divendres, 28 de desembre del 2007

QUINA M...!!!!!!!!!!


AVUI ES LA DIADA DELS SANTS INOCENTS PERÒ EL QUE VAIG A DIR ARA NO ES CAP INOCENTADA: SOC BAIXA GAIREBE SEGURA PER LA DUATLÓ DE CABRILS DEL DIUMENGE.


AQUEST CONY DE GRIPASSO M'ESTÀ FOTENT LES VACANCES DE NADAL ENLAIRE. JA PORTO GAIREBE UNA SETMANA I MITJA I SI BE EL DIA DE NADAL SEMBLAVA QUE LA COSA COMENÇABA A ANAR BE, EL MATEIX DIA PER LA TARDA VAIG COMENÇAR A TROBARME MOLT MALAMENT DEL COLL I AIXÍ VAIG ESTAR TOT EL DIA DE SANT ESTEVE. EL PITJOR PERÒ VA VENIR AHIR, TOT EL DIA TOSSINT I TINC TOT EL CONDUCTE DEL COLL FET UNA MERDA, NO PARO DE TOSSIR, MOLTA MOCOSSITAT, EM FOT MAL TOTA LA CAIXA TORACICA DE TANTA TOS I EL CAP NO EL TINC FI DEL TOT,HEM COSTA MOLT AGAFAR AIRE I OMPLIR LA CAIXA...EN DEFINITIVA:UNA MERDA!!!!!


NO CONFIO EN UNA RECUPERACIÓ MIRACULOSA DE CARA AL DIUMENGE, I SI ES PRODUIS TAMPOC CREC QUE HEM BENEFICIES GAIRE EL FET DE FER LA DUATLÓ DONCS PROBABLEMENT ESTARIA MES APROP D'UNA ALTRE RECAIGUDA I AIXÒ VOLDRIA DIR QUE L'ALTRE SETMANA QUE HEM QUEDA DE VACANCES LA TINDRIA QUE PASSAR TANCADET A CASA COM AQUESTA DARRERA QUE HEM PASSAT.


ESTARÈ A CABRILS COM A ESPECTADOR, AIXÒ ES SEGUR, ANIMANT A TOTS ELS AMICS QUE HI PENDRAN PART I SI SERVEIX DE CONSOLACIÓ TINDREU FOTOGRAF I TOT!!! EL DINAR TAMPOC ME'L PERDERE SEGUR, JA TINC GANES DE CONEIXER A L'ANIMALOT DEN BYK I ESPERO QUE EL WARRIOR SANTI PONS NO ES RAJI A DARRERA HORA...


COM QUE NO HI HA RES IMPORTANT PER EXPLICAR JA ENS VEIEM EL DIUMENGE, ANIMS I MOLTA SORT A EN FERRAN,BYK I A EN ROBERT MAKINA MAYORAL...
EL MEU DEBUT EN UN DUATLÓ DE MONTANYA TINDRÀ QUE ESPERAR...

16 comentaris:

Fran ha dit...

Em sap molt de greu això que t'està passant. Només has de tenir una mica de paciència, i deixar que s'en vagi a la merda aquest gripàs, xiquet, ja sabem que l'unic remei és el descans. Ves-t'en amb els companys a animar-los però no te la juguis, nano, recupera't aviat, que és lo més important. Per cert, no serà periquitosis? aquets símptomes, hum, no sé, no sé...Ànims!

Abraham ha dit...

Però nen què dius del cap... si tu mai has estat bé del cap, no ve de nou això...je je je!!! Vaja inocentada cutre, diumenge a còrrer
com un pepe!!!!

karli ha dit...

Fran, ja marxarà..però que marxi el mes aviat posible collons!!
Hem tenia que passar`per vacances!!
Estarè allà animant això si...
Periquitosis? si hem deixesin escollir una bacuna de totes les que existeixen al mon de la medicina pots estar ben segur que agafaria la que hem bacunes per no tornar-me periko!!jejeje...

Furri, no es conya mal parit! menys mal que no varem anar a jugar a bolos ahir a la nit per que estaba fatal amb la tos dels pabrots!!! el dinar es fa igual eh mamó!!!

javipobla ha dit...

Karli,vaya putada,pero tot i així crec que fas bé de descansar el diumenge perque una recaiguda encara seria pitjor,anims i a recuperar-se.

Byk ha dit...

Tranqui Karli, no passa res, recupera't el més prompte possible!! Hi han moltes probes com per anar fent el burro si no et trobes bé!! Ara, espero reportatge fotogràfic por todo lo alto eh?? Cuida't animal!!

Mariona ha dit...

Has fet una descripció exacta de com m'he trobat jo aquests darrers 13 dies. Avui sembla que em comença a baixar la febre, per fi. Tens raó, val més saber dir que no en el moment apropiat i recuperar-se totalment. Tan de bo hagués estat una innocentada, però em temo que no. Per cert, avui m'he ben empassat que el nostre crack Puyol s'havia rapat al zero! Tu creus? SERÉ INNOCENT!! jeje En fi, ja saps, el diumenge a fer de paparazzi ben abrigadet!! Cuida't.

Ferran Vila ha dit...

Karli, em feia "ilu" anar els dos a correr. Tú ja saps que jo sóc dels qe pensa que una retirda a temps és una victoria. A veura si jo no caic d'aquí al diumenge. A cuidar-se. I tapat bé a vuere si el Fran tindrà raó i serà "periquitosis", ja,ja

Oscar 1977 ha dit...

Karli, desitjo que et recuperis aviat i enviis a cagar aquest encustipat de merda.... Volia dir bon nadal i bones festes, però desprès de llegir-te tot s'anganxa!!!...... de tot cor, ànims i salut company!!!

karli ha dit...

javi,jo tambe crec que la decisió es l'encertada, espero que la setmana vinent pugui començar a sortir a fer algo d'esport, una recaiguda seria fatal!!

Byk, el reportatge fotografic està assegurat! estic convençut de que hem donaran el Pulitzer al millor report esportiu...ja veig la foto guanyadora:Byk y su farolillo rojo! jejeje...ens veiem demà gat!

Mariona, lo del Puyol cantaba molt eh! hem sembla que els simptomes que he explicat els ha tingut la meitat de Catalunya aquests nadals,ha pillat moltissima gent!

Ferran,et sap greu per que no hem podras treure les enganxines quan m'haguessis avançat amb la bici! jejeje..si es una llastima però ja en caura alguna altre...
Periquitosis? i dale...es la ultima malatia que voldria agafar en akesta vida,akesta i la madriditis es clar!

Oscar,si si es per desafogarte amb akest vocabulari! es una autentica me... avui hem trobo molt millor i espero que això ja sigui el final del proces!
Que bona l'innocentada teva d'ahir!

robert mayoral ha dit...

llàstima, vaig perden alicients per anar-hi, si et serveix de consol, jo també estic kardadíssim, però com estic malalt de sèrie hi participaré, només serà una altra limitació més a les que ja tinc en proves btteres, però eslukia!!!!
per cert, tema repte, 90% de possibilitats la setmana del 4-10 d'agost...
fins demà,

karli ha dit...

Robert, doncs ja ens veiem demà i que les teves inclemencies físiques no et donin pel sak! ja t'imagino demà foten l'animalot per les muntanyes de per aquí!!
OK, miraré el tema repte,jo crec que gairebe segur pots contar-hi amb la nit d'allotjament, demà si tenim temps en parlem i si no ja en parlarem...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
millora't, jo estic fet pols i no em moure de casa fins el dilluns, tinc la ròtula trinxada!si vols ja et dic qui guanyarà demà a Cabrils,en Joan freixa, té molts numeros, ja va guanyar fa 2 anys,ahir va fer bon resultat a Andorra a la Sant Silvestre, és una bala!

Abraham ha dit...

Caram nanu quines modificacions més guapes li fots al teu blog!!!!!
Ara un rellotge, ara un contador de gent conectada,....!!!!

karli ha dit...

Santi, millora't que ja hi ha prou gent fotuda cagun tot!!
Ja pot donar gracies en Joan Freixa de que jo sigui baixa si no l'hi hagues tocat el crostó fins al final!!jejejeje... de tota manera jo aposto per un tal Byk de la Senia, diuen que es una makina!


Abraham, porto tot el dia foten xorradetes en el blog, n'hi ha de tonteries! he estat a punt de penjar una peli porno i tot!!jejeje
Intentarè fotre mes paridetes...
Agur!Euskadi pakea anutxi sasuen!! jejeje...Ramonet Ramonet Ramonet!!!

Byk ha dit...

Si, he sentit a dir que aquell tal Byk de La Sénia és un fora de sèrie que va de tapat a la cursa!! Es veu que guanya allà on va i que sempre corre amb tacons , una melena rosa i un tanga de leopardo, ver para creer tu!!!

Karpas ha dit...

Lo primero, no tengas prisas por empezar a entrenar, te lo digo por propia experiencia, recuperate bien o recaeras.

Lo segundo, yo me perdi la duatlon de Cabrils como espectador por un problemilla de resaca, je,je, aunque rode unas 2h30' mas tarde.

Tercero, Feliz Año Nuevo!!