dilluns, 31 de desembre del 2007

GOOD YEAR A TOTHOM!!!!!!!!!


SENZILLAMENT DESITJAR A TOTHOM UN BON CAP D'ANY, I MOLT DE CUIDADIN AMB LA FESTETA D'AQUESTA NIT!! ELS QUE TINGUEU QUE CONDUIR MOLT AL TANTO AMB EL QUE FEU I AIXÒ SI...A DISFRUTAR CABRONS!!!!!!!!!!!!!!!!


AHIR VAIG ANAR D'ESPECTADOR AL DUATLÓ DE CABRILS, VA ESTAR MOLT BE EN TOTS ELS SENTITS, SOBRETOT PER QUE VAIG PODER CONEIXER AL CRACK DE LA SENIA MR.BYK PERÒ SOBRETOT A LA SEVA ENCANTADORA I BONICA NOVIA JESSICA,JEJEJE...AVANS DE LA SORTIDA VAREM ESTAR XERRANT AMB EN ROBERT MAYORAL I AMB ALGUN BLOGGERO MES,ICEXAVI,JAVI SUPERCRACK MAYA I ES CLAR EL MEU COMPANY DE POBLE FERRAN VILA...


LA CURSA NO LA PENSO EXPLICAR PER QUE ELS HI DEIXO L'HONOR ALS QUE HI VAN PARTICIPAR, NO ALS QUE ENS VAREM RAJAR EH BYK, COLLONS DE GRIPASSO!!! ARA QUE JA EL TINC PRACTICAMENT SUPERAT I AQUESTA PROPERA SETMANA PENSO RECUPERAR-HO TOT!!! D'AQUI A DUES SETMANES HI HA LA MITJA MARATO DE SITGES I A VEURE QUE PASSA...


PER CERT TIRO LA PRIMERA PEDRA PER UN POSIBLE DINAR A SITGES, AIXÒ SI DESPRES DE LA BANYADA AMB NEOPRÈ O SENSE,EH AMIC VALENT SANTI PONS!, EN SERIO DESPRES DE LA MULLADETA UN DINARET, JA ANIREM CONFIRMANT ASSISTENCIES...


RES MES, FELICITAR AL CRACKS QUE VAREN FER LA DUATLÓ DE CABRILS I QUE TOTS HO VAREN FER MOLT BE, UN 10 PER AL FOTOGRAF OFICIAL,JEJEJEJE I HEM SAP GREU QUE NO POGUESSIU VEURE EN ACCIÓ AL MEGA CRACK KARLI AMB LA SEVA BTT TREIENTL'HI LES ENGANXINES A TOT DEU! PREPAREU-VOS PER LA PROPERA QUE PILLAREU TOTS!!BUENO JAVI MAYA NO SE SI SERE A TEMPS DE PILLAR-LO!


BON ANY A TOTHOM I ENCANTAT DE HABER CONEGUT A AQUESTA PENYA TAN MACA!!


P.D: ELS LAKERS COM EL BARÇA, AMARGANTME LA DARRERA FESTA DE L'ANY, DERROTA A CASA CONTRA ELS BOSTON CELTICS(EL MADRID DE L'NBA)

13 comentaris:

Byk ha dit...

Gràcies per lo de la novia eh?? pero jo estic prou bo no, no et vaig molar una mica?? jajajaja Bueno jo tambè et desitjo un feliç good year i tiro la segona pedra del dinar, faltaria més!! Després de nedar en la gana que m'entra!!! Això si a Sitges marica l'ultim eh??? dewww!!!!

Abraham ha dit...

No vegis, els Lakers perden de 19 i el Barça guanya de 19!!!! Mitja de Sitges no hi sóc a temps però el dinar és molt temptador a més amb aquesta virtupenya tant guay!!!! Feliç any Karli i Vio!!!
Ja sabeu k us: ESTIMO MOOOOOLT!!!!!!

Ferran Vila ha dit...

Good Year Karli. Moltes gràcies per venir ahir i per le fotos, una passada. A veure com ho tinc per Sitges, amb el coi de feina no puc decidir res. Aquests dies de festa aprofitem força.
Ah! i GO CELTICS GO, ja,ja...
Salut.

Fran ha dit...

Caramb, no sabia que érem tants dels Boston.
Feliç 2008 i ens veurem a Sitges, encara com a espectador.
Bona sort i felicitats a tothom!

javipobla ha dit...

Bon any Karli!Avui a la nit acabaras de matar els virus amb alguna copa,no?Bromes a part,que vagi tot molt bé i a veure si ens coneixem en el 2008 personalment.

karli ha dit...

Byk, ja t'ho dirè a Sitges si em vas molar o no que es el millor lloc on dir-t'ho!
A Sitges marica l'ultim o marica tothom?
Farem un dinaret gay, ai ai volia dir guay!
Vinga Good Year i ens veiem aviat!

Furri, el barça guanya de 19 però ahir perd davant del potent(!) Menorca de 18!!! patetic...
A dinar i tu tambè tens neoprè o sigui que a l'aigua pato!!!
Que vagi molt be avui...

Ferran, la foto de la teva bici l'ha nomino per el pulitzer dels esports, es guapissima!!!
Ves a cagar amb els Celtics!!

Fran, acompanya a cagar a en Ferran amb lo dels Boston,veig que quan he dit que els Celtics eren com el Madrid us heu sentit identificats!! pericos tenieu que ser...
Bon Any cayakman!!!

Javi, soc un bebedor compulsiu de cava, la resta de virus que quedi per el meu cos morirà aquesta nit emborratxada!!! a por ellos...
Segur que ens coneixem l'any vinent, mira el dia de Sitges ja estem montant un dinaret,tu mateix!
Bon Any Campió!

IceXavi ha dit...

Moltes gràcies Karli!! Doncs no sabia qui erets...perdona! Tp ens vam presentar...:S:S Merci per la foto de totes maneres!! ;) Doncs a Sitges no sé si aniré, crec que m'esperaré a Granollers però no descarto anar de fotògraf aquest cop i apuntar-me a la comilona!!

Una abraçada!!

P.D: Et linko al meu blog ok?

Mariona ha dit...

A partir d'avui queda designat com a fotògraf oficial el Karli. Collons quines fotos que t'han sortit. La del Ferran en bici és una passada nen!!!

Ahh i a Sitges mariques tots, des del primer fins a l'últim!!

SALUT PER AL 2008 I QUE ES COMPLEIXIN ELS NOSTRES OBJECTIUS!!

karli ha dit...

Icexavi,benvingut al meu blog! jo tambè et linko nen...
Ja saps com està el tema de Sitges així que tu mateix, o cursa o dinar, tambè tens l'opció d'agafar el neoprè per que despres de la cursa volem fer uns llargs per les agues de sitges, tu mateix...
Vinga bon any i fins aviat!!

Mariona, la veritat es que no en tinc ni idea de fotre fotos però amb les cameres aquestes d'avui en dia es tan facil que seria imperdonable que sortissin fotos xungues...que tambè n'hi ha alguna de foto xunga eh no et pensis que totes estan correctes no!
A Sitges amb el tap! i el xip ja me'l posarè a casa avans de sortir per que si em tinc que ajupir a posarme'l...!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Ja tens feina, nano, de fotograf. Jo m'ho pensaria, però amb tants bloggers no donaries per tots... Ja diràs on dineu a Sitges que de tornada de la cursa de Sant Antoni igual mi passo...

karli ha dit...

Oscar, res de fotograf, per un dia a la meva vida que hem suten un parell de fotos decents! ara que si la penya bloggera paga be potser m'ho pensarè!
Quan acabis la cursa del dia 13 cap a Sitges!

SANTI PONS ha dit...

Bon any karli! no et deixis amargar pels lakers!lo del barça si que ja no té nom, quin desastre ... que feliç era jo quan teniem el sabadell a primera, quins temps!

karli ha dit...

El barça fot molta pena tio! hem te mega desmotivat aquesta colla de cabrits vividors!
Els Lakers si he de ser sincer crec que estem per sobre d'on hauriem d'estar i no hem sorprendra si hi ha un daltabaix!
Sabadell? que vols dir amb això del Sabadell, que vivies allà o què?