dissabte, 19 de gener del 2008

PREPARANT BCN...


EIIIIIIIIIIIIII........JA SOC AQUI!!!! COM VA DIR AQUELL HOME FOT TANTS ANYS...


SETMANETA MES O MENYS TRANQUIL.LA, DILLUNS I DIMARTS DE DESCANS POST MITJA DE SITJES, DIMECRES JA VAIG EXPLICAR LA SESSION DE PISCINA I CINTA RUNNING, DIJOUS NO VAIG SORTIR PER QUE VOLIA VEURE EL PARTIT DE BASQUET ENTRE EL BARÇA I EL madrid, DEU NI DOR QUINA ESCOMBRADETA CAP A CASA QUE VAREN FOTRE ELS ARBITRES (ASI ASI ASI GANA EL madrí), I AHIR APROFITANT QUE VAIG PLEGAR AL MIGDIA A 2 KUARTS DE DUES JA ERA AMB LA BTT.


TENIA UNA ESPINA CLAVADA DESDE LA DUATLÓ DE CABRILS QUE NO VAIG PODER FER PER EL GRIPASSO, TANT SI COM NO VOLIA FER LA BAIXADA AQUELLA QUE VAREU FER GAIREBE AL FINAL DEL SECTOR BTT, ON ESTABEM TIRANT FOTOS NOSALTRES. DONCS CAP ALLÀ VAIG ANAR, PERÒ ES CLAR AVANS DE BAIXAR TENS QUE PUJAR (BARRIO SESAMO CAPITOL 345, AQUI EPI I BLAS ENCARA NO EREN DE CAP EQUIP DE FUTBOL,JEJEJEJE,HOLA FRAN,JAJAJAJA), DONCS CAP A MUNT QUE FA PUJADA, HEM VAIG COMENÇAR A ENGORILAR PER UNA TRIALERA FORÇA XUNGA I ENPINADA I PLENA DE PEDRES...MARE MEVA, VAIG ESTAR MES ESTONA PASSEJANT LA BICI COM SI FOS UN GOSSET QUE NO PAS PEDALANT!! MITJA VOLTA I CAP AVALL, VAIG PODER FER LA BAIXADETA I JA HEM VAIG QUEDAR A GUST, AL FINAL 1H30M I A LES 3 I KUART JA ERA A CASA.MITJDIA APROFITAT!!!


AVUI HE QUEDAT AMB EN FERRAN, INTENCIÓ:MINIM 1H40M DE RUNNING, BARNA S'ACOSTA!!!!!! HEM SORTIT LA LAIA EN FERRAN I JO PER EL PASSEIG MARITIM DIRECCIÓ BADALONA, LA LAIA HA DONAT LA VOLTA A MASNOU, CUIDA'T AQUESTES LESIONS QUE TENS!!!!ANIMS, I NOSALTRES DOS HEM SEGUIT DONCS ENCARA QUEDAVA ESTONA PER GIRAR CUA, ENS HEM CREUAT AMB TOTA LA COLLA DELS FONDISTES DE VILASSAR DE DALT I ENDEVANT!!!HEM GIRAT QUAN DUIEM 50 MINUTS, S'HA AUGMENTAT EL RITME AL GIRAR, BE S'HA AUGMENTAT NO..L'HA AUGMENTAT EN FERRAN QUE ANAVA SUPER FI EL MAMÓ!!! TOTA LA TORNADA L'HEM FET A MENYS DE 5M/KM, ELS DARRERS KMS ENCARA HA APRETAT MES EL CONDEMNAT I EL DARRER GAIREBE ES FOT A 4:35 +/-...PAREM A ESTIRAR I ENCARA HEM DIU QUE S'ESPERABA QUE AL FINAL JO L'HI FOTES UN CANVI DE RITME PER REMATAR LA JORNADA...ESTABA JO PRECISAMENT PER CANVIAR DE RITME SAPS!!!

aVIS A NAVEGANTES I APOSTANTES:EL SR FERRAN ESTA MOLT FI, ESTA ENTRENANT MOLT BE I DE CAP VA PERFECTE, AIXI QUE FURRI I BYK "APABILANDO"...I JO TAMBÉ ES CLAR!!! AL FINAL HO HEM CLAVAT:1H40M I CAP A CASA, HE ARRIBAT JUSTET PER QUE LA PANXA ENCARA NO VA FINA I...NO CAL QUE ESPECIFIQUI OI?


US PENJO UNES FOTIQUIS QUE NO TENEN RES A VEURE AMB L'ESPORT PERÒ QUE M'ENCANTEN PER QUE FORMEN PART IMPORTANT DE LA MEVA VIDA I LES VULL COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES.


CASAMENT DE L'ABRAHAM...JOANOT,KARLI I ABRAHAM ELS PUTOS AMOS DE LA PISTA!!!!



ELS MEUS NEBOTS...LA CLAUDIA,L'IVAN I EN DAVID


I AQUEST DE GRIS ES EL MES PETIT, L'ADAN

MOLT BE COMPAIS, AIXÒ HA ESTAT TOT PER AVUI, DEMÀ TINC UN TORNEIG DE PITCH, FA BASTANT QUE NO JUGO PERÒ ES FARÀ EL QUE ES PUGUI...

PER LA TARDA SI HEM QUEDEN GANES SORTIRE A FOTRE UNA MICA DE BTT, JA HO VEUREM PER QUE ELS DIUMENGES SEMPRE QUEDO AMB EL MEU SOFÀ PER DESPRES DE DINAR I SI EL DEIXO TIRAT IGUAL S'EMPRENYA, I AIXÒ SI QUE SERIA XUNGO DE VERITAT!!!!


15 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Mestre, moltes gràcies pels ànims i per tots el consells i ajudas. Es veritat que aquesta semana m'ha anat mol bé i que mentalment em trobo fort. La putada es que no se como ho tindré la propera. Si al final arribo a la meta el 2 de Marça una part de la martó te la deuré.
Quina fila que foteu dal la tarima,...i mab corbata, ja,ja.
Per cert no conec personalment als altres nebots però la Claudia es super simpatica, sou una familia collonuda, records a tots.

Oscar 1977 ha dit...

Això funciona Karli!! Ja fas tiradetes llargues i amb bona companyia. Bones fotos. Per cert, perqué el madriT en minúscula? ja,ja....

SANTI PONS ha dit...

La cervesa a la mà que no falti eh, jejejejejejejeje, vaia crack estàs fet!

karli ha dit...

Ferran, res res quan arribis a la meta el merit serà teu i punto!!
Quina enveja, collons quin viatge que et fotaràs!!!

Oscar, home es questió de fer una tirada llarga cada cap de setmana per nassos, s'ha d'anar acumulant!!
madrid en minuscula per que no es mereixen ni portar la majuscula!!

Santi, per la cervessa sempre hi ha lloc a la mà!!quan ens juntem els tres de la foto de festa...ja pot tremolar tothom!!!

IceXavi ha dit...

El partit el van robar i no calia pitar l'antiesportiva...jejeje Unes fotos mooolt maques, la de la tarima es brutal!!jejeje Bons entrenos!!

Una abraçada!

SANTI PONS ha dit...

els madrilenys ja han guanyat, ara plà! a patir a les corts .... fotet al xat del byk karli ...

robert mayoral ha dit...

bueno, doncs ja pots anar treient-li utilitat al tap de Sitges, i que el culet es vagi adaptant a portar-lo posat!!!!
Que no us passi res a la Marató...m'entra un no se què pel cos només de pensar-hi....en Byk ja té un entreno de 3 hores aquest diumenge així que les piles cal que us les poseu vosaltres!!!

Abraham ha dit...

Ja ja ja ja Que bo nanu!!!!! Ets especialista en desanimar el que som més fluixets, això si que són entrenos, per cert dissabte podríem sortr, Joanot, Ferran, Tu i Jo, ja direu algu!!!

karli ha dit...

icexavi,el partit entre el robo i que l'amic Dusko i algun totxo que hi ha a la plantilla no en saben mes...
La foto es genial, tres grans amics en un moment històric!!

Santi,els madriles no afluixen, tenen una flor al cul d'aquelles de lèpoca del Johan a can barça!!

Robert,no t'ho creuràs però encara no estic be de la panxa, i això ve desde el Nadal!!! tema marató, estamos en ello, ara ja no es pot fer el tonto i toca entrenar i entrenar. Byk 3 hores akest cap de setmana?kina animalada tio, però si encara no es la setmana de mes carrega!!quan l'hi fotaras de tirada mes llarga?jo acostumo a fer una de 34kms...

Abraham,a veure com va la setmana, akesta hem vull fotre molta canya, en Ferran es de viatge fins dissabte a la tarda i jo si no curro igual foto la tirada llarga el divendres al migdia, ja et dire algo, tu segueix amb el plà que et vaig passar i que les lessions et respectin!!!

robert mayoral ha dit...

ja he `publicat aquella foto promesa...ja l'hi pots dir a l'Abraham que la miri...jejeje

SANTI PONS ha dit...

karli,
a entrenar a entrenar!!!! quan torna el soci de cancun? com viu mare de Déu!!!!!

Fran ha dit...

Bons entrenos! cada vegada queda menys per la marató i has d'anar afinant... Quin plaer i luxe d'entrenos a la vora del mar. A mi el tram que més m'agrada de Vilassar a Badalona és el troç entre el Masnou i Montgat, molt a prop de les ones i passant pels pontets de fusta de les rieres.
Molt macos els nebots... i la foto del casament, t'ho pregunto a tu i a l'Abraham, per una banda i pels caretos sembla que balleu la Kate Ryan o un d'aquests djs, però l'oncle de les palmes em despista, ¿era una rumba?

Karpas ha dit...

Aqui cada uno a lo suyo pero sin parar de entrenar, eh!!

Saludos!!

javipobla ha dit...

Bé Karli bé,aquestes tiradetes llargues ja comencen a fer bona pinta,i si a sobre aneu de menys a mes és molt bona senyal.A continuar així que Bcn està aqui mateix!!

karli ha dit...

Robert, ara anirè a mirar la foto!!!jajajaja...

Santi, fins dissabte per la tarda no arriba el vividor de Cancun!! quina vida que es fot..i a sobre a disgust el tio!!

Fran, a l'a´çada que estabem del casament ja ballavem hasta flamenco!! jejeje, no això mai...
Tu ho has dit el passeig es un privilegi total, i tens raó aquells ponts de fusta son molt agradables, el soroll quan hi passes per el damunt ja es confortant!!!

Karpas, tu lo has dicho, cada loco con su tema pero lo mas importante es entrenar entrenar y entrenar!!que de eso tu tambien sabes un rato!! adeu campeon!!!

Javi, estic mes animat, la tiradeta es va fer agradable, al final ja estaba una mica fart però quan veus que s'acaba ja tires fins al final. La marató ja està aqui, la setmana vinent gairebe nomes quedara un mes!!!