dimecres, 31 d’octubre del 2007

THE SHOW MUST GO ON !!!


Aprofito el títol d'una cançó de Queen, un dels meus grups preferits, per començar aquest post d'avui. El significat del títols es molt explicit, el show ha de continuar... el show que es tot el que ens envolta en aquesta vida no s'atura mai, hi ha funcions bones i n'hi ha de fatals però mai s'atura, s'ha de seguir sempre endevant, gracies a tothom per les mostres d'anims que he rebut aquests dies, el dia que ens coneguem personalment us dec una gran abraçada a tots/totes.


Be, com que es tracta de seguir endavant això farem, avui per cert a començat un altre show i dels mes grans que hi ha, l'NBA, jo soc un fan del basket, es de fet amb l'esport que mes he gaudit mai tan quan el practicaba com quan en soc espectador. Com a jugador molt discret, però em va donar l'oportunitat de fer molts amics i això es impagable en quan a vàlor. Com a espectador si em considero un bon expert, no soc dels que nomès mira si la pilota entra o de si hi ha una falta o no, soc dels que seguiexo les jugades, els moviments d'escacs que hi hà tan en atac com en defensa, el caracter que un entrenador pot arribar a transmetre al seu equip, en fi un detallista de l'esport de la cistella.


Centrant-nos una mica en el fet que comentaba que ha començat la millor lliga del món, he de dir que jo soc dels Lakers de tota la vida, desde que tenia 14 anys recordo que al cole ja discutiem entre els companys, en aquella epoca era cosa de dos Lakers i Boston Celtics, era molt extrany que algun equip els hi pogues fer ombra, afortunadament per la competició i per l'espectador això ha canviat i molt, i tambè ha canviat i molt tant per Lakers com per Celtics, qui els ha vist i qui els veu avui en dia, un desastre!!!


Aquest any els lakerians no ens menjarem un torrat, patirem per entrar als playoff, no s'ha arreglat l'equip aquest estiu i tot segueix igual, espero al menys que el gran Kobe Bryant no foti el camp sino...El primer partit ja s'ha perdut aquesta matinada, això si 40 i tants punts del Kobe i alguna ajudeta de Fisher i para de contar, això no promet gens.

Els meus favorits per guanyar l'anell son els Spurs de Sant Antonio de Duncan,Parker, Ginobilli i Cía. i si m'hagues de jugar algo tambè apostaria per Dallas Maveriks de Nowitzki, la mala experiencia de l'any passat caient a primera ronda dels playofs despres de batre records durant la lliga regular, els hi ha de servir de molt, si tornen a fallar aquest any hi haurà desbandada general. Ull tambè amb Houston,Yao Ming,Battier i evidentment McGrady tenen molt a dir, potser els hi faltarà un xic de profunditat de banqueta, però si entren en dinàmica positiva poden ser molt perillossos. Tambè crec que farà força feina, i em fot dir-ho, els Boston Celtics, amb Pierce, Ray Allen(quina maquina de llençar!!) i el recent fitxat Kevin Garnett poden fer mal, nomès falta veure els altres de l'equip com respondran, els hi pot passar una mica com als de Houston, jo espero que els hi vagi pitjor. Jo crec que el tema estarà entre aquests, però sempre surt algun equip que s'ha treballat be i al final dona mes d'una sorpresa.


Per el que fa als jugadors amb pasaport espanyol, tots estem esperant amb candeletes que el senyor Navarro dongui unes quantes lliçons de com es juga a aquest esport. Espero que triomfi de totes totes i l'any vinent es guanyi un contracte com Deu mana molt mes addient a la seva categoria com jugador. Dels altres realment no espero res de nou, Gasol inmens, Calderon colosal si el deixen jugar mes, Garbajosa irregular tirant a bé i Sergio Rodriguez, que collons fots a l'NBA? El meu amic Abraham era millor quan jugaba...!!!!No t'estic dient dolent eh Abraham!!


Be com que el show ja ha començat i jo ja us he taladrat bastant amb un tema que estic bastant segur que a molts no us ineteressa gaire, per acabar explicarè una anecdota que em fa serta gràcia i al mateix temps força rabia.Va haber-hi una època de la meva vida que vaig estar ficat dins del Mataró de Basquet, quan el Mataró era un equipaç de debó, doncs be, com que tenia l'oportunitat de tractar amb els components de la plantilla, hi havia un americà en aquella època que es deia Ricky Hood, un màquina, va anar per les vacances del Nadal als EEUU i em va baixar una samarreta d'un equip de l'NBA, de fet en duia unes quantes totes diferents i em va deixar triar, evidentment si la dels Lakers i hagues sigut no hagues tingut cap dubte, però no i era la desitjada, vaig haber de triar entre equips de segona fila o... els Boston Celtics!!!!!!!!! i jo lakerià de tota la vida vaig triar la samarreta dels Boston!!!!!!!!!! Per que us feu una idea els que no estigueu molt ficats en el tema, es com si ets un culé afèrrim antimadridista i et compres i et poses la samarreta del madrid!!!!!Perdoneu amics lakerians. Encara la tinc i encara me la poso!!!

He de reconeixer que es molt guapa, però es la dels Boston, quin fàstic!!! Ara que jo tinc un amic que anomeno bastant en el meu blog, que el seu nom comença per A d'Abraham,jejejeje, que el tio es un culé fanàtic com jo, però te una samarreta del Cannavaro del madrid...traidor de m...

6 comentaris:

Abraham ha dit...

Je je je...!!!! Ara ja mai em podràs dir res de la meva samarreta de lo "Favio", perquè a la que m'ho insinuis et fotaré la cavalleria per sobre amb el tema dels Celtics. Jo tinc la del Madrí, sí, però un Lakerià com jo ja t'asseguro que mai es posarà la dels "Seltics", si en Magic aixaqués el cap.....!!!!!Per cert tens rao eh, jo era fatal al bàsquet, però cony era la manera de veure't mamóóóóónnnnn, i perquè no dir-ho d'anar a fotre les birretes al "Bierhaus"!!!!!! Força "The Penjats Club"....li dec molt a aquell club....!!!!

Ferran Vila ha dit...

Ostres el basquest, aquell gran esport que dura 2 hores i nomes velne els 30 últims segons...je, je, es broma. Però és que a mi no m'entre, i això que alguna vegada m'he possat a veure algún partit.

Mira, no se si l'Abraham será molt cule, però antimadridiste segur. QUE TE LA DEL CANAVARO NEN!, "mister cintura de marmol", je, je...

SANTI PONS ha dit...

Karli,
m'hi jugo un vermut que guanya phoenix!jejejeje ...

karli ha dit...

Abraham, no eras fatal jugant a basket, eres l'unic juvenil que jugaba amb nosaltres els juniors, per algo seria.Les dues samarretes foten el mateix fastic, però la blanca es lo pitjor que hi hà!!

Ferran, a veure si els pericos feu un equip de basket, així seria l'unica manera de que veiesis algun matx.

Santi, no crec que caigui l'anell per el Suns, podria ser un candidat al títol, però com diu Andres Montes: si no funciona l'intendencia (els suplents) no hi ha res a fer.

robert mayoral ha dit...

ostres, desconeixia aquesta faceta teva....jo només desitjo que Navarro fagi una gran temporada, ja que ha marxat del Barça, que se n'adonin aquí del que han deixat marxar!!
La meva aposta és pels Dallas, aquest any com a mínim a la final!

karli ha dit...

Robert, ja aniràs veient que realment soc un malalt de l'esport, m'agraden gairebe tots i els seguiexo amb molta afició, Dallas? podria ser però Spurs i Suns crec que estan un xic per damunt, però l'NBA tambè dona sorpreses i gordes. Totalment d'acord amb el tema Navarro, ja es donaran conte tota aquesta colla dn Laporta del que han deixat escapar, que fotin el camp tots!!
Sandro Rossell torna ja!