dimecres, 23 de gener del 2008

DON'T STOP!!!!!!


AVUI HE SORTIT A ENTRENAR AL MIGDIA, HE PLEGAT A LA 1 I A LES 13:16 JA ERA EN PANATALÓ CURT AL CARRER.VOLIA FER SERIES, DE FET TENIA CLAR QUINES SERIES VOLIA FER...4 PER 2000 MTS.HE ESCALFAT 14 MINUTETS, ESTIRAR I EN MARXA!!!

LES VOLIA FER COM A MOLT A 8 MINUTS LA SERIE, HE ANAT A UN POLIGON DESERT QUE HI HA AL COSTAT DE CASA, JA HABIA MESURAT LA RECTA AMB LA MOTO I VAIG TROBAR UNA RECTA QUE FA 500 MTES, "PULUTAN" ANAR I TORNAR DUES VEGADES, "PULUTANT" SI LES VOLIA FER A 8 MINUTS, 2 MINUTS PER CADA RECTA DE 500.

LA PRIMERA SERIE ES UNA INCOGNITA PERQUE HOME JA CONTROLEM EL RITME MENTALMENT PERÒ SEMPRE ET POTS EQUIVOCAR I CAGARLA, PERÒ NO HA ESTAT AIXÍ I HE POGUT CONTROLAR BE ELS RITMES.


1ª SERIE: 7 MINUTS 50 SEGONS

2ª SERIE: 7 MINUTS 54 SEGONS

3ª SERIE: 7 MINUTS 55 SEGONS

4ª SERIE: 7 MINUTS 54 SEGONS


DESCANS ENTRE SERIE I SERIE DE TRES MINUTETS QUE PASSEN VOLANT!!! CONTROLANT PUSACIONS I RECUPERAN BE...

HA ESTAT DUR, TOTS ELS ENTRENOS DE SERIES HAN DE SER DURS SINO VOL DIR QUE NO HO ESTAS FENT BE, HAS DE PATIR I JO HE PATIT, I AQUEST PATIMENT M'HA RECORDAT EL QUE PATIA QUAN ESTABA EN BON ESTAT DE FORMA, I TOT PLEGAT M'HA ANIMAT BASTANT DONCS M'HE VIST CAPAÇ DE TORNAR A ESTAR ON ERA AVANS!! AQUESTA SETMANA COM VAIG DIR, ESTIC CURRANT DE DEBÓ I ESPERO QUE ELS RESULTATS TAMBÈ HO REFLECTEIXIN!!!


RES MES, DEMÀ SORTIDETA SUAU QUE ARRIBA EL CAP DE SETMANA I ES PREVEU DURILLO!!!!

12 comentaris:

Karpas ha dit...

Las series es lo que tienen, te pones fuerte si o si!!!

Hoy me pegado 3 series de 30' con la btt que dan miedo y como no me ponga fuerte me viacagaento!!!

Saludos!!

javipobla ha dit...

Aquests entrenos son els que quan acabes et trobes mentalment superbé.Ara fots una bona tirada llarga el cap de setmana i aniras com una fletxa.T'escrit al meu blog sobre el pitrall de Granollers.

SANTI PONS ha dit...

Karli,
bé bé, a entrenar fort però que quedi temps també per altres coses ...

karli ha dit...

Karpas, te quieres poner mas fuerte aun? si estas que te sales!!
Como se hacen 3 series de 30' minutos en btt?

Javi, cert, m'estic notant molt millor del tarro tambe, ara l'intenció es divendres fer una tirada de 25 kms i diumenge posiblement fotre un una altre tirada de 20 ó 25 mes, a veure que passa...

Santi, temps?ojala duressin 30 hores els dies, però 8h de curro igual eh, les altres per fer esport i altres coses...

TRI-CAS ha dit...

MUY BIEN!!!!
Si vienes a aver el IC!!!!
Traete las zapas y me haces de liebre en la maraton que veo que te sales corriendo!!!!
Fuerza para esos entrenos!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Molt be noi!! ara si...ara si!!! aprofita que aquestes dues setmanes son les bones. Una abraçada i repartim be el temps del dia...

robert mayoral ha dit...

bon entreno!!! pero no teniu pistes d'atletisme a Premià o què??? ho agrairàs molt més i controlaràs més els temps...de tota manera molt regulars les sèries...

karli ha dit...

Tri-cas, me pensare lo de hacer de liebre, no es mala idea, ya iremos hablando...

Oscar,si nen aquesta setmana està sent productiva i espero que quan acabi la mateixa pugui dir que estic molt content amb els entrenos, de moment va be...

Robert,a Premià no hi ha pistes, jo soc del club fondistes Vilassar Dalt, fa dos anys que ens varen treure les pistes per fer un cole, k encara no han fet!!! però l'altre dia ens varen presentar el projecte per les noves pistes que suposem que a finals d'aquest any estaran fetes, tant debó per que fan falta, per els entrenos i per la pinya del club que sense pistes s'ha disgregat una mica.
Molt content amb les series per que es el que dius tu, totes son molt regulars...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
Victoria ajustada contra kidd, Carter i companyia ...

Fran ha dit...

Ei, Karli, molt bones aquestes sèries i molt ben portades. A veure si també en fas de 5000, ja ens ho diràs. Lo de les pistes és una pena, però sembla que cap al final d'any ja les tindrem.
Vinga, que vagi bé la tirada llarga!

Karpas ha dit...

Las series de 30' en btt no te pienses que es 30' continuos de subida, se trata de diseñarte un circuito con subidas de 5' aprox un par de trialerillas, repechos cortos y duros, algun llano para meter el tortillon y te pones a dar vueltas como si te fuera la vida en ello,ritmo competicion, con 12-15 minutos de recuperacion entre serie y serie, y te aseguro que te afinas y te pones mas duro que una roca.

Saludos!!

karli ha dit...

Santi, feia falta akesta victoria! esta tot massa igualata com per anar foten el borni!!!

Fran, tinc moltes ganes de que tinguem ja les pistes, primer per que aixi ens veiem tots els del club gairebe cada dia i segon egoistament parlant, per a mi, doncs "curiosament" el meu rendiment atletic ha baixat en picat desde que no hi ha pistes i tinc que sortir sol!!! casualitat?doncs ja et dic jo que no!!!

Karpas,interesante esto de las series de btt, me lo apunto para cuando toque afinar para la bici. Ya te imagino como un loco haciendo series y la peña que te ve preguntandose: "pero este tio esta pillao?"no, simplemente es Karpas!!!jajajaja...