dimecres, 12 de desembre del 2007

AIRE,FRED...PERÒ A CORRER


ACABO D'ARRIBAR DE VEURE EL BARÇA, A DARRERISIMA HORA M'HA TRUCAT UN COL.LEGA PER QUE BAIXES AL BAR I AMB L'EXCUSA VEIEM EL PARTIT.RES DE L'ALTRE MON, AQUEST BARÇA NO EM TE GAIRE ANIMAT I TENINT EN CONTE EL QUE ENS ESPERA LES PROPERES DUES JORNADES DE LLIGA...AIAIAIAIAIAI...


JA ESTIC APUNTAT A LA MITJA DE SITGES AIXÍ QUE JA ENS VEUREM PER ALLÀ A TOTS ELS QUE HI ANEU, A VEURE SI QUEDEM TOTS I ENS FOTEM UNES BONES FOTOS, DE TOTA MANERA ENS VEUREM PRIMER A LA DUATLÓ DE CABRILS.


AVUI HE ANAT A LA FRANCE PER LA FEINA, PRIMER HE ESTAT A PERPINYÀ I DESPRES HE TINGUT D'ANAR FINS A BEZIERS, AIXÒ JA EM FA MES PAL DONCS JA QUEDA MASSA LLUNY PER EL MEU GUST, A MES GAIREBE SEMPRE FOT UN VENT DE COLLONS EN EL TROÇ D'AUTOPISTA QUE VA DE PERPINYÀ A NARBONA I AVUI BUFABA AMB MALA LLET EL CABRONET!!!


QUAN HE PLEGAT HE ANAT A CORRER, FOTIA RASQUETA I HE ESTAT APUNT DE QUEDARME A CASA PERÒ FINALMENT HE SORTIT I LA VERITAT ES QUE NO M'EN PENEDEIXO DONCS HA SORTIT UN BON ENTRENO.EN PRINCIPI HE SORTIT SOL I HE PUJAT CAP A VILASSAR DE DALT A VEURE SI TROBAVA ALGU DEL CLUB, HE TROBAT UN COMPANY I EM ESTAT RODANT UNS 35 MINUTS QUAN ENS EM DIRIGIT AL CIRCUIT QUE TENIM DE "CUESTAS", ES UN CIRCUIT QUE ES DINS D'UNA URBANITZACIÓ I VA FENT ESSES I ES FORÇA AGRADABLE DE FER PER QUE VA CONVINANT LES PUJADES AMB MOMENTS DE DESCANSILLO, QUAN JA HAVIEM FET UNA VOLTA DEL CIRCUIT EM VIST LA FIGURA D'UN ATLETA QUE EMERGIA DE LA FOSCOR I QUI ERA? EL CRACK D'EN FERRAN!! S'HA ENGANXAT AMB NOSALTRES I AL FINAL HE ACABAT FOTEN CINC VOLTES AL CIRCUIT, PENSABA FER-NE UN PARELL PERÒ M'HE QUEDAT AMB EN FERRAN I AIXÍ BAIXAVEM PLEGATS CAP A PREMIÀ.

AL FINAL AMB LA TONTERIA M'HA SORTIT UN ENTRENO D'1HORA I 25 MINUTS, PROU BE, A MES M'HE NOTAT COMODE FENT PUJADETES I RECUPERANT BE QUAN S'HABIA DE RECUPERAR, A VEURE SI MICA EN MICA VAIG FOTENT UNA MICA DE CANYA QUE EM FA FALTA...


EM FEIA PATIR EL TEMA LLAGA PERÒ NO HE NOTAT CAP MOLESTIA I PER TANT JO CREC QUE EL TEMA ESTÀ OBLIDAT, SEGUEIXO TENINT LA PLANTA DEL PEU TOTALMENT PEL.LADA PERÒ NO M'HA MOLESTAT GENS...


AQUESTA SETMANA POCS PARTITS DELS LAKERS, JA VAREM DESTROÇAR A GOLDEN FA 4 DIES I ENS EM DE GUARDAR PER DIVENDRES QUE TORNEM A JUGAR CONTRA ELLS, DEMA AIXÒ SI PARTIDET CONTRA ELS SPURS PER PUL.LIR DETALLS PER EL DIVENDRES ESTAR A TOPE I DESTROÇAR ALS GOLDEN STATE WARRIORS D'EN SANTI PONS!!!!!!!!!


LA FOTO DEL POST APROFITANT QUE AQUESTS DIES FOT TANT DE VENT, ES EL MITIC I ADMIRAT CARL LEWIS, CONEGUT COM "EL HIJO DEL VIENTO".

12 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Ho porteu clar divendres, sou uns marrecs! ahir vam fer pols als spurs(anell2007 potser?), jejejeje ... que grans som en serio, pensa que a Roth penso entrar amb la camiseta dels Warriors posada!GO GO!

Oscar 1977 ha dit...

Doncs vinga, si no et molesta la llaga a "fotra canya"....

Ferran Vila ha dit...

Gràcies per lo de "atleta", je,je.
Ha sigut un bon entreno, pensaba que avui estaria mes cardat de cames, però estic bé, senyal de que ja vaig asimilan el volum d'entrenos.
Ara foto al campa cap a Caldes a currar, ens veima dissabe per la "transi".
Salut

robert mayoral ha dit...

si t'has fixat jo tinc el mateix estil que aquest CARL.....oi???
i aquest Barça que concenci o no però que guanyi els dos propers partits, sobretot el del Madrid....

Byk ha dit...

Quins entrenos que vos foteu!! Ara si que et dic que quan arribeu tu i Ferran a Cabrils no em demaneu la cervesa encara que amb el que tardare a arribar s'acalentarà!! k máquines!! A Robert ni l'anomeno pq com diu Santi li fotrà foc a Cabrils!!

javipobla ha dit...

Karli,ahí ahí fotent canya i agafan forçes pels teus objectius.Tema barça està bastant fluixet.

karli ha dit...

Et veig tota la setmana molt nerviós amb el tema GSW-LALakers, tranquil...i si per casualitat guanyeu..bacil.la del triomf per que per fer un simil que el Rayo vallecano guanyi al Barça passa poques vegades!!! jajaja...perdedors que sou uns piltrafilles perdedors!!

Oscar, avui no m'ha molestat gens la llaga, espero que ja sigui aigua passada...

Ferran, atleta no "peaço"atleta!
a mesura que vagi passant el temps fliparas lo que el teu cos assimil.la d'entrenos, ja ho veuràs tu mateix. A currar a un Stage de dos dies en un hotel amb circuit de aigues termals i massatges? jo tambè ho voldria per a mi treballar així!!

Si ja em vaig fixar a la mitja de Mataró que tenies el mateix estil que el Karli Lewis!! El barça em te molt destrempat però que guanyi els dos propers partits encara que sigui per els arbitres!!

Byk, res, despres la bici em fotarà en posesió del farolillo rojo,em posare unes agulles al maillot i les anire tirant en plan pulgarcito a veure si puntxeu i no m'agafeu gaire aviat!!

Javi, la veritat que ahir va ser un bon entreno, tan de qualitat com de temps, em vaig notar molt be, el que em falta es agafar un bon ritme en cursa, a veure si de cara a Sitges puc fotrem força canya i em surt una bona mitja...

SANTI PONS ha dit...

NO T?EQUIVOQUIS!el simil està mal fet, es com si el Getafe guanyes al Madrid, sou com el Madrid, ja t'ho vaig dir, viviu de la historia, de res mes!jajajajajaja

karli ha dit...

No et passis eh mamó, qualsevol equip de la historia menys el madrid o els Boston!!
Ets un cafre warrior, l'altre dia en una tertulia de basket amb uns amics vaig comentar que habia conegut un tio fan dels Warriors, la gent va flipar, deus ser l'unic d'Europa!...afortunadament,jajaja..
Guanyarem guanyarem guanyarem!!!

Karpas ha dit...

130 aprox.
En el car de Sant Cugat es mas caro aun.

Y no soy el negrito, je,je...

Mariona ha dit...

Vinga anima't a participar a la cursa dels nassos i ens fotem unes foticos vestits de Pare Noel??!!

karli ha dit...

Karpas, ya me imaginaba que no eras el negrito,jajaja...

Mariona,paso de les curses de barna,menys la marató, no m'agraden, molta gent i pocs detalls de la organització!!
Jo acabarè l'any esportiu el dia 30 a la duatló de Cabrils i ja està!!