dilluns, 24 de desembre del 2007

BON NADAL A TOTHOM ! !


SEGUR QUE NO SOC EL PRIMER NI L'ULTIM QUE US DESITJA BONES FESTES, QUE TIPIC! DONCS BE COM QUE SOM INCAPAÇOS DE SORTIRNOS DE LA NORMALITAT DE TOT EL QUE ENVOLTA AQUESTES FESTES NOMES DIR: BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!!!!

EL QUE SI NO HE FET ES PENJAR LA TIPICA FOTO DE LA MAMA NOEL EN BOLES, D'AIXÒ JA S'ENCARREGAT L'AMIC ROBERT...


COM PINTEN LES FESTES? HOME DE MOMENT ENCARA HEM DURA EL DISGUST DEL PARTIT DEL BARÇA D'AHIR, BE MES QUE PARTIT HAURIEM DE DIR AQUELL PASSEIG QUE VAREN SORTIR A FER PER LA GESPA UNS QUANTS VIVIDORS VESTITS DE BLAU I GRANA, QUINA COLLA DE GANDULS, A AQUESTS ELS FOTARIA JO A FER UN IRONMAN PERÒ DE GENOLLS A LA MARATÓ, SENSE CADENA A LA BICI I NEDANT D'ESQUENA AMB 50 KILETS DE PLOM AL DAMUNT!!!SERAN CAROTES AQUESTA COLLA DE CABRONS!!! QUINA VERGONYA QUE HEM VAREN DONAR, INADMISIBLE!!! RONNY FOT EL CAMP I DE LA MÀ T'EMPORTES AL RIJKAARD I AL MAFIES D'EN LAPORTA & CIA.

NO M'AMARGARAN EL NADAL PERÒ SI QUE HAURIEN COL.LABORAT A FER-LO MES BONIC, NOMES TENIEN QUE GUANYAR A CASA CONY!!!I AMB EL MADRID!! BE JA ESTÀ NO PENSO PARLAR MES D'AQUESTA PENYA DE MERCENARIS FIESTEROS SENSE COMPROMIS...PERIQUITOS(FERRAN I FRAN) TINGUEU COMPASSIÓ I NO ENS FOTEU GAIRE LA PUNYETA EH...


EN EL TEMA ESPORTIU DONCS RES DE RES, SEGUEIXO AMB EL GRIPASSO DESDE EL DIMECRES PASSAT I LA VERITAT ES QUE AVUI ES EL PRIMER DIA QUE JA EM TROBO GAIREBE BE DEL TOT, JA NO EM FOT GAIRE MAL EL CAP PERÒ ARA TINC EL PIT MOLT CARREGAT, ESPERO QUE SIGUI EL DARRER SIMPTOME I A PARTIR D'AQUI A FOTRE ESPORT!!! S'ACOSTA LA DUATLÓ DE CABRILS I LA VERITAT ES QUE AVUI M'HA PASSAT PER EL CAP DE NO FER-LA DONCS AHIR UNS AMICS MEUS VAREN ANAR A FER EL RECORREGUT I M'HAN DIT QUE ELS 5 PRIMERS KILOMETRES DE CURSA SON DURISSIMS I QUE ELS 20 DE BICI SON DURETS, ESPEREM QUE NO PLOGUI MES DONCS DIUEN QUE ESTÀ UNA MICA ENFANGAT I SI TORNA A PLOURE JA SERIA MASSA PESSAT I TOT...


JA HE FET LA RESERVA PER AL RESTAURANT, ANIREM A CAL GRAS A CABRILS MATEIX,ESTÀ A 200 METRES DEL LLOC ON ES FA LA DUATLÓ, BONA CARN I BON VINATXO!!!!


VINGA @MICS QUE TINGUEU UN BON DINAR DE NADAL I DE SANT ESTEVE I QUE EL TIÓ CAGUI EL QUE TINGUI QUE CAGAR...ARA QUE PER CAGADES LA D'AHIR AL CAMP NOU...SERAN MERDOSSOS!!!!!!!!!

P.D.: BYK I ROBERT FALTEU VOSALTRES PER VOTAR LA XIQUETA QUE MES US
AGRADA DE LES CHEERLEADERS DELS LAKERS, I NO DIGUEU TOTES QUE JA SE
QUE TOTES ESTAN BONES!!!
PER CERT AL MENYS ELS LAKERS SI QUE M'HAN BRINDAT UNA VICTORIA AVANS
DEL DIA DE NADAL, VICTORIA CONTRA NEW YORK KNICKS I AMENJAR-SE ELS
TORRONS EN PAU!!!

13 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Bon Nadal Karli i petons, amb el teu permis, per la Violeta.
No fagis mala sang del futbol que està per disfrutar i per oblidar quant la cosa està xunga, a més pensa que podria ser pitxor, si no fos per algún porro de farigola que ens em fumat el perikos en algún partit ara estarim per devant, je, je....
Áh! que és això de repensar-se lo de Cabrils, patirem però serà un gran entrena.
Bona Nadal

Mariona ha dit...

Esperem que el 2008 sigui millor, futbolísticament parlant... tal com li he dit al ferran, a can barça s'ha de fer una bona neteja. Esperem crònica i fotos de Cabrils. Bones festes i a cuidar-se de la grip!!!!!!

javipobla ha dit...

Bones festes i que el barça no et faci canviar l'alegria que no val la pena!!Una abraçada.

Byk ha dit...

Gràcies per la felicitació Karli, et desitjo molta salut , que és el principal , per tu i pels teus per l'any nou. Parlant de les lakergirls em quedo en la mulata que està 2ª per l'esquerra , amb aquestes cuixes em podria fer de llançadora per algun sprint i tambè em podria fer.....bueno deixem-ho que per aqui hi han nens!!! Bon Nadal a tothom!!!

karli ha dit...

Ferran, oi tant que es per disfrutar el futbol però fot que el darrer partit de l'any sigui contra el madrid i el perdis!!!
La cosa no acaba de millorar del tot i si no puc sortir cap dia avans del divendres m'ho pensarè de veritat això de Cabrils.

Mariona, no serà gaire dificil millorar l'any futbolistic!!
Oi tant que hi haurà fotos de Cabrils, teoricament ha estat nombrat fotograf oficial en Santi the Warrior, esperem que no es raji!!

Javi, no em farà canviar l'alegria però prefereixo jo poder xinxar als merengues aquestes festes que no m'ho fotin ells a mi! Bones Festes company!

Byk,gracies per desitjarme salut per que realment aquests dies es el que mes falta em fa per que akest cony de gripasso m'està amargant la darrera setmana de l'any!!
Aquesta ja l'ha va triar algu mes la 2ª per l'eskerre però es igual la podeu compartir no us varalleu!!
Un dia d'aquests parlem i quedem per veure on ens trobem a Cabrils, Bons Torrons xic de La Senia!!

Karpas ha dit...

Bon Nadal i bones festes!!!!
Cuidadin con los turrones!!!!!!

Saludos!

Oscar 1977 ha dit...

Bona dedicatòria als de can barça els hi has donat!!! quina vergonya... No et preocupis per Cabrils, ves-hi que segur que t'anirà bé encara la teva inactivitat, creu-me!!!. BON NADAL!!!

Fran ha dit...

Bones Festes Karli! No deixis que el Bar$a t'amargui el Nadal. Et veig tan decebut! Vinga, gaudeix de les coses importants, home! Però compta que el primer dia que surti a entrenar amb tu i en Ferran et fotrem una canya...!!!

karli ha dit...

Karpas,porto dos dies menjant com un Laporta (un bacó) i ja no puc mes!! Que passin les festes ja!!!

Oscar, estic tope agobiat doncs semblava que hem treia el gripasso i que o be el dia de Nadal o avui dia de Sant Esteve podria sortir a entrenar, però ahir hem vaig tornar a començar a trobar malament i estic esgotant la paciencia!! si no puc sortir dijous o divendres m'ho pensarè de debò!!! El tema barça ja està mitj oblidat...cabrons!!!!!!!

Fran, decebut es la paraula si senyor, però no m'amargaran els Nadals tranquil. Amb tu i amb en Ferran no penso sortir a entrenar per que hem desplomareu vosaltres a mi i això que els perikos sou vosaltres!!

Abraham ha dit...

Hola nen!!! No volem la compassió del pericos (je je je je....), el què volem és la reacció del blau-grana!!!! Que no s'enfadi ningú, eh(Ferran i Fran)!!! BONES FESTES A TOTS!!!!!!

SANTI PONS ha dit...

Bones festes Karli, quines ganes que passin perque aixi no es pot entrenar,jeje

karli ha dit...

Abraham, cert cert no volem compassió perica! però els hem de deixar disfrutar que ara estan en un bon moment...

Santi, estic fart de menjar i privar! a veure si dijous i divendres si la salut m'ho permet puc sortir amb bici i cremo tot això que m'he fotut aquests tres dies, estic fart!!!!!!

robert mayoral ha dit...

mmmmm! quines Lakerwomans!!!! em la quedo la que més ràbia et faci...jejejeje!!