divendres, 25 de gener del 2008

HI HA UN ALTRE KARLI !!!!!!!



SI AMICS, AVUI HE COMPROBAT QUE ES CERT, HI HA UN ALTRE KARLI!!! EN PLAN TONTERIA HE POSAT "KARLI" AL CERCADOR DE GOOGLE, I HE CLICAT "IMATGES"... SORPRESA!!!UN CABALLET ANOMENAT KARLI!!!ES FORÇA MACO OI?JA HO TENIM AIXÒ ELS KARLIS,JEJEJE, HOME SI ENS POSSEM A BUSCAR COMPARACIONS ENTRE UN CABALL I JO EN TROBAREM EH, TOTS DOS TROTEM, ELL QUAN VA AL TROTE I JO QUAN SURTO A CORRER I VAIG AL TROT, HI HA UN ALTRE TIPUS DE TROT PERÒ ARA NO VE AL CAS EH MAL PENSATS!!!UNA ALTRE COMPARACIÓ...HOME HEM VE AL CAP ALLÒ TAN PETIT QUE TENEN ELS CABALLS ENTRE CAMES...JEJEJEJEJEJE...EN FI XORRADES A PART AQUI TENIM AQUEST CABALLET ANOMENAT KARLI I QUE ES VEU QUE VA SER LA MASCOTA OFIAL DELS JOCS EQUESTRES MUNDIALS DE AACHEN (ALEMANIA) L'ANY 2006...I AMI NINGU HEM VA DEMANAR PERMIS PER UTILITZAR EL MEU NOM!!!!JA ENS VEUREM ALS TRIBUNALS!!!! (EH ABRAHAM,JEJEJE), ES QUE EL MOLT CABRÓ DE L'ABRAHAM L'HI VA DIR AIXÒ A UN ARBITRE DE BASKET QUAN L'HI VA SENYALAR UNA TECNICA DESCALIFICANT I LA FRASE HA KEDAT PER LA HISTORIA.

PER EL QUE FA ELS ENTRENOS, ANEM JA AMB LES COSES SERIES PER QUE US ESTEREU PREGUNTANT QUE CONY FOT AQUEST PARLANT TANTA ESTONA D'AQUEST CONY DE CABALL!!!,DONCS AVUI HE FET UNA TIRADA LLARGA DE 25 KMS!! AUGHHH!!!
JA NO HEM RECORDABA DE LO QUE PICABA AIXÒ!!.

HE SORTIT DE CASA,HE FET UNA VOLTETA,2KMS, PER LES AFORES DE PREMIA I HE ANAT CAP AL PASSEIG MARITIM, UN COP ALLÍ HE ANAT DIRECCIÓ BARCELONA, GUIANTME PER LES ESTAQUES DEL TREN, CADA 100 METRES N'HI HA UNA, NO HI HABIA MES HISTORIA, QUAN HE ENTRAT AL PASSEIG HI HABIA L'ESTACA DEL KM 18 I 400 MTS, AIXI QUE FINS QUE NO ARRIBES A L'ESTACA DEL KM 8 I 400 MTS NO TOCABA GIRAR. DEIXO PREMIA, PASSO OCATA, MASNOU, MONTGAT NORD, MONTGAT SUD I FINALMENT ESTACIÓ DE BADALONA, UNS 600 MTES MES ENLLÀ DE L'ESTACIÓ DE BADALONA TOCABA GIRAR. ELS DOS DARRERS KMS D'ANADA JA HEM NOTABA FORÇA FI, RITME APROXIMAT DE 4'30"/KM I HE PENSAT KARLI, AKESTS 10 KMS PRIMERS DE TORNADA A VEURE SI POTS AGUANTAR AQUEST RITME, GAIREBE ACONSEGUEIXO FER-HO, HAGUES SIGUT UN RITME DE 45' ELS 10 KMS QUE TENINT EN CONTE QUE JA DUIA 12 KMS A LES CAMES NO ESTABA MALAMENT DEL TOT. DONCS BE, AL FINAL 46'20", HE DE DIR A FAVOR MEU QUE FOTIA AIRE LATERAL QUE ET DONAVA PER EL SAK TANT D'ANADA COM DE TORNADA!!I TAMBÈ QUE LA VIA DEL TREN SI QUE VA RECTE, PERÒ JO ANABA FOTEN CURVES PER SALVAR TUNELS DEL TREN I RIERES DELS POBLES, PER TANT SON MES DE 10 KMS. PERÒ EN GENERAL HE QUEDAT MOLT CONTENT, ELS TRES DARRERS KMS JA MEL'S HE PRES AMB MOLTA MES CALMA, PRIMER PER QUE ANAVA FORÇA JUSTET I SEGON PERQUE SON DE PUJADA I LA VERITAT TENIA GANES D'ACABAR I HAN SIGUT UNA MICA AGONICS. TEMPS TOTAL 2H 5 MINUTS, BON ENTRENO, DEMÀ DESCANS SEGURAMENT, IGUAL SURTO A RODAR UNA MICA AMB LA BICI PERÒ MOLT DE TRANQUIS. DIUMENGE POSIBLEMENT UNA ALTRE TIRADA LLARGA AMB EL CANCUNERO FERRAN, L'ABRAHAM I LO XOANOT, A VEURE SI RECUPERO BE...PENSO QUE SI.
UN COMPANY DEL CLUB ENS HA PASSAT AQUESTA DIRECCIÓ, MARATONIANS I ATLETES CATALANS FEU UNA UTLLADA QUE A MI SE M'HA POSSAT "LA GALLINA DE PIEL" QUE DEIA LO JOHAN...

27 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Ja vas afinant!!! Ja no hi ha ningú que et pari!!! M'alegro molt vagi bé la preparació, Karli.

Abraham ha dit...

Òstia....!!!!! Kin flipe nen, obro i em sona "El "Fart" del sud" kina kanya nen!!!! Pel ké fa els entrenos ja t'ho he dit abans...ens veurem al tribunals...ja ja ja!!!!!i l'anllaç que ens passes, molt interessant, deu ni do!!!! Bé Karli il Cavallio Rampante, aveure si ens veiem diumenge i fem la sortideta!!!!

javipobla ha dit...

Karli, si senyor,bon entreno,i a part agafan confiança que també és molt important.Lo del article del diari és molt bona senyal, jo fa un any que corro i penso perque no m'hi posava abans en aquest mundillo.Descansa bé i diumenge a tornar-hi!

SANTI PONS ha dit...

Bons entrenos lakerman ... que passa amb el cancunero? no hi ha pas dret!!!! aquesta nit jugueu a texas, molta sort!

karli ha dit...

Oscar, sembla que si que vaig afinant, a veure els propers dies i setmanes si es nota la millora...

Abraham, El fartot del sud neng!!
Debutaras a la marató amb mes gent de tot l'estat, això per un fasciste com tu ha de ser un orgull oi?jejejeje
Depen d'en Ferran cancunero, demà a la que ell hem truqui jo et truco a tu i et dic algo...

Javi, si estic agafant confiança i hem començo a enrecordar de com anava tot això quan estas fi, es pateix molt!!! però prefereixo patir per fer bona marca que no patir per veurem patetic!!!

Santi, demà a la tarda torna el cancunero, a veure com torna, ara hem anat a sopar amb la seva dona i diu que porta un refredat de cal deu!! serà pardillo el tio!!!
Aquest cap de setmana ens hem de veure per fer la tirada llarga i acabarem de matitzar el tema dinar a Premià...Go lakers Go!!! a Texas sempre pillem...

Karpas ha dit...

Pues como yo ponga Miki o karpas, se llenara la pantalla de ratones y pescaos!!

Saludos!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
si, vau pillar de 7 punts crec ahir ... lo del cancunero no té nom! a cancun i refredat!!!!!

Ferran Vila ha dit...

Demà aneu tots aquests a entrenar?. Cullons molaria venir, però ara mateix a part de que la faringitis hem dona una mica pel cul, no se quin día som, ni quina hora, ni gairabé on estic. Això d'aquest vols tan llarrgs son una me. Et vec "finito", "finito" a granollers guardens la birra eh!

Oscar 1977 ha dit...

Demà crònica de tirada llarga obligada, o m'enfado.... ànims que aixó va bé!!!

karli ha dit...

karpas,pruebalo a ver que pasa...suerte mañana en Sant Vicenç!

Santi, el perico ve amb un costipat de cal deu!!! no s'encostipa quan va a veure l'español a Montjuic i s'en va a Cancun i l'agafa!!!pardillo....

Ferran, demà res de res, estavem esperant a veure que feies tu per sortir tots junts, però no passa res ja sortirem un altre dia, ara descansa i posat be que ja queda una setmana menys!!!!

Oscar, jo ja vaig fer la tirada llarga el divendres, lo del diumenge era per acompanyar a tota la colla i així de pas hem menjaba una tiradeta extra, el que passa que vaig parlar ahir amb en Ferran i està destroçat del viatge i no sortirem junts. Jo avui diumenge ja he sortit, he decidit sortir a trotar molt suau a estirar les cames i amb la tonteria ha caigut 1h 20minuts, he anat molt suau, tope dominguero però tot suma!!!

Mariona ha dit...

Karli, és boníssim sopa de cabra. I molt bufó el caballet karli, ajjajajjaja. Eisssssss que el diumenge toca foto, a les 10 a quin punt? ;-)

karli ha dit...

Mariona, crec que no hi ha ningu mes sopero a tot Catalunya que jo!! soc un fan de primera, es que si hem posses a parlar de Sopa seria molt llarg...
Diumenge hem de quedar esta clar, durant la setmana anem parlant amb tots els que vagin a Granollers i ho decidim. Tu al final que faràs la mitja sencera o que?

Oscar 1977 ha dit...

Sonarà estrany ara que parleu de Sopa, però l'ultim cop que vaig fer la mitja de Granollers (2004) en Gerard Quintana era a la sortida fent de public, us ho juro!!!! Foteu-li canya diumenge!!

javipobla ha dit...

Karli vas fer surtida llarga ahir o relax?avui toca meditació futbolística per si canvio d'equip,quin desastre.

Fran ha dit...

Lo del cavall, molt bo. Has tingut sort amb la mascota, nen...se m'acuden unes quantes...
Estàs fent uns entrenos molt bons després de la pàjara de principis d'any. Veus com amb treball, esforç, i SÈRIES tot se passa? Recordo aquestes tirades tan llargues fins el "Anís del Mono" de Badalona, la veritat, em fa enyorança...
Per cert els que heu mirat l'article que fa referència en Karli sobre la participació massiva de populars a les mitges, des dels fondistes de Vilassar de Dalt intentem fer les inscripcions per la mitja de Montornès -30 de març- i sembla que no podem perquè ja estàn esgotades!!!!!!

karli ha dit...

Oscar. ja pot ser ja, akest en Gerard es fotia a tots els fregats que podia, vaig tenir l'ocasió de saludarlo personalment i es un tio puta mare!!be la veritat es que com un fan poseit en un concert hem vaig col.lar al camerino on eren tots els components del grup, que et penses que hem varen fotre fora?doncs al contrari, vaig estar amb tots els del grup i fins i tot hem varen passar les ampolles d'alcohol que s'estaven foten pre-concert!!un dia entranyable per a mi...

Javi, de fet la tirada llarga la vaig fer el divendres, 25 kms. de tota manera el diumenge vaig sortir 1h20m però molt de tranquis.
No canviis d'equip, el que hem de canviar es de jugadors i d'entrenador i de mafios de president!!!

Fran, ja ho veus un caball...com els de Ferrari es clar!!m'estic esforçant amb els entrenos, a veure si a Granollers noto una millora considerable, espero que si!
Que fort lo de Montornes, vols dir que pot ser dos mesos avans i ja està esgotat? ho veig una mica extrany...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
avui et volia trucar perque volia passar per premià després d'anar al fisio a barna!al final m'ha faltat temps!!!!! GO WARRIORS!

robert mayoral ha dit...

doncs si que se t'assembla aquest Karli, eh? jejejeje
bueno cada dia tinc més clar que em faràs de llebre la mitja de Granollers, amb la tralla que portes, et controlaré desde el primer km!!!

IceXavi ha dit...

Jejeje! És divertit el caballet!! Bons entrenos!! Estàs afinant molt bé la màquina per Granollers ehh!! Per cert...tornem a perdre vs el líder, el vaixell s'enfonsa... :P Una abraçada crack!

karli ha dit...

Santi, ja et val compai!! la propera no fallis!! com tens els culet??

Robert, si l'hi veiesis l'entrecuix al caball encara veuries mes semblances, jejeje...
A Granollers no et veure ni en pintura, un tio que es fot primer en una cursa com la d'ahir...jejeje

Icexavi, anims, derrota contra el lider no passa res, no es la vostre lliga la del lider, heu de guanyar als d'abaix!!
Fas Granollers oi??

Mariona ha dit...

A les 10 al podi?????? On és això? Marxaré amb temps no sigui cas que em perdi! Després de les fotos, fotré el camp!!! ajjajajajja

IceXavi ha dit...

Si si!! Ens veiem diumenge a Granollers!! Proba de foc... Porto més d'un mes sense córrer... :S:S

SANTI PONS ha dit...

El culet perfecte!els braços no tant!jejeje ... per cert, hi ha merder entre kidd-Nets, pot ser que se'n vagi als lakers ... per cert, hem recuperat el veterà Chris webber ... GO WARRIORS!

Oscar 1977 ha dit...

Vaja, vaja amb el fan de Sopa, que bé t'ho vas pasar... diumenge feu una bona foto tot el grup de bloggers i penjeu-la aviat!!! Quina enveja no poder ser-hi!!!

Jordi ha dit...

Ostres, mira que si s'han inspirat en la teva persona i tu no ho saps? El tema tribunals seria bo... Clar que ara estic pensant que si quan van crear el Cobi es van inspirar en algú... Aquest pobre algú deu estar ben fotut!!!

Jordi.

TRI-CAS ha dit...

Menudas tiradas te metes!!!!
Y yo sin empezar a correr todavia!!!!
Cuando este un poco mejor quedamos un dia todos y corrermos un rato despues de ir en bici claro!!!!!
Animo y fuerza!!!!!

karli ha dit...

Mariona, mega facil de trobar el podi, està just a l'entrada principal del pabelló, ja el veuràs no pateixis...no faràs cap de les dues curses o què?

Ice, diumenge a Granollers ens veiem!! ets un animalot tant de temps sense correr i de cop a la mitja!!!

Santi, lo del Kidd ja ho vaig escoltar fa uns mesos, lo del Webber hem sorpren, que arriba amb la cadira de rodes o que?,jejejeje
un altre xupon a l'equip!!!

Oscar, una animalada l'època Sopa de Cabra!! la foto serà penjada evidentment...

Jordi, benvingut al blog, no se amb qui es va inspirar el Mariscal per fotre en Cobi però es va lluir el mamó!! fins aviat culè!!!

Tricas, es lo que toca con la maraton tio, kms kms i mas kms!! mas o menos lo que haces tu pero en vez de ruedas con las bambas!!!