divendres, 26 d’octubre del 2007

A DISFRUTAR!!!!!!!!!!


Molt bones compais! tot just fa mitja horeta que he plegat i com que avui es divendres això vol dir que ja estic de cap de setmana!!!!!!


Ja tinc planificat el meu cap de setmana esportiu, demà i si el temps m'ho permet, he quedat amb tres amics meus per fotre un partit de paddel, serà el meu retorn a una pista desprès de gairebe 10 mesos, avans jugaba practicament cada setmana,a veure si no jugo patétic per que si no els hi fotaré el partit enlaire als col.legues i tardaran un any mes en tornar-me a trucar per jugar.Em quedat a les 9:30 al club que està a Mataró, jo visc a Premià i la meva intenció es baixar amb la bici, nomès hi ha 14 kms desde casa fins el club, però sortiré a les 8:00 i aniré a fotre una volteta una mica mes llarga amb l'intenció d'arribar-hi a les 09:15.No serà gaire estona però si he de dir a favor meu que el club està situat a mitja muntanya i la pujadeta final es bastant forta, una pujada molt curta però t'exigeix, res per un personatge com jo que fa un mes va acabar el seu primer triatló B, jejejeje...


Evidentment i després del partit de paddel, mínim 1h30m, màxim...que collons sé! perque a vegades ens em arribat a cardar 3 hores de partit fotent-l'hi a la piloteta, doncs despres cap a casa amb la bici novament, depenent del cansat que estigui enchufare el GPS i anire directament i si tiunc mes ganes de marxa fotarè una volteta extra per alguna carretereta.


Espero sobretot que el temps es porti bé i ens deixi gaudir a tots els esportistes d'una bona jornada atlètica.


Dissabte per la tarda m'agradaria gaudir d'un altre dels esports que mes m'agrada: "El Siestot", gairebe sagrat els dissabtes per la tarda, he dit siestot i no siesta per que cauen perfectament un parell d'hores, ohhhhhhhhh quin gustaço quan et despertes estas com nou!


El diumenge m'agradaria sortir a correr, agafaré el passeig maritim, està collonut, i vinga a cremar quilometres tot veient el blau del mar, a Madrid això no ho poden fer(jejejeje), tinc pensat de fotre 20 kms a veure si anem afinant el cos de cara a les mitjes maratons que s'acosten. Aprofito per cert per animar-vos a tots a que participeu a la mitja marató de Mataró, es el primer cap de setmana de desembre, normalment es així, es una mitja que està molt en alça, cada any hi participa més gent i crec que es una de les tres amb mes participació de tot Catalunya, no es d'extranyar doncs quan acabes no marxes amb les mans buides, hi ha uns quants sponsors potents que no deparen gastos en regalar els seus productes, de veritat, molt generosos.El recorregut no es dels considerats fàcilots però tampoc es una mitja complicada, el pitjor està en els dos darrers quilometres que son de pujadeta que t'acaben de matar, recomanable 100%.


Per rematar el cap de setmana, el diumenge tinc un dinar familiar i per la tarda... BARÇA, BARÇA....BAAAARÇÇÇAAAA!!!!!! Espero que l'Almeria pagui els plats trencats d'aquests dos darrers patètics partits que els senyorets ens han dedicat.


Despres del partit començarà la fase pre-depresió de que el cap de setmana s'acaba i el dilluns ja es a tocar...quin fàstic!!!!!!!Hauria de ser al reves, dos dies currant i cinc dies d'oci, diversió i d'sportasako!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Abraham ha dit...

Hei nanu!!!! Sort demà al pàdel... espero que no et tiris la mateixa estona que ens vam tirar nosaltres l'ultim dia que vam jugar a Squaix, perquè si és així ja no faràs res més en tot el cap de setmana...je je je!!!! Diumenge 12'00h juguem contra els segons, no cal dir que els primers som naltros, ja pots comptar amb un golet per el meu amichi Karli!!!!
Audiós!!!!!

Mariona ha dit...

Vaja vaja, ja veig que a través de l'squaix estàs entrenant de cara al partidet de tennis que tenim pendent!!!! Tanta por tens de perdre? Ja ens penjaràs fotillos. No et descuidis de fotografiar els travestis que vagis trobant per allà xD

PD: El 10 de maig a les 7 del matí et vull veure a l'Ampolla, a la línia de sortida amb el neoprè posat ;-)

karli ha dit...

Abraham, be nen ja varem parlar ahir i ja saps el que ha pasat, estarem en contacte, sort per el partit.

Mariona, hola maca! mira al final aquest cap de setmana que tant bonic es presentaba ha estat dels pitjors. Ahir va morir un amic de la meva dona i meu i estem força abatuts, quan em vegi amb ganes escriure un post sobre el tema per que tinc ganes de desafogar-me.

Ferran Vila ha dit...

Ho sento Carles. Ànims, ja saps on estem.