dissabte, 8 de desembre del 2007

ANAR ENTRENANT...I BONA FOTO!!!!!!!!



BONES A TOTHOM, AVUI HE APROFITAT FORÇA BE EL DIA, M'HE LLEVAT A LES 9 I AVANS DE DOS QUARTS JA ERA AMB LA MOUNTAIN, AVUI TOCABA MONTANYA I A PATIR, HE TIRAT CAP A MUNT, I JA HO PUC DIR DE DEBÓ QUE CAP A MUNT PER QUE ELS 9 PRIMERS KMS SON COMPLETAMENT DE PUJADA PER PISTA FORESTAL, DESPRES HE PLANEJAT UN XIC HE DESCOBERT UNA NOVA PISTA QUE NO L'HABIA FETA MAI I DESPRES UNA MOLT BONA I GUAPISSIMA BAIXADA QUE M'HA DUT A TEIA QUE ESTÀ A 2KMS DE PREMIA, DE TEIA FINS A CASA TOTALMENT PLÀ.


HAN CAIGUT 25 KMS UN XIC EXIGENTS PERÒ COM QUE M'HE QUEDAT AMB GANES DESPRES DE PEDAL.LAR 1H 25M HE DECIDIT FOTRE UNA TRANSI I M'HE CASCAT 5 KMS CORRENTS, NO M'HE TROBAT MALAMENT PERÒ CREC QUE EL TEMA LLAGA NO ESTÀ GAIRE BE, M'HI HABIA POSAT UNA DOBLE PELL PERÒ M'HA SALTAT A L'HORA DE CORRER I ARA TINC TOTA LA PLANTA DEL PEU COMPLETAMENT PEL.LADA A CARN VIVA, ESPERO QUE NO M'IMPEDEIXI SEGUIR AMB ELS ENTRENAMENTS DE CARA A LA DUATLÓ DE CABRILS.


A LES 14 HORES TORNEIG DE PITCH & PUTT, DESASTROS!!!!!!!! M'HAGUES AGRADAT PENJAR UNA COPIA DE LA TARGETA DE CAMP PERÒ ES QUE CREC QUE HA SIGUT LA MES LAMENTABLE DESDE QUE JUGO, NOMES DIRE QUE QUE HE DEIXAT DE PUNTUAR EN 8 FORATS, AIXÒ ES UNA ANIMALADA, EL NORMAL ES COM A MOLT CAGARLA EN UN FORAT O DOS, PERÒ AVUI JO L'HE CAGAT COM TOTS ELS CAGANERS DELS PESSEBRES DE CATALUNYA JUNTS!!!! DEMÀ ANIRE A L'ENTREGA DE PREMIS I AL SORTEIG DE MATERIAL QUE ES FA EN ACABAR ELS TORNEIGOS I A VEURE SI SEGUEIX LA RATXA DE LA SETMANA PASSADA QUE EM VA TOCAR LA NIT D'HOTEL AL NH MATARÓ, JO CREC QUE ALGO CAURA...


DEMÀ JA HE QUEDAT AMB EN FERRAN PER TORNAR CAP A LA MONTANYA AMB LA MOUNTAIN, ANAR ENTRENANT QUE HI HA MOLT PER ENTRENAR I CABRILS S'ACOSTA.


PER CERT DEIXEUME FER-ME UNA MICA EL XUL.LO, QUE CONEIXEU EL PAIO AQUEST QUE EM VA DEMANAR QUE SI ES PODIA FER UNA FOTO AMB MI? AIXO ES A LA MITJA DE GRANOLLERS I JO EVIDENTMENT SOC EL DE L'ANORAC DE PLOMES MARRÓ I AMB SIS MANIGUES D'ABRIC PER DINTRE...CONY DE FRED!!!

EL CONEIXEU AQUEST MEGA CRACK O QUÈ?




16 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Lo del japo, està superbé. Lo del entrenament encara millor, però lo del Gebreselasi es nota que és un montatge... Tinc uns amics policies que diuen que vagis en compte perquè a més deixes les enpremtes a les fotos.....és broma, no t'espantis.

Ferran Vila ha dit...

Ostres Karli, portes un ritme amb el blog...tres dies que estic fora i necesito una bona estona per posar-me al día.
A veure, per parts. Jo ja saps que sóc un gran fan teu i com a tal crec que lo del Ironcat ho tens aprop, que suar la samarreta la hauras de suar però és un bon objectiu.
Ja tens colega per anar a Cabrils, si hi ha plaça jo m'apunto i acagar la cursa del Nasos.
La foto? si home, qui són aquest dos que surten al costat del Fernando, ja,ja,ja.
Bé, bona nit que dema ens espera curro am la mountain.
Salu

javipobla ha dit...

Karli cuidat la llaga,t'hi hauries de posar alguna cosa i per casa anar descalçQue vagi bé la tiradeta amb bici!!

Fran ha dit...

Agafa un tall de Aloe vera i dona't al llagot aquest, que diuen que va molt bé.
El de la foto tothom sap que és en Fernando! jejejeje

karli ha dit...

Oscar,el japo recomenable 100 per 100, si es que t'agrada la cuina japonesa es clar!
Es igual ja estic fitxat per la poli però no per montatges fotografics...per assesinat!!! jajaja

Ferran, clar que si cap a Cabrils que falta gent!
Tema ironcat ja en parlarem...
Demà a menjarse la montanya de Cabrils!!!al menys tu segur jo a passejar com sempre...

Ara tinc la planta totalment pelada i amb la carn molt vermella però crec que es normal, no em molesta la veritat...
La tiradeta segur que anirà be, amb en Ferran sempre ens ho em passat be i no te per que ser diferent.

Fran, bones perikito! ja se de les cures miraculoses de l'aloe vera però es que jo soc primitiu, ja es curarà,el temps ho cura tot doncs un cony de llaga tambè la curarà el temps no?

Per cert en Fernando es el tio calvo que està a l'altre costat del crack, tambè es un bon amic meu company de fatigues maratonianes, ho dic per que la penya ja deu flipar amb tant de Fernando aqui Fernando allà!!

SANTI PONS ha dit...

Karli,
be be, n'ha entrenant!ara arribo de barcelona que vaig baixar ahir al vespre a fer una miqueta el cafre, m'ho mereixia, al igual que em mereixo el mal de cap que tinc avui, jejejeje
Lo de l'ironcat fet va, t'has d'inscriure!

Mariona ha dit...

Aquesta fotoshop és amb el maratonià aquell tan famós oi?
Realment se't nota que portes moltes capes de roba, que exagerat que ets!! Hauries de portar una estufeta a sobre connectada tot el dia. El fred no existeix, és psicològic ;-)

karli ha dit...

Tranquil Santi amb el tema Ironcat, ja en parlarem aquesta setmana...
Demà penjarè unes fotos meves amb un parell o tres de cracks de la historia del basket europeu i a veure si els coneixes, ja t'aviso que ja son retirats tots eh...i el mes important va ser un dels millors jugadors de l'historia sense cap mena de dubte, les seves inicials son N.G. au trencat el cap fins demà!!!

Mariona, de fotoshop res, que tu nomes tinguis opció de tractar amb el botifler d'en Laporta no vol dir que jo no tingui opció de tractar amb gent mes coneguda.
Soc un fredolic compulsiu!!!

SANTI PONS ha dit...

Nicos Gallis!!!!!!

karli ha dit...

Ets un puto crack!!!!!!!!
Demà la veuràs aquesta foto i un parell mes... una amb el millor jugadors extranger que ha jugat en tota l'historia del barça...i no et donc ni les inicials per que has de saber qui es!!!

SANTI PONS ha dit...

Aquest crec que es molt subjectiu i depen de la posició pero a mi em convencia molt un tal A.N i un tal S.D! jejejeje

karli ha dit...

Em sembla que l'A.N. es el correcte, demà ja ho veuràs... ets un mega crack!!!!!!!!!

robert mayoral ha dit...

Segur que va insistir ell per la foto?????jajajaja
lo de les llagues em sona molt, has de tenir cura a diari, molt iode, gasetes i tal, i procurar-li la mínima humitat perquè curi bé...ja veig que estàs possat en sèrio per Cabrils......almenys em guardaràs una butifarra, no??

karli ha dit...

Robert et juro que va venir ell a demanar-me una foto!!!jejejeje...
Doncs estic pasant totalment de la llaga i no em fot gaire gracia per que avui per exemple no em veig capaç de sortir a correr, no em fots gens de mal però està tendre i em fot por.
Tranquil per Cabrils que en tot cas quan tu arribis m'agafes la butifarra que em correspon a mi i quan ja t'hagis dutxat a les hores arribarè jo a meta, això si guardamela calenteta eh...

David Aleu ha dit...

És aqui a on es guarden botifarres calentes? aneu fent forat per la meva que jo també arribaré dels últims... (cal llegir els comentaris previs per entendre el context del meu comentari :D)

Byk ha dit...

Eics a veure on la guardeu la botifarreta perque s'aguanti calenta!! Res de marranades eh?? jajaja