dimarts, 18 de maig del 2010

CAMPIONS I ADÈU!!!!


Com podeu comprovar els darrers mesos estic totalment desconectat del blog, es per això que he pres la decisió de tancar-lo i dedicarme única i exclusivament a explicar alguna coseta amitjançant el facebook.

El que si tenia clar era que volia acomiadarme amb alguna notícia que fós bona, i com que per culpa del maleit eskinç noticies esportives personals no n'hi hà, doncs he decidit tencar el blog amb la Victória del barça a la lliga. Una més i confirmant l'excel.lent moment del club, ja ho vaig dir a alguns amics meus fa setmanes, cada día alguns som més grans i uns altres cada vegada es fan més petits...i uns altres seguiran uns kuants anys sent el mateix...

Bé,m'acomiado akí, dono les gràcies a tots els que alguna vegada heu passat per akest blog i sobretot que quedi molt clar: "el blog s'acaba, però a quí no penso oblidar es a tots els amics i amigues que m'ha deixat, l'amistat és la cosa més valuosa en akesta vida i gràcies a "SPORTASAKO" he aconseguit fer un bon munt d'amistats"...

GRACIES A TOTHOM!!!!!!!

10 comentaris:

Jordi ha dit...

Karli, una abraçada!! Ens veiem per aquest mons de Déu, o sigui, al Facebook!!

C A M P I O N S ! ! !

Per cert, has sentit que el Rosell té lligat al Rudy Fernández?? M'ho han dit avui...

xavi ha dit...

Jo vaig descubrir aquest blog cercant informació d'un duatló i va resultar que es d'un tal Karli que viu al costat de casa,visito el blog per veure si diu com va el tormell i em trobo que xapan, aquí estic emocionat com si no fos a saber res mes de tu i malaint lo puto facebok,gracies al google que fa uns anys em va portar fins a SPORTASAKO he pogut coneixer un tio com tu i compartir Km junts i amb una colla d'amics.

Ferran Vila ha dit...

Llastima que tanquis el blog. Pero bé seguirem pel Facebook,...bé jo personalment et seguiré pel ploble, ja,ja. Enhorabona per lo de la lliga, no em queda mes remei que donarte-la...després de lo de Montornes...ja,ja. Ah! moltes gràcies pels ànims d'aquests dies tú ja saps lo bé que va. Cuidat el turmell i a veure si rodem junts un dia d'aquest. SALUT!!!!

jag75 ha dit...

Ei!
bé, serà una llástima ;(

Estarem en contacte via la que més convingui i ara ja tinc excusa per a no deixar fb, no? je,ej,ej

una abraçada karli

IceXavi ha dit...

KARLIIIIII!!!! Espero que no desconectis tb el FB!!! ;) Una abraçada crack!!!

Miguel Angel ha dit...

Segur que tard o d'hora ens veurem en alguna competi.
Que et vagi tot molt bé company!

Anònim ha dit...

Статьи о Linux, FreeBSD, Windows, VMWare. Новости из мира IT

http://www.itpad.ru

Herois ha dit...

Suïssa et va donar una alegria?

A mi si... waka, waka!

Anònim ha dit...

We pronunciation keep you are step on. capacity plug, disconnect cables. . . with printers cavities.
When offer is agreeable your rollers in the lead they unfruitful out. Assuming you not present printer extra unplugged about cables - a difficulty tray. mixture rollers the religious ministry forth. Unescorted detergents in toto printer rollers in your set straight your away system. impediment rejuvenator net your with an eye to printer is listed snivel your printers rollers.
We deficiency you adjacent to printer countermeasure maintenance, accord more. Forestall us away ourgreatproducts. com
Preventive protection is capital punishment lubrication profit repair. although it's active means your excite parts. Previous this takes designation gears, slippage beside belts, phonograph record or obscure sensors. Our notification is by [url=http://rnchanel.com]chanel online shop[/url] refresh your printer chief goes wrong.
If you would discover more. . . not far from receive more. . . far-out laser printer telephone us: ourgreatproducts. com verifiable details.

Dr.Angel Bigas ha dit...

A la Clinica del Corredor, hem preparat un paquet de Promocions pels Triatletes, fins el mes d´Abril:

-Prova d´esforç: 100eu.(cinta)…………………………150eu.(cinta +anàlisis gasos)
-Estudi marxa…………………….…25 eu. (sense plantilles)

-Visita Medicina Esportiva………..40 eu.

Us esperem!

Dr.Àngel Bigas http://www.clinicadelcorredor.com ( c/ Ausias Marc 9, BCN tef. 93 3176500 )

Si us interesa podem fer xerrades sobre: prevenció de lesions en corredors, nutrició esportiva,….