dilluns, 15 d’octubre del 2007

QUIN MAL !!!!!!!!!!!!!!


Dilluns fastigós! estic trencat! ahir vaig ajudar a un cunyaaaaat meu a portar una mega tele desde casa seva a casa de la meva sogra i m'he cascat l'esquena. Collons amb el cony de tele! al menys pesava 70 kilos la mol puta! varem tenir que baixar cuatre pisos sense ascensor, fins aqui tot be, la varem colocar al cotxe i cap a casa la sogra. Tots dos contents per que ja nomes ens quedava pujar un sol pis sense ascensor i deixar-la al damunt de la taula de casa de la sogra, pujem les escales be i quan ja estem a punt de deixar-la al damunt de la taula, feia falta el darrer esforç i noto com un cop a l'alçada dels lumbars em deixa fregit, em va venir com un calfred i tot, ja vaig notar que allò no es quedaria en un simple avís. Per la tarda ja em costava seure al sofa, em costava estar dret, en estava fet una merda!! I la nit, collons quina p... nit! no he dormit gens, jo soc de donar moltes voltes i cada vegada que em volia girar, semblava un pollastre pillat en un ferro d'aquells quan els fan a l'ast. Quan ha sonat el despertador per anar a currar no em podia ni posar dret, es mes no podia ni sortir del llit!quin fàstic tot plegat, au truca al teu jefe i explicali tot... Estic esperant que arribi la meva dona al migdia i a veure si amb les seves mans màgiques de fisio em pot fer un apanyet, segur que algo farà, es la millor fisio del Maresme, a veure no hi ha un estudi fet sobre el tema però ho dic jo i punto, jejejejejeje...


Volia comentar alguna cosa sobre l'Ironman de Hawai,però no en tinc gens de ganes, felicitar a l'Eneko Llanos per tornar a ser novament Top 10, a Pontano que ha fet una competició impresionant i en Marcel Zamora dir-li que es un puto crack i que algun dia ens donarà un alegron inmens desde Hawai, aquest any ha quedat el 20è millorant el seu millor resultat mai aconseguit a Kona.


La única reflexió que faig després de veure l'IM de Hawai es que, tenint com a referencia en Marcel, que per l'amistat que tinc amb en Ferran que ell el coneix de tota la vida, si en Marcel es un tio considerat un autentic Makinon, com collons tenen que ser tota aquesta penya que queden per davant d'ell! quin nivell que te la penya!! Son uns autentics cracks!!!! felicitats a tots!

7 comentaris:

Mariona ha dit...

Ja sé què t'ha passat. No dissimulis... Tenies gelos dels comentaris que li vam deixar a en Franky l'altre dia, i vas pensar: ara m'he de lesionar jo!!!

Bromes a banda. Cuida't molt, que diuen que el dolor d'esquena és força xungo. 2 o 3 dies de repòs i tot solucionat. Petons.

karli ha dit...

k kabrona! molt bó molt bó. La veritat es que com et pots imaginar no l'envejo gens al pobre Franky, lo meu no es res i ja tinc mono d'esport, imaginat ell...

Ferran Vila ha dit...

Cullons Carles, deben de tenir una mena de sintonia còsmica. Jo he passat la mateija nit que tú. Això sí, jo ja porto unes cuantes amb la fisura de costella...en fi.
Noi a veure si ens recuperem que jo ja tinc al punt de mira de BCN 08. Aniras a Donosti?

Pel que fa a Hawaii, que vols que et digui d'uns paios que es fuman la marató amb dos curanta-i-algo, després d'haver-se currat la natació i la bici d'un Ironman...sense paraules

karli ha dit...

no, no anire a fer la marató de Donosti, em fot rabia per que es el segon any seguit que no la faig i et juro que es guapisima!
Marató aquest any gairebe segur que nomes cau la de Barna...com el teu puto debut en la distancia!!
Arribaras per fer Nuria o k?

robert mayoral ha dit...

bueno, doncs a veure si aqueste mans miracul.loses et solucionen el problema d'esquena..... per cert, si la tele pesa 70-80 kilus..que la canvii que és molt vella!!!

Ferran Vila ha dit...

No, no arribo a Núria ni de conya, és aquest cap de setmana. Ara mateix he anulat la inscricpció i l'abitació que tenia al hostal. El que et dic, a per BCN i a vere si la proepra temporada és una mica millor que aquesta.

karli ha dit...

Robert, es relativament antiga la puta tele aquesta, no es de les que foten ara, es d'aquelles cuadradotes i no se si fot gairebe 40 pulsades, una bèstia...que ha pogut amb mí!