dilluns, 19 d’octubre del 2009

MITJA MARATÓ MEDITERRANI...BON INICI!!!!

Ahir diumenge vaig anar cap a Castelldefels a disputar la primera Mijta Marató de la present temporada, dins del marc de la Marató del Mediterrani tambè es disputaba la mitja marató i els 10 kms, jo vaig decidirme per la mitja.

Desprès de 4 setmanes d'entrenament amb força disciplina i forçes ganes i amb bones sensacions, volia comprovar a veure com estaba realment en una cursa. La veritat es que tots els nervis que no he tingut en 3 anys avans de kualsevol cursa varen apareixer durant el dissabte previ. Tenia ganes de fer-ho bé, ganes de demostrar que puc tornar als temps de fa 3 temporades enrere, no volia endurme una decepció veient els entrenaments que estaba fent juntament amb en Fran i en JMairena. Tenia clar que volia acostarme a l'1h30m i que si hi habia la mínima opció abaixar la barrera dels 90 minuts.

La tàctica era clara, volia passar els primers 10 kms en 43' i els seguents 10 kms en 42', així tindria un marge de 5 minutets per baixar dels 90'.

Bon escalfament i cap a la sortida, surto força endevant i el 1er km el passo en 4:05, cómode però un txic massa ràpid, redueixo una miketa i començo a passar els kms a 4'10", pim pam pim pam passo el km 10 en 42', bones sensacions i ganes de seguir tirant al mateix ritme. Segueixen les bones sensacions durant els seguents 10 kms i els faig en 41'. Ja feia estona que tenia clar que llevat d'algun imprevist sobtat, l'objectiu de l'1h30m el tenia a les mans i amb marge. El darrer km el faig en 4'25" i entro a Meta en 1h27m.

Km. 16 aprox. veia l'objectiu a l'abast...

Molt content en acabar i el més important sense estar destroçat de mala manera. La cursa té un perfil molt plà, nomès té dues rampes en el km 9 i en el 20 que et dona records però son curtes i es superen ràpid. Ambient de públic desert i molt bona temperatura per còrrer.

Conclusions: Estic super satisfet, per a mi tornar a estar en akests temps significa mes del que hem pensaba. Si que es cert que sense entrenar hem sortien temps molt acceptables, però en les curses akestes on et creues amb els demès atletes i veus molt per davant a la gent amb la que tu anaves habitualment, això et resignaba una mica. Ahir per fí i desprès de 3 anys hem vaig tornar a veure amb el grup que realment crec que puc estar.

Agraiments: sobretot als dos compais de fatigues, en Fran i JMairenaJMotos, per motivarme a sortir amb ells a entrenar per que si no hi fossin ells de ben segur hem kedaria a casa vaguejant, com els darrers 3 anys!!!, gracies a en Xavi Barrosso que de tant en tant tambè s'apunta als entrenos, gracies a la Musa (jejejejeje) per estar allà i motivarme a anar al punt d'entrenament, gracies a la Mónica (es que si no hem cau una colleja!!) guapaaaa!!! i sobretot sobretot gracies a en Mairenooooooooooooooooottttttttt per fer-nos riure tant!!!!!!!
No hem voldria deixar a la Colla del Garraf per els seus ànims per la cursa i l'interès post cursa, gracies!!!...tens un Parrots pagat Gayot JJ!!!

11 comentaris:

IceXavi ha dit...

Enhorabona crack!!! Una gran cursa, i ja era hora començar a entrenar...jejeje Espero que ens tornem a veure aviat!! Una abraçada!!

Fran ha dit...

Home, als entrenos ja et veiem molt escalfat, amb muses, Mairenes y collejas incloses, el cert és que això no ha fet més que començar i segur que la tendència anirà cap als 85 minuts.
No veig cap incidència caganera, la qual cosa vol dir que et trobes pletòric, això sí, demà ja tornem a tenir més sèries. Felicitats i a seguir pel bon camí, osigui, cada dia menys golfa... i mira que et costa...

quico (elzorro) ha dit...

hola puedes estar contento has hecho un tiempazo felicidades
un saludo

Tr3sk ha dit...

Longuerooo, a este ritmo esta temporada dejaré los patines y me compraré uno electrico...no hay quién te siga, menos mal que mis b3rridos se oyen a kms!!!
Felicidadeeeeeeeeeeeeees, rei!!!

Manuel Tintoré Maluquer ha dit...

Mi más sincera enhorabuena por la marca conseguida, es un tiempo de puta madre y espero que el inicio de muchas satisfacciones en el futuro; cuando acabasteis los 21 kilómetros, a los maratonianos nos dejasteis solos en un verdadero desierto; un abrazo y ánimos para seguir en esa tónica que has emprendido, te sigo leyendo.

Joan Josep ha dit...

Moltes felicitats Golfa. Jo mantinc la teoría que la proximitat del Parrots es la que et va donar la força per la marca. El fet de tenir els teus "amics" a prop et motivaba.

Si a la primera de la temporada ja fas aquesta marca, a Granollers o Montornès, no hi haurà que et segueixi.

Arreveure.

karli ha dit...

Ice, la veritat es que tens raó en lo de començar a entrenar!! a veure si tornem a coincidir en alguna mitja que ja tinc ganes de veuret mamon!!
I que sigui la darrera vegada que fots el partit de la teva vida contra el Premià!!...pobre de tu que no m'avisis kuan vngueu a jugar a Premià!!

Fran, k poderio tengo en el coño metio!!!jajajajaja..a veure si puc fer akest 85 minuts que esmentes, seria tot un exit per a mi!!cada dia menys golfa?? cada dia estic pitjor...viva la vida!!!!!!

Zorro, el tiempo es bueno la verdad, esto me anima a seguir entrenando y a ver si puedo rebajar mi marca de 1h26m, estoy cerca...despues de unos kuantos añitos!!!

Tr3sk, longueraaaaaaaaaaa, estoy a tope campeonaaaaaaa, esos patines compratelos con el boton de turbo a ver si no me vas a pillar!!!jejejeje...mare meva si ets la puta ama patinant!!!!!...aunke sea trampa claro..jajajaja...
Un besazo tia bueeeenaaaaaaa!!!!!

Manuel, ya ví que el ambiente era tetrico, me compadecí de vosotros los maratonianos..que làstima!!, de todas maneras te portaste como un puto campeón!!!!!!!

Joan Josep, jo crec que va ser mes la teva energia que estaves trotant per Sitges, on podies estar si no!!!, la gran reina de les gays, o sigui tu, hem va donar la força per poder tirar endevant!!
Vols que et digui un secret, estaba tant a prop del teu territori que vaig pensar: "Karli, espabila i ves ràpid i fotem el camp ràpid d'akí avans de k t'enkuli algun aiguet de la JJ!!" i així va sortir el temps que va sortir...

Ferran Vila ha dit...

Una miqueta d'entreno i mira...TIEMPAZO! i això nomes es el começamet. Ja saps si al final t'animes i necesites algú per que et pugi al sillin o et tiri a la pisicina ja m'ho diras. Si no, es igual seguix foten-li a la sabatilla que vas de conya i pel 2010 ja saps que tenin un "pasajadeta" per fer a la montnaya. Salut i força!!!!!

Abraham ha dit...

Ets un craaaaak....no sé de què et sorprens!!!!!! i ara a baixar més temps...jejejejje!!!! Una abraçada podrit!!!!

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]kaspersky key finder, [url=http://firgonbares.net/]christian discount software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] cheap software sale software from macromedia
software purchases [url=http://firgonbares.net/]telephone mounting board autocad 2009 mep part[/url] adobe photoshop cs3 cracked
[url=http://firgonbares.net/]software store locator[/url] education discount software
[url=http://firgonbares.net/]Readiris Pro[/url] buy old adobe software
microsoft office 2003 activation code [url=http://firgonbares.net/]teacher discount on microsoft office[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]Mac Box, [url=http://vonmertoes.net/]how to install office 2007 enterprise blue edition[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] microsoft office pro 2003 complete download academic software projects
selling free software [url=http://hopresovees.net/]pda office software[/url] adobe software sales
[url=http://hopresovees.net/]PACK-1 Adobe[/url] free try quarkxpress 5
[url=http://bariossetos.net/]cheap computer software for[/url] windows vista versions
download free adobe photoshop cs4 [url=http://vonmertoes.net/]nero 9 serial number[/b]