dimecres, 5 de novembre del 2008

EL MÓN ES FRIKI !!!!!!!!!!!!!!

DARRERAMENT ESTIC FLIPANT AMB LA DE FRIKOTS QUE VEIG PER EL MÓN, L'ALTRE DIA SENSE ANAR MES LLUNY AGAFO UNA D'AKESTES TIPIQUES REVISTES GRATUITES TOTES D'ANUNCIS DE TOT TIPUS DE COSES I EN L'APARTAT DE BISICLETES EM TROBO AMB TOT AIXÒ. NO SE SI APRECIAREU BE L'IMATGE PERÒ VAIG DESCOBRIR LES MULTIPLES MANERES DE PODER DIR "MOUNTAIN BIKE"...EXEMPLES:MONTABIKE, MONTAN BAICK, MONTA BACK, MOUNTAMBIKE, MOUNTAIBIKE!!!!!!! IMPRESIONANT! JA NO US DIC RES PER ANOMENAR LA MARCA SHIMANO...TENIM: CHIMANOS, SIMANO, EN FI...I DESPRES L'IL.LUMINAT QUE ES GASTA LA PASTA POSSANT UN ANUNCI PER PARAULES DIENT QUE BUSCA UNA MOUNTAIN BIKE QUAN OBRES LA REVISTA I N'HI HA UN FUTIMER EN VENTA! TONTOOOO QUE NO CALIA DEIXARTE LA PASTA EN UN ANUNCI!!! MAREEE MEEEVAAAA!!!!
ANUNCI PER ENMARCAR...
DESPRES TENIM EL TIO QUE VEN GEL...FRED AIXÒ SI QUE SI NO...

GEL FRED!!!!!...NO HO HAGUES DIT MAI...
I PER ACABAR EL FRIKATXO QUE S'INSTALA EL RÈTOL DEL CARREFUL!!!! SI SI TAL I COM SONA...QUIN MÓN!!!!!

AMONÓ PAR CARREFUL NENG!!!!!
EN KUANT A ENTRENOS RES DE L'ALTRE MON, DESPRES DE LA SETMANA PASADA QUE VA SER MOLT MULLADA, AKESTA HE COMENÇAT AMB EL JA CLASSIC PARTIT DE TENNIS DEL DILLUNS, AKESTA VEGADA AMISTÓS, I AVUI HE SORTIT A CÒRRER I HE DE DIR QUE M'HE TROBAT IMPRESIONANT!! HA ESTAT 1H5M PERÒ A RITME MOLT BÓ EN CIRCUIT DE PUJADES I BAIXADES I M'HE TROBAT MOLT FORT. HE DE DIR QUE HA ESTAT EL PRIMER ENTRENO EN UN MES I MITJ QUE HE POGUT SORTIR SENSE CAP MENA DE SIMPTOMA DE MAL DE PANTXA I AIXÒ S'HA NOTAT PER QUE HE POGUT APRETAR DE VALENT, A MES DE CAMES M'HE TROBAT TAMBÈ GENIAL I L'ENTRENO REALMENT M'HA DONAT MOLTS ÀNIMS PER ENCARAR AKESTA TEMPORADA DE MITJES MARATONS QUE AVIAT COMENÇARÈ...TINC GANES TINCA GANES!!!!!
P.D.: ELS PEP SHOW BOYS AHIR NO VAREN TENIR EL DIA I UN EMPAT AMB ELS COL.LEGUES SUISSOS (EH FRAN), TRANKIL TOTHOM QUE LA COSA VA BÉ...DE MOMENT.
P.D.: ELS LAKERS NO HAN POGUT COMENÇAR MILLOR LA LLIGA DE L'NBA, 3 DE 3 I AKESTA MATINADA A PER LA KUARTA...SEGUR QUE AKESTA MATINADA PERDEM!!!...SOC UN GAFE!!!...LLEI DE MURPHY!!!!



15 comentaris:

robert mayoral ha dit...

georgggggggggggggge!!!
llenamelo por favor!!!!
jejeje, del sopar sonat van sortir unes quantes frikades més...jejeje

Mariona ha dit...

Si t'expliqués jo la de maneres com m'han arribat a dir els meus noms i cognoms. Fins i tot m'ha arribat alguna carta com a MARIANO jajjajaja... Estic fins als webs del fred, i només ha començat!!

karli ha dit...

Robert, Georgggggggge omple!!!
estem envoltats de frikis!!! dissabte vaig comprobar que jo tinc un bon sake de tennis, però tu tambè tens un bon sake de privar!

Mariona, home es que amb el tema de noms i cognoms ja t'hi cagues! jo em dic Puig i no et vull explicar tot el que m'has arribat a possar!!!

Oscar 1977 ha dit...

Frikkkiiiii!!!! m'has fet entrecordar la rrraaaabbbiaaa que em feia trobar una bicicleta a tota ostia per la muntanya mentre jo feia travesses marxant, els deia MOZAMBIQUES amb "catxondeo", esclar, així que apunta-ho nen!!!
Ja saps, si vols fer mitges ja saps qui en pensa fer a casa. I per la culerada, que us bombiiinnnn!!!!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres tenim un conegut tan friki que una de les seves idees es portar a analitzar el seu ADN i penjar-ho en un quadre al seu bar.
I del barça que dir que no hagis dit tu. Blaugrana forever!!

Jordi ha dit...

Això del gel, crec que ha de ser perquè hi ha dues maneres de vendre'l: gelat o fred. Dic jo... jejeje

L'empat ja va anar bé, ja... Així els fotrà a tots al seu lloc i no s'adormiran. Per cert, això de l'Iniesta em fa patir... Aquí ho deixo...

Jordi ha dit...

Ah!! I qui estigui lliure de ser un friki, que tiri la primera pedra...

daniel leiva posadas ha dit...

a ver... si necesitais frikis podeis contar conmigo que yo de eso se un rato!! que hay que hacer?? va va va decirme... que que ?? que?

karli ha dit...

Oscar, mozambiques!! mare meva tu tambe!! ànims a la que ja saps per als entrenos...
Ets un puto renegat del barça!! que t'has fet perico? merengue? del nastic? va ets un merda seca!!renegaooooooooo

Gemma, quin frikatxo akest que vol fer això amb l'adn!! amb el teu marit que ara es anticulè has de disfrutar de les victories blaugranes tu sola!! be sempre et quedarà en Karli per si no vols celebrar-ho sola!! toma Oscar fotet per renegat!!!

Jordi, tu una mica pinta friki català la fots eh punyetero!!
Trankils que es l'hora de l'Alexander i si sona la flauta potser del Tití, tití ara o mai!!!

Dani, eres el rei de los frikis de la noche!!! menudo crack estas echo tio!! va subiendoooo o nooo?

TRI-CAS ha dit...

JA, AJA, JA, JA......

QUE BUENO , COMO NOS ABURRIMOS HEEE!!!!
PUES PARA QUE NO TE ABURRAS YA TIENES FECHA PARA LA SALIDA PASATE POR MI BLOG!!!!!

ABRAS111111

Fran ha dit...

Jo crec que tots som una mica frikis i quan veiem un altre que ho és més ens alegrem i ho destaquem. Què hi farem!
per cert, no vull dir res del partit de la redundància (Barcelona-Basilea) no em tiris de la llengua que no dirè res.
>:-))))

Ferran Vila ha dit...

Jo estic amb el Fran. Pa friki jo. To depens des de on ho miris. O no es de friki seguir una colla de vividor que li foten hosties a una pilota. La meva dona sempre diu que sóc un fiki i jo ho porto amb orgull, ja,ja.
Per cert els entrenos de conya, però I LA PISCINA!!!!!!!!!!!!!, ja,ja,ja

Oscar 1977 ha dit...

A tu lo que et passa es que per més que ho intentis mai seràs tan culé com jo, jua, jua!!!! Per aixó jo estava tan emprenyat amb ells... pero espera, espera que ja us sorpendran a final de lliga!!!!

Oscar 1977 ha dit...

On estas Friki? Potser t'has enfadat i ara t'ajuntes amb els pericos? (Fran, no t'enfadis, es per picar-lo...)

David Rodriguez Roures ha dit...

Ya se de donde sale lo del carreful que tanto dicen mis hijos jeje,por lo menos te partirías leyendo tanta chorrada,acuérdate que tienes que entrenar jeje.
Como ves la cosa este año,tenemos posibilidades ehh jeje.
Hay crisis en en Madrid?,un saludo.