dilluns, 16 de febrer del 2009

2 TIRADES LLARGUES I 1 ENTRENO...


DESDE LA MITJA DE GRANOLLERS QUE NO ESCRIVIA RES PERÒ ES QUE TAMPOC TENIA MOLT QUE EXPLICAR. SEGUEIXO EL RITME GANDULERO D'ENTRENAMENTS...

DESDE GRANOLLERS NOMÈS M'HE CALÇAT LES BAMBES UN SOL DIA!!!!!! COM??? PERÒ SI EN EL TÍTOL DEL POST DIU "2 TIRADES LLARGUES I 1 ENTRENO"!!! SI COMPAIS, ENTRENO EL QUE ES ENTRENO NOMÈS N'HA CAIGUT 1, LES TIRADES LLARGUES SON LES DUES QUE M'HE CASCAT AKEST PASSAT CAP DE SETMANA PERÒ DE DORMIR!!! DE DIVENDRES A DISSABTE VAREN CAURES 11 HORES!!! TOMA NENGGGG!!! I DE DISSABTE A DIUMENGE VAREN CAURE 10 HORETES MES!!!! NO CAL QUE PREGUNTEU SI ESTIC DESCANSAT OI?

EN KUAN A L'ENTRENO DONCS AIXÒ, NOMÈS HA CAIGUT UN ENTRENO EN ELS DARRERS 15 DIES, VA SER AHIR DIUMENGE, TENIA QUE ANAR A DINAR A MATARÓ A CASA LA MEVA MARE I VAIG DECIDIR SORTIR DE PREMIÀ A LES 12 DEL MIGDIA, DIRECCIÓ MATARÓ I XINO XANO VAIG ACABAR ARRIBANT A L'HOTEL COLON DE CALDETES, GIRO I FINS A MATARÓ A CASA LA MAMA. EN TOTAL VAREN SER 2H 15M, EN KMS MES O MENYS UNS 27, VAIG ANAR FORÇA TRANKIL, UNA MICA PER SOTA DE 5'/KM. EN PRINCIPI VA ANAR FORÇA BE, FORÇA CONTENT EN GENERAL PERÒ AHIR HEM VAIG DONAR CONTA QUE LA MARATÓ AKEST ANY MES QUE MAI SERÀ UN CALVARI SEGUR!!!! FINS AL KM 30 HEM VEIG BE PER ARRIBAR-HI EN CONDICIONS, PERÒ A PARTIR D'AKÍ TOCARÀ PATIR I MOLT!!! AKESTA SETMANA M'HE PROPOSAT FER UN PARELL D'ENTRENOS ENTRE SETMANA I EL DISSABTE UNA ALTRE TIRADA LLARGA...AKESTA ES LA INTENCIÓ, DESPRÈS JA ES VEURÀ JEJEJEJEJE...

LA VERITAT ES QUE NO HI HA GAIRE MES PER EXPLICAR AIXÍ QUE L'ÚNIC QUE PUC AFEGIR ES QUE FELICITO ALS SEGUIDORS DEL MADRID PER QUE JA ES VEUEN CAMPIONS DE LLIGA DESPRES DE RETALLAR 2 PUNTETS AL BARÇA DESPRES DE NO SE KUANTES JORNADES!!!! NO VOLDRIA ACOMIADARME SENSE PASAR PER ALT LA SITUACIÓ DE, FINS EL MOMENT, L'ALTRE EKIP DE LA CIUTAT, BÉ PREFEREIXO CALLAR NO SIGUI QUE ALGÚ S'EMPRENYI...DISSABTE SE SENTIRÀ UNA CANÇÓ QUE VA CAMÍ DE FER-SE REALITAT...FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!! JEJEJEJE... (NO T'EMPRENYIS TU!!!, SI TU!! EL QUE T'HAS SENTIT AL.LUDIT, QUE EL TEU NOM COMENÇA PER "F" I ACABA PER "RAN" JEJEJEJEJEJE...ÀNIMS XABALOT!!!!!

16 comentaris:

robert mayoral ha dit...

doncs jo aprofito i saludo els del ESPANYOL que cada dia m'haig d'ajupir més per veure'ls.....a veure si entrenes més..jkejejej!

Joan Josep ha dit...

O estàs molt més fort del que admets, o realment a Barcelona el que riura serà un al que has fet referència cuant et vegi passar...

Comparteixo el comentari den Robert sobre que casi que entrenem una mica més.

Arreveure.

Anònim ha dit...

Tú en la teva linea ... Aprofita aquesta setmana per "entrenar" una mica, o no? De totes formes segur que et va be la marató, encara que tu no ho creguis (jo sí). Al final m'apuntaré al teu plan d'entrenaments, jeje. Un petó i ens veiem aviat!!!

Ferran Vila ha dit...

Ep! no se per que hem posses si el que es pica és es Fran, jo als blogs ja sap que "no coment" del tema.
A la marató si fosis "normal" et dira que ho tens mega pelut amb els entrenos que portes, però com que ets una mica "marciano" igual fots millor marca que l'any passat. Jo d'aquí a la marató no faria res mes no fos cas que et passis de forma, je,je. Salut artista.

Tr3sk ha dit...

Pues na ya sé donde te esperará la Tr3sk en la Marató!!!
Sólo de oír a esos energúmenos gritarme: "en patines es trampa"..volarás para llegar a meta lo antes posible!!!Táctica, Fonte!!!
A tope Longueroooooo!!!

Fran ha dit...

Caramb, jo no m'havia donat per al.ludit i n'estava segur que et referies a en Ferran!!!
Doncs no puc dir res, acabo d'assabentar-me que el president de l'atre equip de la ciutat està fent gestions per vendre el Mallorca a un magnate uzbeco. Què és el que no haurà fet per enfonsar-nos a nosaltres, ah, clar, que és amic d'en Villar... ja deia jo que tres expulsats seguits i que ens retirin després les vermelles per injustes no és quelcom de normal...
Canteu, canteu dissabte, que la formiga vé darrere sense fer soroll...
I entrena més, gandul, que el dia 1 vull veure't donar la talla, sóc capaç d'arrossegar-te fins a meta si cal...

Rafa González ha dit...

Muy buenas tus "tiradas largas" jejeje. Me he partido leyendo los comentarios... Yo me abstengo para no crear más polémica, pero bueno, no obstante diré que : Aúpa Zaragoza!!!

Oscar 1977 ha dit...

Com ets!!! quin fart de dormir. No et preocupis, un altre entreno(ja veus que no poso tirada)de 30 kilometrillos i això ho tens fet. Ya estamos a 10 puntos!!!!!

karli ha dit...

Robert, l'any vinent si tot va bé estaran jugan amb el Nastic i el Girona...intentarè entrenar una mica mes...k tampoc costarà gaire!

Joan josep, fins ara estava passant de tot, però diumengevaig donarme conta que a Barna patirè i molt!!ja et saludarè kuan hem diguis ADEU!!

Gemma, linea regular d'entrenos ja ho veus!!bueno no akesta setmana m'he superat...1 entreno!!! jejeje
Un petonet...

Ferran, t'has sentit al.ludit i no anava per tu lo dels pericos, ja se k tu passes de comments en el blog, per al k anava si k s'ha sentit al.ludit i s'ha kedat a gust, si es que en el fons ho faig per això, per que es desafogui un mica!!!jejejeje...
La marató...no vull parlarne fins el dia que toca!!!estic fatal!!!

Tr3ska, que ganastendré de verte despues de la salida de la marató!!!eso querrá decir que ya estaré!!!...si es k acabo...
Salut Longueraaaaaaa!!!dejame los patines reina!!!!!

Fran, si que anava per tu Perico!!jejeje...ets un crack!!et podries fer guionista d'una pel.li de ciencia ficció amb akests guions que t'inventes!!Ja saps que soc anti Lapuerta i per mi com si vol vendre els seus gallumbus al Rei!!! la formigueta que ve al darrera? que mes voldrieu els pericos que guanyes la lliga el vostre primer ekip!!!
Lo d'arrossegarme a la marató t'hi convido sense cap mena de dubte!!! farà falta segur!!!!

Rafael, bueno ya ves ya que no hago tiradas largas de las que hay que hacer pues hagi de las otras!!
Del tema futbol, bueno pues espero que el año que viene esteis en primera...pero solo podreis hacer un viaje a Barcelona para jugar de liga!!!jajajaja...

Oscar, ets un renegat, deus estar content eh podrit que ens heu retallat dos puntets!!jejejeje..
A veure si dissabte faig una altre tiradilla..de còrrer es clar eh!!!

daniel leiva posadas ha dit...

karli yo no se que hacemos tio ,unos aqui entrenando a tope y otros con dos dias al mes me sacan una media maraton sub 1:30 !! bua que rabia me da esto! yo pa mi que entrenais y os lo callais todo ,y ahora la maraton de barna no?? anda yaaaa !! je je que cracks tios !!

jag75 ha dit...

marmota, ja sabia jo que per aquestes dates a EE.UU es celebrava el dia de la marmota xò no sabian que tenien una franquícia a Espanya.
ànims, si ja tens clar que patiràs, patiràs menys segur.
una abraçada

karli ha dit...

Dani, te juro que lo mio es verdad! nada de entrenos tio!! algo exagerado!!! ahora la maratón como un Pepe nene!! a sufrir como un cabrón pero esto hay que sacarlo pa lante!!!

Jordi, mira que no he sigut mai de dormir gaire però tio akests dies m'ha donat per fotre la marmota!!!
Realment ja estic mentalitzat de que patirè moltissim i a veure com va...mare meva!!!

David Rodriguez Roures ha dit...

Perla le estaba contando a Rebeca lo del chico que callo al suelo en Granollers,el chándal que llevaba jeje.
Tu ya sabemos todos que eres de entrenar poco y rendir mucho,así que seguro que te sale bien.ç
Bueno muy a mi pesar que gane el Barça dema,lo siento por Fran jeje,un saludo.

rogero ha dit...

nanu! va que la marato ja es aki! ve parlant del barça... ja veus com anem! no es pot riure ni akest any que les coses sembla que van bé! i ara lyon, voras tu!

locu entrena namica que em fas enveja!

Anònim ha dit...

forged consul erik member transactions header thirty corps pediatrician experiments banjara
semelokertes marchimundui

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies