dissabte, 16 de febrer del 2008

TIRADA DE 33 KMS I PROU!!!!!!


SI AMICS, AVUI ES EL QUE TOCABA, 33 KMS, LA TIRADA MES LLARGA DE TOTES, A PARTIR D'ARA TOCA ANAR BAIXANT EL VOLUM I AQUESTES DUES SETMANETES JA SERAN AMB MES CALMA, JA TINC GANES DE QUE ARRIBI LA DARRERA PER QUE PRACTICAMENT ES DE DESCANS TOTAL!!!

AVUI NOMES EREM DOS CRACKS, L'ABRAHAM I JO. HEM QUEDAT A LES 08:30 PERÒ L'INQUIET I EXTRAPUNTUAL DE L'ABRAHAM QUAN EREN LES 8:05 JA M'HA TRUCAT QUE JA ESTABA A BAIX A CASA, I JO AMB EL PIJAMA!!! ULTIMS DETALLS I CAP AVALL.

HEM ESTIRAT I TOTD DOS ENS HEM CONFESAT QUE TENIEM MENYS GANES DE CORRER QUE ELS JUGADORS DEL BARÇA, COSA DIFICIL, PERÒ BE, NO HI HABIA MES COLLONS QUE TIRAR ENDEVANT I AIXÍ HO HEM FET.

NO SE SI EREN LES POQUES GANES PERÒ TOTS DOS HEM COMENÇAT BEN AVIAT A QUEIXAR-NOS QUE SI HEM FA MAL AQUI QUE SI HEM FA MAL ALLÀ...HEM AGAFAT UN RITMET FORÇA CÒMODE I ANAR FENT, ERA EL MATEIX CIRCUIT DEL DISSABTE PASSAT DE 30 KMS PERÒ SORTINT DE CASA JA FEIEM ELS 3KMS DE MES.COM QUE ERA EL MATEIX CIRCUIT DONCS JA SABEU, FINS AL KM 13 TOCABA PUJAR LLEUGERAMENT, HEM GIRAT CUA I CAP AVALL, TOTS DOS ENS SEGUIEM QUEIXANT QUE SI AIXÒ QUE SI LO ALTRE, FINS ELS PABROTS DE CORRER I AMB GANES D'ACABAR AQUEST CONY DE TIRADA!!!

QUAN EREM A ARGENTONA, MES O MENYS KM 22, JA ANAVEM UN XIC TIESOS, AVUI NO TENIEM GANES DE PARLAR TANT COM L'ALTRE DIA, BE, HEM SEGUIT I AQUI EN FURRI HA PASSAT UNA PETITA CRISIS QUE L'HI HA FET REDUIR BASTANT EL RITME.

HEM ANAT FENT, ANIMANT-NOS MUTUAMENT, JO PORTAVA UN BESSÓ DESTROÇAT,JA US HO EXPLICARÈ MES ENDEVANT, PERÒ A PART DEL BESSÓ ENCARA HEM NOTABA PROU BE.

AL KM 28 L'ANIMALOT DE L'ABRAHAM A REBIFAT, TANT QUE HA MARCAT UN RITME BASTANT FORT, JO L'AGUANTABA , M'HE POSAT AL SEU COSTAT, PERÒ AL 30 JA HA BAIXAT UN XIC EL RITME UNA ALTRE VEGADA,S'HA DEIXAT PORTAR PER L'EUFORIA DE QUE JA VEIEM EL FINAL I HA PAGAT UNA MICA LA PARDILLADA, DE TOTA MANERA FINS AL FINAL HEM PORTAT UN RITME MOLT BÓ, PER SOTA DELS 5'/KM DE SOBRES...

AL FINAL TOTS DOS SUPERCONTENTS, EL QUE SEMBLAVA QUE SERIA UN AUTENTIC CALVARI HA ACABAT ESSENT TOT EL CONTRARI, EL CRONO HA ESTAT AMB NOSALTRES I HEM SORTIT MOLT ANIMATS, MOLT CANSATS, CANSADISSIMS!! PERÒ SUPER CONTENTS.

AL FINAL HEM PARAT EL CRONO EN UNS GENS DESPRECIABLES 2H36M, TENIEM LA SENSACIÓ DE QUE ANAVEM MES LENTS QUE LA SETMANA PASSADA PERÒ TAMBÈ HE CRONOMETRAT EL RECORREGUT DELS 30 KMS DEL DISSABTE PASSAT I SI VAREM FER 2H26M, AVUI ELS HEM FET AMB 2H22M, 4 MINUTETS MENYS QUE ET DONEN UNA MORAL BESTIAL, I A MES TENINT EN CONTE LES MALES SENSACIONS QUE DUIEM!!

AIXÒ VA BE I MIRANT LES TAULES DE TEMPS AQUESTES FAMOSES QUE HI HA PER FER UN CALCUL ORIENTATIU DEL TEMPS QUE PODEM FER A LA MARATÓ, AMB EL CRONO D'AVUI PODRIEM ESTAR PROP DE LES 3HORES I 20 MINUTS. DE TOTA MANERA AVUI HA ESTAT AVUI I EL DIA DE LA MARATÓ SERÀ UNA ALTRE HISTORIA BEN DIFERENT, S'HA DE TENIR EN CONTE QUE FALTEN ELS KMS DE LA MUERTE I ALLÀ ET POT CAURE UNA MINUTADA DE DOS PARELLS DE PABROTS!!

UNA SETMANA MES FELICITAR A L'ABRAHAM PER QUE S'HA PORTAT COM UN FENOMEN, SI L'HI VEIESSIU LES CAMES QUE L'HI HAN QUEDAT, JO L'HI DIC CAMES DE KENIATA!! ANIMS FURRI QUE ANEM MOLT BE!!!AIXÒ ENS HO MENJAREM!!!!JA HO TENIM FET EL PUTO ENTRENO!!!I A MES HI HA DOS TIOS QUE ENCARA L'HAN DE FER AQUESTA DARRERA TIRADA,JEJEJEJE, COM PATIREU MAMONS, US EMPENEDIREU DE NO HABER VINGUT AVUI!!!QUE TINGUEU SORT I MOLTA MORAL!!!...PERÒ NOSALTRES JA HO TENIM FET!!!JEJEJE....


EL TEMA DEL BESSÓ ES EL QUE HEM TE PREOCUPAT, DESPRES DE L'ENTRENO DEL DIMECRES, VAIG ESTIRAR MOLT BE, PERÒ DESPRES DE LA DUTXA JA VAIG NOTAR QUE ALGUNA COSA NO ANABA BE DEL TOT. TENIA MOLT DE DOLOR DESDE LA PART DE DALT DE TOT DEL BESSÓ FINS JUST AL DARRERA DEL GENOLL, NO L'HI VAIG VOLER DONAR MOLTA IMPORTANCIA PERÒ EL DIJOUS HEM VAIG QUEDAR TIESO, HEM COSTABA FINS I TOT CAMINAR!! AFORTUNADAMENT LA MEVA DONA, DESPRES DE PROHIBIRME SORTIR A ENTRENAR EL DIJOUS, HEM VA DONAR UN GEL-POMADA
MIRACULOS QUE VA DE P.M. I EL DIVENDRES QUAN HEM VAIG LLEVAR PRACTICAMENT NO HEM FOTIA NI MAL!!!AMB LES HORES S'HEM VA ANAR CARREGANT UNA MICA PERÒ SOPORTABLE. AHIR A LA NIT VAIG POSSARME MES GEL D'AQUEST I LA VERITAT ES QUE AVUI AVANS DE SORTIR A CORRER NO HEM FOTIA GENS DE MAL. PERÒ NOMES SORTIR JA HE VIST QUE HEM DONARIA PER SAK!! I AIXÍ HA ESTAT, PERÒ JO TOSSUT I PA LANTE, JA ANAVA NOTANT QUE LA COSA NO ANIRIA BE I QUE POSIBLEMENT M'ESTABA PROVOCANT MES MAL DEL QUE JA TENIA PERÒ...

DESPRES DE LA DUTXA TINC EL BESSÓ ESQUERRA COM SI M'HAGUESSIN FOTUT UN TIRO PER DARRERA, HEM FOT UN MAL DE COLLONS, JA HE COMENÇAT AMB LA SESSIÓ DE GLAÇONS I HAURÈ D'ESTAR PENDENT DE L'EVOLUCIÓ, ESPERO QUE NO SIGUI RES GREU, ESPERO QUE TAN SOLS SIGUI UNA SOBRECARREGA. SEGUIREMOS INFORMANDO!!!

BE, FINS AQUI LA CRÒNICA DE LA DARRERA TIRADA LLARGA PER LA MARATÓ DE BARCELONA'08, NOMES QUEDA FER BONDAT UN PARELL DE SETMANETES I A PER LA BÈSTIA!!!!!!!!

26 comentaris:

Karpas ha dit...

Descansa bien que es de lo mas importante y sobretodo muchos animos!!!

Un saludo!!

Ferran Vila ha dit...

Que cabrón, a sobre et rius dels que encara en queda la feina per fer, je,je. Sou "lo que no hay" 4 minuts menys que la setmana passada i cascan-se 3 km. més...peaso màquines. Jo la tirda llarga la faré demà, pel passeig i per solanes, nomes fotre 26, ja ho he decidit, crec que són suficients per mí i mes comtant lo malament que he entrenant aquesta setmana. També tinc ganes de fer-la sol a veure com em respón el coco. Ja us explicaré. Cuidat molt el besó, fes tot lo que digui la Vileta, ara ja no valen errors. Som-hi que el dia de "La Bestia" s'acosta.

Jordi ha dit...

Cuida't aquest bessó que no té molt bona pinta i més si vols fer la marató. Ah!! I amb la de tarats que hi ha pel món, has mirat si tenies una bala al bessó? jejeje Potser sí que te l'han fotut el tiro...

The Dark Knight ha dit...

Alaaaaaa quina animalada.Llegint fan ganes de eixir un día en vosaltres!.Compte amb el bessó.....massatge,gel i molt de mimo...no serà rés.Jo crec que no hauré passat de 26 km.pero han segut bastant canyeros,ja contaré.avui es día per pensar en els companys que faràn valencia demà i recordar vells temps!

karli ha dit...

karpas, si si ahora a descansar y a ver esto del gemelo que no sea nada...

Ferran, es que no saps tu quina alliberació sents quan acabes amb akest cony de tirada de 33 kms!! que vagi be demà i es cert que anira be per treballar el coco,sort!

Jordi, a veure amb le bessó, jo crec que no serà res serio, estarà sobrecarregat i ja està...espero!
Si que hi ha molt de tarat però jo no he vist a ningu amb cap pipa!! ara que la patrulla de guardia civil que hem vist...jejeje

Roadrunner,tu no podries venir amb nosaltres, tu ets un makinon!!
Ara a cuidarme el bessó que si no...
Que tinguin molta sort els teus compais demà a Valencia!!!

Oscar 1977 ha dit...

Noi, que us haig de dir, que ho teniu tot fet!!!!! Ara a cuidar-se aquest bessó i a afinar la màquina. Aquest entrenament us donarà molta cofiança!!!!!! Ehi! que ja estem a 5 punts dels cagarrines, els del trebol (de dos hojas, juas,juas). Quan més parlant, mès la caguen.... que segueixin parlant!!!!!!

robert mayoral ha dit...

collons, quina manera se sumar kms...i a més acompanyat que es fan en un no res....ara la feina ja està feta..només cal pair bé aquests entrenos. i a per la marató!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
estas fet una maquina!Ves alerta amb les lesions que t'ho foteran tot enlaire! ara començaré a correr jo quan em recuperi! :-))))

Fran ha dit...

Karli, de mica en mica has anat progressant, fa poc t'arrossegaves pel passeig marítim i ara ja ho veiem, força! Ja ho hem parlat alguna vegada, però trobo més encertat fer aquestes tirades més llargues a l'interior, Argentona-Dosrius, que no pas al passeig marítim, es fa massa llarg i pesat i aixó acava afectant el coco. Gaudeix d'aquestes setmanes finals, ja tens la feina ben feta!

karli ha dit...

Oscar,doncs no et dire que no, ja ho tenim tot fet!! i quines ganes que teniem, ara dues setmanetes de baixada total i...a per la marató!!
En quan als cagarrines merengues, tranquil.litat que no caiguem en el mateix erro que ells i ens pensem que ja ho tenim fet, mica en mica i a esperar que tornin a fallar!!!Força barça!!!!!!!!

Robert, la veritat es que poder fer aquests entrenos acompanyat et canvia la historia al 100 per 100, ja m'he tingut que tragar maratons jo sol i quin palarro!! akest any he estat sempre acompanyat en les tirades llargues del cap de setmana i això s'agraeix moltissim!
15 dies i a per la marató!!!

Santi, es que nomes et puc dir una cosa: estas sonat i ben sonat!!!felicitar-te per el que has fet i ara si...fotet a correr i a nedar com un loco a partir de jà!!!perque kms amb la bici n'has fet suficients o no? jejejeje...sonat!!

Fran,si la veritat es que m'he notat una molt bona millora, fa un mes no estaba com estic ara, potser de ritme no en tinc tant però per la marató tampoc fa falta portar un ritme tan ràpid. En quant a la tirada totalment d'acord de que la de Dosrius es molt mes maca, distreta i amena, el passeig tambe està be, però massa asfalt i la veritat es que el paisatge es molt maco però es tota l'estona el mateix i al final ja cansa!!
Que et vagi molt be la teva tornada a la feina demà! felicitats per que de mica en mica vas recuperant el ritme de la vida normal, nomes falta el dia que tornis a còrrer!!!

Anònim ha dit...

Karli, encantada de conèixer-te!.
Be, pel que he llegit dels teus post, he deduït que corres la marató de Barcelona, no?, el meu amic "Amstel" ha fet la mateixa últim tirada llarga Vs entreno psicològic que vosaltres.
Dubto que vos trobeu, però de vegades el destí és impredictible, qui sap si acabareu en el grup amb la mateixa "llebre"???.
En fi, com li he dit,el peix està venut...
Sort a tots, tranquil•litat i per damunt de tot a passar-lo bé..
Una abraçada molt forta

rogero ha dit...

carai, bona tiradeta! Recupera't aviat del bessó i no apretis fins que el tinguis bé que sinó serà pitjor. Ja queda menys per la marató, ànims!

Oscar 1977 ha dit...

Era, má!! era má, juas, juas, quin regalet....... "e lo que ai", a 5!!!

Abraham ha dit...

Heiiiii nanuuuuu!!!!! He estat molly, ay molt....liat aquest finde i no he pogut visita el Blog...je je je!!!! Tu flipes 2:20 si baixo de 3'45 estem contents!!!!
Fins aviat mestre!!!!

Abraham ha dit...

Perdó, és evident que a dalt volia dir 3'20 i no 2'20.... 2'20 està clar que no je je je!!!!

karli ha dit...

Roser, molt bones, wellcome to my blog! ja ho veus, ara liats amb la marató de Barna i quan acabi la marató ens liarem amb qualsevol altre cosa, la questio es no parar!
A veure si tinc la sort de concidir amb l'Amic Amstel, serà dificil per que serem una gentada de dos parells de pabrots, però desitjal'hi molta sort de part meva!
Vinga ens anem seguint maca!!

Rogero, sembla que això del bessó ha estat una falsa alarma, puc dir que a dia d'avui nomes hem molesta una mica però no crec que m'inpedeixi seguir entenant, gracies per els anims!!!

Oscar, les mans mes clares que hi ha hagut en l'historia del futbol modern!!!a 5 puntets i espera't!!! collons amb lo pesimista que soc jo sempre amb el barça fins i tot hem fa cosa veurem tan optimista!!
A per ells!!!!

Furri,calla desgraciat, com fotis 3h45 deixo de ser el teu amic!!jeje
no home no, tu tranquil, ja saps, anem fent i segons com ens anem veient ja es veurà com va la cosa. De tota manera jo crec que estem per fer 3h30m patint però ho podem fer...2h45m ja m'habies espantat, es que et veig fort però tant!!!
Per que sempre m'ha agradat tan el numero 5? jejejeje

Abraham ha dit...

5.... i tant, treu-ne 3 de la tornada i queda amb 2!!!!!!!!

SANTI PONS ha dit...

eeeeeeeeeeeeee..... ara estava rient abans d'entrar al teu blog perque m'he dit,segur que té un post d'en Superman Howard!!! jejeje, he fallat!!!! ets un crack, va que hem de fer apostes amb els vostres temps, que et sembla????

karli ha dit...

Abraham, tranquils!!!!! que diria aquell...

Santi, any rera any l'All star cada vegada hem sembla mes cutre!
L'smatxada de superman si et fixes be no es una smatxada, deixa anar la bola un metre avans de l'anella!
Apostes? bona idea, ja en parlem

Byk ha dit...

Lo del cinco (5) igual t'agrada per lo de "por el culo te la inco" gayot!! vinga que la marato ja esta aqui i esteu a topeeeeeeeee!!!!

javipobla ha dit...

Karli això ja ho tens fet,ara cuidat el bessó i no surtis a entrenar fins que no estiguis recuperat del tot,anims que el dia de la marató us vull tirar unes fotillos a l'arribada,eh?

David Rodriguez Roures ha dit...

primero que nada que pasada de cancion KURTATU,este es un tipo de musica que me apasiona de joven yo era de la polla,mcd y todos estos.Como tu dices ya lo tienes todo echo,ahora a cuidarse,lo que esta claro que hay pique sano jeje,un saludo.

Oscar 1977 ha dit...

Ets farmacèutic o que?, je,je... veig que a tu també s'et a colat un comentari amb un accès directe. Com a minim no son guarrades, seràn mamonnnnssss!!!!!! Vinga, reposeu que ja estem aprop!!!!!!

karli ha dit...

Byk, la veritat, conyes a part, es que el numero 5 sempre ha estat el meu numero preferit!!
Veig que lo de Sitges t'ha deixat marcat i tot ho veus de color gayot!!!
Pujaras a animar o que el dia de la marató?

Xavi, el bessó evoluciona be, hem fa un xic de mal però crec que no es res preocupant, de tota manera fins que no estigui be no penso sortir a còrrer...si es questió de que vols fer fotos a l'arribada doncs ja mnirarem d'acabar la cursa per collons, nomes per les fotos eh!!!!

David, buena época la de estos grupos! Kortatu eran los reyes eh!
En cuanto a la maratón pues si, el pescado ya esta vendido y ahora toca esperar un par de semanitas a ver que pasa...de momento el gemelo evoluciona bien y la verdad no estoy nada preocupado.Pique siempre sano que esto es una diversión, si nos jugaramos el sueldo ya seria otra cosa!!!

Oscar,que cabrons!! no m'habia passat mai això, espero que no sigui com el correu personal que al final hi ha mes missatges de la viagra que no pas dels col.legues!!
a tu tambè t'ha entrat algun o què?
espero que no s'acostumin sino serà un autentic fàstic!!
La marató ja s'ensuma nanu!!! quan voldras fer tu?

Mariona ha dit...

Vinga Karli, els deures ja estan fets. Ara només toca fer bondat i esperar el gran dia!!

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Una gran guia de ganar dinero[/b]
Nosotros hemos encontrado la mejor guia en internet de como trabajar en casa. Como fue de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar-dinero-ya.com[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]