dimecres, 9 de gener del 2008

INSCRIPCIÓ!...TOCANT FONS!!!!


COMENÇAREM AMB UNA ALEGRIA QUE BONA FALTA HEM FOT, AHIR VAIG FER L'INSCRIPCIÓ PER LA MARATÓ DE BARCELONA. TENIA L'INTENCIÓ DE FER-LA PERÒ VEIENT LA DESMOTIVACIÓ QUE PORTO AL DAMUNT I LES POQUES GANES D'ENTRENAR QUE TINC HE DECIDIT APUNTAR-ME PER OBLIGAR-ME DEFINITIVAMENT A ENTRENAR!!! SEMBLA QUE HA DONAT RESULTAT I AQUESTA SETMANA EL DILLUNS VAIG SORTIR UNA HORETA MOLT MOLT TRANQUIL, AHIR VAIG DESCANSAR PER QUE ES EL DIA QUE VAIG A SOPAR A CASA LA MEVA MARE I JA HA PASAT A SER EL DIA DE DESCANS SAGRAT DE CADA SETMANA! AVUI M'HO HE POGUT FER VENIR BE AMB LA FEINA I HE SORTIT AL MIGDIA, A LES 14 HORES HE ANAT AL PASSEIG MARITIM AMB L'INTENCIÓ DE FER UNA TIRADETA MACA, VOLIA FER MINIM 1H20M, FINALMENT HE FET 1H31M, PERÒ AMB UNES SENSACIONS LAMENTABLES I SINCERAMENT DESALENTADORES I FUSTRANTS...


JO SOC MOLT DE PENSAR MENTRE VAIG CORRENT I AVUI LA CONVERSACIÓ AMB MI MATEIX HA ESTAT AL VOLTANT DEL MEU ACTUAL ESTAT...CREC QUE HE TOCAT FONS FISICAMENT!!! PSICOLOGICAMENT JA NO ACOSTUMO A SER GAIRE FORT I EVIDENTMENT EL DESANIM M'HA INVAIT TOTALMENT...

HEM VEIG MOLT MOLT LENT I MOLT PESSAT, SOC CAPAÇ DE FER-TE UN DIA DE SERIES AL RITME QUE FACI FALTA I ASSIMIL.LAR BE L'ENTRENAMENT, PERÒ QUAN ES TRACTA DE FER UN RODATGE LLARG I INTENTAR FER-LO A UN BON RITME HEM VEIG INCAPAÇ!! AVUI HA ESTAT LAMENTABLE, HE INTENTAT COMENÇAR A UN RITME VIU PERÒ MOLT AVIAT JA ESTABA BUFANT I A UN RITME MOLT LLUNY DEL QUE JO ACOSTUMO A TENIR, TOT I AIXÒ NO HE VOLGUT GIRAR CUA I HE SEGUIT ENDAVANT DONCS L'OBJECTIU ERA CLAR I NO VOLIA FER MENYS DE 1H20M...ELS DARRERS 25 MINUTS PER SI TENIA ALGUNA DUBTE M'HAN DEIXAT BEN CLAR EL MEU ESTAT ACTUAL, HEM TROBAVA COM ALS ULTIMS KMS D'UNA MARATÓ!!! NO TIRABA NI PER CASUALITAT,AMB EL CUL TOCANT GAIREBE AL TERRA I ELS PEUS PRACTICAMENT ARROSSEGANT-LOS!!

AIXÒ M'HA FET ARRIBAR A UNA CONCLUSIÓ: EVIDENTMENT QUE ESTIC NO FATAL, ESTIC PER SOTA DEL FATAL ARA MATEIX!! LES PRIMERES CONSEQUENCIES LES TINC CLARES: PASSO DE LES PROPERES MITJES MARATONS, NO VULL DIR QUE PASSO DE FER-LES PERÒ SI QUE M'HE LES PENSO PENDRE COM UN RODATJE LLARG I SENSE INTENCIÓ DE BUSCAR CAP TEMPS, NO HEM VEIG CAPAÇ DE PRONOSTICAR CAP TEMPS!! A VEGADES HE ESTAT FORÇA TEMPS SENSE ENTRENAR I M'HE PLANTAT A UNA MITJA I COM A MOLT L'HE ACABAT EN 1H36M APROXIMADAMENT, PERÒ ES QUE ARA MATEIX DE VERITAT ES QUE NO HEM VEIG CAPAÇ D'ESTAR EN AQUEST TEMPS. L'INTENCIÓ QUE TINC ES ANAR INCREMENTANT ELS ENTRENAMENTS I A VEURE SI MICA EN MICA VEIG QUE VAIG AFINANT, NO HEM PENSO PRESIONAR PER EL CRONOMETRE FINS QUE NO HEM TORNI A NOTAR UNA MICA FI. LA VERITAT ES QUE LA SITUACIÓ S'HEM FA COMPLICADA DONCS VEIG QUE ESTIC TANT LLUNY D'ON ACOSTUMABA A ESTAR QUE NO SE SI SERE CAPAÇ DE TORNAR-HI..ESPERO I CREC QUE SI PERÒ ARA HO VEIG LLUNY...A VEURE COM VAN PASSANT ELS DIES I ELS ENTRENOS I SI FAIG LES COSES MINIMAMENT BE HE D'ESTAR ALLÀ ON ERA!!!


JA NO VULL RALLAROS MES AMB EL TEMA AQUEST AIXÍ QUE ANEM A PER LA FESTA I XERINOL.LA!!!! DIUMENGE RECORDEU TOTS QUE DESPRES DE LA MITJA...NEOPRE I CAP A L'AIGUA!!!! I DESPRES DINARET, ARA POSSARE ELS FIXES AL DINAR PERÒ SI ALGU S'APUNTA QUE M'HO FACI SABER COM A MOLT EL DIVENDRES, ESTEU TOTS ELS BLOGGEROS CONVIDATS A VENIR.


DE MOMENT CONFIRMATS PER LO DINAR: BYK I JESSICA, ROBERT MAYORAL-DONA I

LA PETITA NURIA,ABRAHAM-MERITXELL,

KARLI-VIOLETA(?)


P.D.: ELS QUE SI RESPONEN I HEM DONEN AL.LEGRIES SON ELS MEUS LAKERS, ESTEM EN UN BON MOMENT, DELS DARRERS 10 PARTITS HEM GUANYAT 8, JA HO VOLDRIEM PER ALS DROPOLS DE CAN BARÇA!!! AVUI A SEVILLA A VEURE QUE PASARÀ...
P.D.:(2) SI ALGU HEM POT RECOMANAR ALGUN RESTAURANT DE SITGES TAMBÈ HO AGRAIRE DONCS NO TINC NI IDEA DE RESTAURANTS D'AQUELLA ZONA, DE TOTA MANERA NO PATIU, TINC UN CLIENT DE SITGES I PARLARÈ AMB ELL A VEURE SI HEM POT RECOMANAR ALGUN LLOC....DE TOTA MANERA SI ALGU SAP ALGUN RESTAURANT QUE M'HO DIGUI!! NO PATIU QUE ALGUN LLOC MENJAREM!!!

24 comentaris:

Abraham ha dit...

Hei nanuuuu!!!!! No siguis exigerat que ja ens coneixem i amb lo exigent que arribes a ser....!!!
Evidentment que seràs i estaràs allà on erets, no fotem conya òstia!!! Pel què fa al restaurant ni un de molt bo, diuen, es diu "Petando voy Petando vengo" ja pots trucar-hi....je je je!!!!!! Ànims Karlets que ets: "Il Puto di Premià!!!!"

Fran ha dit...

I ara? Aquesta neura que t'ha donat? No home, no! De sensacions negatives sempre en tenim, però el més important és que fas bones sèries, els rodatges llargs encara hi ets a temps, has d'anar acumulant, recorda que molts anys hem fet 10 km abans de les mitges de Granollers o Montornès, a més, els tiberis nadalencs ens passen factura a tots, això pot explicar que et trobis pesat: t'has de posar les piles, nano.
Jo no conec restaurants a Sitges, però de vegades he sentit parlar de "El Culet Escalivat"...

Fran ha dit...

M'oblidava recordar-te el lema que tens al teu propi perfil. Fes-te cas, home!

robert mayoral ha dit...

no et ratllis gaire amb això dels entrenos i les sensacions, hi ha etapes de tot, jo corrent si et serveix de consol segueixo fatal, però fatal, i això que estic entrenant volum i qualitat com mai, quasi porto més kms ara que l'any passat per fer la Marató...tranquil i ja vindràn èpoques millors...jo que tu provaria a combinar amb algun altre esport, per desconectar una mica només de l'atletisme...
pd. Al dinar hi haurà carn, oi??? soc al.lèrgic al peix....

karli ha dit...

Furri, que no tio que estic horroros de veritat!el restaurant que dius ha canviat d'amos i ara es diu "Ai cunyat ai cunyat...per el cul te l'han endinyat!!"jajaja
Ens veiem Romario de Souza...

Fran, sensacions molt negatives nen! crec que una cosa que m'aniria be seria una cursa de 10kms per agafar una mica de ritme.
"el culet escalivat"? o "el culet ben rebentat"?

Robert, el que no entenc es el bajon de les tres ultimes setmanes! ha estat exagerat i ara de debó que hem noto com si no hagues corregut en tota me vida!!
Intentarè fotre algun altre esport, la veritat es que darrerament torno a tenir moltes ganes de jugar a tennis i potser si que m'anirà be variar una mica.
Vinga gracies i ens veiem, el restaurant ha de ser carnivor! haurem de recuperar el que perdem corrents!!!

Oscar 1977 ha dit...

Karli, no et mengis l'olla. Més d'un ara no estem passant per la millor època. Donat temps, masatges, saunetes, i tot arriba. De restaurants et puc recomanar alguns, La Masia, La Vaquita Azul (argentí), La Mafia... Ja diràs...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
anima't! a mi no sé que em passa pero vaig fet pols, no se si es pel paron de nadal, per estar sense fumar, no sé, vaig entrenant pero sense ganes, a veure si canvia aixo! anima't que a barcelona has de fer molt bon paper! una abraçada

Byk ha dit...

Tranquil Karli, jo estic igual que tu i que Santi. Ahir despres de foterme l'ostia corrents em vaig ratllar tant que vaig pensar en enviar-ho tot a cagar!!! vaig pensar que tot aixo no estava fet per mi!!! però el que ens fa més forts es aixecarnos despres de caure i treballar dia a dia sense menjarnos massa la bola!! Si estas tant tocat em fas de llebre a Sitges per fer 1 h. 40 o aixi i correm i ens fotem un fart de riure junts!!! despejaras la ment!!

Ferran Vila ha dit...

Karli, cagonla!, em sembla que hi ha una passa de depresió atlética. Jo no corro des de dissabte amb la sobre carrega del genoll i dilluns en va pillar un siroco com el Byk, de enxegaro tot a cagar. El dimarts una mica de gimnas y 1100 m de natació estil sarddineta, em van tornar a la normalitat.
Vinga nanu que jo et vec bé, amb dues setmanes bones et sortiras.
El diumenge no podré venir, però m'han dit que hi un bon restaurant: EL TETO, ja saps no?, ja,ja,ja

TRI-CAS ha dit...

DEJAD DE LLORAR PANDILLA DE MARIQUITAS!!!!!
Descansa recupera y cuando cuando estes mejor vuelve a buscar tus buenas sensaciones!!!!
Todos hemos pasado por ese momento pero tambien forma parte de nuestra vida como deportistas , no siempre estamos de subidon y con la moral a tope!!!!
Pero eso ya ha de pasar ,a partir de ahora debes ir para adelante!!!!
Fuerza a todos!!!!!

karli ha dit...

Santi,veig que es una mica general el mal estat físic, les festes deuen tenir gran part de la culpa!!

Oscar,temps es l'unic que hem puc donar per que ara mateix d'on no n'hi ha no raja...
Gracies per els restaurants, La Masia ja el coneixia via internet i posiblement sigui el definitiu.

byk,veig que ens haurem de fotre una enculada general a sitges per que tots estem per terra!!! tu vols fer 1h40m? doncs a veure quines sensacions tinc el diumenge i ja et dic algo, de moment preocupat mes de carregar la Visa per la Jessi!!!

Ferran, compañero de fatigas!! S.O.S.!!! estic fatal, amb lo be que hem vaig trobar el dia de les series amb tu i si m'haguessis vist ahir...irreconegible!!! nomes hem queda entrenar i entrenar i esperar...
Llastima que no vingueu al dinaret!

Tri-cas, tienes razón somos una colla de mariquitas!! pero esto nos ira bien por que el domingo corremos en Sitges y esto nos motivará!jejejeje... bueno supongo que como deportista tambien has pasado por esto y tienes razón solo queda entrenar y mirar pa lante!!! gracias por los ánimos a todos!!!

javipobla ha dit...

Karli,anims i tranquil,tu tens molta base de running i amb 2-3 setmanes et posaras amb un bon nivell,aprofita els caps de setmana per fer alguna tirada llarga i agafar confiança.Vinga que a Bcn estaré allí donant suport al maxim!!!!

karli ha dit...

Javi, gracies per els ànims nen!
Es una situació fustrant de veritat, entrenant ja ets sents un pato, però arriba el dia de la cursa i veus la gent amb la que jo estaba quan tenia el meu nivell i que ara hem quedo molt enrera i m'acabo de fustrar!! si si tinc clar que ara vull fotre tiradetes llargues a ritme comode i mica en mica anar afinant, a veure si per Granollers la cosa ha millorat una mica!! gracies crack!!

Fran ha dit...

Ja veig que no fas cas de ningú. Però ja sé com animar-te una mica...visita el blog d'en MARATONMAN, jajajajaja.

robert mayoral ha dit...

ok! doncs que no falti la carn pel diumenge, que després dels esforços la necessitarem!!!

karli ha dit...

Fran, aquest paio hem posa dels nervis!! deixarè passar uns dies fins que realment vegi si va en serio o s'està catxondejant de la gent...o es molt inocent o es molt cab...ja ho descubrirem!

Robert,com ho saps que la necesitarem la carn! de fet ja tinc ganes d'estar sentat a taula per que entre la mitja marató i lo fredolic que soc jo, l'aigua estarà glaçada tio!! ja l'hi demanare consell a en Santi Warrior que ell ja va fer l'animalada el mes passat!!!

Oscar 1977 ha dit...

Restaurant La Masia,bona elecció sinó han canviat. Un pel retirat del centre però més tranquil. Sabe-ho arribari?

IceXavi ha dit...

Ànims Karli! Ara recupera bé el cos i ja veuràs com aviat tornaràs a donar guerra!!;) Ostiii diumenge al final impossible, se m'ha complicat el dia i no podré anar ni tan sols al dinar, i mira que em feia il·lusió, a més jugo a les 18:00...I no arribo ni de conya!! A la propera aviam si no fallo!
Una abraçada!

Xavi.

TRI-CAS ha dit...

SUERTE ESTE DOMINGO!!!!
DALE CAÑA A ROBERT AHORA QUE ESTA FLOJO, JE, JE, JE...
FUERZA Y MUERTE!!!!!

karli ha dit...

Oscar, m'ha semblat força be el restaurant, doncs ara hem deixes fotut dient-me que esta un pel allunyat del centre, segons el mapa semblava que estava gairebe al centre! que no es el carrer que gairebe es paral.lel amb la via del tren però per sota?tambè es paral.lel al passeig maritim però 4 ó 5 carrers per damunt oi? digam algo que encara els fotare a un antro gay!!!

Icexavi, ja ens en sortirem home! mica en mica espero anar agafant la forma... llàstima que no puguis venir, a veure si guanyeu el partidet que hem sembla que bona falta us fa! ja farem mes dinars tranqui...

Tri, Robert está flojo pero es que yo no llego ni a flojo!!! ya hemos quedado que nos jugaremos el farolillo rojo los dos!!! a ver que pasa...

Oscar 1977 ha dit...

Al restarurant us aconsello d'anar amb cotxe. És a 1,5 km. de la sortida de la mitja. És a 3 km. de l'estació. Busqueu la carretera cap a Vilanova, direcció camping Sitges. Tan sols preguntant per La Masia, tothom la coneix... Acabo de mirar el planol de la prova: paseu per davant del restaurant per la carretera en el km. 12,5 més o menys. Ens veiem. Foteu-li canya!!!!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
chapeau gasol + navarro!43+20!

TRI-CAS ha dit...

Supongo que seguiras vivo despues de la media???
Actualiza Yaaaaaa!!!!!
Saludos!!!

Mariona ha dit...

Apa nanu, no et ratllis més que estàs fet una màquina!! Volem crònica de la mitja de Sitges! :-)