADORS, QUE NO TENEN 5 ANYS I COBREN UN MUNT DE PASSSSTTTTAAAAAAA!!!!!!!!! PROU MOURINYO!!!! (no t'enfadis)

karli ha dit...

Jordi, gracies per la cooperació i per la lluita per la nostre causa!
Ja ho pots tenir clarissim que aquella colla d'ineptes llegeixen els nostres blogs!!!!Ressaca amb la que et tens que cascar demà?estàs sonat tu tambè o què?Apa que vagi be l'excursioneta!!!!

Oscar, en Mou ho controla tot, no els deixaria cobrar tanta pasta i en cas que guanyessin molt almenys els fotaria còrrer com desgraciats i faria que s'ho guanyessin!! què vols en Pep d'entrenador? si ara son alguns els que van de festa als tres dies tota la plantilla de putes!!!Deixem a en Pep que es faci com a entrenador que ara el que fa falta es algú que possi les piles a akesta colla de desgraciats,mercenaris, peseteros!
Apa Oscar Alonsito que vagi be el cap de setmana...

Fran ha dit...

...Pobre Mourinyo...

javipobla ha dit...

Ojala el portessin però sembla ser que aquesta directiva no estan per la labor, ens portaran a la miseria, sino el fitxen tornaran a venir anys de ridicul espantos.
Dupla Mou-Luis enrique és el que fa falta.

David Rodriguez Roures ha dit...

Yo personalmente,no me lo trago por el hecho de que estovo en el barça y cuando volvio con el chelsea nos trataba como si le debieramos algo,daba al sensacion que tiene mania a los cules,visto desde el punto de vista que tu das vale lo admito,hay mucho mercenario en este club,creo que son contados los que sienten los colores,asi que este dictador es bueno,lo doy por aprovado si asi mi club va a ir mejor,un saludo.
Ah MAMON que li donen al villareal jeje a vore si avui perd.
Yo hablar bien,pero escribir seguro que he hecho muchas faltas en tan pocas palabras,un saludo.

rogero ha dit...

put... barça! a 0 amb el getafe, eic son incapaços de re, estic indignat, això necessita un canvi pero ya!!!! natros avui 8-0 q n'aprenguin!!!

Oscar 1977 ha dit...

Buuuaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Quina vergonya!!! El que faltaba, no aprofiten un altre ensupegada del MadriT, (mocadors, i més mocadors....)

karli ha dit...

David, Mourinho está esperando que el barça se decida para poder fichar para otro club en caso que no le queramos, el es del barça y aun estando en el Chelsea y con todos los pikes que hubo, siempre dijo que si no ganaba su ekipo la champions quería que ganara el barça.Buena la del Villareal y no te preocupes si està bien escrito o no, claro me ha quedado...y ademas se ha cumplido!!!

Rogero, collons ja podies haber guardat algun golet per aquella colla d'ineptes!!! la mare que els va parir!!amb el Getafe que no va ni dels 10 primers de la classificació!!!!!! I el mafies den Laporta, que l'has vist a la trobada de penyes? vols dir que no anaba esnifat aquest energumen? es lamentable!!Sandro torna ja...amb el Mourinho si pot ser!!!

Oscar,Ja pots anar plorant! això amb en Mou no pasaria!!jejeje... s'acaba el partit d'ahir 0 a 0 i el Mou els deixa fins a les dotze de la nit foten xuts a porta!!!colla de capullos!!!!
Que et sembla l'espectacle lamentable del bacó (Laporta) amb les penyes i el seu discurs?

Ferran Vila ha dit...

Va nen deijat de futbolerias, (dels meus no penso dir res) i possens la crònica de bombers.

TRI-CAS ha dit...

A que salgo guapo, je, je, je.....

Oscar 1977 ha dit...

laporta.....inso-porta-ble, quina pena, buaaaaaaa