dilluns, 21 de gener del 2008

SETMANA CLAU...


BONA NIT MAL PARITS!!DONCS SI, TAL I COM DIU EL TITULAR D'AQUEST POST D'AVUI AQUESTA SETMANA SERÀ CLAU PER A MI. VULL APROFITAR QUE HAN DIT QUE LES TEMPERATURES ENS ACOMPANYARAN BASTANT AGRADABLEMENT AQUESTS PROPERS DIES I COMPLETAR UNA BONA SETMANA D'ENTRENAMENTS. DE MOMENT DISSABTE JA VAIG EXPLICAR QUE VAIG SORTIR AMB FERRAN 1H40M, AHIR VAIG DESCANSAR, CAP ESFORÇ FISIC IMPORTANT, I AVUI QUAN HE PLEGAT A LES 7 DE LA TARDA M'HE CALÇAT LES BAMBES I CAP AL PASSEIG MARITIM. TENIA L'INTENCIÓ DE FOTRE UNA ALTRE TIRADA BEN MACA I AIXÍ HA ESTAT, HE ANAT FINS PASSAT EL TUNEL DE MONTGAT I HE TORNAT, RITME MOLT COMODE, CALCULO QUE SOBRE ELS 5 MINUTS/KM I BONES SENSACIONS, TAN FISIQUES COM PSICOLOGIQUES, MOLT MES IMPORTANT TENINT EN CONTE LO MALAMENT QUE VAIG DE TARRO DARRERAMENT!! AL FINAL AMB LA TONTERIA HE FET 1H30MINUTS.

MOLT CONTENT DONCS PRACTICAMENT EN MENYS DE DOS DIES I MITJ M'HE CASCAT GAIREBE 40 KMS.


TINC L'INTENCIÓ D'ANAR SUMANT BONS ENTRENOS AQUESTA SETMANA, DEMÀ AIXÒ SI DESCANSILLO QUE TOCA ANAR A SOPAR A CASA LA MAMA, AIXÒ ES SAGRAT I CAP ENTRENO PER IMPORTANT QUE SIGUI HEM FA CANVIAR DE PLANS!!! DIMECRES I DIJOUS L'HI FOTARE QUALITAT ALS ENTRENOS I LA TIRADA LLARGA D'AQUESTA SETMANA NO SE SI LA FARE EL MATEIX DIVENDRES, DEPEN SI PLEGO DE CURRAR AL MIGDIA, O SI NO LA FARE EL DISSABTE, SI LA FAIG DIVENDRES NO DESCARTO EL DIUMENGE TAMBE FER UNA BONA TIRADETA.JA HO ANIREM VEIENT SEGONS PASSI LA SETMANA, ANIMAT HO ESTIC I AIXÒ JA ES IMPORTANT.


AHIR VAIG TENIR CAMPIONAT DE PITCH&PUTT, ES UN CAMPIONAT QUE CONSTA DE CINC TORNETGOS HI POTS DESCARTAR EL PITJOR RESULTAT DELS CINC, AHIR ERA EL PRIMER D'AQUESTS CINC. NO VA ANAR MALAMENT DEL TOT, TENINT EN CONTE QUE JUGO MOLT POC, DE TORNEIG EN TORNEIG PRACTICAMENT,LA COSA VA ANAR FORÇA BE. HI HA DUES CATEGORIES, SEGONS EL HANDICAP, AQUEST TORNEIG ES EL PRIMER QUE JUGO AMB ELS DE MILLOR HANDICAP, AHIR VAIG COMENÇAR A POSSAR ELS PUNTS SOBRE LES IIIIISSSS I VAIG PODER QUEDAR SEGON DE LA CLASSIFICACIÓ.

A VEURE COM VAN ELS ALTRES 4 TORNETJOS PERÒ DE MOMENT LA COSA HA COMENÇAT BASTANT BE.US ADJUNTO LA MEVA TARGETA DE JOC, LA PRIMERA VOLTA HEM VA ANAR BRUTALMENT BE, 7 PARS I DOS KUATRES, PERÒ A LA SEGONA VOLTA VAIG PILLAR UNA MIQUETA I LA TARGETA HO VA ACUSSAR!!EL MES IMPORTANT QUE HE ACONSEGUIT MANTENIR EL MEU HANDICAP QUE DARRERAMENT JA HEM COSTABA MOLTISSIM.




AQUESTA ES LA MEVA TARJETA D'AHIR, 66 COPS (29+37)


RES MES, NOMES DIR QUE QUEDA UNA JORNADA MENYS I ELS MADRILES SEGUEIXEN AMB LA SORT DE CARA, JA DURA MASSA!!! ELS PERICOS SEMBLA QUE ESTAN EN UNA PETITA MALA RATXA I EL BARÇA DE BASKET...VAL MES QUE NO DIGUI RES!!!!!

14 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Ep Karli, apreta força però no et cremis eh!. Jo estic una mica costipadot, aquesta setman ja vec que no serà com la anteriro. A veure si diumenge estic recuperta. Si vols fem una tirdaeta per la tarde. Cuan torni et truco

SANTI PONS ha dit...

Tiger Puig,
be be, ara a descansar tu trankil ara ... eps, ja estic veient els golden ja!!!!

javipobla ha dit...

Karli m'alegro que comencis a posar-te a to.El barça de basquet em te desesperat,tan aviat juguen de conya com fan un desastre monumental...no tenim remei.Ves foten km que a bcn et surtiras!!!

karli ha dit...

Ferran, quin desastre!! ja ho deies tu que aquest viatge no el volies fer!! res home res a disfrutar com un enano!!!
A veure si diumenge podem sortir.

Santi, Tiger?mes aviat Severiano per que no guanyo res!!! i soc blanc es clar!!jejejeje

Javi, anims nen!!! lo del barça de basket es increible, de tota manera encara que s'han guanyat bastants partits, de bon basket encara no n'he vist akest any!! Dusko vete ya Dusko vete ya!!i emportat en Savic de pasada!!
De moment crec que vaig millorant amb els entrenos, a veure com va la setmana i treure conclusions.

robert mayoral ha dit...

toques tots els pals, eh??? jajajaaja
desconeixia aquesta faceta teva....vinga ves sumant kms, perpo no se t'acudeixi fer una tirada de 30, eh!!! jajajaa

IceXavi ha dit...

Molt bons entrenos!!Ara ja a topeee!! Osti no sabia que tb li donaves al pitc&putt...

Una abraçada!

Abraham ha dit...

Nanuuuuu!!!!! Molt bé mamón et veig atope, sobretot et veig millor mentalment que és lo principal!!!! Dissabte curro, si vols fem tirada llarga diumenge!!! Apa nanu!!!!!

karli ha dit...

Robert, es que quan un està acostumat a tocar pals llargs...jejeje
que cabró!!ja caura la tiradeta de 30 ja, ves rient que quan et toqui preparar algo a tu ja riure!!!

Ice, l'hi foto gairebe a tots els esports!!! si veiessis com està el traster de casa en material d'esports fliparias!!!
Els entrenos van caient i de moment hem noto algo millor, a veure si la setmana es bona i la vinent estic definitivament animat!

Abraham,diumenge seria un bon dia per quedar per que en Ferran tambè te intenció de sortir despres del viatget, ja en parlem al llarg de la setmana.
Dissabte curres? putada!!!i que faig jo ara amb les ties aquelles que habia quedat?bueno ja m'apanyarè jo sol com pugui!!jejeje

TRI-CAS ha dit...

Jo tio tiradas de 1h 40' , yo ahora no mas de 45' y al dia siguiente tengo las patas rotas!!!!
Buenos entrenos!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Molt bé, Karli!! ara s'et veu animat i tot, je, je... és que quan més kms. més endorfines i més autoestima... No se que més volem si tenim la solució al cami de la felicitat!!!! Una abraçada.

karli ha dit...

Tri-cas, cada loco con su tema, yo hago lo que hiciste tu el otro dia (175kms bici) y no me levanto de la cama en un mes!!!a ver si voy afinando poco a poco...

Oscar, doncs si, crec que estic un xic mes animat, o si mes no concienciat!!la marató no perdona i s'ha d'entrenar be sino...

SANTI PONS ha dit...

kin desastre els warriors ahir, mare de Déu!és el que hi ha ... què passa amb el dinar de premià???

Fran ha dit...

A dalt l'Oscar a dit una veritat ben certa, quants més kms més endorfines, i millors entrenos, i encara més kms i més endorfines. Aquest és el camí, no ho deixis!
La marató no perdona, no, però amb els kms ben fets triomfaràs, segur.
Per cert, envia les teves millors marques de 10mil, mitja i marató als Fondistes de Vilassar de Dalt. No pots faltar al quadre d'honor...

karli ha dit...

Santi,desastre total, darrers minuts jugats fatal, si no es per els dors triples d'en Jackson(?) res de res, però Davis final horrible!! i aquest es l'home franquicia??Espavileu GSW!!!

Fran,serà veritat per que hem començo a notar amb ganes, no se si es que el tema marató m'ha acabat de concienciar i ara ja no es pot fer el tonto o son les endorfines akestes que dieu!!!
Ara envio els temps...