dilluns, 14 de gener del 2008

MITJA DE SITGES...I JO SENSE TAP!!!!!!


TOTA LA SETMANA AMB LA BROMETA DELS GAIS, QUE SI CULET PER AQUI QUE SI GAYET PER ALLÀ...QUE SI JA HAS AGAFAT EL TAP...DONCS SI COMPANYS, AIXÒ ES EL QUE HEM VA FER FALTA, UN TAP!!!!!! I NO PER ELS POSSIBLES ATACS QUE PODRIA HABER PATIT PER DARRERE SINO PER LA CAGALERA QUE VAIG AGAFAR EN EL KM 17.


ANEM PER PARTS PERÒ QUE HI HA TEL.LA PER EXPLICAR...BON MATÍ CLIMATOLOGICAMENT PARLANT, UN XIC DE FRED QUAN VAREM ARRIBAR PERÒ JA ES VEIA QUE EL SOL FARIA ACTE DE PRESENCIA I ACOMPANYARIA AL LLARG DE TOTA LA CURSA, UN COP ENS VAREM TROBAR AMB BYK,ROBERT I JAVI MAYA I LES SEVES RESPECTIVES ACOMPANYANTS, PRIMERA SESSIO DE FOTOS, ANEM A ESCALFAR I PRIMERA SORPRESA...AQUESTA COLLA D'ANIMALS ES COL.LOQUEN A PRIMERA FILA DE LA SORTIDA!!!UN JA TE PROU EXPERIENCIA I LA VERITAT ES QUE NO HEM VAIG DEIXAR PORTAR PER EL RITME DELS DEMÈS, TAMPOC ESTABA PER SEGUIR-LO ES CLAR!!!, JO PATIA MES PER EN BYK QUE DEBUTABA EN MITJA QUE NO PAS PER A MI, PERÒ EL SENIENC ES VA PORTAR COM UN AUTENTIC VETERÀ.

ELS PRIMERS KMS A RITME NORMALET,TAMPOC ESTÀ EL TEMA PER FER FLORITURES, ELS PRIMERS 5 KMS 22'18", JA AMB MALES SENCACIONS I EL CAP FUNCIONANT INCREIBLEMENT EN NEGATIU, ES QUE ARA TOT HO VEIG FATAL I TOTS ELS PENSAMENTS EN CURSA ELS VEIG DOLENTS... AGUANTO EL RITME I DEL 5 AL 10 HEM SURTEN 23'12", COMENÇA LA PUJADETA DE LA CARRETERA DE VILANOVA I PUJO BASTANT PATÈTIC (QUE RARO!!!) TOT I AIXÒ DESPRES APROFITO LA BAIXADETA I ACONSEGUEIXO FER EL TERCER PARCIAL EN 22'15", EL MILLOR, PERÒ QUI HEM TENIA DE DIR A MI QUE AQUI COMENÇABA EL MEU CALVARI CAGANER, AGAFO UNA AIGUA DE L'AVITUALLAMENT EN EL KM.15 APROX. I AVIAT COMENÇO A NOTAR UN MALESTAR MOLT MOLEST A LA PANXA, INTENTO PASSAR DEL TEMA PERÒ CADA VEGADA ANABA A MES...ESTABEM A LA PART DEL CASC ANTIC QUE ES LA PART DE LA CURSA MES MACA, PLE DE GENT I NO ES PODIA FER MALA CARA!!! NOMES QUEDAVEN 4 KMS I LA COSA ERA INSOPORTABLE, UN SALTIRONET MES I HAGUES TACAT L'ASFALT!!!! PARO A CAMINAR A VEURE SI HEM PASSA, CREC QUE SI, ARRANCO NOVAMENT I ALS 200 METRES UNA ALTRE VEGADA LA VISITA DEL FASTIGOS SR.MERDOS, TORNO A PARAR I CAMINO UNA ESTONA, ARRIBO A PENSAR QUE ES MILLOR PLEGAR I AGAFAR LA DRAÇERA CAP AL PASSEIG I ARRIBAR COM PUGUI, PERÒ NO, SENTO UNA LLEUGERA MILLORA I DECIDEIXO APRETAR LES DENTS I APRETAR UNA ALTRE COSA, AGAFO UN BON RITMET I ENCARO EL LLARG I INACABABLE PASSEIG DE SITGES QUE PORTA FINS A META. AL FINAL ENTRO SPRINTANT I TOT...PERÒ ELS MINUTS PERDUTS JA NO ELS PUC RECUPERAR...EL DARRER PARCIAL DEL 15 AL 20 HA ESTAT EL PITJOR EVIDENTMENT,24'19", AL FINAL 1H36M45S, SI NO M'HAGUES PARAT CREC QUE PODRIA HABER FET 1H35 QUE TENINT EN CONTE EL MEU ESTAT ACTUAL M'HAGUES DEIXAT FORÇA SATISFET.

RECULLO ELS OBSEQUIS I DESDE FORA VEIG L'ARRIBADA D'EN BYK, 1H43M, MOLT BE GATOT!!! EL VAIG VEURE MOLT FI DURANT TOTA LA CURSA I NOMES ET PUC FELICITAR PER EL TEU BON DEBUT. JAVI MAYA BESTIAL 1H22M I ROBERT OBLIDANT VIRUS INCORDIANTS 1H28M.

DESPRES ES TENIA QUE FER UNA REMOLLADA A LA PLATJA, PERÒ EN KARLI ES VA RAJAR!!! SOC UN FREDOLIC I AVANS D'ENTRAR A L'AIGUA JA TENIA FRED I VAIG DECIDIR ANAR A LA DUTXA DIRECTAMENT, PER CERT DUTXA CONGELADA!!!!


PENJO ALGUNES FOTOS DE LA MATINAL, N'HI HA MES PERÒ HE FET UNA SELECCIÓ:

AQUI AMB ELS COMPANYS DEL CLUB FONDISTES VILASSAR DE DALT.


AMB JAVI MAYA,JO,BYK I MAKINA MAYORAL


KARLI KM. 3, ENCARA REIA AQUI...



DESPRES DEL DINAR AMB TOTA LA COLLA,VA SER UN BON DINAR!!!

VAREM ANAR A DINAR AL RESTAURANT LA MASIA I CREC QUE VA SER UN ENCERT, BON MENJAR, BONA COMPANYIA I DESTACAR QUE VAREM TENIR LA VISITA D'UN ALTRE AMIC BLOGGERO, L'OSCAR, SI SI AQUELL DE L'INOCENTADA DE L'IRONMAN LANZAROTE,JEJEJEJE...VA FER MOLTA IL.LUSIÓ LA SEVA VISITA I LLASTIMA QUE NO ES PUGUES QUEDAR A DINAR, JA TROBAREM UNA ALTRE OCASIÓ, GRACIES DE VERITAT PER VENIR A SALUDAR-NOS.


BE RES MES, AQUESTA HA ESTAT LA CRONICA D'UNA ALTRE LAMENTABLE MITJA PER AL MEU CURRICULUM, JA EN VINDRAN DE MES BONES,QUE TAMPOC COSTARÀ GAIRE EH!!!!


P.D.: AGRAIR TAMBÈ AL FOTOGRAF OFICIAL DE LA CURSA QUE EN AQUESTA OCASIÓ VA SER EN FRAN, FOTOS A TOPE I AL MATEIX TEMPS BON ANIMADOR, GRACIES I ESPERO QUE AVIAT SUPERIS LA MALALTIA I QUE LES FOTOS T LES POGUEM FER NOSLATRES A TU. BON NANU PERÒ...PERICO!!! ES CONYA, JEJEJE, JA ESTEM AMB LA CONYA EH?, PER CERT COM VA QUEDAR L'ESPANYOL AMB L'ALMERIA ES QUE VAIG ANAR A DORMIR D'HORA I NO SE RES...


18 comentaris:

javipobla ha dit...

Karli doncs molt bon temps per ser que no estas en forma i et va agafar cagalera.Deu ni do.Un bon entreno,ara venen un bon sarpat de mitjes,quines tens pensades de fer?

Byk ha dit...

Karli el k pasa es k si tens el culet una mica donat costa més de apretar quan baixa la caguera!!! ets un crack!! tot i això vas fer 1h36' que no esta gens malament, va estar guapo sortir de segona fila amb els galgos eh??? sort que vam controlar el ritme sino al final del passeig plego!! Bueno el dia 10 al duatlo de Reus eh?? Besets per Violeta i collejes per tu!!!

robert mayoral ha dit...

ahir ens ho vam passar genial!!! el dinar una passada i la comanyia també...ara a la propera mitja no s'accepten cagaleres.....i a Sitges sempre s'ha de dur el tap!!!

SANTIAGO ha dit...

Pues para no estar corriendo cómodo...te saliste crack!!
;)

Oscar 1977 ha dit...

Mira-t'ho com vulguis, però està molt bé la marca tan sols venint de la grip, les menjades de cocu que portabes, etc, i a sobre t'estabes fent caqueta!!! Un plaer haber-te conegut. Quan responguis al javi per les mitges que penses fer, coincidim en alguna, busquem un restaurant i xerrem tota la colla!!!

karli ha dit...

Xavi, la propera Granollers, a veure si puc afinar una mica i faig un temps mes decent! lo d'ahir ja va be com a tiradeta llarga per anar preparant la marató de barna.

Byk, ho dius per experiencia això de tenir el cul donat oi? mai habia sortit tant endavant en sis anys que fot que faig curses!!
A veure lo de Reus, la veritat es que estaria be...
Un petonàs per Jessi i Norma i a tu que t'enculi un altre gayot com el d'ahir!!!

Robert, la veritat es que caguel.leres no m'havien agafat mai en plena cursa!!! a veure si puc afinar una mica per Granollers i no hem treus tanta diferencia!!
Ja t'he enviat les fotos...

Santiago, nada, este tiempo no me vale para nada, bueno si, para seguir fustrandome con mi actual nivel patetico!! trabajare para mejorar y estar donde estaba antes.

Ferran Vila ha dit...

Karli com sempre super exigent amb tú mateix. 1:36, amb cagalera i senese entrenar gaire...
Va tiu a tope que necesito el Mestre en força moral, si no qui m'anima a mi, ja,ja.
Molt guapa la trobada, em sap greu no haver pogut venir. Montem algo per Granollers?

SANTI PONS ha dit...

Karli,
prepara trote i dinar al passeig maritim de premia va!!!! bon resultat a sitges!us va anar just contra memphis! ;)

karli ha dit...

Oscar,tenint en conte les darreres setmanes i fins i tot els darrers mesos d'entreno reconec que el temps es força bó, però es el de sempre, quan un s'acostuma al caviar...jo vull tornar a estar sempre per sota de lh30, però es que a vegades hem crec que no fa falta entrenar i això ja sabem que no es així!! m'anirà be tocar fons per que no vull estar mes temps així!!
En principi ara fins Granollers ja no penso competir, i despres igual la mitja de barna podria estar be.
A veure si coincidim.Encantat de que ens haguem conegut, un detallaço que et passesssis per el restaurant.

Ferran,no puc estar content amb 1h36m!! tu tranquil que jo puc estar desanimat amb mi mateix però per animar als altres mai perdo les ganes, tu tranquil que de moment vas be, t'ho has de creure mes i confiar mes amb tu!!!
Jo per Granollers ho tinc imposible lo d'anar a dinar, es l'aniversari de la meva mare i tenim dinar a casa seva.

Santi,un trote i dinar per Premià es monta ràpid ràpid, no pateixis.
Estem en ratxa Lakeriana i a mes coincideix amb l'inici de la debacle dels Celtics!!!! vosaltres espavileu que esteu 8ens de conferencia!!!

Abraham ha dit...

Ké passa "Gabinete Cagalera" je je je!!!!! Et va anar fatal eh, ja ho vaig veure amb el crono k vas fer mamón!!!!! Bueno ja saps la dita: "Si vas a Sitges xu xu xu pa pa pa". Audiós Malalt, ens veiem aquest vespre al Molly's Barça-Sevilla.

Mariona ha dit...

Amb virus estomacals fots una marca impressionant i no estàs content??? Fes-t'ho mirar nano!! Felicitats!!! Tens plaça ja per la de Granollers? Jo potser vindré a fer uns quants km sense dorsal...

karli ha dit...

Abraham, ja saps que no m'ha molat el temps que vaig fer a Sitges!! estic lluny d'on hauria d'estar...
Espero poder venir al menys a la segona part del barça, ja ho veurem.

Mariona,no estic content de la meva marca, sense problemes estomacals tambe hauria fet el pena, de fet com a molt vaig perdre un parell de minuts, i 1h35m tampoc hem satisfa massa!!!
Ja tinc dorsal per Granollers, va anar de pels per que al cap d'un dia ja es varen esgotar. Per poc que puguis vine que es de les que no s'hauria de perdre ningú akesta mitja!!!

Fran ha dit...

Jo també penso que ets molt exigent amb tu mateix, això està bé, però no t'ha d'afectar quan les coses no et surten bé. Et vaig veure al km 13, al 17 i al 20 i portaves una cagalera mental més que res, perquè et vaig veure bastant bé. Mira al teu voltant i pocs estan per tirar coets, amb tanta grip i tot plegat. Ademés imagino que vas estar tota la setmana probant-te taps i, és clar, s'et va donar el culet...Si amb un de Blanc Pescador, tan primet, en tenies prou!
Espero que cap de vosaltres em faci fotos a les curses, seria un mal senyal...Millor que les facin els familiars o amics que no corren.
Vam perdre a Almería, no et crec que no ho sabies, sempre emprenyant-me... Si que t'en vas d'hora al llit? O es que portes horari suís?...JAJAJAJAA!

IceXavi ha dit...

Enhorabona Karli! 1h36' no està gens malament!! M'hagués agradat anar-hi, però m'espero a la següent, aviam si acabo d'estar fi... Serà la de Granollers??

Una abraçada crack!!

karli ha dit...

Fran,al 17 quan ens varem veure ja et vaig dir "vaig fatal", per que era just el moment que començaven els problemes cagaleros!! de cames en general hem vaig notar be però de cul fatal!!! hem vaig quedar dormit a les 8 del vespre al sofà de casa i no hem vaig llevar fins les 8 del matí! juro que es veritat! però si, ja sabia el resultat de l'español...per això vaig dormir tant content!!jejejeje
Demano publicament la meva admissió a la lligueta del club!!!

icexavi, a Granollers has de correr nen, ara que si no estas apuntat ho portes clar!!ja no hi ha plaçes!!! com va anar el partit de basquet de lliga?

anita (la gurisa) ha dit...

Hola KARLI ,

Bueno, aaalgoo entiendo de lo que pones, pero poquito, que mi catalan es pesimo, ja!

un beso!

robert mayoral ha dit...

et dono permís perquè publiquis la foto si vols, encara que ja et dic que la publicaré jo també....però en el slide aquest va a ser que no....no m'aclaro amb l'ordinador...soc un negat....i a entrenar fort per Granollers....

karli ha dit...

Anita, bienvenida a mi blog, un placer de verdad, a ver si a traves de la red puedes pasarme un poco de calor de estas temperaturas tan elevadas que teneis por aquí!!
Te agradezco el esfuerzo de intentar entender el catalan...
Un beso y seguimos en contacto!!
Adeu!!!

Robert, no no la foto la publiques tu que despres venen les denuncies i tot això!jejeje... dius que no t'enteres i tens un blog de PM, amb musica, amb l'slide de les fotos, que mes vols??ja estic intentant afinar per Granollers...