dimecres, 16 de gener del 2008

TORNO A NEDAR!


AVUI HE ANAT A NEDAR, HA ESTAT EL MEU RETORN A LES AIGUES, FEIA DESDE EL 30 DE NOVEMBRE QUE NO HEM POSABA EL BANYADOR!!!LA VERITAT ES QUE M'HE TROBAT FORÇA BE, LA LLARGA ATURADA AQUATICA NO HA INFLUIT. AIXO POT VOLER DIR ALGUNA COSA, QUE COM QUE EL MEU NIVELL NEDANT ES FORÇA LAMENTABLE NO TINC GAIRE A PERDRE I DE SEGUIDA ESTIC AL NIVELL DE SEMPRE.

DE BRAÇOS M'HE TROBAT BE DURANT I DESPRES DE LA NEDADA I AIXÒ ENCARA HEM DEIXA MES SATISFET, A VEURE SI A PARTIR D'AVUI PUC SER UNA MICA MES REGULAR I VAIG MES SOBINT A TASTAR L'AIGUA.


HE FET: 750 MTS. CROL (14MIN:30)

200 MTS BRAÇA

500 MTS CROL (9MIN40)


DESPRES HE PUJAT AL GIMNAS I M'HE PLANTAT A LA CINTA DE CORRER, ESTABA LLIURE LA MES MODERNA, UNA QUE L'HI POTS PROGRAMAR UN "TEORIC RECORREGUT" AMB RAMPES I CANVIS DE RITME. HE TRIAT UN CIRCUIT QUE ERA PIRAMIDAL, COMENÇABA EN PLÀ I DESPRES ANABA PUJANT EL % D'INCLINACIÓ, HE PROGRAMAT PER FER-LO EN 40 MINUTS, PERÒ LA MAQUINA M'HA ENGANYAT, EN EL PERFIL ES VEIA QUE COMENÇABA PLA, DESPRES PUJABA I TORNABA A PLANEJAR I AIXI AMB TRES CANVIS DE PENDENT, LA MEVA SORPRESA ES QUE QUAN LA MAKINA HA FET LA PRIMERA INCLINACIÓ JA NO HA TORNAT A PLANEJAR, ERA TOTA L'ESTONA EN CONSTANT PUJADA, PRIEMR AL 4%, DESPRES AL 6% I PER REMATAR M'HE TINGUT QUE CASCAR 4 MINUTS AL 9%!!! I DESPRES DESCENS PROGRESIU, ES A DIR, TORNEM A PASAR DEL 9 AL 6% I DESPRES AL 4%, I JO DESITJANT QUE ARRIBESSIN ELS DARRERS 6 MINUTS FINALS QUE ERAN PER FI ELS QUE TORNABEN A PLANEJAR PER FINALITZAR EL RECORREGUT. HE PATIT COM UN PORC!! XORREJANT COM SI FOS PLE ESTIU!! UN AGOBIO TOTAL, AIXÒ DELS GIMNASOS LES PÒQUES VEGADES QUE HI VAIG HEM RECORDA LO POC QUE M'AGRADEN ELS ESPORTS EN ESPAIS TANCATS!!! NECESITO L'AIRE LLIURE!!!!


HA ESTAT UNA JORNADA APROFITADA I ESPERO ANAR REPETINT-LA MES SOBINT, EVIDENTMENT DESPRES DE LA CINTA HE FET UNS BONS ESTIRAMENTS I UNS QUANTS ABDOMINALS, I DESPRES...UHHHAAAAA CAP AL JACUZZI!!! I DESPRES....UHHAAAAA CAP A LA SAUNA HUMIDA!!!!QUIN PLAER, M'ENCANTA AQUESTA SAUNA, M'HI QUEDARIA A DORMIR A DINS CAGUN L'OU!!!!


P.D.: MENTRE ESCRIC EL POST ESTIC ESCOLTANT LA RADIO, LA JORNADA DE COPA DEL REI, QUINA ALEGRIA, EL madrid ELIMINAT PER EL MALLORCA!!! I L'ESPANYOL DELS AMICS FERRAN I FRAN TAMBE HA CAIGUT PER PENALS, EL DARRER L'HA FALLAT EN TORREJON...AQUESTA HISTORIA HEM SONA D'ALGO...I ARA BE EL MES DUR PER ELLS:COM CONY L'HI EXPLIQUEN AIXÒ A L'EPI I A EN BLAS,JAJAJAJAJA...

24 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

alegria alegria, el madrid fora!ahir va caure minessota i avui complicat, juguem a indiana! molt be que nedis!repeteixo, trotar a premià, quan? i no fumo, segueixo perfecte!

Ferran Vila ha dit...

Al agua patos!. això de nedar està "chupat", t'ho diu en Supersardineta, ja,ja.
Ah!, no pateixis per l'Epi i el Blas, l'orgull de ser pericos ja el omple de felicitat, ja,ja.

IceXavi ha dit...

Molt bé el retorn a la natació!! Ara això de la cinta és una "putada" sobretot mentalment perquè esperes el pla i no arriba...jejeje

Una abraçada!!

karli ha dit...

Santi, alegria merengue!!!Indiana us ha cardat...Lakers liders del Pacific per davant dels Suns i lider de conferencia!!! si no ho veig no m'ho crec!!!!que duri...
Es que Santi els trots dels cap de setmana ara mateix ja son de mínim 1h30m i tu amb el genoll com el tens no crec que et faci gaire be..
segueix igual amb el tabac!!!

Ferran, quin drama!!!pobre Epi i Blas...primera decepció de l'any!!!
jo gairebe no he pogut dormir pensant en ells,jejejeje...
m'haig de possar les piles nedant que si no hem passareu la ma per la cara tots a l'aigua, i en supersardineta Ferran s'esta fotent canya!!!

Icexavi, a veure si m'enganxo definitivament a la natació i això no ha estat esporadic!! es que soc de Premia i la piscina la tinc a Mataró i gairebe sempre hem fot pal baixar!!
La cinta hem va destroçar mentalment per que esperaba descansillos i res de res!!! el proper dia ja probarè un altre circuit que si tingui per planejar de tant en tant....

Karpas ha dit...

Yo he nadado solo un dia en toda la pretemporada y me di kuenta de 2 cosas:
1ª va muy bien para desconectar de la rutina.
2º no es lo mio!

Saludos!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
si sabessis la son que he passat avui al mati per culpa dels GSW-Pacers ... el vaig veure sencer, l'ultim quart lamentable, mira els parcials,fliparàs!ja se que sou liders ja, millor, aixi ens veiem en primera ronda, jejeje

javipobla ha dit...

ostia quina alegria ahir!!ara estic miran el derby de basquet.Ja t'imagino a la cinta...jejeje,aquests trastos machaquen fisicament i psicologicament.Salut!

TRI-CAS ha dit...

MALLORCA, MALLORCA , SOM ELS MILLORS!!!!!!!

Muy bien por tu retorno a las aguas y por aguantar la putada que te ha echo la conta, yo la quemaba!!!!!

Este año seguro nos vemos en algun tri!!!!
Fuerza!!!!

karli ha dit...

Karpas,a mi no me hace falta ir a la piscina para darme cuenta de que no es lo mio!!!es aburridillo de cojones esto de nadar...

Santi, però si guanyaveu de 14 al comenzar el darrer kuart!!! 46 punts en contra els ultims 12 minuts...així no es pot guanyar!!

Javi, quin robo el darrer minut del basket d'avui!! asi asi asi gana el pudrí!!!lo de la cinta no tornarà a pasar...

Tri-cas, ensaimada mallorquina para los merengones de los co...!!!
A ver si es verdad y nos vemos en algun tri!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Et deuries quedar amb ganes d'aigua veient els demés a Sitges, je,je... Jo fa anys que tinc una cinta a casa però la faig servir molt poc, m'agobio molt.

Abraham ha dit...

No fotis llenya de l'arbre caigut Karli, prou pena tenen ells.....sobretot en Torrejon!!!!
Molt bé això de nedar, jo demà sortiré a provar (per cullons m'ha d'anar bé) una estoneta 40min. espero aveure quines sensacions hi ha. Al final he fet bondat tota la setmana per anar sobresegur i no voler còrrer. Apa nanu no ens queixarem Lakers primers, Apañó eli eli eliminado, i Barça el Gran que encara és viu a les tres competicions. Audiós!!!

Mariona ha dit...

Bé bé Karli, veig que t'estic encomanant les ganes d'anar a nedar :-). Preparant l'Ironcat?? Tens raó, s'hi està de conya a la sauna!!!! Jornada futbolística perfecta: Barça classificat i, Madrid i pericos eliminats jeje (que dolents que sóm...)

karli ha dit...

Oscar,a mi mes que agobiarme la cinta,que tambe ho fa, es el fet d'estar en un recinte tancat, no puc fer esport entre kuatre parets!!! hem posso malalt!!!

Furri,dius que no faci llenya de l'arbre caigut i despres tu i fots la puntilla!! k Judes que ets!!!, a veure com et va la sortida de demà, espero que no et foti mal l'esquena!!! barça barça baaaaarça!

Mariona, res de Ironcat, no el farè ni l'habia pensat fer, no m'agafa en bona època per maxacar-me...jornada futbolistica perfecte, nomes hem sap greu per l'Epi i en Blas!!jejejeje....

Byk ha dit...

Karli ja stic inscrit per Bcn, ara ja estic cagat, he fet una transferencia de 300 € als comptes corrents de Abraham i Ferran a veure si els puc comprar per a que no em passin!! ah, per cert, soc incapaç de correr en cinta, massa aborrit!!!

Abraham ha dit...

Això mola Byk.... ja estem tots fotuts en el ajo!!!!! Conyes a part quin cangue nanu 42Km del ala sort que el mestre Karli uns dies abans ens donarà algun consell de gat vell!!!!!

Fran ha dit...

Vés preparant Granollers que em sembla que et fotran una bona repassada i l'escusa de la cagalera ja l'has tret de la xistera!
Veig que lo de l'Epi i el Blas et va fer molt de mal. A veure si entens 3 coses:
1-El nostre equip va lluitar al màxim, corrent i jugant bé, deixant ben clar durant 90 minuts amb un jugador menys que quan ens tallen les ales volem amb els collons, ho saps? Clar, no ho saps...
2-La corrupció i la indecència del futbol espanyol, amb l'influència que tenen certs equips, va quedar, una vegada més, ben demostrada.
3-Els pericos som feliços i trempats, el futbol només serveix per enriquir les nostres vides, i això és el que us dona tanta ràbia. Ho sento molt per vosaltres, és molt triste.

karli ha dit...

Byk, ja no hi ha marxa enrera!! ja t'has ficat en el fregat d cap i peus!! hem sembla be que hagis sobornat a aquell parell de titoletes...per cert a la meva conta no he vist cap ingres!!!
Lo de la cinta es esporadic, aburrit i poc recomanable per les articulacions!!!

Abraham, a partir d'avui res de consells, que us donguin a tots pel sak!!jejejeje, jo volia que us apuntessiu per veureus patir!!! no home no, el que vulguis ,ja saps que el que necesiteu...

Fran, 1er. de lo de Granollers no tinc cap dubte de que hem fotaran una repasada, tampoc hem preocupa!
2on.Passo de l'Epi d'en Blas i de todos los demás!!!!
3er.Ja se que el vostre equip lluita els 90 minuts i que si fa falta voleu amb els collons, però no es tracta de saber volar sino de saber tirar penals, eh amic Torrejon!!!
4rt.L'excusa de la corrupció es la que sempre utilitzen els equips petits, i jo hem pensaba que estabeu creixent!!
5e.L'español enriqueix les vostres vides?... nosaltres els cules ja estem enriquits desde el moment que decidim ser del Barça.
6e.Tranquil Fran, seguirem portant el nom de la nostra ciutat en les seguents rondes de la competició!ja estem acostumats a fer-ho per que si hem d'esperar que ho feu vosaltres...jajajaja..
7e.A tu el que et va acabar de rematar tanta rabia va ser que el vostre primer equip tambè quedes eliminat per el Mallorca, ho sento un altre any serà!!!
8e.No t'enfadis tant home que tot això es per fer la conyeta, però tu et piques en acces!!!

Fran ha dit...

Deu ser una gràcia divina, decideixes ser d'aquest equip-multinacional i ja tens enriquida la teva vida...

karli ha dit...

Fran, prefereixo veure banderes multinacionals al camp, que no la bandera amb el puto aguila i amb ensenyes nazis!!! ja has vist el mail que t'he enviat amb la cançoneta??

Ferran Vila ha dit...

Byk encara no m'ha arribat la transfarència, ja,ja. Tranqui no a falta caler, el "farolillo rojo" es per mi.
Karli, Fran, porteu in "pique" que ni els de final de port, ja,ja,...jo no hi entro que ja em coneixo, ja,ja

anita (la gurisa) ha dit...

¿que pasa que todos anadan de bautizo de aguas?? jaja

en fin, no veo la hora que en mi gimansio se les prenda la neurina y pongan un jacuzzi, ¡que envidia!

beso!

PD: voy a terminar aprendiendo a hablar catalan! jaja

SANTI PONS ha dit...

vaia piques hi ha per aqui!jejejeje ... Karli, no hi ha cap mal amb que l'espanyol guanyi, sempre i quan quedi darrera els blaugrana ... l'espanyol de l'epoca d'en soler,losada,golobart,lauridsen, etc ... això si que era un equip original, no la panda de macarres que hi ha avui ... ho tinc que confessar, tenen un dels meus idols com a president, jejeje .... Karli, aquesta nit juguem a chicago, mal partit ahir contra Phx eh!encara aneu tercers!

karli ha dit...

Ferran, no patiu per el farolillo que crec que de la manera que estic serà per a mi!!
M'encanta com es pica en Fran, m'ho passo de be!!!!

Anita,me alegro de que vayas entendiendo el catalan cada vez mejor, de toda manera si tienes alguna duda me lo preguntas y te lo explico sin ningun problema.
Jacuzzi ya para tu gimnasio!! vamos a crear una plataforma desde aqui para que pongan uno en tu gimnasio, 2008 y tu sin jacuzzi!!!
no puede ser...
Venga un abrazo y sigue disfrutando de los calores..que envidia me das!!!!

Santi,es que m'agrada molt això de picar a en Fran, es tan bon nano que despres el veus com es posa quan es pica que sembla una altre persona!!!jejeje. això de que sempre per darrere del barça es fa sense voler!!!jejejeje...
Portavem una ratxa bonissima i s'ha anat a trencar justament contra els Suns que era el rival mes directe de conferencia, de tota manera ja estem be on estem!!
Sort per als warriors que estem entrant en una fase que ja no es pot fotre gaire el tonto!!!

Fran ha dit...

Ensenyes nazis, dius? Jo no las veig enlloc. El pensament únic que voleu imposar des de l'equip-multinacional si que és lo que estaba de moda al Berlin de 1935.
Amb aquesta prepotència no podeu enganyar més gent...Bueno, si, als pobres nens de Swazilàndia.
De totes maneres si t'ho passes tant bé fent-me patir d'aquesta manera ho sento molt, ves-t'en buscant un altre. Adeu maco.