dilluns, 22 d’octubre del 2007

TOCADA DE BOLOS!!!!!!!!!!!!!!!


Quina tocada de bolos! es que no hi ha millor títol per aquest post d'avui, increible! fins el divendres em pensava que lo del Barça l'any passat a la lliga i el regal que l'hi va fer al madrid era insuperable. Doncs no! el burret d'en Karli ho va superar.

Vaig començar la primera partida impresionant, fotent totes les bitlles a terra tirada rere tirada, ningu dels meus contrincants podia seguir el meu ritme frenetic de competició, però de cop i volta, no se si per la presió, tonteria mes gran, presió en una competició de 4 capullots! doncs sí, per el que sigui em vaig començar a cagar, en tots els sentits i em vaig anar apagant com un llumí, i el cabronet del paràsit de l'Abraham mica en mica i sense fer res de l'altre món, anar retallant diferencies, el meu enfonsament va fer que arribessim a la darrera tirada amb opcions tots dos, però seguia tenint jo l'opció de sentenciar si feia una bona tirada, doncs NO! nomes vaig ser capaç de tirar 6 bitlles!!!!! i el cabronet de l'Abraham em fot un Strike i despres gairebe repeteix. Resultat final: victoria del líder i Karli enfonsat!. Aquest fatal desenllaç va fer que a la segona partida jo estigues enfonsat i no vaig fer res de res...i a sobre l'Abraham ens va fer l'exhibició de l'any, despres del meu regal es va motivar encara mes i ens va dedicar una partida de rècord, 185 punts!!!!! increible, res a dir en aquesta segona partida, però la primera costarà d'oblidar. Ara ja pots tenir clar Abrahamet que fins que el primer no arribi a 10 victories allà estarè jo per donar guerra!!!


Així queda la classificació actualment:

1er. Abraham "Furri" 6 partides

2on. Karli Karli 3 partides

3er. Dani Guru 3 partides
4rt. Joanot "Xoanot" 0 partides (lementable,jejeje)
Adjunto 4 fotiquis a la dreta d'aquest escrit per que veieu de quins personatges estic parlant.

8 comentaris:

Mariona ha dit...

Les fotos molt xules!! Però n'hi ha una que no acabo de veure clara. La quarta i última foto què coi és? Un travesti...??

karli ha dit...

un travesti? Mariona veig que no estas al dia, es una de les ties mes buscades per internet, es diu Zemanova i l'he posada per que al cabronet de l'Abraham l'hi mola força, hi habia fotos que sorita en boles però el meu blog es massa serio...jejeje

Mariona ha dit...

És una tia? Deu ser una tia amb sorpresa!! Ja saps, amb paquetorro... I les boles són falses!

karli ha dit...

Home si tants dubtes tens si vols et paso unes fotos on veuras que es una tia de veritat, si t'interessa saber la veritat diga'm on vols que t'ho envii...

robert mayoral ha dit...

ostres no sabia que fossis un esportista tant polivalent!!!
la propera partida que tingueu com a premi un tia així m'apunto, que de ben segur us pelu a tots!!!mmmmmmmm

karli ha dit...

Robert, la Mariona diu que no es una tia que es un trabelu, collons! com està el trabelu! es una tiarra i punt. No et convidarè a jugar a bolos per que veient el teu nivell esportiu pot ser un escandol, home si avans de començar la partida em dius que compartiràs el premi a les hores si que estas convidat.

Abraham ha dit...

Ay que tio que "Bolaso" le han metío....je je je!!!! La Mariona té rao nen, això sembla un trabelu... i kullons quin trabelu...No desesperis Karli que la propera vegada que anem a jugar només en guanyaré una, per donar una mica d'emoció. Sóc "simply the best", nen, em guanyes en tots els esport o pràcticament en tots deixem que et foti canya als bolos al menys....!!!! Salut subcampió!!!

karli ha dit...

Abrahamet, et veig molt pujat de moral, fins que algú arribi a 10 això no s'ha acabat!
Així que es un trabelu? no ho sabia que et molaban els trabelus, a veure si tindrem un campió de bolos gay, tampoc passa res eh, et felicito per aprofitar el meu blog per dir que surts de l'armari...
Au Romario cuida't i dediquem un golet aquest finde...