dissabte, 1 de desembre de 2007

DEMÀ MITJA MARATÒ DE MATARÓ


SI AMICS JA ESTEM FICATS DE PLÈ EN LA TEMPORADA DE MITJES MARATONS I DESPRES DE LA CONGELADA DE RIPOLL DE FA 15 DIES DEMÀ TOCA LA MITJA MARATÓ DE LA MEVA CIUTAT, JO VISC A PREMIÀ DE MAR PERÒ SOC DE MATARÓ DE TOTA LA VIDA, SEMBLE QUE AQEUSTA VEGADA LA TEMPERATURA ACOMPANYARÀ MES QUE NO PAS A RIPOLL, ENCARA TINC LES PILOTES UN XIC GLAÇADES,JEJE...

LA SORTIDA SERÀ A LES 10 DEL MATÍ, BONA HORA, ARA QUE AQUEST MATÍ HE SORTIT A PASSEJAR LES GOSSES A DOS D'ONZE I TENIA CALOR I TOT, LA QUESTIÓ ES QUEIXAR-SE!!!


RESPECTE AL TEMPS QUE M'AGRADARIA FER A LA CURSA SEGUEIXO PENSANT EL MATEIX QUE DURANT TOTA LA SETMANA, NI IDEA!!! EL QUE SI TINC CLAR ES QUE SORTIRÈ A SAK, TAN EM FOT FER UN TEMP MODEST QUE EM DEIXI CONTENT A MITJES COM FER UN MAL TEMPS, PER TANT SORTIRE A ARRISCAR I SI EM SURT BE DE CONYA I SI NO DONCS NO PASSA RES. TAMBÈ VULL VEURE COM ESTÀ L'ABRAHAM, LA VERITAT ES QUE DESDE RIPOLL NO HA POGUT ENTRENAR GENS, ELS TENDONS D'AQUIL.LES LI ESTAN DONANT PER EL SAC, JA HO VEUREM, JO CREC QUE SORTIREM A MORIR I FINS ON ES PUGUI.


AHIR VAIG PLEGAR AL MIGDIA DE CURRAR I VAIG ANAR FINS AL CLUB DE TENNIS DISPOSAT A RECUPERAR L'AMISTAT AMB LA PISCINA, DESDE EL B DE BANYOLES QUE NO EM POSSAVA EL BANYADOR (30 DE SETEMBRE) I LA VERITAT ES QUE JA ERA MASSA TEMPS. NO VA ANAR MALAMENT DEL TOT, VAIG ACABAR FOTENT 1500 MTS ENTRE PITOS I FLAUTES, FORÇA CONTENT I COM QUE EL MEU NIVELL DE NADAR ES FORÇA LAMENTABLE TAMPOC COSTA GAIRE TORNAR A ESTAR AL NIVELL D'AVANS.


QUAN VAIG ACABAR DE LA PISCINA VAIG PUJAR AL GIMNÀS AFER 20 MINUTETS DE BICICLETA I QUATRE EXERCICIS DE PESES I ABDOMINALS, PER CERT ES VA FOTRE UNA TIA AL COSTAT MEU A FOTRE ABDOMINALS I QUIN MAKINÓN!!!JO AL MEU RITMET APURADET FOTEN SERIES DE 25 EN 25 I SENSE CAP COMPLICACIÓ DE CAMES NI OSTIES, ES A DIR ELS ABDOMINALS MES NORMALS QUE HI HA, DONCS LA TIA LES FOTIA DE TOTES LES MANERES HAGUDES I PER HABER, QUINA MAKINA!!! A MES ESTABA IMPRESSIONANT DE BONA, HO TENIA QUE DIR PER QUE REALMENT ESTABA BONISSIMA!!!!!!


DESPRES DEL GIMNAS VAIG ANAR AMB LA TIA A FER UN JACUZZI, QUE MES VOLDRIA VAIG ANAR JO SOL PER QUE ELS JACUZZI DE MASCLES I FAMELLES ESTAN SEPARATS PER DISGUST MEU EN AQUELL MOMENT!!! DE VERITAT EM VAIG CARDAR UN JACUZZI DELS MACOS PER QUE SÍ. EN ACABAR EL JACUZZI UNA SAUNETA HUMIDA PER REMATAR AQUEST MIGDIA ESPORTIU I CAP A CASA TOT CONTENT!!!


AQUESTA NIT M'HA PASSAT UNA COSA QUE FOTIA TEMPS NO EM PASSABA SI ES QUE M'HABIA PASSAT ALGUNA VEGADA, NO PENSEU MALAMENT MARRANOTS!!!,HE FOTUT UNA DORMIDA D'AQUELLES HISTORIQUES, M'HE CASCAT ONZE HORES I MITJA DORMINT!!! PER A MI ES UNA PASSADA PER QUE NO SOC DE DORMIR MOLT, SI NECESSITO DORMIR UN MINIM D'HORES PERÒ MAI EM LLEVO MES TARD DE LES 9 NI ELS CAP DE SETMANA, NOI AVUI ESTABA INSPIRAT I HE FOTUT UNA TIRADA LLARGA DE SON...


PENJO UNES FOTOS DE LES INSTALACIONS ESPORTIVES DEL CLUB.UNA PANORAMICA DEL GIMNAS...
EL MEU AMIC JACUZZI...
LA PISCINA CLIMATITZADA, MASSA PETITA!!!


VINGUE LA PROPERA CRÒNICA JA SERÀ LA DE LA MITJA MARATÓ DE MATARÓ, A VEURE COM VA..........

7 comentaris:

javipobla ha dit...

Karli et falta la fotografia de la noia dels abdominals!jeje.Molta sort per demà a la mitja de Mataró,ja explicaras com t'anat.Sort.

Santi Pons ha dit...

Karli,
envia a la tia aquesta cap aqui dalt que li passare la itv!jejeje ... avui 50kms planers a vilafranca, quan tingui les fotos ja fare el post, molta sort dema a mataró Lakerman!

Fran RK ha dit...

Karli, et desitjo tota la sort del mon, DEMÀ, és clar, a la mitja de Mataró. Avui no et desitjo cap tipus de sort, la necessitem tota nosaltres, els pericos, per derrotar a la multinacional.

karli ha dit...

Javi, collons com estaba la pava!! si hagues pogut l'hi hagues fotut la foto però no kedaba ètic, gracies per desitjarme sort per que farà falta...

Santi, si per cas l'itv ja l'hi pasarè jo i si no la passes o es quedes amb mes ganes de pasarne una altre ja te l'envio...
espero que el Ferran hagi sigut un bon representant del maresme...
Kina pallissa ens han fotut els Jazz akesta matinada!!!

karli ha dit...

Frank, el mateix et dic, molt poca sort tingueu per aquesta nit!!! la multinacional del verberecho ha de fer aigues this night!!!

Santi Pons ha dit...

Karli,
us han posat les piles els mormons de utah eh, vaia tela ... a veure com et va dema la mitja de mataró, hem de quedar per anar a rodar un dia d'aquests!

Oscar 1977 ha dit...

sort demà a la mitja!!!!