dimarts, 8 de desembre del 2009

MITJA MATARÓ...una més i gràcies...

Aquest diumenge passat es va disputar la 12a Mitja Marató de Mataró, la de casa. Desprès de 10 dies d'incertessa degut a l'accident de moto, finalment vaig poder plantarme a la linea de sortida. Les perspectives de cara a la cursa eren una mica confoses, tenia clar que no estaba com ara fa un mes kuan vaig còrrer en 1h27m a Castelldefels, feia 10 dies que no podia entrenar per el genoll però la setmana anterior ja vaig tenir que renunciar a la Jean Bouin i a Mataró es tenia que còrrer per poc clar que ho veiès...

Vaig creuar a "la acera de enfrente" per trobar a lo Furri i lo Antolí

Va ser en jordi qui hem va proposar d'anar amb ell, el meu objectiu tenint en conte la prèvia era intentar baixar de l'1h30m. Els primers kms varen passar ràpid...massa ràpid!!! al km 3 passavem en 12:05 (a 4'02"/km), intento començar a dossificar però la massa d'atletes i l'entrada al casc antic de Mataró on l'adrenalina es dispara no hem varen ajudar a baixar el ritme.
Seguint a l'Antolí al c/St. Josep cantonada La Riera

Al km 6 i poc ja vaig començar a notar que la cosa no anava be del tot, les cames les portava molt dures i no hem trovaba cómode. En el tram del passeig marítim vaig començar a perdre temps per km de manera força visible, estaba tocat i kedaba un munt!!!!
Per el passeig marítim, inici del calvari...km 8!!!

Al km 9'5 m'espera en Raul, company de club que decideix fer la mitja amb mi desde akell punt...i menys mal per que si no encara estic corrent per Mataró!!! passem el km 10 en 41'25".
La sorpresa ens va venir al girar per tornar a agafar direcció Mataró, un vent acollonant que no va fer res mes que afegirse a totes les sensacions negatives que ja passaven per al meu cap!!
Intentant possar bona cara...

En Raul anava tirant de mi, animant-me i motivant-me, i com no l'Eva anar fent fotos, gracies longueraaaaaa!!!!
En Raúl tirant de mi...

El tram d'anar fins a la Procter va ser un calvari, entre l'aire i les cames i el cap, tot era negatiu.
La llebre m'animaba dientme que kuan giressim tot seria diferent i que volariem, però kuan les cames no van no voles ni amb un huracà al teu favor!!!
Anavem passant els kms i encara kedava el pitjor, la pujada del km 19, la pujada de Sant Simó, 1km de calvari afegit que si hi arribes malament...apaga i vamonos!!!...i així va ser...
El gir que et porta a la temible pujada...

Pujant com vaig poder i un cop al km 20 no vaig ni ser capaç d'accelerar el ritme una miketa!!!
Ni tan sols akell sprint que sempre trec per orgull vaig poder fer!!! al final 1h 31m

La conclusió final es força confusa, està clar que hauria d'estar content per el sol fet d'haber pogut còrrer, feia 5 dies estaba a Urgencies mirantme el maleit genoll...però ja sabem que sempre volem més.

Ja s'acaba l'any i amb ell el calendari atlètic, en principi ja no competirè fins a la Sant Silvestre de Masnou del dia 27 que posiblement signifiki el punt final a akest any de curses...

P.D.: Per la tarda l'amic Fran hem va convidar a anar a veure el nou Estadi de Cornellà, jugaven els perikos amb el Racing, tot i la mala experiencia que vaig tenir ara fa un parell d'anys a Montjuic hem venia molt de gust anar a distreurem i veure futbol, més que res per oblidarme una miketa de la mitja marató i el seu mal gust general. Vaig anar al camp, vaig veure de tot menys futbol, jo m'ho vaig passar prou bé (jejejejeje)...
El camp una meravella...l'ekip que hi "juga"...lamentable!!!

7 comentaris:

Jag75 ha dit...

karli!!!
ànims home, que no estamos tan mal... collons, vas córrer en 1h31!
Sento no haver-te ajudat més i deixar-me portar per les sensacions. Per cert, els 1rs kms eren el rimte correcte (un pelet ràpid -1ó2 seg/km, que fa mooolta baixada i s´ha de guardar el temps guanyat per al tram final :)

una abraçada i espero veure´ns aviat

Fran ha dit...

Pot ser una mica accelerat al principi, però de totes maneres, amb tot el que vas patir amb el genoll a causa de l'accident, crec que has de sentir-te satisfet i preparat per treure't l'epina molt aviat. Ànim!

Joan Josep ha dit...

A veure nen, desprès de tirar-te de la moto a sota del pont i d´estar 10 díes sense entrenar, com pots dir que fer 1:31 sigui un mal resultat.

Hauríes d´estar molt content per haber pogut correr en tals condicions. Molts altres ni ho haurien fet.
Felicitats campió.

Arreveure.

karli ha dit...

Jordi, si però ja saps que sempre volem més!!!...i més amb una llebre com tu!!!massa ràpid els 1ers kms!!!de tota manera amb les males sensacions que ja tenia, tard o d'hora m'haguès vingut el mal rotllo igualment. A veure si ens veiem avans de que acabi el 2009!!!

Fran, jo crec que 5 segons massa ràpid als primers kms!!estic satisfet per poder còrrer però les males sensacions m'han deixat una mica dubtós...m'haurè de treure l'espina kuan avans millor!!!

JJ, no si mal resultat no és, i menys a Mataró, el que passa que fotia gracia baixar de 90 minutets però...lo important es que el genoll ja està perfecte i a veure si akesta setmaneta puc entrenar ja amb normalitat.

Ferran Vila ha dit...

Mestre!!!, aplicat el "cuento" que sempre em dius a mi i no et fagis "ollas". El temps comtant el paron está la mar de bé. I no se si és la camra de l'Eva o que, je,je,però et vec fi com fa temps que no et veia. Continua així que a BCN ja estic vein una gran cursa. Per cert em fa mandra lo del du de Cabrils i he decidit acompanyar-vos a la San Silvestre del Masnou, a mes vindre amb gorret de Pare Noel, ja,ja. No sabia que anaves diumenge, no vaig poguer venir, parò clar estnat tú al camp que volies, ja,ja

TRI-CAS ha dit...

UFFFFF , estas que vuelas, con ese tiempo me conformo en mi proxima media!!!!!
Felicidades y que lo de la rodilla no sea nada!!!!!

karli ha dit...

Ferran, ja ho sé que el temps no es dolent nen però estan com estaba fot un mes enrere sempre volem algo més!!!
M'alegro que vinguis a la Sansi de Masnou!! a riure una estona, no t'encantis amb la inscri eh nanu que tu ets un profesional dels encants d'inscris!!
Ja varem veure que hi eres a Cornellà, et varem estar trucant però res de res, varem veure al supporter desde lluny.
Ens veiem trijolito!!

Toni, doncs fot un 4 setmanes si que vaig volar!!! el temps no està malament però...argggghh!!!
El genoll està de puta mare, ja està oblidat!! una abraçada crack!!