dilluns, 25 de febrer del 2008

A 6 i A 2...


NO ES UN MISSATGE SECRET AQUEST QUE HE POSAT EN EL TITOL DEL POST D'AVUI, FINS I TOT PODRIEM DIR QUE ES SENZILL D'ENTENDRE SI ENS ATENEM A L'ACTUALITAT DEL DIA D'AVUI...


ANEM PER PARTS, A 6, PODRIA SER UN MODEL DE AUDI PERÒ NO, ES QUE ESTEM A SIS DIES DE LA MARATÓ DE BARCELONA, HO DIC PER SI ALGU NO S'ENRECORDABA, COM QUE NINGU TE EL CONTADOR DE CONTA ENRERA EN EL SEU BLOG I NINGU EN PARLA DONCS JO EN FAIG MEMORIA!!JEJEJE...


I LO DE A 2, IMAGINEU-VOS-HO, A 2 PUNTS DEL MADRISSSSS!!! PARDILLACOS!!! QUIN GOLET DEL GETAFFFFFF!!!! QUINA PASSADA!!! QUINA ALEGRIA!!! FA POC MES DE DUES SETMANES ESTABEM A 9 PUNTS I ELLS A LA CIBELES CELEBRANT EL TÍTOL, I ARA...A 2 PUNTS I NOSALTRES EN DINAMICA POSITIVA!!!PERÒ BE, NO ANEM A FER COM ELLS I ANEM POC A POC I EN SILENCI, NOSALTRES A LA NOSTRA I APROFITANT LES SEVES PARDILLADES, ESTEM EUFORICS PERÒ AMB AQUESTA COLLA DE JUGADORS QUE TENIM NO SOC CAPAÇ DE POSAR LA MÀ AL FOC PER RES!!!FORÇA BARÇA!!!!


BE, DIUMENGE MARATÓ I JO TOT JUST SURTO D'UN GRIPASSO QUE M'HA DEIXAT UNA MICA DE RES XAFAT, MES MORAL QUE FISICAMENT,CREC, MORALMENT PER QUE M'ESTABA TROBANT MOLT BE I LA DARRERA TIRADA DE 33 AMB LO FURRI HEM VA DONAR MOLTA MORAL I HEM VEIA CAPAÇ DE QUE FESSIM UN TEMPS MOLT ACCEPTABLE. FISICAMENT, GRACIES A DEU NO HE TINGUT FEBRE I LES SEQUEL.LES SERAN MINIMES SI ES QUE N'HI HÀ. HE ESTAT 8 DIES SEGUITS ATURAT COMPLETAMENT I AVUI PER FI HE POGUT SORTIR UNA ESTONA, NO EN VULL TREURE CAP CONCLUSIÓ DE LA SORTIDA D'AVUI PER QUE SI NO M'ENFONSARIA I INCLUS HEM PENSARIA EL FET DE SORTIR EL DIUMENGE A FER LA CURSA, M'HE NOTAT MOLT PESSAT DE CAMES, PERÒ MOLT MOLT MOLT, SUPOSO QUE ES NORMAL, DE FET ES EL QUE MES HEM FEIA PATIR AQUESTS DIES PER QUE JA M'HO NOTABA LO DE LES CAMES CANSADES. DEMÀ HE QUEDAT AMB EN FERRAN PER SORTIR UNA HORETA XINO XANO I ESTIC SEGUR QUE TINDRÈ MOLT MILLORS SENSACIONS QUE NO PAS DURANT ELS PATETICS 30 MINUTS D'AVUI!!! NO HEM VULL CAPFICAR!!!!


HEM SAP MOLT DE GREU PER ELS MEUS "NENS" ABRAHAM I JOANOT QUE EL DISSABTE NO ELS POGUES ACOMPANYAR A LA DARRERA TIRADA LLARGA, HO SENTO COMPAIS!!!! ARA QUE L'ABRAHAM FINS I TOT DEURIA ESTAR CONTENT AIXÍ JO NO EL PODIA ANAR FRENANT TOTA L'ESTONA, ESTAS COM UN ROURE I DIUMENGE ET SURTS MAMÓ!!!! EN FERRAN ESTABA DE CAP DE SETMANA D'OCI MUNTANYENC AMB LA LAIA, EL DIUMENGE TAMBÈ FARÀ UNA EXCEL.LENT CURSA I REGISTRARÀ EL SEU PLÀ D'ENTRENO PER MARATÓ AMB VISITA A CANCUN I DOS SETMANETES A ESQUIAR INCLOSES, COLLONS QUINA MANERA DE PREPARAR EL DEBUT EL PERIKO!!! EN JOANOT ES UNA CAIXA DE SORPRESES, QUAN PENSES QUE PILLARÀ ET SURT CORRENT PER NO SAPS ON I ET DEIXA EMBOBAT, ESTÀS MILLOR QUE MAI OSITO!!


BE COMPANYS, VAIG A AGAFAR FORÇES I A FOTREM UN BON SOPAR I A DORMIR AVIAT QUE AQUESTA SETMANA S'HA DE FER BONDAT!!!


NO VOLDRIA MARXAR SENSE DIR:

GO LAKERS GO!!!!!!!!!!!!!!!

17 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Karli,diumenge ho faras de collons, trankil! aquesta setmana a portar-se bé, jo tinc una setmana molt fluixa ja que dijous em treuen el queixal i no estic gaire d'osties aquesta setmana, jejeje ... va anims que queda poc per la marató!

Ferran Vila ha dit...

L'ultim cop de cap, tinc unes ganes d'estar diumenge a la linea de sortida. Demà ens expliquem les neures. Salut.

robert mayoral ha dit...

bueno aquesta setmana a fer bondat, a menjar bé, hidratar-se bé, descansar, algun rodatge i a dormir bé....la feina està feta....i visca el Barça!!!

Abraham ha dit...

Jo ho he pillat a la primera....pardilloooooooos....je je je!!!!! Nanu no pateixis per res que diumenge sortim a disfrutar i punt!!! Jo he decedit no sortir cap dia aquesta setmana ja que el diumenge vaig sortir 1'30'' a saco i dilluns tenia algunes molèsties, sense importància crec, però per precaució no surto. Així estaré més descansat de cara al la gran cita!!!! En fi Karli ara com tu bé dius ja està tot fet, i no per sortir més aquests últims dies arreclarem res, així que a descansar i a concentrar-se!!!! Salut Nanuuuu!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Tots tres esteu super fins!!! Carles, podriem mirar de quedar abans de la sortida, amb això la marató per mi ja guanyaria molt si despres no surt bé, com a minim ens haurem vist!!!! Mari, mari... t'hauré de dedicar alguna foto amb ella al bloc? et faré dentetes...fins que la coneguis personalment.

Jordi ha dit...

Karli, sí, a 2!! Sembla que no pugui ser, amb aquells nou punts que ens treia el Madrid. I el gol, que els han marcat realment és d'acudit!! Això li pasa al Barça i som la riota de tota Espanya. Però al Madrid... Per cert, no li trobes un cert paral·lelisme al gol del Geta amb el que va marcar el Betis l'any passat al Camp Nou? Tots despistats i el contrari marca. I no saps el millor: l'Espanyol encara ha de visitar el Bernabéu... Tamudo els farà callar com ho va fer al Camp Nou l'any passat? Masses casualitats, però seria maco que la història es repetís al revés, no? GO BARÇA GOOO!!

The Dark Knight ha dit...

val,jo el conteenrere el tinc al pulsómetre...cada 5 minuts no faig més que mirarlo a vore si ja ha canviat,pero no,no....continue en el 5.

Rés,que m´alegre que no hagque segut rés greu....

8 díes de descanç?el millor que et haurá pgut passar xato!.L´any passat la setmana anterior ( no la previa,que seríe aquesta9 vaig estar 6 díes parat per una tendinitis inoportuna......no vaig notar cap enreriment,es més,crec que em va anar bé i tot......bueno,be be del tot tampoc per que vaig fer 3h. i un punyeter minut!!!!!

A descansar,relax,alguna rodaeta suau....5 x1.000 a ritme de marató,qué?qué?...qué he dit? jejeje.En fí,que es superemocionant aço,estos díes m´agraden més que el del propi marató que al cap i a la fí en 3h. ja s´ha acavat i ale a tornar a escomençár un altre cop.Xicot,molta sort i anim!
ANIMMMMMMMMMMMMM!!!!!

Abraham ha dit...

ESTIC CAGAAAAAAAAAT!!!!!!!!!

Abraham ha dit...

Ets un Kabrón perquè em fots en aquests lios neng.....ki em mana a mi fotra'm a còrrer 42.200 metres....ja ja ja!!!!! MAMÓN!!!!

javipobla ha dit...

Karli,això ja ho tens aquí!!quina enveja que em fots!!els nervis de l'última setmana son impagables,espero veure't diumenge amb la resta de bloggers i xerrar una estona per donar-vos anims.El barça sembla ser que és recupera..almenys el de futbol perque els de basquet deu ni do que dolents que son els cab...Aquest any TRIPLETE!!!

karli ha dit...

Santi, tu et mereixes descansar un mes cabró sonat!!! que tinguis sort el dijous, ja et trucare dimecres a veure que dius...

Ferran, jo tinc ganes d'estar a la linea d'arribada amb la penya poker d'assos celebrant que els 4 em acabat el cony de marató!!!

Robert, ara mateix he acabat el darrer entreno, em sortit amb en Ferran 1 horeta xino xano i ara ja toca descansar fins el diumenge, em cascare alguna sauneta i algun jacuzzi i a veure si arribo descansadissim al diumenge!!

Abraham,es el principal...disfrutar!! i akest any i haurà un culló de gent animant ja ho veuràs...
Akesta setmana descansillo i si vols sortir dimecres encara que sigui mitja horeta ja està be...

Oscar,Si si que quedarem, quan vas a buscar el dorsal tu? nosaltres pujarem a mig matí del dissabte, a veure si coincidim i si no ens deixem els telefons i quedem per diumenge, que et sembla??
Tema Mari, no vull veure cap mes foto teva amb ella, em foto gelós!!a veure si tens pabrots de presentarme-la un dia cony!!
Vinga ens parlem però primer digam algo de quan aneu a buscar el dorsal...

Jordi, oeoeoeoeoeeoe...ni comparació amb lo del Betis, ells venien de fer un gol i passen de l'euforia total al desastre total en 20 secons!!!No et refiis molt del Tamudo al Bernabeu, fa falta que et recordi com varen perdre l'any passat els perikos a Madrid?
Ara però em de ser prudents i no refiarnos i seguir intentant jugar com els darrers partits...

Road, això ja està a tocar nanu!! la veritat es que la setmana previa es fins i tot divertida, tots estem una mica cagadets però amb ganes de còrrer...com em de quedar per veurens?

Abraham, tu cagat? però si deus ser dels millors preparats de tots els 9000 que correrem diumenge!!
Que qui t'ha liat amb tot això? es el mateix que em preguntaba jo quan feia el triatló B de Banyoles!
amb la diferencia que jo estarè amb tu el diumnege i tu em vas deixar sol, jejejejeje...

Xavi, ja m'ho imagino que et donc enveja ja!!a veure si ens veiem diumenge i xerrem una estona, com vols quedar?
Barça de football OK, el de basket un desatre total, aquesta temporada ens em d'oblidar de tot i intentar fotren's a la lliga Europea, cosa que està realment xunguissima per no dir imposible!!

TRI-CAS ha dit...

Suerte el domingo ,aunque no la necesitas vas sobrado!!!!!
Descansa , visualiza y triunfa!!!!!!

A MUERTE!!!!!
FUERZA!!!

The Dark Knight ha dit...

Enviame un correo si quieres,lo tengo en el perfil del blog.

Oscar 1977 ha dit...

Carles, encara no tinc clar si baixaré divendres, dissabte o com ho faré. De totes maneres et passo el meu telefon i ens truquem diumenge, doncs la Gemma diu que s'enfada si no us coneix i ens fa unes fotos plegats!!!! 665996839 i ens veiem company!!!!

rogero ha dit...

2 dies! bé, avui descans suposo no? demà última tiradeta per escalfar motors i a tope per diumenge! ja voras com ets surts! molta sort i espero la teva crònica que l'any que ve potser la marco en el calendari!

karli ha dit...

Tri-cas, de sobrado nada de nada!!
Como tu dices, descansare y visualizaré, pero lo de triunfaré ya lo veo mas chungo,jejeje, que va que va, solo con acabar ya lo considero un triunfo aunque sea ya mi sexta maratón...

Road, a ver si tengo tiempo de mandarte un mail...estoy un poco liado estos dias...

Oscar, telefon anotat, ens trukem, no patiu que ens veiem segur el diumenge. Encara no saps quan vas a buscar el dorsal?

Rogero, porto desde el dimarts sense sortir, sempre ho faig per les maratons, els darrers 5 dies faig descans total i absolut per arribar ben descansat a la marató!
Felicitats per el carreron que et vas marcar fotent el cabra-boja gairebe 4 horetes!!
No cal que esperis la meva crónica per marcar la marató de BCN per l'any vinent, marcala ja per que es una passada de guapa, el recorregut es inmillorable!!!
Gracies!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Espero que ya estes recuperado del todo y listo para el domingo,te deseo toda al suerte del mundo y estare atento a tu resultado.
A dos puntos y eso que estábamos descartados hace un mes,espero que sigan celebrando goles que no existen en todos los partidos jeje,nos vemos campeon,un saludo.