dimecres, 5 de desembre del 2007

PONT !!!!!!!!!!!!!


EL PRIMER DE TOT NO SE SI US HEU ADONAT QUE HE CANVIAT LA FOTO DE LA CAPÇALERA, ES UN HOMENATGE ALS MEUS LAKERS I ES CLAR L'HI MITG DEDICO AL WARRIOR D'EN SANTI, QUE HOME TENEN UN EQUIPET PER ANAR FENT ALGUNES RATXETES DE BONS RESULTATS PERÒ RES MES,JEJEJEJE, ET FOTS A BUSCAR PER INTERNET I NO TROBES UNA FOTO DELS GSW TAN MACA COM LA QUE HE TROBAT JO DELS MEUS LAKERS!!!


SI SENYORS, PONT!!!!!! EL MEU JEFE ES DEURIA TROBAR MALAMENT, EN SET ANYS QUE FA QUE TREBALLO AQUI EM SEMBLA QUE NOMES EM FET UN PONT I PER QUE EL VAREM MIG ENGANYAR, PERÒ AQUESTA VEGADA SI...TINC PONT!!!!!!!!


ESPORTIVAMENT PARLANT, AL NO TENIR CAP MEGA OBJECTIU, EL TEMA ROTH ESTÀ TOTALMENT DESCARTAT DONCS HE PARLAT AMB ELS MEUS "SPONSORS" I NO HI HA PROU LIQUIDESSA PER AFRONTAR TAL VIATGE, UN ALTRE ANY SERÀ...

DEMÀ IGUAL SURTO AMB MOUNTAIN QUE TAMBÈ FOT UN CULLÓ I MITJ DE TEMPS QUE NO L'HAGAFO I JA EN COMENÇO A TENIR GANES, A VEURE COM ESTÀ LA LLAGA PER QUE NO ME LA HE CURAT I NO SE COM ES COMPORTARÀ A L'HORA DE PEDALAR.


PROPERES CURSES? HOME DONCS VOLIA FER LA SANT SILVESTRE DE MASNOU QUE ES FA EL DIA 30 DE DESEMBRE, ES UNA CLASSICA PER A MI, SON NOMES 8 KMS QUE ES FAN MOLT BE I AMB AMBIENT FESTIU TOTAL. EL PROBLEMA ES QUE M'ESTAN ENTRANT GANES DE FER LA DUATLÓ DE CABRILS QUE TAMBÈ ES FA EL DIA 30 PER EL MATÍ, EL QUE PASSA QUE JO AMB EL TEMA BICICLETA SOC BASTANT NEGAT I EM FA POR QUE EL CIRCUIT SIGUI MOLT TECNIC PER QUE PER ESTAR MES ESTONA BAIXAT DE LA BICI PASSO...JA VEUREM.


HE SENTIT CAMPANES QUE PODRIA SER QUE VARIOS BLOGGEROS TENEN L'INTENCIÓ DE FER EL DUATLÓ DE CABRILS, OSTIA A VEURE SI CONFIRMEU LA VOSTRA PRESENCIA I CONY PODRIEM QUEDAR PER DESPRES DE LA COMPETI I ENS FOTEM UN ESMORZAR DINAR D'AQUESTS DE PAGES DE PA AMB TOMAQUET I UN BON PORRONET, JO LA DEIXO ANAR I A VEURE SI ALGU TRENCA EL GEL I S'APUNTA PER FOTRE LA COMILONA I MICA EN MICA ANEM SUMANT GENT.


DEIXO L'ADREÇA DEL BLOG QUE PARLA DEL DUATLO DE CABRILS, ESTÀ FORÇA BEN PARIT, DONEUL'HI UNA UTLLADA...





VINGA BONA XENT ELS QUE TINGUEU PONT A DISFRUTAR-HO I ELS QUE NO DONCS ELS DIES QUE POGUEU TAMBÈ...

11 comentaris:

javipobla ha dit...

Karli ets un crak,aquí organitzant esmorzars com deu mana,d'aquells d'amanit de ceba i pa amb tomata!llastima que encara no estic posat amb aixo de les duatlons sino fijo que venia.Bon pont!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
molt xulo el nou cap de pagina, molt lakerman, pero perdona, perquè has posat aquest pont?on es troba exactament aquest pont? jejejeje ... aquesta nit jugueu a denver,ho teniu cruet cruet,nosaltres rebem als bucks si no em falla la memoria, a seguir escalant! per cert, jo de duatlons paso, ara, de l'esmortzar no sé si passo tant, jejejeje, bona idea karli

robert mayoral ha dit...

jo tinc intenció de deixar-me caure per Cabrils...i espero no caure al terra amb la bici!! per Sant Silvestre la del 31 a BCN!!

karli ha dit...

Javi, no fa falta participar en la duatló per fotres un bon esmorzar!!
jo tampoc se si el farè però si vingues algun bloggero nomès s'ha d'organitzar i portar gana...

Santi, ja que t'he dedicat la capçalera no podia fer cap altre cosa que posar un dels ponts mes macos que hi ha, a mes on hi ha aquest pont com que no tenen cap equip esportiu de categoria per això varen fer un dels ponts mes mítics per tenir algo destacat a la city!!!jejejeje
Victoria lakeriana i dels GSW, som uns makines, no deixarem que ens passeu tan facilment...
Va nen apuntat a l'esmorzar i la liem per aqui per el maresme!!!

Robert, que vas caure o que? els cracks tambè llepeu el terra? jo per poc que puc passo de qualsevol cursa que es faci a BCN, no em molen gens i son mes rates que la mare que els va fotre!!!
Ahir vaig trobar una altre foto de la mitja de Mataro però nomes surto jo, era dels correcats tambè.
Confirma aquesta duatló de Cabrils ehhh...

Fran ha dit...

Caramb! Quin pont més maco. A vera si ho aprofites bé, desprès de tants anys. Això val la pena, noi, visca el pont!

Oscar 1977 ha dit...

M'agradaben més les nenes de groc que habies posat anteriorment a la capçalera. Aprofita el pont per entrenar!!!!

karli ha dit...

Fran, i tant que el penso aprofitar, aquestes coses no passen gaire gens sobint a la meva empresa!! Vinga nen salut i per cert si algun dia et be de gust anar a caminar per el passeig maritim fes-me un truc i quedem.

Oscar, ostia doncs les nenes les vaig tenir possades molt poca estona, era una foto collonuda de totes les cheerleaders dels Lakers a qual estaba mes bona, el que passa que quan la penjaba al blog em fotia una retallada de la foto que no quedaba gaire be, ara que ja veig que a tu ja t'estaba be eh punyetero!!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
perque no t'animes a fer l'ironcat? en serio,la motivacio seria acollonant en serio ... jo anire a veure-ho, ves-hi i t'ajudo a correr coi, tambe debuta alla el toni (tri-cas), entre tots us en sortireu coi!!!!!

Byk ha dit...

Va Karli animat i nem a Cabrils!! Tranquil per la btt que es veu que no es molt tecnic!!

karli ha dit...

Santi, però vols dir que val la pena això de l'ironcat, hi va molt poca gent, he estat mirant la classi d'aquest any i eren 100 i poc atletes, no se...home desde luego que em serviria per motivarme per fer algo per que estic totalment desmotivat...
M'ho pensarè de debó però es que veig molt poca participació...

Byk, tu el fotaràs segur el duatló de Cabrils o què? a veure si m'apuntaré i em deixaràs tirat!
Digam algo i si tu el fas jo tambè el farè...

Byk ha dit...

Jo segur que anire encara no me apuntat pero vaig segur!! ja estas tardant a venir tambè!!