dijous, 21 de febrer del 2008

ARA NO SI US PLAU!!!!!


JA M'HO TEMIA!!! QUAN LA MEVA DONA EL DISSABTE VA COMENÇAR AMB EL MOCADOR I EL FRENADOL...JA M'HO TEMIA!!! QUAN ELLA AGAFA UN GRIPASSO ELS AGAFA AMB GANES, PORTA UNA SETMANETA LA POBRA QUE LES HA PASAT CANUTES. JA HEM VA AVISAR QUAN ELLA COMENÇAVA:"NANU, HO PORTES CLAR!" NO ES QUE ME'L VOLGUES ENCOMANAR PER QUE SI, PERÒ ES QUE JO NORMALMENT ELS AGAFO TOTS, TOTES LES PASES DE GRIPASSO LES PILLO!! DE MOMENT L'ESTAVA EQUIVANT, PERÒ AHIR A LA NIT JA HEM VA COMENÇAR A FOTRE MAL EL COLL I UNA MICA EL CAP, AQUEST MATI SEGUIA AMB MAL DE COLL, DE CAP I LA PANXA COMENÇABA A ESTAR XUNGA, I ARA A LES 7 DEL VESPRE LA COSA NOMES HA FET QUE ENPITJORAR!! EL COLL HEM FOT MES MAL, LA PANXA XUNGA I EL CAP NO ESTÀ FI...UN DRAMA A 9 DIES D'UNA MARATÓ!!!!!!!!

PORTO TOTA LA SETMANA SENSE SORTIR PER LO DEL BESSÓ, QUE PER CERT EL TINC MOLT BE I CREC QUE NO SERÀ CAP IMPEDIMENT PER QUE EL DIA QUE VULGUI I PUGUI SORTIR A CORRER NO HEM SIGUI CAP MOLESTIA, VOLIA SORTIR AVUI PERÒ LA MERDA AQUESTA NO HEM DEIXA, DEMÀ JA HO VEIG XUNGO PER QUE NO CREC QUE HEM TROBI BE VEIENT L'EVOLUCIÓ DEL COSTIPAT-GRIPASSO, I EL DISSABTE SERIA ANIMICAMENT PER A MI MOLT NEGATIU EL FET DE NO PODER SORTIR A FER ELS 20-25 KMS QUE VOLEM FER AMB L'ABRAHAM.

PER L'ENTRENO TAMPOC ES QUE HEM PREOCUPI MASSA, LA FEINA MES IMPORTANT JA ESTA FETA I AIXÒ JA NO M'HO TREU NINGU, PERÒ EL QUE HEM FA PATIR SERIA QUE LA COSA ANES A MES I HEM DEIXES LES SEQUEL.LES QUE DEIXA UN GRIPASSO, AQUELLA PESSADESSA EN EL COS, AQUELL ATONTAMENT DE TARRO, EN FI, A CONFIAR QUE LA COSA NO VAGI A MES...AVUI PER SI DE CAS A LES 9 ESTIC AL LLIT FEN BONDAT!!!!

TOT I AIXÒ ENCARA HE VOLGUT VEURE UNA PART POSITIVA, MILLOR AQUEST CAP DE SETMANA QUE NO EL VINENT QUE ES EL DE LA MARATÓ!!!! QUI NO ES CONFORMA ES PER QUE NO VOL...

BE NO M'ENROLLO MES PER QUE NI TINC GANES NI TAMPOC HI HA RES IMPORTANT PER EXPLICAR, SETMANETA DE ZERO PATATERO D'ENTRENOS I AMB UN FINAL QUE NO ESTABA EN EL GUIÓ...LA DARRERA SETMANA ES DE DESCANS PRACTICAMENT TOTAL PERÒ JA VEIG QUE IGUAL HAURÈ DE COMPENSAR AQUESTA NEFASTA SETMANA FENT ALGUN ENTRENILLO LA VINENT...


P.D:LAKERS EN RATXA, AVUI IMPORTANT VICTORIA AL CAMP DE PHOENIX SUNS QUE ENS PERMET COL.LOCAR-NOS SEGONS DE LA CONFERENCIA NOMES PER DARRERA DE NEW ORLEANS HORNETS, ANEM A PER ELLS!!!! GASOL IMPRESIONANT PARTIT RERA PARTIT...

15 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bueno doncs a cuidar-se i a intentar desfer-se del gripasso lo més aviat possible...que no deixi seqüeles per la Marató....encara queden 15 dies...
ànims i a aprofita el descans!

javipobla ha dit...

Karli treute el gripasso a la de ja!!tranquil i no t'amoinis que com bé dius la feina ja la tens feta.Acaba de recuperar-te bé i a veure si el cap de setmana pots fer la surtideta llarga.Anims.

SANTI PONS ha dit...

Karli,
a cuidar-se!us hem destroçat als verds a l'ultim segon quasibé, no us queixeu!aquesta setmana estic una mica xafat,entre una cosa i altre no estic gaire fi ... hem d'organitzar un dinar aviat lakerman!

David Rodriguez Roures ha dit...

Tranquilo que en 9 dias hay tiempo de sobra para quitarselo de encima,siempre que no tomes anti-bioticos no pasa nada,a cuidarse mucho y tranquilidad,no te arrimes a tu mujer jeje,un saludo.

The Dark Knight ha dit...

Va home! de segur que no es rés!!!.Tranquil...no passe re´s per un rodatje suau més o menys no anirem a ser millors o pitjors.

Està fet!etsà fet!.Descansaaaaaa i tot anirá bé!.Ánim,cuidat.Adeu.

Abraham ha dit...

Nanuuuuu!!!!! No fotis conyes que no està el forn per "bolls"!!!! Millora't i cuida't que demà fem la darrera sortideta seria dels entrenos. Si et serveix de consol jo aquesta setmana només he sortit dimart i divendres, també per culpa d'algun problemillo. Apa Mestre cuida't molt i fins demà KULLONS KIN BARÇA!!!!!!!

Karpas ha dit...

Cuidate!!!!!!!!!

Y no te flipes con que haga podium, eso es una locura!!!

Saludos!!

TRI-CAS ha dit...

Tranquilo que te recuperas seguro, vuelves a tope!!!!
Esa marayton ya la tienes en el bolsillo un simple catarrro no se puede interponer en tus objetivos!!!!!
Fuerza!!!!

Ferran Vila ha dit...

Karlim, com ho portes?.
Va nanu, ataca el costipat dels cullons, cuidat i segur que dissabte que ve ja estas al 100%.

Jordi ha dit...

No sé si parar de llegir o no... Mira que si me l'encomanes a mi també... Ben fet fas veient el got mig ple, ja que ha estat aquest cap de setmana i no el que ve!!

Me n'alegro pel bessó. Sembla que la bala que tenies dintre s'ha desintegrat... jejeje

Lakers segons? Avui he sentit per la TV3 que s'havien posat primers ja... Gasol, quina màquina i s'està demostrant que és la guinda que li faltava al pastís dels Lakers. Felicitats per la part que et toca!!

rogero ha dit...

oi tant, descans i aixi el cos estarà al 100% per la marató, la pressa és dolenta! ja ho portes millor?

karli ha dit...

Robert, en això estic!!intentant deixar aquest cony de gripasso, crec que ho estic aconseguint!! però el cap de setmana me la fotut tot enlaire!!!!

Javi,si la feina ja esta practicament feta però faltaba una bona rematada akest cap de setmana encara que fos suau per acabar de quedarte a gust del tot!!

Santi, crack, gracies per derrotar als mocs verds de Boston!! si espavilem encara quedarem campions de la fase regular!! recuperat del tot avans de fotre qualsevol altre animalada!!

David,antibioticos NO!!!me dejarian destrozado y eso si que no!lo de arrimarme a mi mujer es afortunadamente inevitable!!jejeje

Roadrunner, ja ho veus com estem a set dies de la gran cita!!!nomes hem queda que cuidar-me i la darrera setmana intentar compensar una mica akesta darrera que ha estat un desastre!!

Abraham, res de res, la tirada ja has vist que ha estat imposible, a veure si això no hem passa factura i podem fotre una bona marató!! tu segur que ho faras!!!

Karpas...podium!!!!!i punto!!! jejeje. No hombre no, tu a lo que puedas y una buena cronica y ya me conformo crack!!!Salut champion!!

Tri-cas, espero que no se interponga el puto catarro este en mis planes de hacer una maraton aceptable...a ver que pasa estos proximos dias...

Ferran, quin desastre!! confio a estar a tope per diumenge vinent, avui diumenge ja hem trobo moltissim millor, crec que demà al vespre podrè sortir a fotre una horeta, ja et trucarè...

Jordi , es l'unic que puc fer, estar una mica optimista i conformarme amb el que hi hà!!
El bessó gracies a Deu està de conya, al menys aparentment, quan surti a correr a veure que...
Els Lakers ja son liders gracies a la derrota dels Hornets i a algun resultat mes, la conferencia està igualadissima i perdre un partit et pot portar del primer llos al cuart perfectament.

Rogero,estic molt millor, no es questió d'anar amb pressa, es questió d'esperar per pabrots fins que estigui minimament be, espero que sigui demà dilluns...gracies!!

Oscar 1977 ha dit...

No cardis!! Jo estic també així fa una setmana. Esperem fer net aquesta setmaneta!!! També tinc la fascitis plantar que em tira des de la mitja de Gavà. Aquesta setmana saunetes i masatges i que sigui el que deu vulgui!! Vols quedar per saludar-nos diumenge?, encara que jo estaré insoportable pels nervis, jua, jua..

Fran ha dit...

No t'he sentit parlar res de febre...Llavors, res, així tindràs el teu cos a punt per a la marató. Has de tenir en compte que això són les defenses, que les tindràs una mica baixes, però si has fet bondat aquest dies, no passa res. Ànim Karli!

karli ha dit...

Oscar, no es que vulgui quedar, es que hem de quedar collons!! es mes no penso començar la marató fins que no t'hagi vist...
A veure com arribem nen, ara ja està tot fet, diumenge amb dos collons i que surti el que tingui que sortir!!
Els propers dies acabem de matitzar la quedada per diumenge però ja hi pots contar-hi, i si hem pots portar a la Maria Vasco t'ho agraire,jejejeje...

Fran, res de febre, nomes faltaria això!! a veure aquests dies com reacciona el cos i diumenge a donar-ho tot!! ens parlem aquesta setmana, pujare dijous al club a parlar amb aquella gent i a donar-nos anims mutuament!!