divendres, 21 de desembre del 2007

JA EL TENIM AQUÍ!!!!!!!!!


DONCS SI GENT, JA EL TENIM AQUI, O MES BEN DIT JA EL TINC AQUÍ!! EL SR. GRIPASSO JA HA ARRIBAT COM CADA ANY PER LES FESTES DE NADAL, I ES QUE ES VERITAT, CADA ANY PER AQUESTA EPOCA PILLO UN GRIPASSO, MES GRAN O MES PETIT PERÒ GRIPASSO AL CANTO!!! AQUEST SEMBLA QUE NO SERÀ GAIRE FOTUT, VAIG COMENÇAR A TROBARME MALAMENT EL DIMECRES MENTRES ENTRENABA, ANABA CORRENTS I LA PANXA LA TENIA FATAL, VAIG ARRIBAR A CASA QUE EL CAGARRET JA TREIA EL CAP!!! AHIR HEM VA COMENÇAR A FOTRE MOLT DE MAL EL COLL I UNA MICA EL CAP, TENIA FRED TOTA L'ESTONA I LA PANXA XUNGA, QUAN VAIG PLEGAR A LES SET DE CURRAR VAIG AGAFAR LA DIRECTA CAP AL LLIT A INCUVAR...M'HE LLEVAT A LES 8 DEL MATI I HE ANAT CAP A CURRAR, COM QUE SABIA QUE PLEGABA A LA UNA HE PREFERIT AGUANTAR COM FOS I DEIXAR-ME D'HISTORIES AMB EL JEFE...


DEMÀ VOLEM SORTIR AMB FERRAN PER ANAR A FER EL RECORREGUT EXACTE DEL DUATLO DE CABRILS, UN QUE CONEC M'HA BAIXAT EL TRACK DE LA CURSA I EL VOLEM FER DEMÀ.JA VEUREM A VEURE COM HEM TROBO, ARA MATEIX ESTIC MILLOR QUE AHIR PERÒ TINC POR DE QUE SI SURTO DEMÀ LA COSA EMPITJORI, DEIXARE PASSAR UNES HORETES MES I DECIDIRE A VEURE QUE...SERIA UNA LLASTIMA NO PODER SORTIR DONCS HEM FA ESPECIAL IL.LUSIÓ PODER FER EL RECORREGUT DEL DIA 30...


SI NO HI HA CAP BAIXA DE DARRERA HORA ELS QUE FAREM EL DINAR DEL DIA 30 SEREM: BYK,JESSI,SANTI PONS,FERRAN,LAIA,ABRAHAM,KARLI,VIOLETA I POSIBLEMENT TAMBÈ VINGUI LO XOANOT AMB LA DONA, AMB EL QUE NO CONTAREM DEFINTIVAMENT SERA AMB ROBERT MAKINA MAYORAL...LLASTIMA!

JA ENCARREGO JO LA TAULA...


TAMBE HE CANVIAT NOVAMENT LA CAPÇALERA DEL MEU BLOG, HE POSSAT LES XIQUETES DELS LAKERS, QUINA ES LA QUE MES US MOLA? A MI LA ROSSETA QUE HI HA ENTRE LA LLETRA "O" I LA "R" DE SPORTASAKO, VA DIGUEUM'HE QUINA ES LA QUE US MOLA MES PILLASTRES....TU TAMBÈ POTS JUGAR EH MARIONA!!


AQUESTA MATINADA DERROTA DAVANT ELS CAV'S DE LEBRON JAMES PERÒ AQUESTA MATINADA JUGUEM CONTRA ELS SIXERS I AVEURE SI OBLIDEM RAPID AQUESTA DERROTA D'AVUI...
SORT A TOTHOM PER AL SORTEIG DE DEMÀ DEL FARTOT DE NADAL...SI NO TORNO A ESCRIURE CAP MES POST JA SABEU PER QUE SERÀ...JA ESTARÈ EN "PARADERO DESCONOCIDO" PATEJANTME LA PASTA!!!!!!!!!!

19 comentaris:

Abraham ha dit...

Nanuuu!!!! Jo ho tinc claríssim em quedo la que està al costat de la O darrera el "...MAN..."la morenassa, que de rossa ja en tinc una....je je je!!!!! Quina enveja nen ja m'agradaria poder-vos acompanyar demà, però entre la feina i el curro....ja se sap. Bueno cuida't el gripasso i que disfruteu demà!!!!! Audiós. Per cert estic recapitulant informació de lesions de tendó d'aquiles a diferents blogs, ja et diré què n'he tret.!!! Salut mal parit!!!!

Ferran Vila ha dit...

Vinga Karli a dormir doreta i demà com a nou. A veure com és el circuit aquest que ens han preparat a Cabrils. El dinar serà guapo.
Les noietes del Lakers?,a mi no m'agrada cap, són totes molt lletges, ja,ja,ja...

Mariona ha dit...

Neeeeennnn ja pots saber ara mateix si t'ha tocat la grossa. M'explico. He sentit veus que diuen que acabarà en 89 i la localitat afortunada serà Cardedeu!!!!!!!! Què, si o no?¿?
PD: No jugaré a escollir la Miss Lakers, gràcies per l'oferiment Karli però "no hi entenc prou" jeje...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
dona el titol a totes, a veure qui li fot un fastic a qualsevol! anims

Oscar 1977 ha dit...

Ara sí!!!! Aquest encapçalament m'agrada més. Jo escullo la que hi ha darrera la "T" de "Tiarrona"!!!
Recuperat i a "fotra canya"!!!... Salut

javipobla ha dit...

Karli a mi donam la que vulguis,jo no faig un lleig a cap d'aquestes.Recueprat aviat i passa bones festes i a vigilar amb el vas ample!!

karli ha dit...

Abraham, si la morenassa ja l'habia clissat jo tambè però com que sabia que la pillarias tu n'he agafat una altre...
Cuidat lo taló nen i demà ens veiem per el derby!!

Ferran, si a mi tambè em va costar molta estona trobarne alguna que no fos un cardo borriquero!jeje...

Mariona, res ni un duro, be algo si tinc un decim que acaba com el primer premi, crec que em tornen els 20 eurillos i gracies!
Va digues alguna noieta dels lakers que alguna t'agrada...

Santi, fastic a ninguna, a veure si prens nota i un dia penjes les nenes dels warriors...avui hem guanyat comodament als 76ers.

Oscar, com t'agrada eh akesta capçalera? tiarrona tiarrona, deu ni doret!!!, crec que hauria d¡haber dit que miresiu de triar a la mes lletja per que maques ho son totes!!!

Javi, aqui n'hi ha una per cada dia del mes! que ninguna s'abralli que l'amic Javi te forçes per a totes!!! ets un cremat!!...com jo...com tots...menys la Mariona es clar!

Mariona ha dit...

No em va el rotllo lesvi, jeje. Si vols em poses el catàleg de jugadors i te n'escullo un!!

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Fran ha dit...

Va Karli, fes-me cas, amb un copàs de cognac se t'en passarà aquest gripàs que portes, y veuràs el doble de xiquetes dels teus Lakers, jejeje, per cert, a mi la més m'agrada és la 4ª per l'esquerra, sembla bastant oberta de cames, oi?

Unknown ha dit...

Mariona, que puguis veure la bellessa d'una tia no vol dir que siguis directament lesbi eh! un altre dia ja et posare una foto plena de paios i tambè faré que tothom es mulli i digui quin l'hi mola mes...pero que et molen mes les rosses o les morenes?jejeje

Fran, ja et vaig dir que no m'agrada el conyac i si a mes tinc que veure el doble de noies a la foto encara em fotare mes malalt!!
Deu ni dor l'obertura de cames de la xiqueta!!!

karli ha dit...

Una altre vegada!!!! cony on diu Violeta ha de dir Karli!!!! estic fins els pabrots que foti el nom que l'hi surti dels ous!!!!!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

A veure si tindràs doble personalitat, je, je... la que has liat amb les noietes, cabronàs!!!

Abraham ha dit...

Kullons nen k és la dona que t'escriu tots els posts, o ké????
Ja deia jo k et kedaven massa bé....je je je!!! Adéu Vio!!!!!

karli ha dit...

Oscar, noi no se que passa que quan l'hi rota a l'ordinador fot el nom de la meva dona!!
T'ha molat molt el tema noietes eh punyetero?

Abraham Furri Furri, Com que no te prou feina ara a mes a mes l'hi foto escriure el meu blog!!! ens veiem per el partit del barça!!!

Mariona ha dit...

Ara us toca escollir pubilla del blog del Robert ;-)

SANTI PONS ha dit...

Bon Nadal Karli,i molta sort amb els reptes 2008!ah,i sobretot sort en els play offs, encara que si hi entreu, que segur que si, serà fotut passar la primera ronda,spurs,phx o dallas ... lo mateix dic per nosaltres!

karli ha dit...

Mariona, si ja he vist que el Robert no ha estat tan discret com jo i l'has ha fotut directament en boles!

Santi, Descarat que a la primera ronda ens carden fora dels playoff!
però s'ha d'intentar i en els playoff es on has de fer servir el teu nom per intimidar al rival i els Lakers ho poden fer...una altre cosa serà el que passi despres...
Vinga nanu Bones Festes!!!

robert mayoral ha dit...

Bon Nadal nanu!!! i on són aquestes xiquetes que volen que les votem????
fins diumenge!