dilluns, 17 de desembre del 2007

GOSSES DE VERITAT...EH BYK!!!


AVUI PRACTICAMENT M'HE VIST OBLIGAT A PRESENTAR-VOS A LES MEVES DUES GOSSES, ES QUE EL SR. BYK M'HA DEIXAT BOCABADAT AMB LA SEVA NOVA MASCOTA VIRTUAL, JO NO SE SI DESGRACIADAMENT O AFORTUNADAMENT, NO L'HA PUC VEURE DESDE EL MEU ORDINADOR, ALGUN PROBLEMA DEC TENIR QUE NO EM DEIXA VEURE LA FOTO, DE TOTA MANERA NO EM FA PERDRE EL SON, UNA MASCOTA VIRTUAL? QUE CONY ES AIXÒ BYK? AMB AIXÒ US DIVERTIU ELS NENS D'AVUI EN DIA? JO JA T'HO HE DIT, NOSALTRES FEIEM COSES MES DIVERTIDES I MES INSTRUCTIVES, MIRAR REVISTES MARRANOTES, ALGUNA PEL.LICULA D'AQUELLES QUE ESTAS PENSANT, A EMPAITAR ALGUNA MOSSA, COSES QUE ET SERVIEN PER EL FUTUR NO COM AIXÒ DE LES MASCOTES VIRTUALS!!ARA BYK QUE SI TU ETS FELIÇ I ET FA IL.LUSIÓ ENDEVANT I A TOPE AMB EL TEMA,JEJEJEJE...ES CONYA EH NO T'ENFADIS...


TORNANT A LES MEVES GOSSES DE VERITAT VAIG A FER LA PRESENTACIÓ:

TINC DUES GOSSETES, UNA ES DIU ELSA I NO ES DE CAP RAÇA CONEGUDA, ES UN COCKTEIL QUE EN DIEM SEMPRE QUAN ENS PREGUNTEN, JO LA TROBO FORÇA LLEIXETA PERÒ ME L'ESTIMO IGUAL EH.. AQUESTA JA DEU TENIR 10 ANYETS PRACTICAMENT, ES TOPE NERVIOSA I QUAN MES GRAN ES MES MALA LLET I MES NERVI TE LA CABRONA...

L'ALTRE ES TOT AL CONTRARI, ES MAQUISSIMA I ES TOPE DE CARINYOSA AMB TOTHOM, ARA TE 5 ANYETS I ES LA MEVA DEBILITAT, ES UNA RICURA!!!ES DIU THELMA I ES UNA COCKER SPANIEL


AQUESTA ES LA THELMA AL SOFA DE CASA LA SOGRA...

THELMA SEMPRE AL COSTAT D'ALGU QUE LA MIMI...


AQUI TENIM A LA ELSA, LA BAQUETA DE CASA...

LES FOTOS NO SON RES DE L'ALTRE MON, PODIEN SER MILLORS PERÒ JA SABEU QUE ELS GOSSOS EL TEMA DE FER UNES POSSES PER QUE ELS HI TIRIS UNES FOTIKIS NO EL TENEN MOLT CONTROLAT...


EN EL TEMA ESPORTIU POCA COSA DESDE L'ENTRENO DEL DISSABTE LA COSA ESTÀ ATURADA, AHIR VAIG ANAR A FER UN ALTRE LAMENTABLE CAMPIONAT DE PITCH & PUTT AMB EL MATEIX RESULTAT QUE LES DARRERES VEGADES...EMPITJORAR HANDICAP!!TANT EM FOT LA VERITAT...


AVUI VOLIA SORTIR A CORRER PERÒ AQUEST PUTO FRED EM MATA, I EL FET D'ANAR AMB LA MOTO DESDE EL CURRO FINS A CASA JA EM DEIXA PROU GLAÇAT COM PER DESPRES TORNAR A SORTIR AL CARRER, A VEURE SI LA SETMANA VINENT QUE COMENÇO LES VACANCETES DE NADAL APROFITO PER SORTIR A MITJ MATI QUE SERA L'HORA QUE MENYS RASCA FARÀ...


TEMA CABRILS: TOTS AQUELLS QUE DESPRES DEL DUATLÓ DE CABRILS VULGUIN QUEDAR-SE A DINAR PER AQUÍ PREGO QUE HEM CONFIRMEU SI US QUEDAREU AL DINAR PER TAL DE PODER FER LA RESERVA DEL RESTAURANT, SI US PLAU AVANS D'AQUEST DIVENDRES HAURIA DE SABER ALGO DEFINITIU, DE MOMENT CONFIRMATS JA SOM:
BYK & JESSI
FERRAN & LAIA

KARLI & VIOLETA

SANTI WARRIOR PONS


FALTA PER CONFIRMAR GENT PERÒ L'ABRAHAM ESTÀ AL CAURE, LO XOANOT TAMBE I ESPEREM QUE MR.MAKINA ROBERT MAYORAL AND FAMILY O SENSE FAMILY, ESPEREM QUE AMB FAMILY TAMBE CONFIRMI LA SEVA PRESENCIA...


PER EL QUE FA L'NBA IMPORTANT QUE TOTHOM SAPIGA QUE ELS LAKERS HAN GUANYAT EL DERBI DE LA CIUTAT DE LOS ANGELES I HEM DESTROÇAT ALS CLIPPERS, I TAMBÈ ES MOLT IMPORTANT SABER QUE ELS GOLDEN STATE WARRIORS S'HO VAREN DEIXAR TOT CONTRA EL PARTIT DEL LAKERS I AVUI HAN ESTAT VAPUL.LEJATS PER ELS DETROIT PISTONS!!! ES EL QUE TENEN ELS EQUIPS MEDIOCRES...


BE BONA XENT, PER AVUI RES MES, DEMÀ ES L'ANIVERSARI DE L'ABRAHAM I TOTHOM A CANTAR-L'HI EL "CUMPLEAÑOS FELIÇ"...

13 comentaris:

javipobla ha dit...

A veure si pujen les temperatures i es pot tornar a la normalitat dels entrenos que la veritat es que fot un pal impresionant amb aquesta rasca,pero s'ha de patir quan toca!quina enveja amb el dinar que us fotreu,ja tirareu fotos pel blog,eh?

Ferran Vila ha dit...

Home Karli, es veritat que nosaltres no teniem mascotes virtuals i feiem altres coses, però tampoc teniam blogs, ja,ja, no li fotis tanta canya al Byk que ja es sap gent jove pa tou, ja,ja..
Les gosetes molt maques, ja les vaig coneixer personalment l'altre día.
No deixis d'entrenar que necesito el mister en forma, ok?. Dimecres o dijou farés les series, ja et trucaré.
Ah! nosaltres no ens perdrem el dinar, nomes conec el Gras, tu mateix.

karli ha dit...

javi, si s'ha de patir però si tampoc tens un objectiu molt important,tipus marató per exemple, al final la mandra i el fred fa que et quedis a casa.
No fa falta fer el duatló per apuntar-se al dinar, així que ja saps si vols venir vos mateix!!

Ferran, no els necesitavem els blogs, avans era tot mes real, acabarem foten kikis via internet!
Dijous per a mi collonut si vols fer series, tu mateix ja hem trukes quan vulguis...
El Xeflis tambè està molt be però crec que a Cal Gras estarem mes comodes, es mes masia-pagesota-carn a sako...

Byk ha dit...

Karli, unes gosses molt maques, prepararé un post amb les 2 meves reals, la virtual no va triomfar, només la veia jo. Com dius, hi ha que vere com estem la joventut d'avui en dia, acabarem fotent la po... per la disquetera per fotre kikis online!!! dinarillo comfirmat, la cursa jo ho veurem k tinc el peu fotut!!

Fran ha dit...

Hola Karli! feia dies que no et visitava. La veritat que em passo un parell de dies sense llegir el teu blog i deu n'hi do...
Ja veig que vas entrenant i que t'has inscrit a la mitja de Sitges. Ja saps que aquesta mitja és especialment ràpida i has d'aprofitar la tornada de l'espectacular recta de baixada des de Vilanova per guanyar-hi temps. Ahhh! Quina enveja, tio! Em moro de ganes de patir aquest fred que dieu tots...
D'altra banda, tens unes gosses maquíssimes, tan diferentes, però son molt maques totes dues, jo tinc la meva, es diu Chupa, t'en recordes? penso que és lesbiana i pot ser li agraïria molt l'Elsa, qué en penses?

karli ha dit...

Byk, el mes important es que et cuidis ara mateix, el gos virtual ha passat a millor vida veig!
Hem diràs que encara no ho has probat això de fotre la butifarra a la disketera? t'ho recomano,jeje
Al dinar segur que veniu encara que facis la duatló?

Fran,mira ara mateix hem foten a la cursa mes rapida del mon i sok incapaç d'anar ràpid, no tinc ritme contiuat i així no es pot fotre res!!!
Oi tan que em recordo de la Chupa! però m'enrecordo mes d'altres Chupas que no de la teva gossa,jejejeje...marrano k soc!
En quan a tenir un rollete amb la Elsa, no!!!! soc un pare ,olt estricte, les meves gosses moriran verges del davant i del darrere!!!

Mariona ha dit...

Ai quines gossetes més mones... m'encanten els animals! I sobre el tema rasca només dir que gairebé no recordo què és sortir al carrer i estar per sobre de zero graus. Com envejo els que viviu al Maresme per aquestes dates!!! PD: Si vingués al dinar de Cabrils ja ho diria abans de divendres.

karli ha dit...

Mariona, collons de fred! aqui no arribem a tocar al zero però com que tampoc estem acostumats a que baixi tant la sensació deu ser la mateixa que teniu vosaltres quan esteu per sota..m'he explicat be? no oi?es igual volia dir que fot molt de fredddddddd!!!!!!!!
Les gosses son molt maques, aquets dies et fa una il.lusió treureles a passejar amb la rasca que fot!!!
Va vina a dinar cony que ens coneixerem tots els cafres bloggeros!!

Abraham ha dit...

Nanuuuuu!!!! Molt maques les gossetes....tot i que a mi ja m'ha tocat acompanyar-te algun que altre cop a passejar-les!!!!! Pel tema dinar 90% que si depenc d'en Xoanot el meu osito!!!!! Merci pel "Cumpleaños Feliz...." Ets un puto crak i un bon amichi!!!!!!

robert mayoral ha dit...

em quedo amb la cocker!!! molt maca....
al final no comptis amb nosaltres pel dinar el dia de Cabrils....però com a mínim ens menjarem la butifarra junts, no???

TRI-CAS ha dit...

Que bonitas son!!!
Supongo que no tienes niños por eso teneis perritos!!!!
Yo en cambio no tengo perros pero si dos niñas !!!!!
Cada uno con sus Mascotas, lje, je, je...
Suerte en cabrils, y cuidadin con ferran que corre que las pela!!!!!
Suerte!!!!

Unknown ha dit...

Abraham, ni 90 per cent ni hosties en vinagre! tu a dinar fixe!!

Robert,si home si lo de la botifarra segur, encara que quan jo arribi tu ja hauras tingut temps de fotra't 5 ó 6 botifarres!!
llastima que no et quedis al dinar cony!

Tri.cas, tu lo has dicho tengo dos perritas pero no tengo niños...los niños me dan miedo tengo niñofobia!! Ferran con la bici btt es muy bueno, cuando consiga pulirse de verdad corriendo puede hacer buenos resultados en duatlones...y lo conseguirà!!
Grancias por desearme suerte por Cabrils por que me harà falta...

karli ha dit...

On diu Violeta hauria de dir Karli, es que estaba amb el mail de la meva dona i no m'he adonat...perdó!!